Cum de a decora rafturile hexagonale

Rafturile hexagonale adaugă o întorsătură rece, modernă în orice spațiu, dar cum ar trebui să le decorați? În primul rând, decideți cum doriți să afișați rafturile - un singur raft hexagon face o piesă de declarație excelentă, dar aveți și opțiuni dacă doriți să afișați mai multe rafturi. Apoi, alegeți câteva piese bine curate pentru a vă arăta sentimentul de stil. În general, rafturile arată mai bine dacă rămâneți la o schemă minimalistă, dar aveți încă o mulțime de spațiu pentru a obține creativ!

Pași

Metoda 1 din 10:
Creați un afișaj cu un singur raft.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 1
1. Așezați raftul hexagonal în centrul unui perete, astfel încât să poată ieși afară. Acest lucru tinde să arate cel mai bine cu un raft ușor mai mare, dar nu există un singur răspuns corect pentru cea mai bună dimensiune - va varia în funcție de amploarea camerei pe care o decorați și orice alte obiecte pe care le-ați atârnat pe perete. În general, evitați rafturile foarte mici dacă utilizați doar unul și aveți încredere în ochi.
  • Stick la un decor simplu, izbitoare, care va ieși cu adevărat în evidență, ca o mică plantă într-o vază colorată sau o stivă orizontală de cărți cu o statuie mică deasupra.
  • Încercați să trageți culorile de la restul decorului în cameră ca un covor sau o lucrare de artă - astfel încât raftul să se simtă cu adevărat ca acesta să se potrivească.
Metoda 2 din 10:
Spațiul 2-3 rafturi pe un singur perete pentru un aspect jucăuș.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 2
1. Așezați rafturile cu cel puțin 6 în (15 cm) de distanță între ele. Rafturile vor arăta cel mai bine dacă sunt înclinate astfel încât părțile sunt paralele una cu cealaltă. Cu toate acestea, depinde de dvs. dacă acestea sunt vârfurile și fundul, laturile verticale sau părțile înclinate.
  • Dacă utilizați 3 rafturi, lăsați aceeași cantitate de spațiu între toate rafturile, astfel încât aranjamentul să pară deliberat.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta cărți sau o colecție de obiecte mici.
Metoda 3 din 10:
Grupați mai multe rafturi împreună pentru a crea un efect de fagure.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 3
1. Aranjați rafturile, astfel încât acestea să se închidă împreună cu părțile care atingând. Formele pe 6 fețe vor face un model geometric rece care arată ca un fagure de fagure. Este mai ușor să planificați acest lucru prin așezarea rafturilor pe podea. Odată ce sunteți mulțumit de aspect, marcați locațiile pentru paranteze de pe pereți, apoi instalați rafturile.
  • Pentru a face acest afișaj mai mult coeziv, puneți obiecte, culori sau modele similare pe rafturi.
  • Încercați să spalizați una sau mai multe rafturi la câțiva centimetri distanță de restul grupului pentru a adăuga un interes vizual puțin la afișaj.
Metoda 4 din 10:
Atârnă rafturile oglindite pentru o privire simplă.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 4
1. Redați efectul minim al rafturilor hexagonale cu oglinzi. Aceasta este o opțiune excelentă dacă vă place aspectul rafturilor de fagure, dar nu aveți cu adevărat multe de afișat pe ele. Dacă doriți să puneți ceva pe rafturi, păstrați-l simplu - gândiți-vă o singură floare într-o vază sau o stivă orizontală de cărți. Orice altceva va începe să pară aglomerat.
  • Este mai ușor să cumperi rafturi cu oglindă, dar puteți achiziționa oglinzi hexagonale și le puteți monta pe raft cu paranteze, dacă preferați.
Metoda 5 din 10:
Plasați obiecte în interiorul sau pe partea superioară a rafturilor
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 5
1. Obțineți creativ cu plasarea obiectului dvs. Nu vă simțiți ca și cum ați fi limitat doar la utilizarea rafturii reale. Rafturile Hexagonale arată grozav cu obiectele stivuite și pe ele, de asemenea!
  • De exemplu, ați putea pune o bucată frumoasă de artă încadrată în interiorul raftului, apoi plasați o lumânare mică pe partea de sus.
Metoda 6 din 10:
Utilizați rafturile dvs. ca o modalitate modernă de a afișa cărți.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 6
1. Stivuiți cărțile în grupuri mici și plasați-le în rafturi. Utilizați Bookends pentru a susține cărțile dacă le afișați vertical. Cu toate acestea, puteți pune și cărțile de pe laturile lor pentru a le arăta.
  • Acest lucru arată cel mai bine cu grupuri mai mici de cărți - poate 4-5 în fiecare raft.
  • Dacă sunteți un cititor avid, curați o colecție de cărți foarte favorite. Dacă sunteți mai interesat de estetică, alegeți cărți pe baza schemei de culori pe care o faceți!
Metoda 7 din 10:
Puneți plante mici în interiorul rafturilor.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 7
1. Umpleți plantatorii cu suculente, flori sau plante trailate. Oricare dintre aceste opțiuni va crea un afișaj frumos pe perete. Doar ține minte dacă includeți mai multe plante, probabil că vor arăta cel mai bine dacă sunt similare în dimensiune și formă. Poate doriți ca plantatorii să se coordoneze și unul cu celălalt, chiar dacă nu sunt perfect potriviri.
  • De exemplu, puteți alege plantatoare care sunt de aproximativ aceeași dimensiune și formă, dar vopsite într-o varietate de culori luminoase. Apoi, completați-le pe toți cu suculente diferite pentru un aspect modern.
  • Sau puteți alege un sortiment de plante mici în diferite forme și dimensiuni, dar puneți una din aceeași plantă cu frunze în fiecare container.
  • Mergeți cu plante artificiale sau flori uscate dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la udarea lor!
Metoda 8 din 10:
Arătați destul de hârtie de hârtie în interiorul rafturilor.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 8
1. Stick la piesele de artă mai mici, astfel încât să se potrivească scalei. Dacă arta este încadrată, încercați să o centrați pe perete în interiorul raftului. În acest fel, puteți să plasați câteva obiecte pe raft sub piesă, dacă doriți. Dacă este artă neflamotă, doar o susține pe raft printre celelalte decorațiuni.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a arăta invitații frumoase, fotografii sentimentale sau carduri de vacanță!
  • Pentru o răsucire rece, încercați să cătușeți spatele raftului cu hârtie destul de, cum ar fi hârtia de fundal sau bucățile de fundal.
Metoda 9 din 10:
Adăugați lumânări pentru o atingere elegantă.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 9
1. Plasați o lumânare destulă în centrul raftului. Lumanările sunt o decorare atemporală și completează orice stil de decor interior. Alegeți o lumânare într-o culoare care se potrivește cu restul camerei sau mergeți cu o lumânare parfumată, cu o aruncătură bună rece, ceea ce înseamnă că puteți mirosi chiar dacă nu este aprins.
  • Pentru a face lumânarea să iasă în evidență și mai mult, împachetați-o cu o panglică frumoasă sau plasați-o într-o umbră de lumânare decorată.
  • Nu aprindeți lumânarea în timp ce este în interiorul raftului - ați putea pune în mod accidental partea superioară a raftului pe foc! Probabil că este bine să aprindeți o lumânare dacă stă în vârful raftului, dar amintiți-vă că nu lăsați niciodată o lumânare aprinsă nesupravegheată.
Metoda 10 din 10:
Includeți subiecți mici pentru a vă arăta personalitatea.
  1. Imagine intitulată Decorează rafturile Hexagonale Pasul 10
1. Alegeți obiecte care arată ceea ce sunteți cu adevărat pasionați. Nu există absolut nici o limită la ceea ce puteți arăta pe raft. Plasați cele mai apreciate obiecte în fagure, unde toată lumea le poate vedea. Ei sunt sigur că vor prinde ochiul oricui care vizitează casa ta!
  • De exemplu, dacă vă iubești caii, o figurină mică de cal ar fi perfectă. Dacă sunteți fotograf, o cameră de epocă ar putea fi doar potrivită pentru dvs.
  • În camera unui copil, ați putea afișa o monogramă și câteva jucăriile de vintage care sunt prea delicate pentru a se juca cu.

sfaturi

Partajați pe rețeaua socială:
Similar