Cum să fii un maestru la ascunde și să caute

V-ați ascunselea este un joc atemporal și palpitant care poate fi savurat de oameni de toate vârstele. În timp ce jocul în sine nu este dificil de jucat, este greu de reușit când încerci să găsești o mulțime de oameni repede sau încercând să se ascundă pentru o perioadă lungă de timp. Luând o clipă pentru a înțelege regulile și reglementările de bază ale jocului, veți fi gata să profitați de orice posibilă lacună. În cele din urmă, adăugați un pic mai multă atenție, determinare și creativitate în ascunderea dvs. și căutați gameplay, astfel încât să puteți fi victorios indiferent de rolul pe care îl jucați!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea locurilor de ascundere bune
  1. Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați pasul 1
1. Căutați elemente cu margini lungi pe care le puteți ascunde în urmă. Căutați bucăți mari de mobilier sau corpuri de casă care sunt largi și lungi și sunt greu de vorba de peer în jur. Dacă solicitantul nu se simte ca să facă o slujbă amănunțită într-o anumită cameră, ați putea să vă îndepărtați cu un loc de ascuns neașteptat de inteligent.
  • De exemplu, dacă există o cameră împărțită la un dulap brusc sau un perete unghiular, încercați să vă ascundeți pe partea acestei suprafețe. Dacă căutătorul nu se uită pe tot parcursul colțului, s-ar putea să nu vă observați.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați pasul 2
    2. Profitați de perdele lungi când jucați înăuntru. În timp ce subțire, perdelele mai puternice nu sunt cele mai bune locuri de ascundere, draperii groase, neutre-tonifiate pot oferi un loc excelent pentru a vă ascunde o scurtă notificare. Profitați de manevrele din draperiile în timp ce vă poziționați în spatele lor și stați cât mai mult posibil!
  • Acest lucru funcționează cel mai bine cu draperii cu lungimea podelei, astfel încât picioarele dvs. nu sunt lipiți în mod semnificativ în partea de jos.
  • Nu alegeți acest tip de ascundere a locului decât dacă vă simțiți confortabil cu o perioadă lungă de timp.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 3
    3. Vă puneți într-o haine împiedică să vă ascundeți în vedere. Pe măsură ce solicitantul se bazează, găsiți un coș de spălătorie pe care îl puteți stoarce sau prindeți. Nu vă faceți griji dacă există îmbrăcăminte în Hamper - dacă ceva, acest lucru face ca locul tău să se ascundă mai convingător! Scoateți hainele și intrați în fundul coșului, apoi acoperiți-vă cu îmbrăcăminte!
  • Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a respira când faceți acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 4
    4. Căutați arbuști sau iarbă înaltă pe care o puteți amesteca cu. Căutați pete într-o curte sau parc care apar deosebit de inconsecvente cu ochiul liber. Squat, îngenuncheat, sau așezat sub un tufiș sau o iarbă înaltă, astfel încât să puteți amesteca în mai bine. Dacă chiar vrei să scoți acest loc ascuns, încercați să purtați haine mai întunecate!
  • Asigurați-vă că purtați haine pe care nu vă deranjează să se murdărească sau de praf.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 5
    5. Căutați pete improbabile pentru a se ascunde într-o curte, ca un șanț. Uită-te de-a lungul marginilor jocului, cum ar fi linia de proprietate a unei curți sau marginea unui gazon. Chiar dacă vă duce puțin mai mult, încercați să mergeți la aceste zone exterioare și să vă faceți cât mai plată și 2-dimensională posibil. În timp ce acest lucru ar putea fi puțin riscant, există o șansă ca căutătorul să nu vă observați dacă vă ascundeți în vedere.
  • Pentru a face loc ascuns mai convingător, purtați haine neutre sau întunecate când jucați jocul.
  • Bacsis: Pregătiți-vă pentru căpușe ori de câte ori jucați afară. Ori de câte ori este posibil, pulverizați-vă cu un refugiu de insecte și purtați haine care conține permetrin. De asemenea, verificați orice piele expusă odată ce ați terminat să jucați un joc în aer liber.

    Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea strategiilor de ascundere
    1. Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 6
    1. Determinați cât timp solicitantul este permis să se bazeze la începutul rundei. Clarificați cât timp vor trebui să găsească un loc de ascundere înainte ca solicitantul să oprească numărarea. Multe jocuri angajează o regulă de 50 de secunde, în timp ce alți oameni au optat pentru o perioadă mai scurtă de timp. Păstrați această perioadă de timp în minte, astfel încât să puteți planifica locul perfect al ascunzătorului.
    • În timp ce este distractiv să fii ambițios, nu te duci pentru o locație de ascundere imposibilă. Cu cât vă duce mai mult să vă ascundeți, cu atât mai mari sunt șansele că solicitantul vă va găsi mai devreme.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 7
    2. Alegeți un loc de ascundere după ce căutătorul se uită într-o cameră. Când solicitantul începe să se bazeze, nu alegeți imediat un loc ascuns. În schimb, treceți într-un colț îndepărtat și așteptați ca solicitantul să verifice o anumită cameră. Din moment ce există o șansă bună ca ei să nu verifice camera pentru o vreme, să se ascundă în acel loc după ce a părăsit căutatoarea.
  • Verificați și asigurați-vă că ați permis să faceți acest lucru înainte de începerea jocului. Unele grupuri ar putea avea reguli mai stricte decât altele!
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 8
    3. Căutați zone care oferă o mulțime de camuflaj. Încercați să evitați zonele care sunt vopsite sau umplute cu mobilier care este o culoare solidă. Doar dacă nu jucați în întuneric, nu veți putea amesteca foarte bine la o canapea sau o perdea care este roșu strălucitor. În schimb, căutați zone multi-colorate în care puteți încerca și amestecați în fundal.
  • Încercați și utilizați decoși ori de câte ori este posibil. Dacă există un dormitor sau o canapea în zona de ascundere, faceți câteva perne sub o pătură și puneți-o pe suprafață. Căutătorul ar putea fi distras și verifică sub pătură, care vă va cumpăra mai mult timp.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați pasul 9
    4. Inspirați în respirații lente, așa că nu sunteți auzit. Nu vă îndepărtați de respirație în mare măsură. Ca fiind tentant și inteligent, cum ar fi putut părea inițial să vă țineți respirația, ați putea găsi în necaz odată ce plămânii dvs. au nevoie de mai mult aer. În schimb, imitați exercițiile militare de respirație și respirați scăzute și lente. Dacă sunteți liniștit, căutătorul nu vă va putea detecta prin sunet!
  • Practicați acest tip de respirație pe parcursul zilei, chiar și atunci când nu jucați jocul. Acest lucru vă va ajuta să câștigați expertiză pentru rundele viitoare de ascundere și căutați!
  • Bacsis: În timp ce luați respirații scăzute, lente, evitați să vă schimbați corpul. Chiar dacă este o mișcare mică, căutătorul ar putea fi alertat la prezența voastră printr-o bătaie sau o mișcare puternică.

  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 10
    5. Nu ascundeți în zonele periculoase în timpul jocului. Evitați tentația de a se ascunde pe o margine deosebit de mare sau pentru a se strecura într-un uscător de haine. La fel de creativ ca aceste idei există un risc mare de rănire și mai rău dacă încercați să vă potriviți într-o zonă instabilă. Înainte de începerea rundă, clarificați cu ceilalți jucători dacă există locuri care sunt în afara limitelor.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă aveți voie să vă ascundeți într-o anumită zonă, atunci nu vă ascundeți deloc. Nu puteți stăpâni jocul dacă ajungeți să încălcați regulile!
  • Metoda 3 din 3:
    Dezvoltarea abilităților de căutare mai bune
    1. Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 11
    1. Urmăriți locurile pe care le-ați căutat deja. Ia o notă mentală a camerelor și a zonelor pe care le-ați privit. Odată ce ați examinat cu atenție o cameră și ați găsit că nu au ascuns oamenii înăuntru, marchează acea cameră ca fiind căutată. În funcție de stilul dvs. de joc, continuați să căutați într-un model de stil de rețea sau prin verificarea aleatorilor pentru a păstra alți jucători pe degetele de la picioare. Indiferent ce faceți, amintiți-vă unde aveți și nu ați fost.
    • Rețineți că păianjenii s-ar putea să se strecoare în camere pe care le-ați căutat deja. Hiders se pot arunca într-o baie sau un colț, apoi se ascunde într-o cameră pe care ai căutat-o ​​deja. Odată ce ați căutat toate zonele principale, dublu înapoi pentru a găsi orice vagon în camerele verificate anterior.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 12
    2. Verificați în spatele obiectelor cu unghiuri largi pentru a fi aprofundate. Căutați locuri mai puțin evidente ascunse sau obiecte neînsuflețite, care sunt destul de largi pentru ca oamenii să se potrivească în urmă. Încercați să vă puneți în pantofii oamenilor care se ascund, deoarece acest lucru vă poate ajuta să obțineți niște idei de perspectivă și out-of-box despre unde să căutați.
  • Fi în căutarea pereților care au tăiat centrul unei camere, în plus față de anumite articole de mobilier, cum ar fi birouri și canapele lungi.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați pasul 13
    3. Gândiți-vă în afara casetei ori de câte ori jucați ca Căutător. Utilizați-vă cunoștințele despre tendințele și preferințele prietenului dvs. pentru a încerca să le găsiți mai devreme în joc. Încercați să vă puneți în poziția prietenului dvs. Dacă ați fi această persoană, unde ați fi cel mai probabil să vă ascundeți? Profitați de aceste întrebări teoretice pe măsură ce căutați în toată zona de ascundere.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 14
    4. Căutați zonele inferioare pentru a vedea dacă cineva se prăbușește să se ascundă. Uită-te sub paturi, mese și orice altă suprafață care se potrivește unei persoane sub ea. Deși mulți oameni se ascund în pete perfect normale și medii, alte persoane s-ar putea să se ascundă prin ghearele într-un dulap sau prin plăcând sub o masă. Păstrați acest lucru în minte, mai ales când jucați cu indivizi mai mici / mai tineri.
  • Dacă doriți să faceți jocul mai greu pentru solicitanți, apoi faceți spații cum ar fi dulapuri și cămașe în afara limitelor.
  • Imaginea intitulată Fiți un maestru la Ascundeți și căutați Pasul 15
    5. Memorați zona de joc pentru rundă. Au un bun simț al rulmenților dvs. pe tot parcursul jocului. Pentru a economisi timp în timp ce jucați ca Căutător, faceți o clipă pentru a comite planul de bază al zonei dvs. de joc în memorie. Fie că jucați în aer liber sau în interior, țineți cont de cele mai largi, cele mai deschise spații, precum și locuri mai mici, mai compacte, unde jucătorii sunt cel mai probabil să se ascundă.
  • De exemplu, este mult mai puțin probabil ca jucătorii să se ascundă în zonele mari și deschise ale zonei dvs. de joacă. Din acest motiv, s-ar putea să aveți mai mult succes în coridoare înguste și alte locuri mai puțin evidente.
  • sfaturi

    Deoarece există versiuni diferite de ascunde și caută lanterna și Sardines, a se vedea dacă există reguli sau cerințe speciale în jocul dvs. specific care se desprindă de setul de reguli tradiționale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar