Cum se creează un program în c sharp

C # este un limbaj excelent de programare, iar toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe sunt gratuite și ușor de utilizat. În timp ce C # este de obicei asociată cu Microsoft și cu sursă închisă, puteți descărca o versiune gratuită a comunității Visual Studio și puteți începe programarea. Thiste parere Cum să creați un program în C # folosind Visual Studio.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurarea studioului vizual
  1. Imagine intitulată 6593 1 1
1. Mergi la https: // vizualstudio.Microsoft.COM / Dezvoltator-Free-Oferte / Într-un browser web.Acesta este site-ul web pentru Visual Studio Express.Puteți descărca gratuit copia dvs. de Visual C # Community Edition.
  • Imagine intitulată 6593 2 1
    2. Pune deasupra "Descărcați Visual Studio" și faceți clic pe Descărcați comunitatea 2019.Este butonul purpuriu din partea stângă a paginii.Plasarea cursorului mouse-ului peste aceasta afișează un meniu derulant cu trei versiuni ale Studioului Visual.Visual Studio Community 2019 este versiunea gratuită.
  • Dacă fișierul nu se descărca automat, faceți clic pe textul albastru care spune Faceți clic aici pentru a reîncerca în partea de sus pentru ao descărca din nou.
  • Imagine intitulată 6593 3 1
    3. Rulați executabilul descărcat.Executabilul descărcat este numit "vs_community __ [Număr versiune].exe".În mod prestabilit, puteți găsi fișiere descărcate în dosarul de descărcare sau în browserul dvs. web.
  • Imagine intitulată 6593 4 1
    4. Clic da.Acest lucru oferă permisiunea VS_Comunității pentru a efectua modificări ale sistemului dvs. Windows.
  • Imagine intitulată 6593 5 1
    5. Clic Continua.Este în colțul din dreapta jos.Acest lucru începe procesul de instalare a Visual Studio Express.
  • Imagine intitulată 6593 6 1
    6. Faceți clic pe caseta de selectare
    Imagine intitulată Windows10regcheked.jpg
    chiar lângă .Dezvoltarea desktopului net.Are o pictogramă care seamănă cu un ecran de computer cu un pătrat purpuriu care spune ".Net".Aceasta conține componentele pentru C #.
  • De asemenea, puteți verifica "Dezvoltarea platformei universale Windows" Pentru dezvoltarea de ferestre asociate componentelor.
  • Uită-te la toate celelalte încărcări de muncă și verificați orice încărcături suplimentare de lucru pe care doriți să le adăugați.Există încărcări de muncă legate de alte limbi, cum ar fi Python și C ++, dezvoltarea jocului, dezvoltarea mobilă și multe altele.
  • Imagine intitulată 6593 7 1
    7. Clic Instalare.Acest lucru instalează Visual Studio cu volumul de lucru pe care l-ați selectat.Poate dura ceva timp pentru a descărca Visual Studio.
  • Imagine intitulată 6593 8 1
    8. Deschis Studio vizual.Visual Studio are o pictogramă care seamănă cu o panglică purpurie.Faceți clic pe pictograma din meniul Start Windows pentru a deschide Studioul Visual.
  • Imaginea intitulată 6593 9 1
    9. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft.Dacă nu aveți un cont Microsoft, faceți clic pe Creeaza una și completați formularul pentru a crea un nou cont Microsoft.De asemenea, puteți să faceți clic pe Nu acum, poate mai târziu Pentru a sări peste acest pas pentru moment.Utilizați următorii pași pentru a vă conecta la contul dvs. Microsoft:
  • Clic Conectare
  • Introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. Microsoft.
  • Clic Următorul.
  • Introduceți parola asociată cu contul dvs. Microsoft.
  • Clic Conectare.
  • Imagine intitulată 6593 10 1
    10. Selectați "Visual C #" Ca setări de dezvoltare.Utilizați meniul derulant de lângă "Setări de dezvoltare" a selecta "Visual C #".
  • Imagine intitulată 6593 11 1
    11. Selectați o temă de culoare.Faceți clic pe opțiunea radio de lângă schema de culori pe care doriți să o utilizați în Visual Studio.Puteți utiliza orice temă de culoare dorită.
  • Imagine intitulată 6593 12 1
    12. Clic Începeți Studioul Visual.Acest lucru va începe Visual Studio.
  • Partea 2 din 2:
    Crearea primului program
    1. Imaginea intitulată 6593 13 1
    1. Deschideți Visual C #.Visual Studio are o pictogramă care seamănă cu o panglică purpurie.Faceți clic pe pictograma din meniul Start Windows pentru a deschide Studioul Visual.
  • Imagine intitulată 6593 14 1
    2. Clic Creați un nou proiect.Este ultima opțiune din pagina de titlu.
  • Imagine intitulată 6593 15 1
    3. Selectați CONSOLE APP (.Nucleul net) Pentru C # și faceți clic pe Următorul.Este prima opțiune din partea de sus a paginii.Are un verde "C #" pictograma din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată 6593 16 1
    4. Introduceți un nume pentru proiectul dvs. și faceți clic pe Crea. Introduceți numele pe care doriți să-l numiți proiectul "Denumirea proiectului".Puteți să-l numiți "Salut Lume", Lăsați numele implicit sau alegeți un nume diferit.Clic Crea Pentru a începe proiectul.Ar trebui să vedeți un cod de substituție care arată astfel:
    Folosind System-NameSpace Adăugarea {CLASS PROGRAM {STATIC Void principal (șir [] args) {consola.Writeline ("Salut Lume!") -}}}
  • Imagine intitulată 6593 17 1
    5. Scoateți linia "Consolă.Writeline ("Salut Lume!")-".Este chiar sub linia care citește "Static Void principal (șir [] args)".
  • Imagine intitulată 6593 18 1
    6. Scrie int numărul 1, numărul2- in locul lui.Acest lucru merge scrie după suportul curbat mai jos " Static Void principal (șir [] args)".Această linie de cod declară două noi numere întregi (care sunt numere) și le oferă eticheta "Numărul 1" și "Numarul 2".
  • Imagine intitulată 6593 19 1
    7. Scrie Consolă.Writeline ("Introduceți primul număr și apăsați ENTER:") - în următoarea linie.Acest lucru merge în următoarea linie după linia care declară două noi numere întregi.Această linie de cod instruiește utilizatorul să introducă primul număr și apăsați ENTER.
  • Imagine intitulată 6593 20 1
    8. Scrie Numărul1 = Conversia.Toint32 (consola.Citeste linia())- În următoarea linie.Acest lucru merge după linia care instruiește utilizatorul să introducă un număr.Această linie de cod ia numărul pe care utilizatorul le introduce și îl stochează ca un număr întreg de 32 de biți semnat și atribuie valoarea etichetei "Numărul 1".
  • Imagine intitulată 6593 21 1
    9. Scrie Consolă.Writeline ("Introduceți al doilea număr și apăsați ENTER:") - în următoarea linie.Acest lucru merge în următoarea linie după linia care convertește primul număr unui număr întreg.Această linie de cod instruiește utilizatorul să introducă al doilea număr și apăsați ENTER.
  • Imagine intitulată 6593 22 1
    10. Scrie Numărul2 = Conversia.Toint32 (consola.Citeste linia())- În următoarea linie.Acest lucru merge după linia care instruiește utilizatorul să introducă un număr.Această linie de cod ia numărul pe care utilizatorul le introduce și îl stochează ca un număr întreg de 32 de biți semnat și atribuie valoarea "Numarul 2".
  • Imaginea intitulată 6593 23 1
    11. Scrie INT Rezultatul- În următoarea linie.Acest lucru merge după linia care convertește al doilea număr unui număr întreg.Această linie de cod declară un întreg întreg cu eticheta "Rezultat".
  • Imagine intitulată 6593 24 1
    12. Scrie Consolă.Writeline ("Suma celor două numere este " + Rezultat.Tostring ())- În următoarea linie.Acest lucru se întâmplă după linia care declară integrul rezultat.Această linie de cod adaugă numărul 1 și numărul 2 și stochează suma sub eticheta Integer "Rezultat".Apoi afișează acest număr ca un șir (text) și afișează rezultatul împreună cu o linie care explică utilizatorului că aceasta este suma numerelor pe care le-au introduse.
  • Imagine intitulată 6593 25 1
    13. Scrie Consolă.Writeline ("Apăsați Enter to End Program")- În următoarea linie.Acest lucru se întâmplă după linia de cod care afișează suma celor două numere pe care utilizatorul le-a introdus.Această linie de cod informează utilizatorul să apară tasta Enter pentru a reveni la consola.
  • Imagine intitulată 6593 26 1
    14. Scrie Consolă.Citeste linia()-.Acest lucru se întâmplă după linia de cod care instruiește utilizatorul să apasă tasta Enter.Acest lucru returnează utilizatorul la consola de comandă.
  • Imagine intitulată 6593 27 1
    15. Dovada Citiți codul.Treceți peste fiecare linie și asigurați-vă că ortografia și sintaxa este corectă pentru fiecare linie.Dacă nu este, veți primi un mesaj de eroare.De asemenea, asigurați-vă că toate parantezele curbate deschise "{" au un suport corespunzător de închidere "}".Întreaga pagină a codului dvs. ar trebui să arate așa ceva:
    Folosind System-NameSpace Adăugarea {Programul de clasă {STATIC VOID principal (șir [] args) {int Număr1, număr2 consolă.Writeline ("Introduceți primul număr și apăsați ENTER:") -Number1 = Conversia.Toint32 (consola.Readline ()) - consola.Writeline ("Introduceți al doilea număr și apăsați ENTER:") -Number2 = Conversia.Toint32 (consola.ReadLine ()) - INT Rezultat-Rezult = Număr1 + Number2 Console.Writeline ("Suma celor două numere este " + Rezultat.TOSTRING ()) - consola.Writeline ("Apăsați Enter to End Program.")-Consolă.Citeste linia()-}}}
  • Imagine intitulată 6593 28 1
    16. Faceți clic pe Run butonul din bara de instrumente. Este butonul verde de redare din partea de sus a Studioului Visual.Dacă totul a fost introdus corect, acest lucru va construi programul și va rula. Va apărea consola de comandă.Acesta vă va spune să introduceți un număr și apăsați ENTER.Apoi vă va spune să introduceți un alt număr și apăsați Enter.Apoi va afișa suma atât a acestor numere.Felicitări, tocmai ați făcut primul program în C #
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar