Cum să întrebați un tip afară

O dată la un moment dat, numai băieții ar putea cere fetelor. Dar trăim într-un timp care nu necesită o fată să stea în jurul așteptării tipului să o întrebe. Dacă doriți să întrebați un tip afară, atunci tot ce trebuie să faceți este să vă pregătiți în avans, să exudeniți încrederea și să reacționați în mod corespunzător.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă să întrebați un tip afară
  1. Imagine intitulată face prieteni Pasul 22
1. Intreaba-te pe tine insuti: Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Cel mai rău lucru care se poate întâmpla ar fi că el va spune cu respect "Nu" Dacă este o persoană decentă. Păstrați acest lucru în minte și apoi pregătiți-vă să îl întrebați. Amintiți-vă că acest lucru vă va ajuta să suportați durerea în cazul în care se întâmplă acest lucru.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip de ieșire 1
    2. Găsiți locul potrivit și timpul să-l întrebați. Faceți ocazia să îl întrebați într-un cadru casual, cu presiune scăzută. Ar putea fi în hol, la fântâna de apă, pe un teren de sport după practică sau oriunde altfel îl vedeți de obicei. Alegeți un loc izolat, precum și un timp în care este probabil să fie relaxat. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când alegeți timpul și locul potrivit:
  • Obțineți puțină intimitate. Nu trebuie să fii complet singur, dar amândoi veți fi probabil mai confortabil dacă puteți face în mod real întrebarea într-un spațiu semi-privat. Oamenii nu pot răspunde sincer atunci când prietenii lor se află în jur și se simt presați, deci unele intimitate vă poate ajuta să obțineți un răspuns real.
  • Nu faceți o mare afacere despre punerea la prima oară disponibilă singura dată.Dacă sunteți amândoi împreună într-un grup, vă reduceți vocea la jumătate de volum și spuneți-vă, "Hei, aș putea să vorbesc singur cu tine pentru o secundă?" și umblați câteva pași.
  • Nu dați vibrații înfiorătoare. Lucrurile precum tăcută în fața dulapului său în fiecare dimineață, chemându-l apoi suspendându-se peste și peste, sau întrebându-se în mod constant pe alți oameni despre el, poate să se descurce ca fiind înfiorător - și ceva poate face un stalker.
  • Dă-ți zdrobi ceva spațiu. Nu-l urmați în viață în viața reală sau on-line. Un pic de reconceput este bine, dar după ce sa mutarea lui intră într-o obsesie nesănătoasă.
  • Alegeți un timp și un loc care are sens. Întrebându-l după repetiția dramei poate fi perfectă, 1:30 a.M. Este posibil ca textul să nu fie.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip afară Pasul 2
    3. Au o dată în minte.Dacă vă puneți prima dată pe tipul ăsta, veți fi mult mai încrezători dacă îl invitați la o anumită activitate.Vă scutește stresul de a veni cu ceva de făcut în timp ce sunteți la data reală și nu vă veți lăsa să spuneți "Uhhh... Nu știu" Când întreabă ce plan este.Iată câteva idei pentru a începe:
  • Nu gândiți prea mult despre gândurile negative cum ar fi "El va râde de mine", "El mă va respinge", va fi prietenul Me ". Amintiți-vă că băieții simt și gândesc la fel când se apropie de o fată care este principalul motiv pentru care mulți tipi există în așa-numita "zonă de prietenie". Adevărul este că veți afla numai după ce ați întrebat:, adunați un curaj, îl întrebați. O poți face! S-ar putea să fiți surprinși să găsiți cum ar reacționa, deoarece majoritatea tipilor sunt destul de ușor de vorbit cu fetele.
  • Planificați o dată clasică. Există unele activități încercate și adevărate pentru a face împreună pentru datele:
  • Cină: la un restaurant sau acasă cu Takeout sau ceva ce ați făcut.
  • Activitate: Văzând un film, mergi la un concert sau un spectacol, vizitând un muzeu, o convenție de carte de benzi desenate, o excursie, un joc de baseball sau un alt interes pe care îl aveți în comun.
  • Alegeți ceva care se apelează în mod specific la data țintă. Uneori, nu este sigur dacă împărțiți interesele comune sau nu sunteți sigur dacă vă place ceva ce îi place. Aflați ce se bucură și îi încercați. Foarte des, aceasta este o modalitate excelentă de a vă arăta că sunteți într-adevăr interesați să aflați mai multe despre ceea ce îi place și dispus să încerce ceva nou pentru numele său!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip în pasul 3
    4. Au o strategie de ieșire. Deși ar trebui să vă concentrați asupra scenariului cel mai bun caz (o rănire da!) În loc de cel mai rău, trebuie să știți că există o șansă adolescentă ca tipul să nu spună da. Poate îi place pe altcineva, sau poate că a fost surprins și sa gândit doar la tine ca prieten - oricum, vei trece prin el. Dar dacă doriți să profitați la maximum de situație și să nu vă pierdeți răcoarea, ar trebui să veniți cu un plan B în cazul în care lucrurile nu merg așa cum sunt planificate.
  • Veniți cu un motiv să plecați în avans. Indiferent dacă spune că trebuie să studiați pentru un test, ajungeți la următoarea clasă sau că ați întârziat să vă întâlniți cu un prieten, va suna mai bine dacă ați pregătit-o.
  • Veniți cu altceva de întrebat în cazul în care vă puteți spune că nu o simte. Dacă îl apropiați de el și el nu este în mod clar în starea de spirit să se întrebe, gândiți-vă la altceva pe care îl puteți întreba, așa că nu arată ciudat că ați venit la el - cereți temele de matematică sau dacă știe când Echipa de baseball acasă joacă în acea zi.
  • Partea 2 din 2:
    Alte strategii pentru a cere unui tip afară
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă unui tip de tip 9
    1. Folosește "bilet suplimentar" truc. Cumpărați două bilete pentru a vedea un film, un concert, un comedian de stand-up sau orice lucru pe care îl credeți că îl va interesa pe tipul. Apoi, când începeți să discutați cu tipul, menționați ocazional evenimentul și adăugați, "Ugh, prietenul meu complet salvat pe mine..." Dacă tipul nu ia momeala și cere să vină, spuneți doar, "Există vreo șansă pe care doriți să o faceți? Am murit să văd acest spectacol și cred că va fi distractiv." Face să sune foarte casual, așa cum te-ai gândit la asta la fața locului.
    • Aceasta este o modalitate perfectă de joasă presiune de a pune un tip afară.
    • Cu toate acestea, aveți grijă. Dacă sunteți prea vagi pe intențiile voastre, tipul dvs. ar putea crede că merge ca prieten, nu ca o dată.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip de tip 10
    2. Întreabă-l pe o dată de grup. Mersul pe o dată de grup este o altă modalitate de joasă presiune de a vedea dacă există scântei între voi doi. Dacă tu și tipul tău sunt atârnați cu un grup de cupluri sau chiar doar un grup de prieteni, atunci se va simți mai puțin ca o întâlnire și mai mult ca atare. Doar spuneți-i pe tipul că tu și o grămadă de prieteni merge bowling, la filme, la cină, sau orice, și întrebați dacă ar vrea să vină de-a lungul.
  • O dată de grup îl poate ajuta să știe că îl veți întreba, dar nici unul dintre voi nu veți simți aceeași presiune pe care ați simți dacă ați merge singur.
  • Dacă data grupului merge bine, atunci sperăm că va duce la o dată regulată.
  • Încercați să nu fiți prea vagi pe intențiile dvs. O dată de grup poate fi indiscutabilă de la un grup de prieteni mixte de gen care se află. Data dvs. poate să nu știe că este la o dată și conduce la situații ciudate.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 3
    3. Întreabă-l la o activitate prietenoasă. Alegeți ceva pe care tipul pe care îl aveți în minte și prietenii lui le place să facă, atâta timp cât vă sună distractiv și cereți-i pe tipul să vă alăture. (Mai degrabă decât ceva ce femeile tind să se bucure mai mult, cum ar fi să ajungă la unghii!)
  • Aflați ce el Îi place să facă mai întâi. Deși există activități care de obicei fac apel la bărbați mai mult decât femeile, ați putea fi surprins.
  • Dacă mergeți la filme, încercați să alegeți un film care are un recurs amplu. Un film blockbuster de acțiune ar putea fi unul distractiv pentru tine amândoi.
  • Asigurați-vă că vă bucurați și de activitate. Nu vrei să ajungi să mergi mereu la locul local Go-Cart, deoarece tipul tău crede că ți-e ca niște căruțe, dar într-adevăr nu faci.
  • Imagine intitulată mătură o fată de pe picioarele ei Pasul 11
    4. Întreabă-l la un film sau un concert. Aceasta este o ușoară variație a "bilet suplimentar" strategie. Cu această strategie, ar trebui să găsiți mai întâi o conversație ocazională cu tipul. Apoi, menționați un nou film care se joacă sau un concert care vine în oraș, încercând să se asigure că îl va face apel la el. Așteptați ca el să spună cât de mult îi place acest concert sau trupă și dacă într-adevăr nu primește mesajul, spuneți apoi, "Chiar am vrut să văd și filmul ăsta. Doriți să verificați-l în weekend?"
  • Dacă doriți cu adevărat să acționați casual despre el, puteți adăuga, "Nu mă pot gândi la nimeni care vrea să meargă cu mine" sau "nici unul dintre prietenii mei ca acea trupă..."
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip de tip 13
    5. Întreabă-l printr-o notă. Puneți o notă în dulapul, manualul, sacul sau chiar furișați o notă în cazul chitara sau un alt element important pentru el. Pur și simplu spune, "Doriți să ieșiți cândva?" și lăsați-l numărul dvs. de telefon. Acest lucru funcționează excelent cu băieții că nu știți foarte bine și este nevoie de presiune. Nu numai că aceasta este o metodă eficientă, dar va face ca tipul să creadă că ești drăguț și un pic creativ.
  • Dacă chiar vrei să fii romantic despre asta, îl poți întreba printr-o scrisoare, atâta timp cât nu-l sperie.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip de tip 5
    6. Întreabă-l peste telefon. Dacă chiar vrei să-l întrebi pe tipul, dar vă este frică să o faceți în persoană, să-l sunați și să întrebați dacă vrea să iasă în acel weekend. Poți să-l sunați chiar cu o prietena strânsă sau două în picioare pentru sprijinul moral - atâta timp cât nu strigă sau ruinează chemarea, având-i să vă ajute să vă relaxați și să câștigați încredere. Și dacă spune că nu, tot ce trebuie să faceți este să spuneți la revedere și să închideți.
  • Imaginea intitulată spune dacă vă place cu adevărat ca cineva pasul 10
    7. Lasă-l să știe față în față cum simți cu adevărat.
  • Nu fi nervos - faceți doar un pic Convorbire scurtă Mai întâi și apoi treceți la întrebarea dvs.
  • Când te duci să vorbești cu el, asigurați-vă că prietenii tăi sunt în vedere astfel încât să vă poată ajuta.
  • Spune-i toate motivele pentru care îi place și apoi spune-i ca el ca el pentru că îi va da o creștere a încrederii și șansele tale de a fi respinse vor fi un pic mai subțire.
  • E mai bine dacă îl întrebați dacă este liber într-o anumită zi și spune-i planurile tale și dacă îi place, există o șansă pe care o va spune da.
  • Lasă-l să știe că, dacă data nu funcționează, veți fi în continuare dispus să fii prietenul său și dacă o face atunci poți să te duci la o a doua dată. Vrea să știe că nu vei fi atât de supărat. Spune ceva de genul "Știi că ești inteligent, amuzant, amuzant, etc. și știi că-mi place. Poate că dacă sunteți liber vineri seara, am putea ieși la cină și am viziona un film. Am putea merge singur sau cu niște prieteni și dacă nu funcționează, nu voi fi supărată, am putea să rămânem prieteni." Ceva de genul asta, astfel încât el este dispus să spună da sau doar să spună totul și să schimbe partea prietenilor. Ca și cum spune da da "bine, bine este bine dacă niște prieteni vin sau doar tu și cu mine" În felul acesta știe că ai grijă de opinia lui.
  • O altă modalitate de a face acest lucru este să spunem "Hei, eu și prietenul meu trebuia să plece la cină și ia invitat pe iubitul ei. Poate că ați putea veni cu mine și fiți data mea pentru că vă plac. Ești inteligent, amuzant și super frumos. Ce zici? Știi dacă ești liber vineri seara?" Apoi, așteptați răspunsul său.
  • Idei suplimentare

    Eșantionați modalități de a cere pe cineva afară

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemple de idei de prima dată

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de probă de a gestiona respingerea

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Întreabă-l calm, altfel el poate fi stresat sau agitat.
  • Fii prieteni în primul rând, și apoi când este momentul potrivit, spune-i cum te simți în legătură cu el și că îți pasă de el.
  • Încercați să-l întrebați singur. Dacă el este cu prietenii săi, el va încerca să acționeze rece și cel mai probabil spune că nu.
  • Unii tipi pot fi doar obtinerea peste o despărtare, Deci, înțelegeți că este posibil să nu fie gata să meargă la o întâlnire sau, invers, poate să caute o revenire.
  • Asigurați-vă că nu vă îndrumați greșit semnalele. Semnalele greșite pot duce la o situație foarte ciudată!
  • Nu presupuneți întotdeauna că un tip își va arăta emoțiile față de tine. Ar putea fi nervos și nesigur de sentimentele tale față de el.
  • Nu presupuneți că nu este interesat sau că este mai puțin un bărbat doar pentru că nu a făcut prima mișcare. Un tip care nu te întreabă poate să te placă, dar să fii luat, prea timid, pe rebound sau orice număr de lucruri.
  • Zâmbitor va fi interpretat ca încredere. Privind în jos și mormăitul vă va face să pari neinteresați sau nu foarte demn.
  • Dacă vă urmează pe social media, îl puteți trimite un mesaj privat dacă vă face să vă simțiți mai confortabil.
  • Asigurați-vă că acesta este un tip pe care chiar îl doriți să îl întâlniți și să îl aveți ca partener. Faceți câteva observații mai întâi înainte de a vă decide să-l întrebați.
  • Afișați că sunteți inteligenți! Unii tipi sunt surprinși și impresionați de inteligență!
  • Încercați să nu întrebați prea repede. Începeți prin a fi prieteni, apoi încercați să vă apropiați.
  • Întreabă-i pe un frate sau o soră mai mare să-ți spui zdrobirea spunând că credeți că le placi.
  • Dacă sunteți în școala de mijloc și el este mai popular decât tine, nu vă faceți griji. Doar pentru că el / ea este mai popular nu înseamnă că nu-ți pot dori. În multe ocazii, băieții / fetele populare sunt prea timid să spun ceva, pentru că ar fi chiar mai jenat decât tine dacă spui nu.
  • Asigurați-vă că, pentru o primă întâlnire, faceți ceva ce vă va plăcea, indiferent dacă jucați jocuri video, priviți la stele, sau doar du-te balistic pe o pungă de Cheetos împreună, amândoi ar trebui să te distrezi.
  • Avertizări

    Chiar dacă ați întrebat un tip afară, nu înseamnă că sunteți obligați să faceți Orice nu vrei la data. Dacă vă simțiți niciodată incomod, ieșiți din situație imediat și nu vă faceți griji cu privire la politețe, faceți griji cu privire la siguranța dvs.

    Reia WikiChows

    • Cum să întrebați un tip fără a fi nervos
    • Cum să întrebați zdrobirea în cinci minute
    • Cum să obțineți "tipul ăsta" să vă sărutați într-o săptămână
    • Cum să întrebați un băiat când știți că vă place
    • Cum să întrebați un tip afară (dacă sunteți o fată)
    • Cum să întrebați un băiat cu încredere și fluent
    • Cum să întrebați un tip când sunteți timid și ciudat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar