Cum se adaugă un bilet la un portofel apple

ThiseWill vă arată cum să adăugați un concert de cod sau un bilet de eveniment la portofelul dvs. Apple, astfel încât să nu trebuie să purtați toate biletele de hârtie. Puteți face acest lucru dacă aveți un bilet fizic sau digital.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea unui bilet digital
  1. Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 1
1. Deschideți adresa de e-mail sau aplicația mobilă asociată biletului (pe iPhone sau iPad). De exemplu, dacă ați achiziționat bilete de la TicketFly pentru un concert, veți primi o confirmare prin e-mail a achiziției dvs., precum și copiile digitale ale biletelor dvs.
  • Puteți deschide aplicația că biletele sunt asociate și priviți "Evenimentele mele" sau "Biletele mele" Pentru a găsi copii digitale ale biletelor dvs. pe care le puteți adăuga la portofel.
  • De asemenea, puteți primi biletele digitale de la mesaje, safari, partajare aridrop și o notificare.
  • Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 2
    2. Deschideți biletul (dacă biletul a fost trimis într-un fișier). Uneori, veți primi o notificare că aveți o cotă de fișiere și va trebui să deschideți fișierul pentru a vedea biletul. Asigurați-vă că fișierul este de la o sursă de încredere înainte de ao deschide, totuși.
  • Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 3
    3. Atingeți Adăuga. Dacă biletul este acceptat de portofel, veți vedea "Adăuga" sau "Adăugați la portofel" În colțul din dreapta sus al biletului.
  • Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 4
    4. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a termina adăugarea biletului la portofel. S-ar putea să vi se solicite să setați preferințe pentru biletul dvs., inclusiv alerte de proximitate și locația evenimentului.
  • Dacă aveți set de alerte de proximitate, puteți obține o notificare pe ecranul dvs. de blocare care afișează biletul dvs. atunci când vă aflați la locul de desfășurare.
  • Metoda 2 din 2:
    Scanarea unui bilet fizic
    1. Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 5
    1. Open Wallet. Această pictogramă a aplicației arată ca un portofel alb și cărți colorate afișate pe un fundal negru pe care îl puteți găsi de obicei pe ecranul de pornire iPhone.
  • Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 6
    2. Atingeți pictograma plus (+). Veți vedea această pictogramă în dreapta "Trece" rubrica.
  • Imagine intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 7
    3. Atingeți Codul de scanare pentru a adăuga o trecere. Veți vedea acest lucru în mijlocul ecranului. Camera dvs. va lansa.
  • Imaginea intitulată Adăugați un bilet la un portofel de mere Pasul 8
    4. Capturați codul de bare al biletului. Va trebui să setați biletul pe o suprafață plană pentru a face o imagine a codului de bare.
  • Dacă biletul este acceptat în portofel, ca un bilet de eveniment sau un bilet de film, acesta va fi adăugat automat în secțiunea Passes din portofel. Dacă nu este acceptată, nu veți putea folosi portofelul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar