Cum să închideți piscina pentru iarnă

Închiderea corectă a bazinului dvs. pentru iarna economisește o mulțime de timp și bani atunci când îl redeschideți în primăvară. Închideți piscina cu câteva săptămâni înainte ca vremea să se răcească pentru a se asigura că este bine protejată de eventualele daune de înghețare (când depinde de zona meteo - ați putea cere vecinilor cunoștințe cu bazine similare și sisteme de pompare / filtrare sau la o rețea de piscină în zona dvs. ). S-ar putea să așteptați să închideți până când temperatura apei este cu mult sub 60 de grade, astfel încât algele este mai puțin probabil să crească și, dacă se întâmplă, crește încet. Acest articol conturează pașii de care aveți nevoie pentru a vă bucura de piscina.

Pași

  1. Imagine intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 1
1. Evitați respirația fumului de substanțe chimice. Se recomandă o mască respiratorie / praf.Vapori puternici de acizi, alcalini, clor etc. Chiar și atunci când parțial diluat și pulberi, praf de granule, ceață de lichide, precum și fumul pot arde / răni plămânii, tuburi bronhiale și nostrili.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru iarna Pasul 2
    2. Nu adăugați niciodată apă în substanțele chimice. În schimb, adăugați substanțe chimice la piscină sau într-o găleată de apă, mai degrabă decât adăugarea de apă într-o găleată care conține deja substanțe chimice - pentru a evita poppingul, stropirea și fumul de substanțe chimice puternice.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru iarna 3
    3. Utilizați ochelari de protecție și mănuși de cauciuc pentru a vă proteja ochii și mâinile, când manipulați substanțele chimice. Evitați substanțele chimice pe piele. Multe substanțe chimice de piscină sunt acizi foarte puternici, alcalii, clor etc. Evitați vătămarea corporală sau deteriorarea îmbrăcămintei, prosoapelor, pantofilor și a altor lucruri.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 4
    4. Urmați toate instrucțiunile de etichetare a produsului. Acest lucru asigură eficacitatea și siguranța utilizării.
  • Partea 1 din 4:
    Echilibrează chimia apei a piscinei
    1. Imagine intitulată Închideți piscina pentru pasul 5
    1. Ajustați pH-ul, alcalinitatea și duritatea calciului. Asigurați-vă că acestea sunt toate în echilibru protejează piscina de la coroziune sau de acumulare de scară care poate apărea în timpul iernii, în timp ce piscina este oprită. Aceste ajustări trebuie făcute cu aproximativ cinci zile înainte de a închide complet piscina.
    • Ajustați pH-ul la un nivel între 7.2 și 7.6.
    • Ajustați alcalinitatea la 80 la 120 ppm (părți per milion).
    • Reglați duritatea calciului la 180 până la 220 ppm sau mai mare în conformitate cu instrucțiunile de produs pentru protejarea unui piscină de tencuială pentru a diminua mineralele dizolvând și a leeching.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 6
    2
    Șocați apa. Utilizați un clor foarte puternic sau un înlocuitor non-clor pentru a ucide bacteriile, unele din ciuperci și alge care pot trăi în piscină. Cumpărați un produs de șoc cu cel puțin 65% hipoclorit de sodiu sau un înlocuitor non-clor de rezistență echivalentă. Umpleți o găleată de cinci galoane cu apă de piscină, adăugați cantitatea de granule de șoc instruit pentru dimensiunea bazinului și turnați-o în piscină departe de punctele de desfacere a apei în piscină în timp ce sistemul de filtrare funcționează.
  • Dacă utilizați de obicei un produs / mix de șoc care este sigur pentru oamenii să înoate imediat, probabil că nu este suficient de puternic pentru a ucide toate bacteriile din piscină. Din moment ce închideți piscina în jos, utilizați tratamentul cu șoc instruit mai puternic.
  • Imagine intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 7
    3. Stați în afara piscinei până la nivelul clorului se întoarce între 1 și 3 ppm pe parcursul a câteva zile înainte de a trece la următorul pas.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 8
    4. Adăugați o algaecidă de iarnă. Algacide ucide algele existente și împiedică mai mult de înflorire. Algele pot provoca decolorate piscina, dați-i un miros rău și se blochează filtrul - așa că este important să vă tratați piscina cu algacidă înainte de ao închide.
  • Asigurați-vă că nivelul clorului a revenit la 1 până la 3 ppm înainte de a adăuga algaecide. În caz contrar, clorul va face ca algacidul să fie ineficient.
  • Cumpărați o algaecidă extra-rezistență. Utilizați unul menit să fie folosit pentru a supraîncălziți o piscină, mai degrabă decât una pe care o adăugați la piscină pe o bază continuă, în timp ce este în uz. Algacidul mai puternic este menit să împiedice algele să înflorească toată iarna.
  • Partea 2 din 4:
    Curățați piscina
    1. Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 9
    1. Îndepărtați totul de la piscină care nu este apă. Care include scări, coșuri, furtunuri, filtre, pompe, încălzitoare și orice fitinguri decorative.
    • Clătiți toate echipamentele de piscină și așezați-o să se usuce temeinic.
    • Depozitați echipamentul în garaj, vărsat sau alt loc uscat prin iarnă.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 10
    2. Scoateți piscina. Utilizați o plasă de pescuit pe un pol pentru a elimina toate substanțele care plutesc pe partea superioară a piscinei, inclusiv frunze, insecte și orice alte resturi care ar fi căzut. Goliți capcanele de skimmer încorporate și, de asemenea, frunza de pompare și capcana de resturi. Fi amănunțit, deoarece aceasta este ultima dată când veți deplasa piscina înainte de iarnă.
  • Imagine intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 11
    3. Vid și periați piscina. Utilizați echipamentul de curățare a piscinei pentru a curăța partea inferioară a bazinului.
  • Dacă aveți o mulțime de resturi în partea de jos a piscinei, utilizați o geantă SKIM pentru ao colecta înainte de aspirație și periaj.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 12
    4. Curățați piscina în aceeași zi pe care o închideți, pentru a păstra mai multe resturi de colectare între timp.
  • Filtrul trebuie să fie spălat în mod repetat. Acest lucru este în timp ce piscina lucrează. Ulterior goliți filtrul, dacă este a Filtrul Pământului Diatomeoos (DE) uscați și depozitați elementele de filtrare sau poate că este un filtru de nisip. Fie va fi reîncărcat cu apă în primăvară (mai jos în "Echipamente mai mici de apă și scurgere").
  • Partea 3 din 4:
    Coborâți nivelul apei și scurgeți echipamentul
    1. Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 13
    1. Coborâți apa cu o pompă: "canalul principal de scurgere" a unui bazin în bazin poate face acest lucru utilizând pompa de piscină, drenând de jos folosind pompa "Deşeuri", Setarea mânerului principal de control. Sau, funcționează pentru configurarea unui furtun de vid ca și în cazul aspirii utilizând aspirația de scufundare, astfel încât pompa să atragă apă de sub nivelul de scummer. Apa trebuie coborâtă sub skimmer și sub apă returnează în funcție de tipul de acoperire a bazinului pe care îl utilizați.
    • Dacă utilizați o acoperire cu ochiuri, coborâți apa de la 12 la 18 inci (30.5 până la 45.7 cm) sub skimmer.
    • Dacă utilizați un capac solid, plutitor, coborâți apa la 3 până la 6 inci (7.6 până la 15 ani.2 cm) sub skimmer.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 14
    2. Scurgeți echipamentul. Toate pompele, filtrele, încălzitoarele și clorinatorii trebuie să fie drenate de apă înainte de iarnă. Scoateți coșul (coșurile) de skimmer și returnați globul (e). (Dacă apa ar fi înghețată în interiorul echipamentului, ar putea să le deterioreze sau să o distrugă.)
  • Deschideți scurgerile pe fiecare piesă de echipament pentru a elibera apa din interior.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 15
    3. Goliți și deschideți carcasa filtrului pentru ao curăța și filtrul foarte bine. Depozitați elementele de filtrare într-un loc uscat în interiorul iernii. Dacă este a De filtru Elementele de filtrare pot fi îndepărtate și înlocuite unul câte unul. Excesul de decontat în partea de jos poate fi necesar să fie îndepărtat manual - sau poate exista un dop de evacuare pe filtru, în apropierea fundului.
  • Sau, dacă este a filtru de nisip, Nisipul poate fi necesar să fie curățat manual și poate fi necesar să fie înlocuit dacă nu este curățat.
  • Dacă filtrele nu pot fi îndepărtate, suflați cu atenție un vid magazin pentru a elimina apa rămasă din ele. Un compresor de aer ar putea construi o presiune excesivă în sistem sau poate deteriora altfel sistemul.
  • Imagine intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 16
    4. WINTEZA SILURILOR. Liniile care rulează / întoarcerea apei în piscina dvs. trebuie să fie uscate astfel încât să nu înghețe și să se spargă peste iarnă.
  • Utilizați un vid magazin pentru a sufla aerul în conducta de evacuare a skimmer, prin echipament și înapoi în piscină. Dacă aveți mai mult de un skimmer, acest lucru ar trebui să fie făcut unul câte unul. Utilizați dopuri de expansiune pentru a conecta liniile de la întoarcerea și în skimmer - astfel încât apa nu le introduce.
  • Sau, dacă nu aruncați liniile, puteți adăuga antigel piscină (nu auto) pentru a preveni înghețarea apei rămase. Puneți 1/2 galon de antigel deasupra ștecherului în skimmer (e). Puneți o bucată de styrofoam sau o sticlă de plastic în skimmer ca o gogoașă pentru a preveni deteriorarea skimmerului din orice posibilă îngheț, dacă apa de ploaie sau topirea zăpezii se scurge în ea. Urmați instrucțiunile producătorului.
  • Partea 4 din 4:
    Terminați închiderea piscinei pentru iarnă
    1. Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 17
    1. Acoperiți piscina. Capacul prelatului plutitor nu este dovada copilului / animalelor de companie. Este esențial să folosiți o acoperire care se potrivește bine și nu lasă goluri sau fisuri pentru resturile de a intra în piscină de-a lungul iernii.
    • O acoperire ancorată, legată, întărită, cu ochiuri de plasă, se potrivește strâns piscinei pentru ao proteja. Ajută la prevenirea unui copil sau a unui animal de companie să rătăcească în piscină.
    • Rezistent la apă, "Capace plutitoare solide" (cum ar fi Tarps mare, flexibil-vinil) se află în mod liber pe suprafața apei de la piscină coborâtă și rulează pereții. Unii oameni adaugă o mică apă pe partea superioară a capacului pentru a menține suprafața ponderată în jos. Urmăriți pentru a vedea dacă aveți nevoie pentru a curăța resturile de pe capac. Poate fi necesar să pompezi apa de ploaie, topirea zăpezii de pe capacul. Ați putea utiliza o pompă de acoperire automată pe capac, atâta timp cât apa care se află pe prelată se încadrează prin primăvară.
    • Scatter 1/2 pungi de apă complet în jurul marginilor bazinului, din calea voastră. Centrați capacul peste piscină. Apăsați marginile capacului în jos, astfel încât acesta să se situeze pe apă, iar restul se află pe punte.
  • Îndepărtați orice acoperire în exces sub și greutate toate marginile cu pungile de apă, astfel încât să nu existe o parte din prelată pentru a sufla întreaga margine a bazinului. Pungile de apă pot fi golite pentru depozitare în primăvară, în timp ce sacii de nisip nu sunt convenabili.
  • Dacă aveți copaci care vor continua să scadă frunze care vă înconjoară piscina, puteți plasa o plasă de frunze peste el pentru a prinde resturile pentru a împiedica o mizerie soggy deasupra capacului. Unii copaci au vărsat toate frunzele în 3 săptămâni nu sunt o problemă continuă.
  • Imaginea intitulată Închideți piscina pentru pasul de iarnă 18
    2. Utilizați perne de aer. Pernele de aer împiedică extinderea gheții în bazinele deasupra solului, dar acestea nu sunt necesare pentru a fi utilizate în bazine în sol.
  • Umflați pernele de aer cu un suflantă de frunze sau un vid magazin și le legați în centrul piscinei.
  • Piscinele mai mari necesită două sau mai multe perne de aer.
  • sfaturi

    Avertizări

    Păstrați o alarmă de bază activă în lunile de iarnă. Animalele de companie și copiii vor avea accidente, indiferent de sezon. Este întotdeauna prea rece pentru a înota în timpul iernii.
  • Nu scurgeți complet o piscină - presiunea hidrostatică poate provoca daune.
  • Nu utilizați antigel auto în linii de piscină.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Setul de testare a piscinei
    • Chimice de iarnă (kit)
    • Algacide
    • Produse chimice de tratare a șocurilor
    • Filtru Cleaner Craft
    • Cover Pool (net de frunze opțional)
    • Echipamente de curățare a piscinelor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar