Cum să contactați un vânzător pe amazon

În timp ce Amazon vinde și livrează multe dintre articolele sale direct, acesta oferă, de asemenea, o varietate de produse prin vânzătorii terțe. Dacă aveți o întrebare despre unul dintre aceste produse sau aveți nevoie să eliminați o problemă cu o comandă, este de multe ori mai bine să contactați direct vânzătorul. Din fericire, există câteva modalități simple de a face acest lucru. Puteți pune o întrebare prin pagina vânzătorului, raportați o problemă prin pagina "Comenzile dvs." sau comunicați prin mesageria cumpărătorului / vânzătorului dacă ați fost în legătură cu ei înainte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea paginii de înregistrare a produselor
  1. Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 1
1. Navigați la unul dintre înregistrările de produse ale vânzătorului. Dacă doriți să întrebați un vânzător o întrebare despre un produs, puteți face acest lucru de pe pagina produsului. Du-te la Amazon.Com și căutați produsul dorit, apoi faceți clic pe linkul pentru lista de produse în rezultatele căutării.
  • De asemenea, puteți accesa o listă de produse, mergând la magazinul vânzătorului pe Amazon, dacă au unul.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 3
    2. Faceți clic pe numele vânzătorului de lângă "Vândut de" în partea dreaptă a paginii. După ce sunteți pe pagina produsului, căutați caseta din partea dreaptă a paginii cu butoanele "Adăugați în coș" și "Cumpărați acum". Sub acele butoane, veți vedea cuvintele "vândute de", urmate de un link către numele vânzătorului. Faceți clic pe acel link pentru a accesa informațiile despre informațiile și contactul vânzătorului.
  • Dacă sunteți pe aplicația Amazon, derulați în jos din partea de sus a listei pentru a găsi acest link.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 4
    3. Apăsați butonul "Puneți o întrebare" de pe pagina vânzătorului. Odată ce deschideți pagina vânzătorului, localizați butonul galben "Puneți o întrebare". Puteți utiliza acest buton pentru a trimite un mesaj direct către vânzător.
  • Indiferent dacă utilizați un browser sau aplicația Amazon Prime, ar trebui să vedeți acest buton lângă partea de sus a paginii vânzătorului.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 6
    4. Urmați instrucțiunile pentru a alege un subiect pentru întrebarea dvs. sau comentariul dvs. Când faceți clic pe butonul "Puneți o întrebare", veți vedea un meniu derulant care vă solicită să selectați un subiect pentru mesajul dvs. Alegeți subiectul care este cel mai apropiat meci pentru întrebarea dvs. sau comentariul dvs.
  • De asemenea, puteți vedea butoanele de comutare care vă cer dacă doriți să contactați vânzătorul despre un articol pe care îl vând sau o comandă pe care ați plasat-o deja.
  • Posibile subiecte Puteți alege de la includerea detaliilor produsului, a livrării, a returnărilor și a politicilor de rambursare și personalizarea produsului.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 8
    5. Introduceți un mesaj detaliat în caseta de text de pe pagina următoare. După ce selectați un subiect, veți fi redirecționat către o pagină nouă unde puteți introduce mesajul dvs. Includeți detalii relevante, cum ar fi produsul pe care îl întrebi, numărul dvs. de comandă (dacă aveți unul) și detaliile întrebării dvs., comentariul, cererea sau reclamația.
  • Dacă utilizați aplicația, caseta de text va apărea pe aceeași pagină ca meniu subiectul drop-jos.
  • Va trebui să vă limitați mesajul la cel mult 4.000 de caractere.
  • Bacsis: De asemenea, aveți o opțiune de a trimite atașamente cu mesajul dvs., dacă doriți. De exemplu, dacă doriți să trimiteți o plângere despre un produs deteriorat, ați putea atașa o fotografie a daunelor. Această opțiune este disponibilă numai dacă trimiteți mesajul printr-un browser web.

  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 9
    6. Faceți clic pe butonul "Trimiteți e-mail" pentru a trimite mesajul dvs. După ce sunteți mulțumit de mesajul dvs., faceți clic pe butonul galben "Trimiteți e-mail" din caseta de text. Amazon va transmite mesajul dvs. la vânzător și trimite un e-mail o copie pentru dvs.
  • Pentru a vă proteja confidențialitatea, Amazon nu vă va dezvălui adresa dvs. de e-mail către vânzător. În schimb, vor trimite mesajul de la un Amazon.Adresa de e-mail com.
  • Dați vânzătorului până la 2 zile lucrătoare pentru a vă întoarce la dvs. înainte de a încerca să le contactați din nou. Dacă nu auziți înapoi de la vânzător în acel moment sau nu sunt dispuși să vă ajute cu problema dvs., este posibil să fiți capabili să o folosiți folosind serviciul de garantare A-to-Z al Amazonului.
  • Metoda 2 din 3:
    Conectarea prin pagina comenzilor
    1. Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 2
    1. Navigați la "Comenzile dvs." de la pagina de pornire Amazon. Dacă ați plasat o comandă cu un vânzător terț și aveți o problemă cu aceasta, puteți solicita ajutor de la pagina "Comenzile dvs.". Du-te la Amazon.COM și faceți clic pe fila "Returns și comenzi" din partea de sus a paginii sau navigați la "Comenzile dvs." din pagina contului dvs. Localizați elementul pe care doriți să-l ajutați în lista de comenzi.
    • Dacă utilizați aplicația Amazon Prime, găsiți comenzile făcând clic pe butonul de meniu derulant din partea stângă sus a ecranului. Veți găsi "comenzile dvs." listate direct sub "Acasă."
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 12
    2. Faceți clic pe "Problemă cu comanda" sau "Obțineți ajutor cu comanda". Dacă comanda dvs. de la un vânzător terț nu a fost deja livrată cu succes, este posibil să vedeți un buton de lângă comanda care spune "problema cu comanda" sau "obțineți ajutor cu comanda."Selectați unul dintre aceste butoane pentru a raporta o problemă, apoi urmați instrucțiunile pentru a vă raporta problema.
  • Veți vedea doar butonul galben "obțineți ajutor cu comanda" în cazul în care vânzătorul se ocupă de transportul propriu, mai degrabă decât să o facă prin Amazon.
  • Este posibil să puteți rezolva problema fără a trebui să contactați vânzătorul direct urmând instrucțiunile Amazonului. Dacă nu, sistemul de asistență pentru clienți al Amazonului vă va ajuta să luați legătura cu vânzătorul.
  • Dacă comanda dvs. a fost deja livrată, dar doriți să solicitați o întoarcere, un schimb sau o rambursare, faceți clic pe butonul "Returnați sau înlocuiți elementele". Dacă aceste tipuri de tranzacții sunt gestionate de vânzător, Amazon vă va pune în contact cu ei.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 9
    3. Utilizați opțiunea "Lasă feedback" pentru a evalua vânzătorul. Dacă ați primit deja produsul dvs. și pur și simplu doriți să lăsați feedback pentru vânzător, alegeți butonul "Lasă feedback" de lângă comanda în cauză. De acolo, puteți părăsi vânzătorul un rating de stele și să facă comentarii despre experiența dvs. de cumpărături.
  • Puteți trimite feedback-ul vânzătorului timp de până la 90 de zile de la data comenzii dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicarea cu mesajele cumpărătorului / vânzătorului
    1. Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 10
    1. Navigați la "Contul dvs.". Dacă ați comunicat deja cu un vânzător înainte, puteți păstra conversația prin intermediul sistemului de mesagerie al cumpărătorului / vânzătorului Amazon. Pentru a găsi mesajele dvs., începeți prin navigarea pe pagina "Contul dvs." din Amazon.COM Pagina de start.
    • Dacă utilizați un browser, accesați fila "Conturi și liste" din partea din dreapta sus a paginii de pornire Amazon. Selectați "Contul dvs." din meniul derulant.
    • Din aplicația Amazon Prime, selectați meniul de navigare derulant din partea stângă sus a ecranului. Veți găsi linkul "Contul dvs." din "Listele dvs." și mai sus "magazin de către departament."
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 11
    2. Derulați în jos la "Comunicare și conținut". În pagina contului dvs., derulați în jos până când găsiți o casetă numită "Comunicare și conținut."Această casetă va conține mai multe linkuri referitoare la setările dvs. de comunicare și notificare.
  • Dacă utilizați aplicația Amazon Prime, derulați în jos până când găsiți antetul "Centrul de mesaje" în schimb.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 12
    3. Faceți clic pe "Mesaje de la Amazon și Vânzători". Dacă faceți clic pe acest link, va deschide o cutie poștală care conține toate comunicările dvs. din trecut de la vanzatori de la Amazon și de la terți. De asemenea, puteți vizualiza orice mesaje pe care le-ați trimis prin sistemul de mesagerie.
  • Dacă utilizați aplicația, alegeți "Mesajele" în antetul "Centrul de mesaje".
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 13
    4. Selectați fila "Mesaje ale cumpărătorului / vânzătorului". În partea de sus a căsuței poștale din centrul de mesaje, veți vedea o filă care spune "Mesaje ale cumpărătorului / vânzătorului."Faceți clic pe această filă pentru a afișa numai mesaje între dvs. și vânzătorii terțe.
  • În aplicație, veți vedea linkuri către "Toate mesajele", "Mesajele cumpărătorului / vânzătorului" și "Mesaje trimise" după ce faceți clic pe butonul "Mesaje".
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 14
    5. Deschideți un mesaj de la vânzătorul pe care doriți să-l comunicați. Derulați în jos lista de mesaje până când găsiți unul de la vânzătorul cu care doriți să vorbiți. Veți vedea o copie a mesajului pe care v-au trimis-o, împreună cu informații de la Amazon despre politicile lor de comunicare cumpărător / vânzător.
  • Dacă aveți o mulțime de mesaje și aveți un timp greu de găsit pe cel dorit, aplicația vă permite să afișați mesaje dintr-o anumită interval de date.
  • Imagine intitulată Contactați un vânzător pe Amazon Pasul 15
    6. Apăsați butonul "Răspuns" și scrieți un mesaj. Odată ce ați selectat mesajul pe care doriți să-l răspundeți, apăsați butonul care spune "Răspundeți" în partea de sus a paginii. Aceasta va deschide o casetă de text în care vă puteți scrie mesajul. Când sunteți mulțumit de ceea ce ați scris, faceți clic pe butonul "Trimiteți" galben pentru a trimite mesajul.
  • Va trebui să vă limitați mesajul la cel mult 4.000 de caractere.
  • Dacă trimiteți mesajul dintr-un browser web, puteți adăuga, de asemenea, un atașament, cum ar fi o imagine, un fișier PDF sau un document Word.
  • Amazon nu va împărtăși adresa dvs. de e-mail cu vânzătorul. Toate comunicațiile vor fi direcționate prin serviciul de mesagerie al Amazonului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar