Cum se descărcă software-ul epson scan

Thisewill vă învață cum să descărcați software-ul Epson Scanner pe computer. După ce ați conectat scanerul sau all-in-unul la computer, puteți urma acești pași pentru a obține software-ul corespunzător, inclusiv drivere care sunt necesare.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 1
1. Mergi la HTTPS: // Epson.com / suport / wa00870. Puteți utiliza orice browser web de pe computer conectat la scanerul Epson pentru a descărca software-ul.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 2
    2. Clic Click aici. Este în blocul de text sub "Epson Scan Smart."
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 3
    3. Introduceți numărul produsului sau selectați tipul scanerului. Dacă faceți clic pe un tip de scaner, va trebui să selectați următorul model al scanerului pe care îl aveți. Când faceți clic pe numărul seriei, o imagine a modelului respectiv va fi afișată pe pagina următoare, deci dacă ați ales pe cea greșită, puteți să vă întoarceți și să încercați din nou.
  • Epson detectează automat versiunea dvs. de Windows, MacOS sau Linux și afișează-o în meniul derulant de lângă "Sistem de operare." Dacă este selectat sistemul de operare greșit, îl puteți schimba din drop-down sub Descărcări tablo.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 4
    4. Clic Recomandat pentru tine (dacă nu este extins). Dacă această opțiune de meniu este deja extinsă, puteți sări peste acest pas.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 5
    5. Clic Descarca în "Recomandat pentru tine." Aceasta include toate driverele și software-ul de care va trebui să utilizați scanerul.
  • Dacă instrumentul de configurare a produsului în "Recomandat pentru tine" nu este disponibil pentru scanerul dvs., mergeți la Drivere și descărcați Epson Scan. Pentru o all-in-one, descărcați Epson Scan În primul rând, apoi descărcați Driverul scanerului. Imprimantele trebuie doar să descarce Conducător auto fişier.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 6
    6. Clic Salvați. Dacă doriți să schimbați numele și locația fișierului implicit, faceți acest lucru înainte de a face clic Salvați.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 7
    7. Deschideți fișierul descărcat. Multe browsere, cum ar fi Chrome, afișează o notificare că puteți face clic pentru a deschide un fișier descărcat. În caz contrar, răsfoiți prin managerul de fișiere și faceți dublu clic pe fișierul descărcat.
  • Imagine intitulată Descărcați software-ul Epson Scan Pasul 8
    8. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala software-ul. Când vedeți capătul bara de progres, veți putea utiliza dispozitivul Epson.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar