Cum să închideți un balcon

Balcoanele sunt spații excelente pentru a le lua în aer proaspăt sau pentru a vă bucura de vedere. Din păcate, insectele și animalele vă pot face balconul un pic inconfortabil. Există niște remedii rapide și ușoare pe care le puteți face pentru a vă închide balconul, cum ar fi utilizarea perdelelor în aer liber sau instalarea jaluzelor de bambus. Ecranele sunt minunate pentru controlul bug-ului, iar nettingul va face balconul de companie în siguranță. Soluții mai permanente includ panouri de ecran premade sau o verandă de ecran.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind perdele și jaluzele
  1. Imaginea denumită închide un balcon pas 1
1. Utilizați perdele în aer liber și draperii pentru a vă închide balconul în stil. Perdelele în aer liber și draperii sunt o modalitate excelentă de a adăuga o atingere elegantă la balconul dvs. În funcție de tipul de perdele pe care le cumperi, pot fi atârnat cu o tijă sau atașat la colțurile balconului cu paranteze sau cârlige.
  • Perdelele și draperii în aer liber pot fi cumpărate la majoritatea centrelor de origine, magazinelor hardware și, de asemenea, la mulți comercianți cu amănuntul general.
  • Adăugați o linie de culoare în draperii, adunându-le împreună cu o lungime de panglică. Puteți chiar să schimbați culorile de panglică pentru un balcon mai festiv în timpul sărbătorilor.
  • Imaginea intitulată închide un balcon Pasul 2
    2. Atârnă perdele de țânțari pentru a păstra bug-urile. Perdelele de mosquito vin într-o varietate de culori și tăieturi. Puteți să atârnați aceste perdele Galerie pentru perdea, Dar țesătura este ușoară și poate fi, de asemenea, îndreptată în jurul perimetrului balconului.
  • Perdelele de țânțari sunt, de obicei, realizate din țesături durabile, lavabile. Dacă doriți o incintă care este ieftină și rezistentă, acestea sunt o opțiune excelentă.
  • Deoarece perdelele de țânțari sunt de obicei ușoare, culorile ușoare pot fi semi-transparente. Dacă confidențialitatea este scopul dvs., alegeți o culoare întunecată pentru perdelele dvs. de țânțari.
  • Dacă vă place aspectul draperiilor în aer liber, dar urăște-ți pested de bug-uri, perdele de țânțari în interiorul draperiilor în aer liber.
  • Imaginea intitulată închide un balcon pas 3
    3. Instalați Bamboo Roll Up Jaluzele. Bamboo Roll Up Jaluzele oferă o confidențialitate excelentă și o protecție suplimentară față de elemente. Pentru că sunt relativ solide, blochează vântul. Majoritatea blind-urilor de bambus atârnă de paranteze cu șurub simplu.
  • Dacă locuiți într-o zonă deosebit de vânt, este posibil să doriți să instalați benzi adezive Velcro la părțile laterale și la partea inferioară a perdelei pentru a le ține mai ferm în poziție.
  • Când vremea rea ​​este pe drum, rotiți blind-urile de bambus. Chiar și blind-urile bine instalate se pot rupe în vânturi puternice, ploaie de ploaie și grindină.
  • Metoda 2 din 3:
    Adăugarea unui ecran sau a unei plasă
    1. Imaginea intitulată închide un balcon Pasul 4
    1. Materialul ecranului caplos de-a lungul marginilor de sus și de jos ale balconului. Au un ajutor sau două întinde materialul strâns de-a lungul fiecărei părți a balconului, apoi captează-o în poziție de sus și de jos în aproximativ 6-in (15.Intervale de 2 cm).
    • Materialul de ecran poate fi cumpărat la cele mai multe magazine hardware și centre de origine. Ecranele de țesătură strânse funcționează cel mai bine la păstrarea insectelor.
    • Capsele pot lăsa găuri inestetice în urmă când ecranul este eliminat. Dacă aveți o muncă scumpă, este posibil să nu doriți să utilizați această tehnică.
  • Imaginea intitulată închide un balcon Pasul 5
    2. Țineți materialul de ecran în poziție cu magneți. Cumpărați benzi metalice subțiri pentru a rula de-a lungul marginilor balconului de sus și de jos. Odată ce benzile sunt în vigoare, utilizați magneți puternici pentru a sandwich materialul de ecran împotriva benzii. Spațiu magneții în mod egal pe benzi și scoateți magneții pentru a scoate materialul.
  • Deși există multe modalități în care puteți atașa benzile metalice, lipici puternici sau brațe de montare funcționează bine, sunt ușor de instalat și sunt relativ ieftine.
  • Pentru ca magneții tăi să rămână la benzi, metalul va trebui să fie făcut din fier, nichel sau alt tip de metal magnetic. Când aveți îndoieli, verificați metalul cu un magnet.
  • Imaginea intitulată închide un balcon Pasul 6
    3. Puneți plasa pentru a vă face balconul în siguranță. Cumpărați șase dibluri, două pentru fiecare parte a balconului. Tăiați trei segmente de plasă suficient de lungă pentru a atârna pe podea și suficient de larg pentru a se extinde la ambele capete ale fiecărei părți a balconului. Fileu Dibluri de dimensiuni medii prin partea superioară și inferioară a fiecărui segment net. Înșurubați cârligele de ochi în partea superioară și inferioară a balconului, apoi introduceți diblurile în cârlige.
  • Balcoanele mici la dimensiuni mici vor avea nevoie doar de cârlige în cele patru colțuri ale balconului. Balcoane mai mari ar trebui să fie cârlige de ochi spațiu despre fiecare picior (30.5 cm) sau așa.
  • Zip-levele pot fi folosite pentru a susține plasa și a păstra la bătăi. Adăugați pur și simplu legăturile la intervale regulate de-a lungul vârfului dibluului și a plasării atașate.
  • Dacă plasa dvs. nu este suficient de lungă, puteți zip segmentele împreună pentru a face bucăți mai mari.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea unei incinte permanente
    1. Imaginea intitulată închide un balcon Pasul 7
    1. Adăugați o porni de ecran pentru a face o incintă umbrită. Awning-urile de porci pot fi cumpărate la centrele de domiciliu, magazinele de hardware și magazinele mari. În general, suport pentru coperți și coperta însăși sunt atașați la casa dvs. Ecranele sunt de obicei atașate în jurul perimetrului copertului cu fermoare sau velcro.
    • Porcul de porci de ecran sunt o idee grozavă dacă balconul dvs. devine o mulțime de lumina soarelui. Dacă doriți să vă puteți controla umbrirea balconului, alegeți o copertină retractabilă.
    • Cele mai multe copertine de porci de ecran vin cu suporturi de montare și elemente de fixare pe care le puteți instala cu ușurință pentru a închide coperta.
    • Copertinele ieftine costă de obicei câteva sute de dolari, dar modelele mai frumoase pot costa până la 3000 $. În medie, așteptați să plătiți aproximativ 1500 USD.
  • Imaginea intitulată închide un balcon pasul 8
    2. Instalați panouri de ecran premade. Măsurați înălțimea și lățimea spațiilor deschise din jurul balconului dvs. Apoi, căutați online pentru "Panouri de ecran premade."Aceasta ar trebui să aducă o listă de companii să aleagă de la. Comparați prețurile câtorva vânzători, atunci când vă decideți unul, trimiteți măsurătorile și comandați panourile.
  • Unele panouri sunt înșurubate, altele sunt fixate cu caulk. Urmați întotdeauna procedura de instalare recomandată a producătorului pentru cele mai bune rezultate.
  • O verandă normală echipată cu panouri de ecran premade va costa aproximativ 500 de dolari dacă le instalați singur.
  • Imaginea intitulată închide un balcon pasul 9
    3. Închideți balconul cu obloane. Obloanele pot adăuga o calitate ciudată și unică la balconul dvs. Cu toate acestea, această tehnică funcționează cel mai bine cu balcoane care au stâlpi sau suporturi din lemn de podea până la tavan. Înșurubați obloanele în stâlpi și utilizați un cârlig de ochi la mijloc pentru a face un zăvor simplu.
  • Obloanele sunt una dintre cele mai bune modalități de a bloca vântul pe balcon. Dacă balconul dvs. tinde să fie vânt, obloanele ar putea fi alegerea perfectă.
  • Cumpărați obloane la magazinele de hardware și centrele de origine sau încercați mâna la făcând-ți propriul.
  • În funcție de materialul și calitatea obloanelor, prețurile pot varia foarte mult. Obloane tipice se termină, de obicei, costurile de aproximativ 20 de dolari pe picior.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă nu vă dețineți casa dvs., asigurați-vă că întrebați proprietarul înainte de a efectua modificări la balcon, mai ales atunci când instalați hardware nou, cum ar fi stâlpi de sprijin și panouri de ecran.
  • Utilizarea instrumentelor necorespunzător pot duce la vătămări sau daune materiale. Aveți întotdeauna grijă atunci când utilizați instrumente pentru a instala incinta balconului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar