Cum să tăiați unghiile unui câine fără mașini de tăiat

Unii câini sunt foarte sensibili la impactul mașinilor de tăiere prin intermediul unghiilor lor. Dacă câinele dvs. nu vă va pune cu dvs tăierea unghiilor, Încercați o altă metodă. Puteți utiliza un instrument Dremel sau un fișier simplu pentru a obține unghiile câinelui în formă. Aceste modalități alternative de tăiere a unghiilor câinelui dvs. pot face ca procesul să fie mai ușor atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un instrument Dremel
  1. Imaginea intitulată Tăiați un câine
1. Obțineți un instrument Dremel făcut pentru tăierea unghiilor câinelui. Acestea sunt Instrumente electrice specializate care au un cap abraziv, care poartă pe suprafața cuiului. Aceste instrumente sunt disponibile la majoritatea magazinelor de furnizare a animalelor de companie și de la comercianții cu amănuntul online, cum ar fi cei care vând consumabile pentru a arăta câinilor.
  • Un motiv pentru a obține un instrument specializat Dremel este deoarece va funcționa la o viteză sigură pentru tăierea unghiilor câinelui. Un instrument Dremel care nu este făcut în acest scop poate funcționa prea repede sau prea puternic.
  • Imaginea intitulată Tăiați un câine
    2. Transformați instrumentul pentru a obține câinele folosit la zgomot. În primul rând, încercați să întoarceți Dremel în timp ce vă aflați în aceeași cameră ca și câinele dvs. Dacă câinele nu răspunde la zgomot, mutați-l mai aproape până când vă aflați lângă câine. Dacă câinele răspunde, păstrați-l să funcționeze timp de un minut sau 2 și apoi să-l dezactivați.
  • Continuați acest lucru zilnic până când câinele este aclimatizat la zgomot și nu-l deranjează.
  • 3. Acționați câinele dvs. la vibrații. După ce câinele dvs. se obișnuiește cu zgomotul, va trebui să expuneți câinele la vibrația instrumentului, care poate fi destul de puternică. Întoarceți Dremel în timp ce mângâiați câinele și apăsați ușor capătul de tăiere al sculei pe blana câinelui.
  • Faceți acest lucru o dată sau de două ori pe zi până când câinele dvs. nu răspunde negativ la sentimentul vibrațiilor dremeL.
  • Alternativ mângâie și atingerea cu instrumentul vibratoare, astfel încât câinele dvs. are o asociere pozitivă cu vibrațiile.
  • Imaginea intitulată Tăiați un câine
    4. Obțineți câinele într-o poziție confortabilă. Au câinele să se așeze într-un loc unde va fi confortabil și unde puteți accesa cu ușurință unghiile. Dacă aveți un câine mare, acest lucru va fi probabil podeaua. Dacă aveți un câine mic, acesta ar putea fi pe o bucată de mobilier.
  • 5. Fișier în jos fiecare unghie cu instrumentul. Țineți laba într-o singură mână și instrumentul din cealaltă. Țineți ușor un cui specific, porniți scula înainte de a atinge unghia, apoi aduceți-o în contact cu unghia. Dremel Tools pot lua câteva minute pentru a purta pe unghia, așa că mergeți încet și doar lucrați atâta timp cât câinele dvs. va pune cu el.
  • Începeți cu sesiuni scurte, unde faceți doar 1 sau 2 unghii într-o sesiune. Acest lucru vă va accelera câinele la un instrument mai ușor decât să încercați să le faceți într-o singură ședință.
  • Lucrați la un cui la un moment dat și nu aplicați o mulțime de presiune, deoarece acest lucru vă poate face ca câinele să fie incomod și rezistent.
  • 6. Evitați măcinarea în rapidă. Un cui de câine are o zonă de locuit în mijlocul acestuia, care poate sângera și rănit dacă este tăiată. Puteți vedea uneori zona, numită rapidă, în nucleul cuiului, dacă vă arătați îndeaproape la ea. Când tăiați unghiile câinelui, este important să nu le tăiați atât de mult încât este impactul rapid.
  • Cât de departe poți să mănânci o practică. Când începeți, este mai bine să greșești pe partea de prudență și doar să mănânci un pic de unghii.
  • Dacă vă tăiați accidental în rapidă, ar trebui să vă mângâiați câinele și să lucrați la opriți orice sângerare. Sângerarea poate fi oprită în mod obișnuit cu un bandaj sau prin punerea amidonului de porumb pe suprafață. Dacă acest lucru nu oprește sângerarea, consultați-vă cu medicul veterinar.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un fișier de unghii pentru a umple unghiile
    1. Imaginea intitulată Tăiați un câine
    1. Obțineți un fișier de unghii pentru a umple unghiile câinelui. Acestea sunt vândute la majoritatea magazinelor de furnizare a animalelor de companie, birourile veterinare și prin intermediul comercianților cu amănuntul online de companie. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, orice fișier ferm pe care îl aveți deja, cum ar fi un fișier de unghii metalice sau de sticlă.
    • Suflarea unghiilor va elimina lent biții de unghii, dar nu va fi la fel de eficace ca utilizarea trimmers.
  • Imaginea intitulată Tăiați un câine
    2. Obțineți câinele într-o poziție în care puteți lucra la unghiile sale. Dacă aveți un câine mic, puteți poziționa pur și simplu în poală. Cu toate acestea, un câine mediu și mare poate fi nevoie să se așeze pe podea cu tine, așezat lângă el.
  • Ar trebui să fii poziționat astfel încât să poți ține o laba într-o mână și uneltele tale în cealaltă.
  • Veți crea un pic de praf cu fișierul, deci alegeți un loc care poate fi ușor măturat sau aspirat.
  • 3. Frecați biții de unghii folosind fișierul de unghii. Orice zone lungi sau zdrențuite pot fi îndepărtate ușor relativ rapid dacă aveți un fișier bun. Fiți precauți în timp ce faceți acest lucru, totuși, că nu vă depuneți rapid.
  • Dacă câinele dvs. nu se va pune în deplasare, un cui dur, de obicei, poate fi purtat de către câinele dvs. pentru o plimbare pe trotuare din beton sau pe alte suprafețe dure, dure.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unui câine obișnuit cu tăierea unghiilor
    1. Manipulați în mod regulat labele câinelui. Când vă mângâi câinele sau o periați, luați o clipă pentru a freca ușor labele câinelui. Mulți câini sunt rezistenți la tăierea unghiilor, deoarece nu le place și nu sunt obișnuiți, labele lor sunt tratate. Singura modalitate de a depăși acest lucru este de a obține pur și simplu câinele obișnuit cu expunerea repetată.
    • Când vă ocupați de labele câinelui dvs., faceți timp să vă inspectați sănătatea. De exemplu, uitați-vă la tampoane și asigurați-vă că nu sunt crăpate sau deteriorate în vreun fel.
  • 2. Face timpul de tăiere a unghiilor pozitiv. Face ca experiența de a avea labele lor să se manipuleze cât mai pozitive. De exemplu, animalele de companie și le spune cât de bune fac într-o voce dulce. Dacă câinele dvs. se comportă bine în timp ce vă tăiați unghiile, dați-i un tratament ca o recompensă pentru un comportament bun.
  • 3. Îndepărtați blănurile în jurul unghiilor în mod regulat. Utilizați o pereche de foarfece de îngrijire a câinelui și îndepărtați ușor orice blană care crește în jos cu unghiile. Îndepărtarea blănii va face ca zona din jurul unghiilor să fie limpezi pentru tăiere, dar va obține și câinele dvs. de la labele sale care sunt manipulate.
  • Asigurați-vă că intrați între degetele de la picioare atunci când tăiați.
  • Imaginea intitulată Tăiați un câine
    4. Tăiați unghiile câinelui în mod regulat. Setați un program în care vă tăiați unghiile câinelui la fiecare câteva săptămâni. Făcând-o în mod regulat, chiar dacă câinele dvs. rezistă procesului și obțineți doar câteva unghii făcute la un moment dat, vă veți ajuta să se obișnuiască cu procesul.
  • Este important să păstrați unghiile câinelui tăiat astfel încât labele lor să rămână sănătoase și unghiile lor nu se spargeau sau nu se usucă.
  • sfaturi

    Puteți purta în mod natural unghiile câinelui, luându-le pentru plimbări regulate pe o suprafață de beton.
  • Dacă aveți probleme cu îngrijirea unghiilor câinelui, luați-le la un groomer profesionist sau cereți medicului veterinar să vă ajute.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar