Cum se potrivesc cu o bucătărie de cum

O bucătărie Howdens poate fi o adăugare elegantă și modernă la casa ta, dar poate că nu pare așa când este dezasamblat în spațiul tău de locuit. Să nu vă faceți griji! HowDens oferă instrucțiuni în profunzime și tutoriale video de dimensiuni mari pentru a vă ajuta să obțineți treaba. Deși nu este înlocuit pentru aceste instrucțiuni și tutoriale oficiale, următoarele întrebări și răspunsuri vă pot ajuta să vă plimbați prin elementele de bază ale proiectului.

Pași

Întrebarea 1 din 7:
Cât durează să se potrivească cu o bucătărie de cum?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucătărie Howdens Pasul 1
1. Site-ul Howdens nu prezintă o estimare oficială. Cu toate acestea, surse similare sugerează că durează aproximativ 3-5 zile pentru a se potrivi cu o bucătărie, cu bucătării mai mici, eventual, luând mai puțin timp decât asta.
  • În timp ce dulapurile HowDens vin pre-asamblate, există o mulțime de asamblare suplimentară necesară înainte ca bucătăria dvs. să fie instalată și gata să meargă.
Întrebarea 2 din 7:
Ce ordine se potrivesc pieselor?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie 2
1. Configurați mai întâi bastoanele de lucru și apoi sertarele și turnurile. Dulapurile dvs. vor fi deja asamblate, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modificarea acestora. Manualul de instalare furnizat va schița parantezele specifice, conectorii comune, jig-urile și profilurile de care aveți nevoie pentru setul de bucătărie particular.
  • Profilurile sunt secțiunile metalice în formă de U, care ajută la asigurarea și conectarea bucătăriei împreună. Paranteze ajută la atașarea acestor profiluri în dulapuri, în timp ce conectorii de îmbinare atașează împreună 2 profiluri.
  • Parantezele ajută la conectarea sertarelor în colțurile exterioare ale bucătăriei dvs.
  • Aveți nevoie doar de Jigs Cabinet dacă decideți să vă modificați propriile dulapuri pentru o bucătărie de cum.
Întrebarea 3 din 7:
Cum stabilesc căturile de lucru?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucătărie Howdens Pasul 3
1. Conectați profilul de lucru la cabinet cu paranteze speciale. Aranjați cele 2 caneluri ale suportului dintre cele 2 caneluri de-a lungul profilului din spatele profilului de lucru. Aliniați profilul și brațul de-a lungul porțiunii curbate, în formă de L din cabinetul dvs. Apoi, găuriți două șuruburi de 4x30 mm în partea superioară a suportului pentru ao menține în poziție.
  • Veți auzi un sunet de clic după ce brațul se atașează în siguranță la profil.
Întrebarea 4 din 7:
Cum stau sertarele?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucătărie Howdens Pasul 4
1. Atașați paranteze în partea din spate a profilurilor sertarului. Aliniați suportul de-a lungul canelurilor din spate ale profilului sertarului până când auziți un sunet de clic. Poziționați parantezele de lângă panourile laterale ale dulapului - acestea sunt deschideri distincte, pre-tăiate concepute pentru a ține profilurile sertarului. Găuriți două șuruburi de 4x30 mm în părțile laterale ale fiecărui suport pentru a le menține în poziție.
Întrebarea 5 din 7:
Cum stabilesc turnurile Mid și End?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucătărie Howdens Pasul 5
1. Sigurează paranteze de-a lungul spatelui fiecărui profil de la mijloc și sfârșit. Apăsați și faceți clic pe cele 2 caneluri ale brațului în canelurile din spate ale profilului turnului. Aliniați profilul de-a lungul părții drepte a turnului final. Apoi, atașați 2 șine spațiale în partea stângă a fiecărui profil, folosind 1 șurub pentru a ține fiecare șină în poziție.
  • Aceste șine de distanțare oferă un spațiu între diferite secțiuni ale bucătăriei dvs.
  • Un turn standard va avea nevoie de 5 paranteze pe fiecare profil, în timp ce un turn înalt va avea nevoie de 6 paranteze. Utilizați 3.Șuruburi de 5x20 mm pentru a ține atât paranteze, cât și șine de distanțare în poziție.
  • Suportul este aliniat de-a lungul marginii profilurilor turnului de capăt și de-a lungul centrului profilurilor MID Tower.
Întrebarea 6 din 7:
Cum pot ajusta dulapurile după ce le-am montat?
  1. Imagine intitulată se potrivește cu o bucătărie Howdens Pasul 6
1. Reglați dulapurile cu parantezele de reglare. Acestea sunt componentele bronzate, dreptunghiulare amplasate în colțurile din stânga sus și dreapta ale dulapurilor dvs. Căutați 2 șuruburi pe acest suport-1 va fi pe față, iar altul va fi în partea de jos.
  • 2. Rotiți șurubul frontal pentru a deplasa dulapul mai aproape sau mai departe de perete. Folosind șurubelnița unui cap Philip, răsuciți șurubul orientat spre față în sensul acelor de ceasornic pentru a împinge dulapul mai strâns împotriva peretelui. Pentru a trage dulapul departe de perete, rotiți șurubelnița în sens invers acelor de ceasornic.
  • 3. Ridicați sau coborâți dulapurile prin șurubul inferior. Ridicați ușor dulapul prin rotirea acestui șurub în sensul acelor de ceasornic. Pentru a aduce dulapul în jos, răsuciți șurubul în sens invers acelor de ceasornic.
  • Întrebarea 7 din 7:
    Ce aparate pot potrivi în bucătăria mea de urzeală?
    1. Imagine intitulată se potrivește cu o grămadă de bucătărie 9
    1. Cuptoare și microunde se potrivesc în turnul de bucătărie. Alegeți să instalați un cuptor unic sau un singur cuptor cu microunde sau cu cuptoare duble de la Stack 2 în partea de sus una de cealaltă. Dacă doriți ca cele mai bune din ambele lumi, instalați un cuptor cu microunde pe partea de sus a unui singur cuptor.
  • 2. Mașini de spălat vase, frigidere și congelatoare se potrivesc sub stratul de lucru. Asigurați aceste aparate în loc cu șine metalice, care merg de-a lungul vârfului aparatelor.
  • 3. Instalați un cuptor unic în profilul special de evacuare. HowDens solicită acest profil de carcasă construit în cadrul cuptorului sau Buoh, care include sloturi încorporate pentru ventilarea cuptorului. Apoi, fixați cuptorul în poziție cu 2 plăci de îmbinare metalică, care merg de-a lungul vârfului aparatului.
  • sfaturi

    Manualele de instrucțiuni HowDens vin cu coduri QR speciale, care se leagă direct la tutoriale YouTube.
  • HowDens recomandă oficial conectarea și asigurarea oricărei margini brute cu un material de etanșare din silicon.
  • HowDens oferă un serviciu gratuit de design pentru bucătăria dvs. și vă poate ajuta să vă dați seama de cea mai bună modalitate de a vă stabili spațiul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar