Cum să puneți o întrebare despre depășirea stivei

Stack Overflow este un site Q & A unde puteți pune întrebări pe o gamă largă de subiecte de programare și obțineți feedback de la alți utilizatori. Stivuitorul de stocare are, de asemenea, un sistem de votare care permite utilizatorilor să ajute la selectarea cele mai bune întrebări sau răspunsuri pentru anumite probleme. Dar, ca și cu orice comunitate online, știind cum să vă întrebați vă poate ajuta să obțineți un răspuns semnificativ mai rapid decât dvs. altfel ar putea.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă să întrebați
  1. Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 1
1. Verificați-vă că întrebarea dvs. nu a fost deja solicitată sau răspunsată. Acest lucru poate fi realizat, de obicei, cu o căutare simplă online a problemei pe care o aveți. Dacă întrebarea dvs. este un duplicat sau a fost deja răspuns, acesta poate fi închis de moderatori. Unele modalități de rafinare a căutării sunt după cum urmează:
  • Pentru a căuta o etichetă și un subiect, tastați: [TAG] Subiect
  • Pentru a căuta o expresie specifică, înconjoară cu citate: "fraza"
  • Pentru a exclude o etichetă, o frază sau un subiect, să le prefacă cu un semn minus (-)
    Pentru etichete: [TAGA] - [TAGB] (Căutări Taga în timp ce limitează Tagb)
    Pentru fraze: subiect -"fraza"(Căutăm subiectul, limitând o expresie specifică)
    Pentru subiecte: Topica -topicb (Căutări Topica în timp ce limitează topicb)
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 2
    2. Luați în considerare întrebarea cu atenție. O întrebare clară și concisă va ajuta utilizatorii să vă înțeleagă problema și să răspundă mai repede. Să fie cât mai specific posibil, deoarece acest lucru va ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine ce este problema dvs. și cum să vă sfătuiți.
  • Puteți să vă clarificați gândurile prin a jigni un scurt proiect înainte de a posta.
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 3
    3. Alegeți un titlu clar și descriptiv. Titlul dvs. va servi la atragerea atenției la întrebarea dvs. și un titlu clar care rezumă problema dvs., în general, va ajuta alți utilizatori să știe dacă sunt potriviți pentru a vă oferi ajutor.
  • Un titlu general ca, "Eroare în cod" este incredibil de vagă. Ceva asemănător cu "Foo Excepție în Bar Datorită lui Baz" permite utilizatorilor să înțeleagă problema dvs. înainte de a citi chiar detaliile.
  • Dacă vă luptați cu crearea unui titlu bun pentru problema dvs., este posibil să doriți să salvați scrisul pentru ultimul.
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 4
    4. Extindeți de la titlul dvs. Întrebarea dvs. ar trebui să înceapă cu un scurt rezumat al problemei dvs. care se extinde la titlul / subiectul dvs. Încercați să explicați modul în care ați venit la această problemă și la orice limitări care au făcut dificultăți pentru a vă rezolva pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 5
    5. Includeți informații minime, dar suficiente. Includerea prea multor informații vă poate face probleme sau vă pot face dificilă altor utilizatori să analizeze exact problema dvs. Acest lucru merge mai ales pentru copierea codului dvs. întregul program în postarea dvs. este rareori util.
  • Imagine intitulată Pune o întrebare despre Stack Overflow Pasul 6
    6. Conectați-vă sau înscrieți-vă. Pentru a posta o întrebare privind overflow Stack, va trebui să vă conectați cu contul dvs. Google, profilul Facebook sau contul dvs. de depășire a stivei. Dacă trebuie să faceți un cont, vizitați Stackoverflow.com și faceți clic pe "Inscrie-te" Link găsit pe bara de stare de sus a paginii. Apoi, urmați instrucțiunile pentru a vă crea contul și pentru a selecta "Autentificare," care pot fi găsite lângă "Inscrie-te" legătură.
  • Partea 2 din 3:
    Pune-ți întrebarea
    1. Imagine intitulată Puneți o întrebare privind Stack Overflow Pasul 7
    1. Apasă pe "Cere întrebare" buton. Navigați la pagina de pornire a stivuirii în browser-ul dvs. la Stackoverflow.COM. În colțul din dreapta sus al paginii, ar trebui să vedeți butonul de întrebare Cerere, pe care ar trebui să faceți clic pentru a continua.
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 8
    2. Citiți disclaimerul. Apoi, verificați caseta cutie care indică faptul că ați citit și înțelegeți responsabilitatea și faceți clic pe "Continua." Acum sunteți gata să vă întrebați întrebarea!
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 9
    3. Completați informațiile necesare. Aici este cazul în care problema dvs. Descrierea și titlul vine la îndemână. Completați informațiile și faceți o clipă pentru a verifica ortografia și gramatica. Ultimul lucru pe care îl doriți este cineva care vă hassing folosirea în loc să răspundă la întrebarea dvs. Apoi faceți clic pe "Postați-vă întrebarea."
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 10
    4. Adăugați etichetele relevante. În câmpul Tags, când începeți tastarea, sistemul de depășire a stivei va sugera automat etichete probabil pentru a vă ajuta cu acest proces. Asigurați-vă că citiți descrierile pentru etichetele dvs. O etichetă incorectă poate limita serios răspunsurile potențiale.
  • Trei etichete importante care trebuie incluse în legătură cu subiectul dvs. sunt: ​​limba, biblioteca și API.
  • Partea 3 din 3:
    Urmărirea și finisarea
    1. Imagine intitulată Pune o întrebare despre Stack Overflow Pasul 11
    1. Reveniți la întrebarea dvs. Dacă ați pus câteva întrebări despre STACK SEVERFLOW sau dacă ați uitat titlul exact al unei întrebări pe care le-ați întrebat recent, puteți face o căutare de utilizator. Pentru a face acest tip în câmpul de căutare:
    • Utilizator: nume de utilizator (returnări numai pentru numele de utilizator furnizat)
    • Utilizator: Subiect de utilizator (Returns Rezultate numai pentru numele de utilizator furnizat cu subiectul asociat)
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 12
    2. Ascultați și răspundeți la comentarii. Adesea acestea vor fi constructive și, prin acordarea atenției, puteți învăța cum să vă îmbunătățiți întrebarea de depășire a stivuirii, solicitând abilități pentru data viitoare.
  • Lăsați browserul dvs. deschis la postarea dvs. și răspundeți la întrebări prin editarea postului dvs. pentru a oferi mai mult sau mai precis, informații.
  • Imagine intitulată Puneți o întrebare despre Stack Overflow Pasul 13
    3. Acceptați și implementați posibilele soluții. Pentru a accepta un răspuns pe care îl considerați satisfăcător, puteți face clic pe marcajul verde sub scorul răspunsului. Acest lucru va indica faptul că întrebarea este terminată și va da utilizatorului care a răspuns la puncte ca o recompensă pentru a contribui.
  • Imagine intitulată Pune o întrebare despre Stack Overflow Pasul 14
    4. Ajustați titlul dvs. dacă răspunsurile au clarificat problema. Uneori, după cum ați răspuns întrebarea pe care ați postat-o, vă puteți da seama că ar fi putut fi folosit un titlu mai apt sau o descriere diferită ar fi potrivită mai bine. În acest caz, editați titlul dvs., astfel încât alți utilizatori să poată găsi și să utilizeze Q & A mai ușor.
  • De exemplu, s-ar putea schimba "Problemă ciudată în foo" la "Eroare de bare în foo pentru că baz."
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar