Cum de a decora un raft

Roșii nu sunt doar un loc pentru a stoca cărți - ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a afișa lucrări de artă și trinket-uri. De asemenea, ele au posibilități nesfârșite de personalizare. Acest articol nu numai că vă va oferi câteva sfaturi cu privire la modul de aranjare a articolelor de pe rafturile dvs. pentru ao face vizual interesante, dar și cum să-l personalizați.

Pași

Metoda 1 din 4:
Amenajarea elementelor non-carte
  1. Imagine intitulată Decorează un raft Pasul 1
1. Dă-ți raftul o atingere personală cu elemente non-carte. Rafturile nu trebuie să fie doar pentru cărți. Ia în considerare lăsarea de lacune mari pe fiecare raft și umplerea spațiului gol în altceva din jurul casei. Asigurați-vă că nu vă îndepărtați, totuși, sau raftul dvs. va arăta aglomerat și dezorganizat. Iată câteva idei:
  • Adăugați o instalație de întreținere redusă, cum ar fi: aloe, iedera engleză, filodendron de frunze de inimă, plante jad, orhidee de molii, pace lily, pothos, plante de șarpe și plante de spider.
  • Adăugați un pește de pește cu un pește betta în ea. Betta pește sunt colorați și întreținerea redusă. .
  • Dacă vă place să colectați ceva, cum ar fi figurine sau China, luați în considerare punerea pe afișare pe raft.
  • Puneți fotografii și lucrări de artă în cadre și le-ați stabilit pe raft.
  • Adăugați ceva metalic pentru strălucirea ochilor. Dacă nu aveți nimic metalic, atunci alegeți o figurină și vopsiți-o folosind vopsea de argint, aur sau bronz.
  • Adăugați o oglindă pentru a crea adâncime. Puteți fie să așezați oglinda pe partea din spate a raftului, fie plasați o oglindă mică, încadrată pe un teanc de cărți.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft 2
    2. Știți cum să grupați obiecte într-un mod vizual interesant și atrăgător. Încercați să grupați obiecte în numere impare, cum ar fi grupuri de trei sau cinci. De asemenea, luați în considerare plasarea articolelor mari și mici împreună. Acest tip de contrast va păstra ochiul în mișcare.
  • În același timp, luați în considerare plasarea elementelor similare împreună. De exemplu, dacă aveți o colecție de shell, încercați să le păstrați pe toți pe același raft.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft 3
    3. Dă-ți raftul o textură prin adăugarea de coșuri. Puteți, de asemenea, să stocați elemente în interiorul coșurilor, cum ar fi revistele sau consumabilele de crafting, cum ar fi fire și țesături. Coșurile vin în toate formele și dimensiunile diferite. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Adăugați câteva coșuri în formă de cub care sunt la aceeași înălțime ca și spațiile dintre rafturi. Utilizați aceste coșuri pentru a stoca elemente pe care nu doriți să le afișați, cum ar fi consumabile de crafting sau comenzile jocului video.
  • Utilizați coșuri în formă de tavă pentru stocarea revistelor - acestea vor face ca revistele să fie mai ușor de văzut și să ajungă.
  • Utilizați coșuri rotunde sau în formă de castron pentru a stoca obiecte voluminoase pe care le-ați dori să le afișați, cum ar fi firele colorate, HomeSpun sau PotPourri.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft Pasul 4
    4. Stivă statui mici și alte trinketuri deasupra cărților. Globele mici, bordurile decorative și statui mici sunt doar dimensiunea potrivită pentru rafturile și pot ajuta la lucrurile mai interesante.
  • Imagine intitulată Decoreaza un raft Pasul 5
    5. Obiecte de strat în fața celuilalt. Luați în considerare plasarea unui obiect plat, plat față de partea din spate a raftului, și un obiect mai mic, în bulkier în față. Aceasta va adăuga o adâncime pentru raftul dvs. Iată câteva idei pentru a începe:
  • Dacă aveți o fotografie a familiei dvs. la plajă și niște cochilii de pe plajă, puneți fotografia într-un cadru spre partea din spate a raftului și aranjați cochilii din față.
  • Dacă aveți o vază plană sau un element de decor, plasați-o spre partea din spate a raftului și puneți un element voluminos, cum ar fi un bust sau o plantă, în fața lui.
  • Imagine intitulată Decoreaza un raft de pas cu pasul 6
    6. Luați în considerare rearanjarea rafturilor, dacă este posibil. Nu toate rafturile trebuie să fie la aceeași înălțime. Dacă puteți, ridicați cu atenție raftul și scoateți-l din bibliotecă. Luați cârligele că raftul se odihnea din bibliotecă și le-a pus într-o gaură diferită (cele mai multe rafturi ar trebui să aibă găuri forate la peretele interior - dacă nu, va trebui să vă forați propria dvs.). Odată ce aveți picioarele în noile lor poziții, puneți raftul înapoi pe ele.
  • De asemenea, puteți crea diviziuni orizontale în raftul dvs. prin tăierea unui raft de rezervă în secțiuni mai mici și apoi lipiți acele secțiuni din interior.
  • 7. Nu depășiți rafturile. Când vă concepeți raftul, încercați să îl păstrați simplu și simetric. Lăsați spațiul deschis pe rafturi pentru a face ca spațiul să se simtă mai spațios.
  • De exemplu, puteți include câteva cărți, unele elemente personale și câteva plante.
  • Metoda 2 din 4:
    Aranjarea cărților
    1. Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 7
    1. Încercați să vă aranjați cărțile în categorii. Dacă sunteți o persoană organizată, vă puteți simți mai confortabil prin gruparea cărților pe categorii. Încercați să dedicați un raft în fiecare categorie. Iată câteva idei:
    • Fictiune
    • Non-ficțiune, inclusiv dicționare, materiale de cercetare și de referință și manuale.
    • Reviste
  • Imagine intitulată Decorează un raft 8
    2. Pentru o simțire asemănătoare bibliotecii, luați în considerare alfabetizarea cărților dvs. Puteți alfabetiza cărțile pe baza titlului sau pe numele autorului. Acest lucru va face, de asemenea, cărțile dvs. mult mai ușor de găsit.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft Pasul 9
    3. Încercați să grupați cărțile pe baza culorii. Dacă sunteți mai mult o persoană vizuală, luați în considerare organizarea cărților pe baza culorii coloanei vertebrale. Puneți toate cărțile cu spini roșii împreună și toate cărțile cu spini albastri împreună. Încercați să păstrați toate culorile calde (roșu, portocaliu și galben) pe un raft și toate culorile răcoroase (verde, albastru și violet) pe un alt raft.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft de la pasul 10
    4. Faceți-vă rafturile mai interesante prin stivuirea unor cărți. Cărțile nu trebuie să fie plasate pe raft în manieră tradițională - puteți stiva și câteva cărți pe partea superioară a celorlalți, creând grămezi mici. Acest lucru va ajuta la adăugarea unui interes vizual pentru raftul dvs. și mutați ochii în jur.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 11
    5. Puneți cărți mai mari pe rafturile inferioare și cărțile mai mici de pe rafturile superioare. Acest lucru va face ca raftul să apară mai stabil. Dacă păstrați alte articole pe rafturile dvs., luați în considerare gruparea acestora în același mod: elemente mai mari pe rafturile inferioare și obiectele mai mici pe cele superioare.
  • Imaginea intitulată Decoreaza un raft Pasul 12
    6. Luați în considerare păstrarea revistelor în foldere sau coșuri. Revistele sunt foarte floppy și flexibile și nu se ridică bine pe cont propriu. Dosarele și coșurile le vor păstra pe toate împreună, adăugând interesul vizual pentru raftul dvs.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 13
    7. Ia în considerare înclinarea câtorva cărți unul împotriva celuilalt. Dacă aveți un decalaj între ultima carte și peretele raftului, încercați să vă sprijiniți ultima carte împotriva restului cărților. Acest lucru va completa spațiul gol fără a adăuga în vrac. Unghiul brusc va ajuta, de asemenea, să țină ochii în mișcare.
  • Metoda 3 din 4:
    Adăugarea de desene și detalii
    1. Imagine intitulată Decorează un raft de raft 14
    1. Adăugați câteva panouri decorative în partea din spate a raftului dvs. Măsurați spațiile dintre rafturile bibliotecii și tăiate bucăți de carton sau fooard pentru a se potrivi cu un cuțit de ambarcațiune. Spray cardul cu un adeziv de pulverizare și acoperiți-l cu o bucată de țesătură colorată. Îndepărtați excesul de țesătură și rotiți panoul astfel încât partea din spate / nedecorată să fie îndreptată spre dvs. Așezați un pătrat de bandă de spumă față-verso pe fiecare colț. Poptați fiecare panou în spațiile dintre rafturi. Apăsați pe colțuri pentru a face stick-ul de bandă.
    • De asemenea, puteți utiliza linia de caractere, fundal sau chiar hârtie de înfășurare. Căptușeala sertarului nu trebuie să fie lipită pe carton, deoarece este deja lipicioasă pe spate.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 15
    2. Utilizați panglica pentru a tăia marginile raftului dvs. Alegeți o panglică care are aceeași lățime ca marginile rafturilor. Tăiați panglica astfel încât să aibă aceeași lungime ca și raftul. Aplicați o bandă cu două fețe de-a lungul marginilor rafturii dvs., unde doriți ca panglica să fie. Apăsați panglica în jos pe bandă.
  • De asemenea, puteți utiliza banda de scrapbooking. Acesta vine în multe culori și modele diferite. Lipiți capătul benzii pe una dintre capetele raftului, și rotiți-o peste margine. Când ajungeți la celălalt capăt al raftului, ați scufundat banda.
  • Imagine intitulată Decorează un raft un pas 16
    3. Drape o ghirlandă de flori sau lumini de șir acționate în baterie în partea de sus a raftului. Le puteți asigura prin atingerea părții de frânghie în colțurile de sus ale raftului. Puteți, de asemenea, să găpești o gaură mică în fiecare colț superior al raftului și răsuciți într-un cârlig de cupă mică - ghirlanda sau luminile pot să-și piardă acest lucru.
  • Puteți achiziționa ghirlande de flori și lumini de șir acționate la baterie la un magazin de artă și meșteșuguri.
  • Cele mai multe ghirlande de flori sunt între șase și opt picioare lungi. Le puteți tăia până la lățimea rafturii dvs. folosind o pereche de tăietori de sârmă sau puteți lăsa ghirlanda așa cum este - capetele vor să se înrăutățească pe părțile laterale ale raftului dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un raft de raft 17
    4. Adăugați câteva lumini în interiorul raftului. Achiziționați un set de rafturi sau lămpi de dulapuri acționate cu baterii și o bandă de montare pe spumă față-verso. Coaceți banda de pe cardul și lăsați-o în partea din spate a luminii - încercați să o faceți ca fiind centrată posibil. Îndepărtați suportul, apoi apăsați lumina la partea inferioară a raftului.
  • Metoda 4 din 4:
    Pictura unui raft
    1. Imaginea intitulată Decorează un raft de raft 18
    1. Luați în considerare pictura raftului dvs. Puteți picta-o o singură culoare solidă sau puteți picta în interiorul unei culori diferite din exterior. Iată câteva idei:
    • Trăind un raft de lemn simplu, picându-l un alb strălucitor.
    • Adăugați un anumit contrast cu un raft alb, picând interiorul unei culori strălucitoare, cum ar fi cyan sau roz.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 19
    2. Scoateți rafturile, dacă este posibil, și nisip totul utilizând 150 de șmirghel. Dacă puteți scoate rafturile, scoateți-le afară - dacă nu sunteți în stare, atunci nu vă faceți griji despre asta. Nisip întreaga bibliotecă, inclusiv rafturile, folosind mișcări mici, circulare. Nu aveți nevoie să vă îndepărtați de finisajul anterior - pur și simplu creați o suprafață pentru vopsea și grundul pentru a prinde la.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft de raft 20
    3. Ștergeți biblioteca și rafați în jos folosind o cârpă de praf. Asigurați-vă că ați aspirat podeaua spațiului de lucru pentru a scăpa de orice praf provocat de șlefuire. Orice praf lăsat în spațiul tău de lucru poate ajunge pe piesa terminată și să marcheze suprafața.
  • Imaginea intitulată Decorează un raft un pas 21
    4. Ștergeți biblioteca și rafați în jos folosind un burete de radieră magică. Puteți achiziționa radiatoare magice în departamentul de curățenie al unui magazin alimentar. Asigurați-vă că obțineți o etaj magic simplu, fără aditivi speciali, cum ar fi Bleach.
  • Imagine intitulată Decorează un raft de raft 22
    5. Vopsea colțurile interioare ale raftului folosind vopsea acrilică și o perie unghiulară. Utilizați o cursă de lumină - puteți aplica întotdeauna o a doua sau a treia strat odată ce vopseaua este uscată. Evitați aplicarea prea multă vopsea la o dată - acest lucru va ajuta la prevenirea unor lovituri de perie vizibile.
  • Vopseaua de pulverizare nu este recomandată pentru proiecte mari, cum ar fi acest lucru. Este mai probabil să provoace picături și dungi decât vopseaua care vine într-o cutie.
  • Imaginea intitulată Decoreaza un raft de raft 23
    6. Vopsea restul rafturii folosind o rolă de spumă. Aplicați vopseaua folosind lumină, chiar și curse. Acest lucru va ajuta la prevenirea oricăror picături, bule și dungi. Dacă intenționați să pictați raftul două culori diferite, vopsiți mai întâi interiorul și așteptați ca vopseaua să se usuce înainte de a picta exteriorul.
  • Imaginea intitulată Decoreaza un raft de raft 24
    7. Așteptați ca vopseaua să se usuce înainte de a aplica un al doilea și al treilea strat. Consultați instrucțiunile de pe vopsea pentru perioade de uscare specifice. Unele vopsele se usucă în 15 minute între haine, în timp ce altele au nevoie de 2 ore sau mai mult.
  • Imaginea intitulată Decoreaza un raft de raft 25
    8. Permiteți vopselei să se usuce complet înainte de a pune rafturile înapoi în poziție. Din nou, consultați instrucțiunile din cutie. Majoritatea vopselelor vor necesita timp de uscare de 24 de ore. Dacă încercați să vă puneți raft împreună și să o utilizați prea curând, veți risca să deranjeze vopseaua sau să o determinați să meargă lipicios.
  • Imaginea intitulată Decorează o etapă de raft 26
    9. Luați în considerare utilizarea designului de design către rafturile dvs. cu șabloane. Alegeți un șablon pe care îi place și îl apăsați pe partea de raft. Dacă șablonul nu este deja lipicios pe spate, apoi trimiteți-l pe raft folosind banda de pictori. Vopsea peste șablon folosind vopsea acrilică într-o culoare contrastantă și o rolă de spumă. Scoateți șablonul și mutați-l la următorul loc pe care doriți să îl aveți.
  • sfaturi

    Luați în considerare afișarea elementelor de pe raft care se potrivește cu tema și schema de culori a camerei dvs. De exemplu, dacă camera dvs. are o veche, o țară se simt la ea, adăugați câteva obiecte rustice din oțel galvanizat.
  • Dacă ceva se uită, ieșiți departe de raft și reveniți după câteva ore. Încercați să rearanjați raftul când vă întoarceți. De asemenea, puteți reveni la raftul dvs. după câteva zile - acest lucru vă va da mintea și ochii să se obișnuiască cu schimbarea.
  • Dacă nu știți de unde să începeți, luați în considerare pornirea de la partea de jos a raftului și construirea drumului în sus.
  • Încercați să vă stivuiți cărțile mai puțin citite, mai ales dacă veți plasa ceva în partea de sus a acelui stack. Acest lucru vă va împiedica să treceți prea multe lucruri prea des.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar