Cum de a alege software-ul de bază de date

O bază de date este un sistem structurat pentru colectarea, recuperarea și afișarea informațiilor. Acesta include înregistrări pentru fiecare intrare și câmpuri din cadrul fiecărei înregistrări pentru a defini informații precum numele, adresele și alte informații de identificare. Multe baze de date se bazează pe SQL sau pe o limbă de interogare structurată, care este un limbaj de programare folosit pentru a crea baze de date relaționale. O bază de date este utilă pentru automatizarea și simplificarea multor funcții de afaceri. Dimensiunea și complexitatea programului de bază de date pe care o alegeți depinde de nevoile dvs. actuale și viitoare. Aflați cum să alegeți software-ul de bază de date pentru a găsi un sistem care îndeplinește cu ușurință specificațiile și nevoile dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 1
1. Determinați ceea ce doriți ca baza de date să facă. Baza de decizie cu privire la modul în care software-ul îndeplinește nevoile organizației dvs., mai degrabă decât familiaritatea cu platforma pe care programul este dezvoltat în.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 2
    2. Asigurați-vă că baza de date este suficient de mare cu camera pentru creștere. Cel mai probabil, mai mulți utilizatori vor avea nevoie de acces la baza de date în același timp, astfel încât baza de date ar trebui să sprijine mai mulți utilizatori. Chiar dacă începeți cu un singur utilizator, planificați creșterea organizației dvs. și așteptați ca alții să aibă nevoie de acces la date.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 3
    3. Decideți între software-ul de bază de date personalizat și off-the-shelf. Microsoft Access și SQL Server sunt câteva pachete comune care sunt ușor de utilizat pentru construirea unei baze de date simple. Dacă aveți nevoie de modele mai avansate, ar putea fi mai bine să achiziționați un sistem care conține majoritatea caracteristicilor de care aveți nevoie și să le personalizați, mai degrabă decât să construiți o aplicație personalizată.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 4
    4. Luați timp pentru a cerceta toate opțiunile. În timp ce poate fi copleșitoare și consumatoare de timp pentru a examina produsele în detaliu, poate dura mult mai mult pentru a încerca să obțină o bază de date pentru a lucra dacă nu vă satisface nevoile.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 5
    5. Luați în considerare opțiunile activate de web. Bazele de date găzduite pe un site de internet au o amprentă mai mică, fără a fi nevoie de un server și cheltuieli conexe cum ar fi suportul și backupul.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 6
    6. Includeți software-ul de bază de date gratuit în investigația dvs. despre cum să alegeți software-ul de bază de date. Programe simple precum MySQL sunt gratuite, sau foarte ieftine și sunt utile pentru multe aplicații mici. Ele pot fi personalizate în timp ce economisiți încă pe cheltuiala globală.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 7
    7. Gândiți-vă cine va folosi software-ul bazei de date. Ar trebui să fie suficient de simplu pentru cel mai neexperținut utilizator, cu caracteristici pentru a se asigura că datele sunt introduse corect și verificate pentru erori. În mod ideal, baza de date ar trebui să ofere posibilitatea de a personaliza interfețele pentru utilizatorii de energie și administratorii.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 8
    8. Căutați caracteristici de securitate. Orice bază de date care stochează informații private ar trebui protejată de intruși. Companiile care colectează informații despre card de credit sunt obligate să cripteze datele stocate în baze de date și să îndeplinească alte cerințe.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 9
    9. Aflați dacă aveți nevoie de o bază de date non-relațională. Majoritatea platformelor de baze de date sunt baze de date relaționale care utilizează structura sau schema, pe baza tabelelor și a câmpurilor care se referă între ele și includ elemente comune. Baze de date non-relaționale sunt utile pentru captarea valorilor din elemente non-standard, cum ar fi conținutul web, e-mailurile și documentele.
  • Imagine intitulată Alegeți software-ul de bază de date Pasul 10
    10. Petreceți ceva timp învățând elementele de bază ale bazelor de date. Cunoașterea lingoului va facilita comunicarea cu vânzătorii și comparați opțiunile. Continuați să înțelegeți tipurile de baze de date și platforme, inclusiv Microsoft Access și SQL Server, precum și opțiunile de bază de date gratuite.
  • sfaturi

    Dacă nu aveți nevoie de software complet de bază de date funcționale, există și programe mai simple care vă permit să deschideți fișiere de bază de date pe PC sau Mac.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar