Cum de a cumpăra o lentilă de cameră bună folosită

Cumpărarea unei lentile folosite este o modalitate foarte bună de a economisi niște bani, ce poate fi, un hobby foarte scump. Este, de asemenea, o modalitate bună de a afla dacă doriți să investiți într-o nouă versiune a unui obiectiv. Cu toate acestea, există unele potențiale capcane, ca și în cazul oricărui element utilizat. Acest articol vă va ajuta să aveți succes în cumpărăturile dvs. de lentile folosite.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun al camerei foto Pasul 1
1
Verificați reputația vânzătorului. Achiziționarea unei lentile de cameră folosite vor fi ajutate prin cunoașterea reputatie în spatele vânzătorului.
  • Dacă achiziționați de la un magazin care vinde articole utilizate, asigurați-vă că verificați politicile de returnare. Puneți întrebări despre ceea ce sunt pregătiți să facă în cazul în care obiectivul nu funcționează sau nu este ceea ce ați fost după.
  • Pentru licitații online, faceți cercetarea dvs. de fond. Verificați statisticile și evaluările vânzătorului, împreună cu comentariile. Dacă se ocupă în mod specific în echipamente de fotografie, sunt comentariile în general pozitive, dezvăluind că acest vânzător își cunoaște uneltele și este cu adevărat preocupat de a ajuta clienții? Și mereu Verificați prețul obiectivului împotriva prețului pentru o noul lentilă și împotriva altor lentile fiind vândute pe aceleași site-uri de licitație.
  • Pentru licitații de licitații, faceți temele în avans. Luați-vă camera și încercați cu obiectivul. Cele mai multe case de licitații nu numai că încurajează acest lucru, dar o cer ca parte a termenilor de vânzare, deoarece cumpărați "ca și". Sună în sus pentru a găsi un moment bun pentru a vizita înainte de licitație pentru a testa lentilele.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun pentru camera foto Pasul 2
    2
    Întreabă întrebări a vânzătorului. Unde puteți, întrebați vânzătorul de ce vinde lentila. Deși nu toți vânzătorii vor fi complet în față cu dvs., majoritatea vor fi pentru că le pasă de reputația lor, mai ales dacă sunt cunoscuți în cercurile de fotografie.
  • Dacă este o achiziție de licitație online, citiți cu atenție descrierea. Face o mențiune despre condiție? Dacă nu, puneți întrebări cu mult înainte de sfârșitul licitației. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsuri, lăsați-l să plece. Așteptați să vedeți fotografii ale lentilelor din mai multe unghiuri. Nu există fotografii, nici o achiziție. Nu sau răspunsuri evazive la întrebările dvs., fără cumpărare. Întrebări Trebuie să aveți răspunsuri la:
  • Există zgârieturi sau pete pe elementele de lentile din față și spate?
  • Există ulei pe lamele diafragmei? Se fixează repede?
  • Interiorul lentilei are praf sau ciupercă?
  • De asemenea, includeți capota, ambele capace de lentile, manual de utilizare și caseta originală?
  • Verifică livrare politici. Vânzătorul a explicat modul în care elementul va fi ambalat și metoda de expediere? Dacă este neclar, întreabă. Elementul este fragil și ar trebui expediat cu cea mai mare îngrijire și ar trebui să fiți conștienți de costurile de expediere în avans.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun folosit de cameră Pasul 3
    3. Verificați mai întâi daunele fizice. Dacă îl cumpărați la nivel local sau dintr-un magazin, alegeți lentila în sus și dați-i o privire detaliată. Puteți identifica orice zgârieturi, dents, nicks sau fisuri? Dacă obiectivul este praf, utilizați o perie de suflare și spirt primul. Dacă vedeți ceva, întrebați ce sa întâmplat cu obiectivul și de ce vânzătorul consideră că daunele nu au afectat obiectivul.
  • Strălucește o lumină prin lentilă. Utilizați o lanternă mică pentru a ilumina lentila din diferite unghiuri.De asemenea, uitați-vă prin lentilă la o sursă luminoasă de lumină, cum ar fi lumina soarelui pe perete sau la o lampă. Căutați fisuri, praf, blocaje etc.Uită-te prin lentilă în ambele sensuri, și cu lumina strălucitoare prin ambele căi și la unghiuri.Țineți lentila la o distanță confortabilă și uitați-vă la geamul obiectivului, nu până la ochi în cazul în care orice defecte nu vor apărea clar.
  • Zgârieturile mari ar trebui să fie evidente. Zgârieturile profunde și mari tind să fie mai mult o problemă decât cele mai fine, mai ales dacă sunt situate pe elementul din spate. Evitați să cumpărați o lentilă cu un element din spate zgâriat - puteți fi puțin mai puțin preocupat de zgârieturi mai fine pe elementul frontal, cu condiția ca acesta să nu aibă impact asupra imaginilor realizate.
  • Cu lentile mai vechi sau la cumpărarea într-un climat umed, aveți grijă deosebită să căutați ciuperci. Stadiile incipiente vor arata ca marcajele de apa pe oglinda tai, mai multe stadii avansate pot arata mai mult ca Spidermebs. Nu montați o lentilă infectată cu ciuperci pe camera dvs., există o ușoară șansă pe care o poate răspândi în celelalte lentile.
  • Dacă este posibil, faceți o fotografie a cerului luminos sau ceva luminos, nu doar uniform luminos, dar cu patch-uri de strălucire și unele detalii (nu îndreptați o lentilă super-viteză sau teleobiectiv la soare, ca să nu vă răniți ochiul sau camera dvs. de cameră ), la cele mai largi și cele mai mici deschideri într-un format de compresie Raw, sau cea mai mică compresie JPG a fost disponibilă camera dvs.Verificați fotografia pentru benzină.Modarele flacărătoare normale de la soare, în general, nu indică probleme (deși, dacă sunt severe, ar putea însemna că doriți un alt fel de lentilă) - pete de flacărare ciudate, o ceață generală sau o moale neobișnuită (o moale de margine simetrică este normală cu cea mai ieftină și lentilele cu unghi larg larg deschise) sunt probleme.
  • Ascultați zgomotele de zgomot sau piesele libere. Acesta poate fi un indicator că ceva este deteriorat de picături sau lovituri, și chiar dacă piesa liberă nu este o problemă, ar putea indica faptul că altceva este pe cale de a da drumul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun pentru camera foto Pasul 4
    4. Verificați starea de lucru a obiectivului. Luați în considerare utilizarea unei perie de suflare pe lentilă și un alcool mic de frecare. Acest lucru va ajuta la dezvăluirea oricărui lucru care este blocat sau în interiorul obiectivului. Unele dintre lucrurile specifice de căutat includ:
  • Erodat obiectiv Acoperirile - în timp ce eroziunea ușoară nu va avea afecta calitatea imaginii, eroziunea severă va afecta imaginile și va face să apară "Blotchy".
  • Să fie atenți la deteriorarea ușoară a luminii. În timp ce unii vânzători pot insista, acest lucru este ușor de fixat, este o lentilă, și nimic de-a face cu o lentilă este vreodată ieftin.
  • Verificați punctele de contact. Acest lucru se aplică numai lentilelor mai moderne. Trebuie să existe un contact bun și consistent între cameră și lentilă.
  • Verificați filetele filtrului. Nu ia prea mult pentru acele fire să-și piardă utilitatea - un mic ding și nu puteți obține un filtru sau dezactivat, lentila. Dacă cumpărați online, asigurați-vă că obțineți o imagine decentă și că este de la obiectivul pe care îl cumpărați și nu pur și simplu unul care este "ca" lentilele.
  • Testați toate comutatoarele. Dacă vreunul dintre ele este liber, verificați dacă lucrează în continuare așa cum ar trebui să fie.
  • Imagine intitulată Cumpărați o lentilă de cameră bună pentru camera 5
    5. Uită-te la Lamele de deschidere. Urmăriți lamele de diafragmă lipicioasă - Lamele de diafragmă de acoperire a uleiului vor gel împreună dacă obiectivul nu a fost întreținut în mod regulat și acest lucru îi va face lipicios. Efectul vă va lăsa cu supra-expuse sau sub-fotografii expuse.
  • Lamele de diafragmă se mișcă fără probleme? Există nicks?
  • Pentru a testa lamele de diafragmă, aduceți o profunzime de previzualizare a câmpului până la cea mai mică diafragmă. Uită-te prin lentilă și apăsați butonul de previzualizare a câmpului. Lamele de diafragmă de sunet se vor mișca imediat, iar vizorul va deveni întunecat. Dacă există o problemă cu lamele de diafragmă, va fi o întârziere în mișcare sau întoarcerea întunericului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun pentru camera foto Pasul 6
    6. Verificați starea inelului de montare. Doriți să fiți capabili să fixați obiectivul utilizat la aparatul foto fără a rupe nici muntele, fie lentila. În plus, asigurați-vă că este tipul potrivit de montare. În funcție de tipul de cameră pe care o dețineți și de vârsta lui, muntele poate varia. Verificați dublu și triplu.
  • Dacă achiziționați online, puneți întrebări despre inelul de montare și montați dacă descrierea este neclară.
  • Dacă achiziționați într-un magazin, luați camera cu dvs. pentru a verifica potrivirea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun al camerei foto Pasul 7
    7. Dacă cumpărați o lentilă de zoom, asigurați-vă că obiectivul se apropie ușor și fără interferențe. De asemenea, asigurați-vă că nu este "telescop" singur pe cont propriu.
  • În timp ce o acțiune de zoom liber nu va avea un impact asupra calității imaginii, este un lucru enervant de a vă aminti și de a lucra constant. Este posibilă o bandă cu grijă, dar aceasta este o ultimă stațiune fixă ​​pentru un buget real cumpărat.
  • Lentilele care au fost lovite sau au scăzut foarte mult, nu mai pot să se extindă la întreaga lor gamă. Verificați prin răsucirea inelului de zoom înainte și înapoi.
  • Costurile de reparare pentru caracteristica Zoom poate fi costisitoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun al camerei foto Pasul 8
    8. Verificați focalizarea obiectivului. Vrei să fii sigur că poți să te concentrezi. Dacă este un ajutor de concentrare, verificați funcția de asistență și, de asemenea, capacitatea sa de focalizare manuală. Mecanismul de focalizare ar trebui să se deplaseze și să se ușureze cu ușurință.
  • Imagine intitulată Cumpărați un obiectiv bun pentru camera foto Pasul 9
    9. Lăsați prețul să fie determinatorul. Dacă găsiți sau aflați despre deteriorarea lentilei și sunteți încă pregătiți să riscați, doar dacă prețul este atât de corect încât obiectivul este o afacere. Mai bine dacă este gratuit, sau sunteți doar pentru costurile poștale.
  • Verificați Craigslist și Freelycle pentru lentile nedorite. Ieftin sau gratuit este cel mai bun atunci când există daune implicate.
  • Întotdeauna țineți cont de faptul că problemele cu un obiectiv pot fi costisitoare pentru remedierea și vă poate lăsa cu o factură de reparații care ar fi putut face o nouă achiziție o opțiune mai bună. Cumpărați cu ochii larg deschisi.
  • sfaturi

    Întotdeauna țineți cont de faptul că problemele cu un obiectiv pot fi costisitoare pentru remedierea și vă poate lăsa cu o factură de reparații care ar fi putut face o nouă achiziție o opțiune mai bună. Cumpărați cu ochii larg deschisi.

    Avertizări

    Asigurați-vă că va exista o rambursare completă în afară de costurile de returnare a postării dacă returnați o lentilă deteriorată prin poștă către un vânzător online.
  • Asigurați-vă că obțineți asigurare pe obiectivul dvs. dacă vă expediați.
  • Evitați cumpărarea unui lentile care suferă de ciuperci de lentile. Este, de obicei, dincolo de reparații economice, poate crește, și chiar dacă este reparabilă, ciuperca tinde să atragă paharul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Accesul la obiectiv sau o descriere corespunzătoare
    • Perie de suflare
    • Spirt
    • Cârpă de curățare adecvată
    • Prețul superior bugetat, împreună cu comparațiile prețurilor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar