Cum să vă concepeți camera dvs

Pisicile fac cu siguranta animale de companie minunate, dar poate fi dificil de a da seama exact cum sa le facem fericiti. Dacă doriți să vă asigurați că pisica dvs. este la fel de fericită și confortabilă cum poate fi, este posibil să trebuiască să rearanjați camera pe care o numesc acasă. Începeți prin observarea în cazul în care pisica dvs. este cea mai încrezătoare și creează un spațiu sigur acolo. Veți dori, de asemenea, să oferiți o mulțime de spații verticale pentru pisica dvs. pentru a explora și a oferi un tampon de zgâriere adecvat, astfel încât felina dvs. preferată nu zgâria mobila.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând pisica dvs. confortabilă
  1. Imagine intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 1
1. Observați pisica dvs. pentru a vedea ce locuri le place cel mai bine. Când încercați să faceți o cameră mai confortabilă pentru o pisică, este important să luați indici de pe animalul dvs. de companie. Uită-te la pisica ta în timp ce merg în ziua lor și ia notă de petele în care par să se simtă cel mai relaxat și încrezător. Apoi puteți lucra pentru a face aceste zone și mai confortabile.
  • Dacă există zone în camera în care pisica dvs. pare să fie inconfortabilă și neliniștită, poate doriți să blocați aceste zone pentru a vă direcționa animalul de companie în petele în care se simt în largul lor.
  • Imagine intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 2
    2. Creați un spațiu sigur pentru pisica din cameră. Odată ce ați identificat în cazul în care pisica dvs. este cea mai bună în cameră în cameră, faceți acel loc locul lor sigur. Ați putea pune patul, jucăriile și alte obiecte care le fac să se simtă mai sigure în zonă, astfel încât să se simtă ca acasă.
  • Dacă pisica dvs. suferă de anxietate de separare, adăugați un element care are mirosul dvs., cum ar fi un pulover vechi sau o pătură, în zonă. Acest lucru poate mângâia pisica când ești în afara camerei.
  • Imagine intitulată Cifuirea camerei dvs. Pasul 3
    3. Plasați cutia de gunoi într-un loc de trafic redus. Dacă aveți o problemă cu pisica dvs. de a merge la baie în locuri nedorite, este important să vă asigurați că caseta lor de gunoi este într-un loc convenabil pe care îl pot accesa rapid și ușor. Un colț liniștit al camerei este o alegere bună.
  • Într-o singură cameră, aveți nevoie doar de o singură cutie de gunoi pentru a face pisica confortabilă.
  • Imagine intitulată Cifuiește camera dvs. Pasul 4
    4. Au un vas de apă la îndemână. Este bine dacă doriți doar să vă hrăniți pisica în bucătărie, dar ar trebui să oferiți apă proaspătă, curată pentru animalul dvs. într-o cameră pe care o petrec mult timp. Setați un castron de apă într-un colț al camerei unde nu va fi în pericol de a se vărsa, dar pisica are încă acces ușor la acesta.
  • Optați pentru un vas de apă puțin adâncă. Pisicile au mușchi sensibili, astfel încât să se oprească să bea dacă mușchii lor perie pe părțile laterale ale unui castron adânc când este mai mult de jumătate gol.
  • Așezați vasul de apă într-o altă zonă decât cutia de gunoi. Care va preveni contaminarea.
  • Imagine intitulată Cifuiți camera dvs. Pasul 5
    5. Oferiți acces la o vizualizare a ferestrei. Majoritatea pisicilor se bucură de fereastră, deci ar trebui să o faceți cât mai ușoară posibil pentru ca animalul dvs. să ajungă la fereastră. Ștergeți pervazul ferestrei și plasați un scaun sau altă bucată de mobilier stabil în fața acestuia, astfel încât pisica dvs. să poată sări cu ușurință pentru a privi afară.
  • Dacă fereastra din camera dvs. nu are o margine suficient de largă pentru ca pisica să stea sau să se așeze, este posibil să doriți să investiți într-un scaun de pisică sau un scaun de ferestre care se învârte pe perete sau pe fereastră în sine pentru a oferi un spațiu pentru pisică să privească. Puteți achiziționa unul la cele mai multe magazine de companie.
  • Partea 2 din 3:
    Furnizarea spațiului vertical
    1. Imagine intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 6
    1. Mobilier de poziție la perimetrul camerei. Pentru a vă da pisicii o cale în jurul camerei, ea ajută la plasarea unor bucăți mari de mobilier împotriva pereților. În acest fel, ei pot să se hrănească de la un element la altul și să se facă cu ușurință în jurul camerei. De exemplu, ați putea pune biroul dvs. lângă o bibliotecă înaltă, astfel încât pisica dvs. poate sări de la birou la bibliotecă.
    • Este important să vă asigurați că mobilierul pe care îl plasați în jurul camerei este robust, așa că nu este în pericol de a vă întoarce când pisica dvs. sare pe ea.
  • Imaginea intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 7
    2. Eliminați Knicknacks care ar putea interfera cu mișcarea pisicii. Deoarece pisica ta va fi probabil sărind pe mobilierul din cameră pentru a explora spațiul vertical, este important să eliminați orice obstacole care ar putea ajunge în cale. Lăsați un spațiu liber pe vârfurile de mobilier și pe rafturi pentru a crea o cale pentru pisica ta.
  • Nu trebuie să eliminați toate elementele decorative din camera dvs. Doar asigurați-vă că există un spațiu liber pentru pisica dvs. pentru a vă deplasa.
  • Imagine intitulată Cifuirea camerei dvs. Pasul 8
    3. Adăugați covorașe dinscarcase din cauciuc în locații ridicate. Pisica ta poate fi rănit dacă vârfurile mobilierului, rafturii sau pragurile ferestrelor sunt alunecoase. Plasarea unui covor sisal în acele locuri oferă tracțiune, astfel încât pisica dvs. să se poată mișca mai în siguranță și mai ușor.
  • Imaginea intitulată Cifuiți camera dvs. Pasul 9
    4. Adăugați rafturi pe perete pentru alpinism. Dacă există un zid în camera dvs. care nu are mobilier pentru pisica dvs. să urce, ia în considerare plasarea unor rafturi pe ea pentru a servi ca pete de odihnă sau sărind punctele. Răsturnați rafturile la înălțimi diferite, astfel încât pisica dvs. are o cale în jurul camerei.
  • Puteți pereche rafturi cu mobilier în cameră, astfel încât pisica dvs. are acces ușor la partea superioară a unei biblioteci sau a unui alt element din cameră.
  • Imaginea intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 10
    5. Plasați o structură de alpinism în cameră în cameră. Dacă nu doriți să adăugați rafturi în camera dvs., o sală de gimnastică sau un copac este o alternativă ideală. Ele prezintă de obicei specii la diferite niveluri, astfel încât pisica dvs. să poată sări de la un nivel la altul și poate avea și jucării agățate, posturi de zgâriere și zone închise pentru lounging.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de zgârieturi
    1. Imaginea intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 11
    1. Acoperiți suprafețele valoroase cu bandă cu două fețe. Dacă pisica dvs. este zgârierea mobilierului sau rafturile în cameră, le puteți descuraja prin plasarea benzii cu două fețe pe zonele în care le place să se zgârie. Nu-i vor dori să simtă lipirea benzii, astfel încât să fie mai puțin probabil să zgârie elementul.
    • Dacă nu vă place reziduul care se lasă banda dublă, puteți găsi, de asemenea, un adeziv solubil în apă la magazinele de animale de companie, care este mai ușor de spălat.
  • Imaginea intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 12
    2. Determinați ce materiale și direcții pisica dvs. îi place să se zgârie. Pentru a vă menține pisica de la zgârierea mobilierului și a altor elemente, trebuie să furnizați alternative. Fiți atenți la materialul pe care pisica dvs. favorizează zgârierea. De exemplu, notați dacă se zgârie în mod continuu lemnul sau covoare în cameră.
  • De asemenea, trebuie să acordați atenție la ceea ce poziția dvs. prefera pisica dvs. pentru zgâriere. De exemplu, ei pot prefera zgârierea în partea frontală a unui dulap, astfel încât ei le plac zgârierea verticală mai degrabă decât orizontală.
  • Imaginea intitulată Cifuiește camera dvs. Pasul 13
    3. Furnizați un tampon de zgâriere sau un post care să se potrivească intereselor lor. Odată ce știți ce tip de material și poziționați pisica preferă, cumpărați un tampon sau un post care se potrivește nevoilor lor. Poate doriți să adăugați mai multe posturi de zgâriere, astfel încât pisica are opțiuni.
  • Imaginea intitulată Ciflați camera dvs. Pasul 14
    4. Direcționați pisica departe de mobilier și spre postul de zgâriere. Puneți-o lângă elementul (ele) pe care doriți ca pisica dvs. să înceteze zgârierea. Când pisica zgârie theitem, încurajați-i să se mute la postul de zgâriere în schimb. Deplasați postul departe de celălalt articol puțin câte puțin până când pisica o lasă singură și zgârierea postului în locul lui.
  • sfaturi

    Dacă descoperi că pisica ta îi place să dormi deasupra mobilierului sau alte locații înalte, poate doriți să plasați un pat de companie sus acolo pentru a le face mai confortabil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar