Cum să explorați structurile abandonate

O structură abandonată este orice obiect făcut de om care nu mai este utilizat. Structurile care ar putea cădea în această definiție includ clădiri, poduri, buncăre, tuneluri, canalizare, mine, turnuri de apă, calea ferată, ferme, puțuri sau case. Iată câteva pași simpli pentru a recunoaște, introduceți și scăpați la explorarea structurilor abandonate.

Pași

  1. Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 1
1. Evitați încălcarea legilor locale. Trespassingul este ilegal în multe țări și jurisdicții. Legile private de proprietate variază de la un loc la altul și nu trebuie să vă asumați o acțiune legală într-o singură zonă este legală în alta. La multe structuri mai mari, îngrijitorii vor acorda permisiunea de a vedea premisele pe care le păstrează. Dacă există semne care spun "Accesul interzis", Nu intrați dacă nu aveți permisiunea.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 2
    2. Fiți conștienți de acțiunile dvs. Fără a vorbi cu un îngrijitor sau proprietar, ai putea fi perceput ca un squatter, vandal, incendiu, sau cineva care caută salvare. Faceți intențiile dvs. clare pentru a evita acuzațiile nefondate. Evitați să aduceți nimic inutil, cum ar fi instrumentele pentru a evita probleme.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 3
    3. Găsiți un site pentru a explora. În majoritatea cazurilor, structurile pe care doriți să le explorați ți-au prins interesul în timpul altor activități, mai degrabă decât prin cercetarea intenționată. Cu toate acestea, structurile nemulțumite arată neglijarea lor și pot fi găsite pur și simplu călătorind în jurul orașului sau orașului.De asemenea, puteți găsi locații de structură de la persoane cu interese similare pe forumurile de Internet.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 4
    4. Umblați perimetrul. Care sunt intrările posibile (sau ieșirile, dacă este nevoie de scăpare)? Ferestre, uși deblocate, ușile care pot fi deschise prin forță (legile notă), acoperișurile, tunelurile și găurile sunt toate punctele de intrare posibile în clădirile abandonate.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 5
    5. Decideți când să faceți o intrare. Uneori este mai bine să intri în timpul zilei pentru scopuri de iluminat, dar noaptea este de obicei mai bună pentru că ești mai puțin probabil să fii văzut. Aduceți o lanternă și un prieten împreună!
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 6
    6. Găsiți cel mai simplu mod în. Trebuie să suferiți un gard de sârmă ghimpată sau puteți stoarce printr-o deschidere? În multe cazuri, veți găsi infiltrarea unei structuri este mult mai ușoară decât pare. Sârmă ghimpată, pereți înalți și ușile încuiate sunt toate descurajatoare bune, dar în multe cazuri există o parte a structurii care este mult mai vulnerabilă.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 7
    7. Explora! Luați poze - uitați-vă la mobilierul vechi, hârtii, mașini sau ceva care vă atrage ochiul.
  • Imagine intitulată Explorează structurile abandonate Pasul 8
    8. Lăsați structura în același mod în care ați găsit-o. Nu ați dori să distrugeți experiența pentru viitorii exploratori. De asemenea, nu doriți ca un raport de poliție să fie format dacă ceva este distrus sau furat.
  • sfaturi

    Explorarea dvs. nu trebuie să se limiteze la zonele urbane - este posibilă și distractivă pentru a descoperi structuri rurale, cum ar fi hambare vechi și silozuri, precum și structuri istorice sau de specialitate, cum ar fi catacombele și canalele. Rețineți că catacombele pot fi extrem de periculoase, deoarece este ușor de pierdut (au fost construite în acest fel!) Deci, asigurați-vă că știți mereu cum să vă găsiți drumul. Dacă nu știi ce faci, stai afară!
  • Când explorați luați timpul, fiți atenți și gândiți-vă la siguranță. Fiți atenți la ceea ce este în jurul tău, deasupra capului și mai jos. Mergeți cu atenție. Trecând pe un cui ruginit poate fi cel mai mic dintre problemele dvs. atunci când explorați structurile abandonate (puteți cădea printr-o podea sau două).
  • Purtați haine întunecate, astfel încât veți avea mai puțin o șansă de a fi văzut. Hainele care nu fac și multe zgomote sunt de asemenea preferabile.
  • Mergeți cu atenție și urmăriți întotdeauna unde vă aflați pentru a evita rănirea.
  • Aduceți cel puțin o sursă de lumină de rezervă doar în cazul în care principalul dvs. nu reușește, și nu uitați să aduceți un set de prim ajutor dacă vă tăiați sau vă bucurați de voi.
  • Să cunoască legile locale de încălcare și să fie gata să accepte orice consecințe.
  • Purtați cizme sau pantofi robusi groși pentru că nu știți niciodată când ați putea merge pe un cui.
  • Întotdeauna aduceți pe cineva cu voi, pentru ca ei să poată merge și să obțină ajutor dacă ceva nu merge bine.Există siguranță în numere. Cel puțin, asigurați-vă că cineva știe unde vă aflați și la ce oră veți fi înapoi înapoi.
  • Ai grijă de insecte și șerpi. Este posibil să nu puteți spune dacă sunt otrăviți sau nu.
  • Un filtru roșu pe lanterna vă va ajuta viziunea dvs. naturală de noapte și va reduce intensitatea luminii, reducând șansa de a fi văzută de la distanță.
  • Dacă vă confruntați de un gardian de securitate sau ofițer de poliție, ei nu au nici un fel de a vă lua camera sau alte echipamente de la dvs. Ridicați-vă drepturile.Care este dacă nu sunteți arestat prin aplicarea legii, caz în care trebuie să respectați ordinele lor legale, cum ar fi lăsându-le să ia camera în calitate de proprietate / dovezi.
  • În cazul unei exploziile rezidențiale rurale, căutați locul în care locuitorii i-au aruncat gunoiul cu mult timp în urmă și vor aduce un detector de metale. Puteți găsi o gunoi veche care este comoara modernă.
  • Puteți purta mănuși, astfel încât amprentele dvs. să nu fie peste tot.
  • S-ar putea să existe oameni care fac droguri sau alte activități periculoase, așa că vă rog să fiți atenți.
  • Dacă o aveți, puneți hainele de vânătoare Camo dacă veți fi în pădure în timpul zilei.
  • Adresați-vă autorităților locale sau proprietarului proprietarului dacă este bine să explorați zona aleasă pentru a evita încălcarea sau alte conflicte cu legea.
  • Avertizări

    Clădirile care sunt condamnate sau abandonate și îmbarcate sau împrejmuite sunt în acest fel deoarece sunt periculoase. Dacă doriți să efectuați această activitate, asigurați-vă că sunteți în regulă cu faptul că, dacă ceva nu merge bine, vă veți pune salvații, eu.E. Poliția, pompierii, personalul EMS la risc când vin la ajutorul dvs. Nu numai că ați putea fi răniți și acuzați de o crimă, ați putea, de asemenea, să faceți alții răniți și să fiți răspunzători pentru rambursarea agențiilor pentru cheltuielile suportate pentru a vă ajuta. Distrează-te dacă crezi că riscul merită.
  • Dacă vă confruntați cu un vecin, gardianul de securitate sau polițistul nu fugi. Acest lucru va compune doar orice necaz în care vă puteți afla. Explicați de ce sunteți acolo și ce ați făcut.
  • Dacă trebuie "stoarce" în undeva, luați în considerare dacă veți fi capabil să strângeți mai târziu.
  • După cum sa spus înainte, nu explorați catacomburile decât dacă sunteți sigur că va fi bine.
  • Dacă o clădire sau o zonă abandonată are un semn care afișează "ACCESUL INTERZIS" Este ilegal să introduceți fără autorizație adecvată.
  • Nu închideți ușile decât dacă aveți altă cale de ieșire!!!
  • Să fie atenți la locurile închise care pot conține puțin la oxigen. Țevi, gropi în silozurile de la sol și fermele sunt toate spațiile închise care pot acumula gaze periculoase.
  • Luând un duș și schimbarea hainelor în curând după o explorare extinsă este o idee bună, pentru a elimina orice substanțe iritante sau dăunătoare pe care le-ați întâmplat în mod accidental.
  • ATENȚIE! Explorarea oricăror structuri poate fi o mulțime de distracție, dar poate fi, de asemenea, foarte periculos!
  • Azbestul a fost un material de construcție de alegere din anii 1930 până la sfârșitul anilor 1970. Particulele sale de nano-dimensiuni devin în aer de la cea mai mică perturbare sau schiță. Este foarte dovedit atunci când este inhalat pentru a provoca azbestoză (cicatrizarea plămânilor), cancer pulmonar și mezoteliom (cancer de căptușeală toracică), care poate provoca o moarte dureroasă. Dacă nu purtați o mască de gaz, ar fi bine să meritați timp să citiți și să studiați diferitele forme de azbest în prealabil. Acest lucru vă va permite să identificați azbest și să vă îndepărtați de o eventuală moarte prematură.
  • Fiți conștienți de faptul că, de fapt, forțând-vă drumul într-o structură este o crimă suplimentară cu cea a încălcării.
  • Clădirile vechi pot conține alte pericole, cum ar fi substanțe otrăvitoare sau azbest. Uneori va fi un semn de avertizare, dar nu întotdeauna! Aveți grijă să nu perturgeți nici o izolație, tavan sau plăci de podea pentru a evita fibrele de azbest periculoase în aer.
  • Aveți grijă să explorați locurile abandonate, puteți fi arestat pentru încălcarea sau alte taxe conexe.
  • Dacă structura a fost abandonată de proprietarul original al proprietății, s-ar putea să existe noi rezidenți (Squatters!). Dacă găsiți pe altcineva în clădire, spuneți-i că sunteți acolo și spuneți-i că doar explorați. Unele squatters pot fi foarte periculoase, deci încercați să evitați confruntarea fizică și lăsați imediat dacă credeți că sunteți în pericol de a fi agresați.
  • Să cunoască legile locale de încălcare și să fie gata să accepte posibilele consecințe. De asemenea, fiți conștienți de circumstanțele atenuante: aducând câteva instrumente în cazul în care aveți nevoie de ele ar putea părea o idee bună, dar dacă sunteți prinși, veți fi în mai multe probleme! De asemenea, în unele zone este o crimă mai gravă dacă sunteți prinși noaptea.
  • Fiți precauți dacă structura prezintă semne de vandalism, intrare forțată, jurământ sau alte acte criminale distructive. Explorarea urbană nu este o activitate distructivă, dar puteți fi ușor acuzați de daune unei clădiri. Luați în considerare ce s-ar întâmpla dacă v-au acuzat de orice graffiti, furt sau daune materiale, clădirea a suferit în ultimele luni.
  • Majoritatea exploratorilor uită să se asigure dacă alimentarea continuă sau nu într-o structură ca un mall. Dacă este (sau o mică parte este încă în funcțiune pe puterea generatorului), fi extrem de precaută cu privire la camerele de securitate și / sau sistemele de alarmă. Unele sisteme de alarmă sunt declanșate de uși deschise, plăci de presiune, frecvențe electromagnetice, ultraviolete etc. și poate dura oriunde de la o milisecundă de la 90 de secunde pentru a suna și a alerta autoritățile sau dacă este o alarmă silențioasă, veți fi pentru o surpriză.
  • Păianjenii iubesc clădirile vechi, iar multe sunt otrăvitoare. Văduvă neagră, recluse maro și alți păianjeni pot provoca răni grave. Purtați mănuși de piele subțiri pentru protecție.
  • Amintiți-vă, acest lucru este ilegal aproape peste tot! Atenție!
  • Nu uitați, acest lucru poate fi foarte periculos!
  • Dacă trebuie să introduceți o clădire cu un avertisment postat că este nesigur sau condamnat, testați fiecare pas înainte de a vă pune greutatea în jos, deoarece podelele pot da drumul. Feriți-vă de peeling vopsea pe bază de plumb și izolație.
  • Fiți conștienți de faptul că mediile stagnante duc adesea la concentrații sporite de boli, bug-uri și agenți patogeni.Dovada mediilor nesănătoase includ droppinguri de matrițe, animale și păsări, materiale de construcție saturate și animale moarte.Zonele de stagnare extremă, cum ar fi minele, gropile și scurgerile pot prezenta pericole nedetectabile de gaze.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O pereche de pantaloni lungi
    • O cămașă cu mâneci lungi
    • O pereche de mănuși: Piele subțire este cea mai bună
    • Încălțăminte robustă - impermeabil este cel mai bun
    • O lanternă (filtru roșu opțional)
    • O lanternă de rezervă
    • O cameră (recomandată - dacă sunteți prinși, va ajuta să aveți unele dovezi fizice că ați făcut ceva altul decât furtul sau vandalizarea)
    • Bateriile de rezervă
    • O hartă a zonei (dacă este disponibilă)
    • Mască de gaz / ochelari de goguri și aparate respiratorii pentru protecția ochilor și a plămânilor (nu toate respiratorii sunt certificați pentru a vă proteja de azbest. Asigurați-vă că știți ce fel de cumpărați)
    • Un amic de încredere pentru backup (situații periculoase)
    • Do nu Aduceți orice unelte cum ar fi șurubelnițele, chei, strippers-sârmă etc. - Dacă sunteți prinși, ei vor fi suficienți pentru a vă face probleme pentru tentativă de jaf.
    • Un telefon mobil, în cazul în care vă răniți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar