Cum de a alege un cooktop

O bucătărie este o bucătărie esențială! Există o gamă largă de cookturi diferite pe piață, precum și un spectru larg de prețuri. Alegerea cooktopului drept poate fi un proces simplu dacă luați în considerare ceea ce aveți nevoie și vă uitați la cele 4 modele principale de gătituri disponibile. Căutați vânzări online sau în magazine, puteți chiar să puteți obține o afacere.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea a ceea ce aveți nevoie
  1. Imagine intitulată Alegeți o bucată de gătit 1
1. Măsurați spațiul în care intenționați să vă puneți cooktopul. Utilizați o măsură de bandă pentru a măsura lățimea și lungimea zonei plate în care intenționați să instalați cooktopul. Dimensiunea unui cooktop este în general dependentă de câte arzătoare pe care le are. Cele mai multe gătite au 4 sau 5 arzătoare care sunt potrivite pentru gătitul general la domiciliu. Cu toate acestea, dacă sperați să utilizați stovetopul pentru a satisface grupuri mari, puteți găsi un element suplimentar care să fie util.
  • Notați măsurătorile spațiului disponibil, astfel încât să vă puteți referi mai târziu la acestea când faceți cumpărături.
  • Cele mai multe cooktopuri sunt de aproximativ 35 de centimetri (89 cm) lățime, cu toate acestea puteți găsi dimensiuni mai mici și mai mari în magazinele de gătit specializate.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de cooktop 2
    2. Decideți cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți. Acesta este un pas important pentru a lua mai devreme în procesul dvs. de cercetare, deoarece bugetul dvs. va limita sau va extinde căutarea. Inducția și cooktopurile electrice netede tind să fie cele mai scumpe, dar oferă o varietate de caracteristici speciale. Gazele și cotiturile de bobine sunt opțiuni mai accesibile.
  • Luați în considerare costurile suplimentare, cum ar fi utilizarea energiei și înlocuirea părții. Aceste costuri pot fi adăugate pe termen lung. Inducția de gătituri folosesc semnificativ mai puțină putere, dar au costul în avans de a avea nevoie de a cumpăra un nou de vase.
  • Aflați cât timp este garanția pe un cooktop și ce acoperă. Poate fi util să plătiți puțin mai mult pentru o garanție cuprinzătoare a produsului.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de cooktop 3
    3. Decideți dacă curățarea este o prioritate pentru dvs. Unele bucătari sunt mult mai ușor de curățat decât altele. Suprafețele netede ale inducției și cooktop-urile electrice netede fac cele mai ușor de curățat. Gazele de gaze și coil-top au părți care trebuie îndepărtate înainte de a le curăța. Dacă curățarea ușoară este o prioritate ridicată pentru dvs., acestea sunt cele mai bune pentru a evita.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de gătit 4
    4. Luați în considerare ce estetică preferați. Încercați să alegeți o cooktop care se potrivește cu schema de culori a bucătăriei dvs. Dacă fitingurile de bucătărie sunt în primul rând oțel inoxidabil, atunci un cooktop inoxidabil se va potrivi bine. Suprafețele de top funcționează bine în casele moderne și gipurile de gaz sau coil-top se potrivesc bine în casele mai tradiționale.
  • Culorile comune ale dulapurilor includ oțel negru, alb și inoxidabil, dar alte culori pot fi disponibile la cerere la magazinele de cooktop specialitate.
  • Partea 2 din 3:
    Decideți ce tip de cooktop doriți
    1. Imagine intitulată Alegeți o bucată de gătit Pasul 5
    1. Selectați o cooktop de gaz dacă aveți conexiunile corespunzătoare. Dacă aveți deja o conexiune la gaz în casa dvs., un cooktop de gaz ar putea fi o idee minunată. Gazul este preferat de mulți bucătari, deoarece se încălzește rapid și vă permite să schimbați rapid și precis nivelurile de încălzire.
    • Dacă nu aveți deja gaz în casa dvs., este scump să o instalați.
    • Rețineți că garniturile de gaz pot fi complicate pentru a curăța, deoarece unele părți trebuie îndepărtate mai întâi.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de gătit 6
    2. Optați pentru o cooktop bobină dacă aveți nevoie de o opțiune ieftină. Această opțiune este una dintre cele mai accesibile de pe piață. Ele sunt o alegere excelentă, deoarece sunt durabile și puteți utiliza vasele și tigăi existente pe elemente. Similar cu găurile de gaz, totuși, sunt greu de curățat.
  • Cotele de gătit durează mult timp pentru a încălzi și nu au ca niveluri de căldură precise ca și gătitul de gaz. Nu cumpărați un cooktop de bobină dacă aveți nevoie de căldură instantanee.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de gătit 7
    3. Achiziționați un top bun pentru caracteristicile moderne. Sobele de top netede au caracteristici suplimentare, cum ar fi un ecran digital. Aceste cooktopuri plate sunt plăcute din punct de vedere estetic și arată izbitoare, în special în bucătării noi. Ele vin adesea cu caracteristici speciale, inclusiv un cadru de încălzire sau abilitatea de a se alătura arzătoarelor pentru a crea elemente mari.
  • Dacă sunteți o opțiune ieftină și durabilă, acest lucru ar putea fi cel mai bun cooktop pentru dvs. Foi de cooktopuri electrice de top sunt scumpe și sunt mai ușor deteriorate sau colorate decât alte opțiuni.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de cooktop 8
    4. Alegeți o cooktop de inducție pentru încălzire de siguranță și precizie. Cooktopurile de inducție sunt cea mai avansată opțiune disponibilă pe piață. Ele nu încălzesc suprafața elementului, astfel încât nu există riscul de arsuri. Ei nu iau niciodată timp să se încălzească și pot găti alimente rapid la temperaturi precise. Acestea pot fi o opțiune excelentă dacă trăiți într-o casă mică sau climă fierbinte, deoarece nu eliberează căldură în cameră.
  • Cooktopurile de inducție sunt scumpe și probabil că va trebui să cumpărați un nou bucate de inducție compatibile. Dacă accesibilitatea este cea mai mare prioritate, atunci ar fi mai bine să luați în considerare alte opțiuni.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea unui cooktop
    1. Imagine intitulată Alegeți un pachet de bucătărie 9
    1. Vizitați magazinele pentru a vedea modelele care vă interesează. Magazine de acasă, Magazine de reduceri, Magazine Departament, Magazine de bucătărie Magazine Toate stocurile de gătit stoc. Luați în considerare vizualizarea modelelor în persoană, chiar dacă doriți să le cumpărați online, deoarece acest lucru vă va oferi posibilitatea de a testa caracteristicile și de a vedea dimensiunea acestora.
    • Adu-ți măsura cu bandă cu tine pentru a vă asigura că cooktopul se va potrivi dimensiunii spațiului dvs. desemnat.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de bucătărie 10
    2. Căutați vânzări și oferte bune online și în magazine. Căutați online pentru numerele de produse ale cooktopurilor care vă interesează. Acest lucru vă va ajuta să vedeți diferitele magazine și site-uri care le stochează și vă permit să comparați prețurile. Re-verificați magazinele online în mod regulat, deoarece diferite magazine vor avea vânzări pe tot parcursul anului.
  • Dacă un cooktop este ușor din gama de prețuri, încercați să utilizați vânzările mari, cum ar fi cele din ziua de box, vineri negre sau noi ani.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de bucătărie 11
    3. Citiți recenzii de clienți online pentru a găsi feedback cinstit. Înainte de a cumpăra un stovetop, căutați modelele pe care le aveți în vedere online și citiți feedback de la alți cumpărători. Acest lucru vă va ajuta să evaluați durabilitatea, utilitatea și eficiența puterii de cooktop. Introduceți numărul produsului de cooktop vă interesează într-un motor de căutare, urmat de "Comentariile clienților."
  • Revizuirea sunt în mod normal nelimitat, ceea ce înseamnă că vă pot oferi adesea informații mai exacte cu privire la performanța cooktopului.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de bucătărie 12
    4. Asigurați-vă achiziția și verificați livrarea gratuită. Dacă efectuați achiziția dvs. în magazin, întrebați dacă oferă livrare gratuită sau instalare. Dacă acest lucru nu este inclus în prețul de vânzare, probabil vor putea recomanda pe cineva care să vă ajute să livrați și să instalați cooktopul.
  • Imagine intitulată Alegeți un pachet de cooktop 13
    5. Păstrați toate chitanțele și informațiile de garanție. Păstrați întotdeauna chitanța doar în cazul în care există un defect în produs sau ceva se rupe la scurt timp după cumpărare. Primirea vă va permite să obțineți reparații gratuite sau un produs de înlocuire, cu condiția ca daunele care au apărut în perioada de garanție.
  • sfaturi

    Unele magazine oferă oferte de pachete, cum ar fi gătit gratuit sau accesorii. Întrebați întotdeauna dacă există dăruire ca și cum ați putea fi actualizați!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar