Cum se creează un flier de e-mail eficient

Considerate ca fiind unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing, e-mailurile de e-mail sunt deosebit de eficiente în lumea afacerilor, oferind rapid o alternativă mai ieftină și mai concentrată la fluierul tipărit tradițional. Un flier de e-mail atrage atenția clientului și prezintă beneficiile și caracteristicile unui produs sau serviciu sau ale unei companii, oferind întreprinderilor o modalitate eficientă de a-și promova produsele sau serviciile.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați un flier de e-mail eficient Pasul 1
1. Decideți asupra obiectivului flyerului - ceea ce intenționează să facă sau să realizeze. Un flier de e-mail este, cu alte cuvinte, o publicitate frumos proiectată trimisă peste lanțul de e-mail. Prin urmare, trebuie să știți sigur ce vreți să transmiteți clienților dvs. - indiferent dacă doriți să le informați despre lansările recente din linia dvs. de produse sau să promovați un anumit produs sau servicii sau să anunță o ofertă promoțională specială și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 2
    2. Definiți publicul țintă astfel încât să se asigure că filierul de e-mail ajunge la cel mai mare grup țintă potențial. Pregătiți un profil demografic al bazei dvs. de clienți care identifică grupul de vârstă, locația, preferințele, genul, nivelul educației etc. Având cunoștințele despre cine scrieți, vă va ajuta să îndepliniți cerințele clienților dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un flier de e-mail eficient Pasul 3
    3. Construiți o listă de corespondență care conține ID-urile de e-mail ale clienților dvs. și păstrați actualizarea listei de corespondență din când în când.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 4
    4. Examinați fluturi de e-mail de calitate din surse de conducere.Există directoare de e-mail, cum ar fi ISTOREZ.com care prezintă campanii de e-mail profesionale de la comercianții cu amănuntul de la Internet.Comercianții cu amănuntul cheltuiesc o mulțime de bani pe designeri grafici, profesioniști de marketing și testarea diferitelor abordări.Veți observa rapid că există unele comune "cele mai bune practici" folosit în întreaga industrie.
  • Imagine intitulată Creați un flier de e-mail eficient Pasul 5
    5. Faceți o schiță brută a designului flierului de e-mail prin hotărârea de unde să puneți logo-ul companiei dvs., conținut, imagini etc. Decideți unde doriți să plasați imaginile, fie în partea de sus a flierului sau în centru.
  • Imaginea intitulată Creați un fluier de e-mail eficient Pasul 6
    6. Scrieți un titlu de provocare provocator. Proiect Principalul beneficiu al produsului sau al serviciului dvs. în titlu, astfel încât cititorul să știe instantaneu ceea ce este de câștigat. Face atractiv și captivant. Amintiți-vă că titlul ar trebui să acționeze ca un magnet pentru a atrage atenția cititorilor.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 7
    7. Utilizați sub-titluri pentru a sparge textul în locurile potrivite. Nu utilizați paragrafe lungi și propoziții lungi de înfășurare. Păstrați conținutul scurt și crocant, astfel încât cititorii să înțeleagă ce vreți să spuneți la început.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 8
    8. Scrieți conținutul ca și cum ați avea o conversație cu cititorii. Adresați-i direct cititorului și spuneți-i despre beneficiile pe care le poate obține de la produse sau de servicii.
  • Imaginea intitulată Creați un flier de e-mail eficient Pasul 9
    9. Stick la un singur tip de font. Nu pleacă în prea multe tipuri diferite de fonturi în convingerea greșită că pare creativă. Nu este. Utilizarea diferitelor tipuri de fonturi într-un fictist creează confuzie și face ca flierul să arate amator.
  • Imaginea intitulată Creați un flier de e-mail eficient Pasul 10
    10. Introduceți imagini atrăgătoare în fluierul de e-mail. Pentru un efect profund, puneți o imagine mare în loc de o serie de imagini mai mici.
  • Imagine intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 11
    11. Utilizați o cantitate suficientă de spațiu alb pentru a descompune textul. Utilizarea corectă a spațiului alb face ca copia să arate interesante și atrage cititorul.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 12
    12. Nu păstrați granița foarte aproape de text. Face ca copia să pară prea stânjenită.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail 13
    13. Includeți un cupon gratuit sau o reducere în flier și încurajați cititorul să profite de freebies. Includeți link-ul paginii web corespunzătoare pe care doriți să le vizitați clienții dvs.
  • Imaginea intitulată Creați un flier eficient de e-mail Pasul 14
    14. Includeți un apel la acțiune. Încurajați cititorul să e-mail înapoi sau să sune înapoi. Includeți informații despre adresa URL a site-ului dvs., e-mail și numărul de contact.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că designerii grafici înțeleg ceea ce căutați.
  • Pentru a vă asigura că obțineți un zbor de e-mail profesionist și eficient, obțineți-l de la o companie de design competent web și grafică, cu o infrastructură adecvată pentru producerea de bunuri de bună calitate.
  • Fixați-vă bugetul în avans și negociați termenii cu compania grafică și de design web înainte de a începe lucrul la fluierul de e-mail.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar