Cum să exportați lista de cărți rafturi din goodreads

Uneori poate fi greu să discerne o serie de cărți în listul de cărți din Goodreads. O listă descărcabilă poate ajuta, iar Goodreads ați acoperit. Cu câteva clicuri, puteți exporta și descărca această listă, astfel încât să puteți utiliza aceste date offline, după cum doriți.

Pași

  1. Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 1
1. Deschideți-vă și conectați-vă la Goodreads În browserul dvs. web.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 2
    2. Accesați pagina care vă va exporta lista de cărți rafturi.
  • Faceți clic pe linkul meu de cărți din partea de sus a paginii.
  • Apasă pe "import Export" Link în coloana din stânga a link-urilor de pagină de pe pagina care apare.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 3
    3. Localizați și faceți clic pe "Biblioteca de export" buton. Acest buton va fi amplasat pe partea dreaptă a paginii sub "Exportați cărțile" Titlu / etichetă.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 4
    4. Așteptați câteva momente pentru a începe descărcarea. După cum începe descărcarea, pagina reîmprospătează și prezintă un buton actualizat. Odată ce fișierul descărcat sosește, "Biblioteca de export" Butonul va sări în jos o linie și va fi afișată o nouă linie a fișei de date exportate.
  • Pentru conturi mari cu sute la mii de cărți, acest lucru poate dura câteva minute, dar pentru cei care au mai puține (aproximativ 50-75 cărți rafturi), acest lucru ar trebui să dureze doar câteva secunde.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 5
    5. Apasă pe "Exportul dvs" legătură. Acest link este fișierul CSV descărcabil, pe care îl puteți vizualiza în majoritatea programelor de calcul și câteva programe super-simple de procesare a cuvintelor.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 6
    6. Descărcați fișierul pe computer. Deși locația fișierului descărcat va varia de la computer la calculator, cel mai des veți găsi în dosarul Downloads.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 7
    7. Deschideți fișierul descărcat.Apasă pe "Deschis" (sau similar) din caseta de descărcare care apare pentru fișierul descărcat.
  • Imagine intitulată Exportați lista dvs. de cărți rafturi din Goodreads Pasul 8
    8. Citiți această foaie de calcul.Este posibil să aveți nevoie doar de titlul și de autor, dar există și alte coloane, conținând numărul Goodreads-ID pentru carte, ISBN sau Asin numărul de carte (dependentă de formatul elementului de carte pe care l-ați scufundat), tipul de cărți , numărul de pagini și unele date de publicare. Dacă ați evaluat, revizuiți sau ați organizat cărțile, veți vedea, de asemenea, unele dintre text la revizuirea pe care ați scris-o, evaluările dvs. pentru aceste cărți și rafturile cărților au fost plasate, precum și date Datele adăugate și date și mai multe alte informații rar de informații.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu puteți exporta lista mai mult de o dată la câteva săptămâni. Dacă este lăsat neutilizat, fișierul vechi va dispărea și pagina fișierelor exportate va fi goală.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar