Cum să devii un groomer câine

Dacă vă iubiți câinii și nu vă deranjează o muncă grea, o mulțime de murdărie, iar nipul ocazional dintr-o canină umedă, devenind un groomer de câine poate fi alegerea carierei pentru dvs.Nu, nu este la fel de simplu ca cumpărarea unui chiuvetă, perie, foarfece și semn "deschis pentru afaceri".Cu toate acestea, devenind un groomer de câine este realizabil pentru majoritatea celor cu abilitățile fizice, demnul calm, răbdarea și pasiunea pentru "cel mai bun prieten al omului", care sunt cheile succesului în domeniu.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând slujba
  1. Imaginea intitulată devine un groomer câine Pasul 1
1. Familiarizați-vă cu detaliile postului.Dog groomers nu doar perie blana de câini mulțumit și adăugați destule arcuri - este o slujbă fizică, murdară, provocatoare, dar adesea plină de satisfacții.Pentru un client tipic canin, lucrarea este probabil să apropie următoarele etape:
  • Determinați planul de stil cu proprietarul.
  • Plasați câinele pe o masă și examinați-o în general pentru problemele cutanate sau alte probleme de sănătate (a se vedea mai multe despre acest lucru într-un pas mai târziu, de mai jos).
  • Periați blana câinelui, curățați urechile și, probabil, ochii și tăiați unghiile.
  • Scăldați câinele și fiți pregătiți să se ocupe de animalele care nu se pot bucura de proces.
  • Uscați blana câinelui și o periați din nou.
  • Dă-i câine tunsoarea și stilul, cu o îngrijire specială în jurul feței, labe și o zonă de coadă.
  • Repetați cu următorul câine și așa mai departe, toată ziua.Se așteaptă să lucreze seara și weekend-uri pentru a satisface nevoile clienților.
  • Imaginea intitulată devine un groomer de câine Pasul 2
    2. Groom un câine.Da, se pare că este puțin probabil ca cineva care nu a scăzut și a îngrijit niciodată un câine înainte ar alege să intre în acest domeniu, dar obținerea mâinilor murdare (literal) este un pas vital în a decide dacă acesta este locul de muncă pentru dvs.
  • Ca un groomer potențial câine, probabil că dețineți un câine sau cel puțin cunoașteți pe cineva care face.Încercați mâna la îngrijire.Vizita Cum să mă îngrijoreze un câine Pentru instrucțiuni mai pas cu pas.
  • Nu renunță doar pentru că sfârșești înmuiere umedă și câinele tău are o jumătate de mohawk neintenționată, dar să ia în considerare dacă aveți răbdarea și pasiunea de a face această sarcină peste și din nou cu câini noi în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată deveni un groomer câine Pasul 3
    3. Voluntar la un adăpost pentru animale.Dacă doriți să vă ocupați de o mare varietate de câini, un adăpost de animale este o alegere ideală.Și cel mai mult, dacă nu toate adăposturile au nevoie de voluntari.
  • Este posibil să aveți posibilitatea de a scălda și câinii de îngrijire, care, bineînțeles, va fi o experiență bună care vă poate ajuta să determinați dacă doriți să urmați această linie de lucru.
  • Chiar și fără scăldat și îngrijire, se ocupă de o diversitate de rase de câine, dintr-o mare varietate de fundaluri, vă va oferi un sens mai bun al provocărilor și recompenselor de zi cu zi de a fi un groomer de câine.
  • Înmuiați sfaturi și tehnici cu privire la modul de abordare a câinilor agresivi, mari sau bolnavi sau câini cu alte provocări unice.
  • Imaginea intitulată deveni un groomer de câine Pasul 4
    4. Lucrează ca asistent îngrijit.Aceasta este atunci când puteți începe să obțineți unele experiențe practice cu viața de zi cu zi a unui groomer profesional.
  • Lanțurile de aprovizionare cu animale de companie mai mari oferă, de obicei, servicii de îngrijire și angajează în mod regulat asistenți / bătrâni.În acest loc de muncă, ați face munca generală de scăldat, în timp ce groomerul instruit face curățarea, tăierea și tăierea fină.
  • Fiind un asistent îngrijitor este departe de plin de farmec și nu deosebit de profitabil, dar magazinele lanțului aleg adesea asistenți promițători pentru programele de formare pentru a deveni groomers.
  • O altă alternativă este găsirea unui groomer local pentru a servi ca mentor. S-ar putea să începeți prin voluntariat sau doar observând în magazinul său și, probabil, treceți într-o poziție plătită.Acest lucru poate fi calea de a merge dacă scopul dvs. final este să vă deschideți propria afacere îngrijire.
  • Partea 2 din 3:
    Instruire pentru slujbă
    1. Imaginea intitulată deveni un groomer de câine Pasul 5
    1. Găsiți o școală de îngrijire a animalelor de companie.În general, nu există cerințe de școlarizare sau de licențiere pentru a deveni un groomer de câine, dar având o formare formală poate ajuta doar atunci când este timpul să căutați un loc de muncă sau să vă deschideți propriul magazin.
    • Există o mulțime de programe online disponibile dacă nu există școli de îngrijire în zona dvs., dar este posibil să doriți să vă gândiți dacă cei care se publică ca programe de două luni fără cerințe practice merită timpul și banii dvs.
    • Poate doriți să căutați un program cu undeva în intervalul de 400-650 de ore de program, inclusiv timpul "Hands-on" - cel puțin un profesor certificat de un corp recunoscut la nivel național - și hands-off, student / instructor și student / câine (îmbrăcăminte de practică pe zi) ratioane.
    • Căutați școli care oferă defalcări clare ale programelor de formare, care includ domenii precum selectarea și utilizarea instrumentului, procedurile de sănătate și siguranță, tehnicile de tăiere și profiluri de styling pentru diferite rase, printre altele.
  • Imaginea intitulată devine un groomer de câine Pasul 6
    2. Aflați tăieturi și stiluri tipice pentru rasele standard și unice de câine.Aceasta ar trebui să facă parte din programul dvs. de formare.
  • În U.S., Clubul american Kennel este organizația primară care stabilește standarde pentru rasele de câine și profilurile normale de îngrijire pentru fiecare.Profilurile de îngrijire se pot schimba, deci luați-o asupra dvs. pentru a vă menține la curent.
  • Recent, hibrid sau "câini de designer" (o cruce de doi câini de rasă de rasă, cum ar fi un labradoodle), au devenit mai populare.Proprietarii unor astfel de câini pot avea mai mult interes în stilul creativ, dar studiază profilurile de îngrijire pentru hibrizi comuni.
  • Imaginea intitulată deveni un câine groomer Pasul 7
    3. Învață să recunoști semne de probleme.Nu, groomers de câine nu sunt veterinari, dar îngrijirea regulată este benefică pentru sănătatea caninei, deci un groomer bun ar trebui să-și prezinte îngrijorarea pentru bunăstarea generală.Verificarea practică pentru probleme precum:
  • Semne de rănire sau boală, cum ar fi umflarea, tăieturile, africul (o infecție de drojdie a gurii sau a altui orificiu) și paraziți cum ar fi căpușe.
  • Modificări ale temperamentului sau la nivel de activitate în rândul clienților obișnuiți canini, care pot fi un semn de rănire sau boală.
  • Indicații de maltratare sau abuz.Proprietarul poate plăti factura, dar nu folosiți asta ca o scuză pentru a ignora bunăstarea câinelui.
  • Imaginea intitulată deveni un groomer câine Pasul 8
    4. Luați în considerare beneficiile certificării.În timp ce certificarea, cum ar fi licențierea sau formarea specializată, nu este necesar să devină un groomer de câine, poate doriți să vă uitați la opțiunile dvs. și posibilele avantaje ale completării unui program de certificare.
  • De exemplu, una majoră a grupurilor de certificare, Asociația Națională a Dogului Groomers din America, oferă o varietate de ateliere și teste de certificare pe tot parcursul U.S.Certificarea de la această organizație vă permite să vă numiți un Master Groomer Național de Master (NCMG), care poate fi benefic în construirea unei baze de clienți și realizarea conexiunilor cu ceilalți din industrie.
  • Indiferent dacă vă decideți să deveniți certificați sau nu, mergeți la atelierele de îngrijire este o modalitate bună de a ne conecta cu alte groomers și de a ține pasul cu noi tendințe în afaceri.
  • Partea 3 din 3:
    Începând lucrarea
    1. Imaginea intitulată deveni un groomer câine Pasul 9
    1. Decideți unde doriți să lucrați.Dog groomers lucrează în locații la fel de mici ca o van și la fel de mare ca un mega-magazin de animale de companie.Ei pot fi propriii lor șefi și numai angajați sau să fie un mic cog într-o corporație mare.
    • Lucrul într-un Superstore Pet va reduce costurile dvs. de afaceri, dar oferă probabil o mai mică flexibilitate în stabilirea programului dvs. și alegerea clienților dvs.
    • Lucrul într-o afacere mai mică de îngrijire a animalelor de companie, ca titular, partener sau angajat, poate oferi mai multă flexibilitate, dar și provocările de a exploata o locație de afaceri.
    • Operarea din casa dvs. poate reduce costurile generale, dar ar putea să vă limiteze și clientela.Va trebui să luați în considerare și reglementările locale de afaceri locale și permiteți, de asemenea.
    • A Serviciul de îngrijire a câinelui mobil, Fugiți dintr-o van sau remorcă, oferă mobilitate, flexibilitate și costuri de funcționare mai mici, dar are propriile dezavantaje (și, eventual, regulamentele de afaceri locale) pentru a face față și cu.
    • Potențialul de venit variază pe scară largă de ore lucrate, de tip de afaceri și de baze de clienți, dar o gamă generală este de aproximativ 15.000 $ la 50.000 de dolari pe an.
    Sfat de experți
    Terryl Daluz

    Terryl Daluz

    Proprietar, spălați-mi câinele Pet Groomingterryl Daluz este co-proprietarul spălării câinelui meu LLC Pet Grooming, o afacere de îngrijire a animalelor de companie cu sediul în Los Angeles, zona California. Terryl, împreună cu co-proprietar Andrea Carter, are peste trei ani de îngrijire și management de companie. Spălați câinele meu și îngrijitorii de animale de companie certificați, specializați în furnizarea unui mediu sigur și primitor pentru toate animalele pe care le deservesc.
    Terryl Daluz
    Terryl Daluz
    Proprietar, spală câinele meu îngrijirea animalelor de companie

    Expert truc: Alegeți o locație care obține o mulțime de trafic de picior, cum ar fi într-un mall în aer liber sau la o intersecție. Locațiile din apropierea parcurilor de câini sunt, de asemenea, minunate.

  • Imaginea intitulată devine un groomer de câine Pasul 10
    2. Imprastie vestea.Mai ales dacă vă deschideți propriul afacere de îngrijire a câinelui, dar chiar dacă lucrați într-un centru de companie mare, construirea unei clientelă loială va fi esențială pentru succesul dvs.
  • Dacă sunteți interesat să vă deschideți propria afacere, este posibil să doriți să vizitați Cum să începeți o afacere mică și Cum să deschideți o afacere mică Pentru îndrumare și sfaturi.
  • Ia-ți numele acolo pentru potențialii clienți în orice fel puteți, probabil prin predarea cărților de vizită la parcul de câine, punând fluturași (cu permisiune) la magazinele de animale locale și birourile VET sau decorarea vanului dvs. îngrijitor cu un design captivant.
  • Imaginea intitulată devine un groomer câine Pasul 11
    3. Fii atent și conștiincios.Știți deja cât de mulți proprietarii îi iubesc câinii lor, așa că faceți dreptate de canin și veți avea cea mai bună șansă de a asigura loialitatea companionului său uman.
  • Un bun groomer de câine trebuie să fie ferm, dar delicat în a face față animalelor înspăimântătoare sau necooperante - calmant în comportament pentru a menține câinii nervoși fericiți și compatibilți și orientați spre detalii pentru a-și face locul de muncă de fiecare dată - și au abilități bune de comunicare cu ambii canini si oameni.
  • Aveți grijă să nu vătămați niciodată un animal, indiferent cât de veche sau necooperant sunt.Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a pierde un client și poate slujba ta.
  • Verificați în general semne de rănire sau de boală într-un câine și recomandă o vizită veterinar dacă suspectați că ceva este amiss.Majoritatea proprietarilor vă vor aprecia eforturile și îngrijorarea.
  • De asemenea, trebuie să fii suficient de puternic pentru a spune oamenilor că câinele lor este prea matted pentru a salva haina și va trebui să bărbierit el jos, sau că este nesigur să-și îngrijească câinele și trebuie să o ducă la un veterinar sau să fie sedați să fie îngrijiți.Unii oameni nu vor dori să o accepte, se vor supăra pe tine și, uneori, nu vor face afaceri viitoare cu dvs., dar aceasta este natura afacerii.
  • Au curajul de a raporta și abuzul de animale suspectate, de asemenea.Puneți mai întâi compasiunea pentru animal.
  • Imaginea intitulată deveni un groomer de câine Pasul 12
    4. Construi o carieră.Munca de calitate și îngrijirea clientului uman și câine sunt cele mai bune bulevarduri pentru un succes de durată ca un groomer de câine.Să stabilească loialitatea clienților și un cuvânt bun de gură ca un groomer în centrul de companie mare, și poate vă puteți deschide propriul magazin într-o zi.
  • Luați în considerare modalitățile creative de a vă construi afacerea, de exemplu oferind specialități și reduceri (client nou, loialitate, 2-pentru-1, etc.) - Oferind suplimentar ca tratamentele spa, accesorizarea (arcurile etc.), vopsire de unghii sau chiar de curățare a dinților - sau vânzarea de produse de sănătate și frumusețe canine.
  • Este la fel ca și cu majoritatea întreprinderilor: faceți clientul să se simtă foarte special și vă dați cea mai bună șansă pentru construirea afacerii dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ar trebui să aveți o mulțime de răbdare, deoarece veți avea de-a face cu animalele dificile (și proprietarii lor) că uneori nu vor să lucreze cu dvs.
  • Este important să aveți abilități bune și răbdarea oamenilor, deoarece veți avea de-a face cu oamenii exigenți.
  • Ar trebui să fiți dispuși să lucrați din greu și în weekend. Weekend-urile și sărbătorile majore sunt adesea cele mai aglomerate vremuri pentru un magazin Groom.
  • Avertizări

    Niciodată nu vă dăunează niciodată unui animal așa cum vă veți pierde probabil slujba. Oamenii aud, de asemenea, lucruri și puteți pierde afaceri dacă oamenii învață că vă răniți animalele.
  • Este posibil să trebuiască să raportați abuzul animalelor. Sperăm că nu va trebui vreodată să.
  • Urmați procedurile de siguranță.
  • Veți fi mușcați și zgâriați, dar vine cu slujba.
  • Dacă un câine acționează ca și cum o va mușca să mergi și să-l bați pe câine. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar