Cum să fii o statuie vie

Statuetele umane au o lungă istorie în tradiția europeană a Teatrului Street. În multe orașe mari din întreaga lume, puteți vedea statuile umane să împiedice bani cu mare răbdare și control fizic. Dacă doriți să deveniți o statuie vie, va trebui să vă decideți pe tema dvs. și să creați un costum, apoi să vă păstrați încă pe o stradă sau o piață publică.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unui caracter și costum
  1. Imaginea intitulată este o statuie viu pasul 1
1. Dezvoltați un personaj. Caracterul se poate baza pe o persoană reală sau un caracter literar sau mitologic bine cunoscut sau creat de-a lungul unor trupe de caractere comune. Ideile de caracter comune includ: roboți, astronauți, statui literali (e.G. "Gânditorul") și mizele.
  • Pentru idei sau inspirație, uitați-vă prin imagini de statui de viață online sau mergeți la o zonă a unui oraș din apropiere, în care funcționează frecvent statui de viață.
  • Imaginea intitulată este o statuie viu pasul 2
    2. Faceți un costum. Începeți prin vizitarea magazinelor de costume sau a magazinelor de noutate pentru a găsi peruca și îmbrăcămintea necesare pentru costumul dvs. Dacă doriți să personalizați propriul costum, puteți vizita un magazin de țesături pentru a achiziționa o culoare și un stil adecvat de țesături, apoi coaseți propriul costum.
  • Dacă aveți opțiunea, alegeți o țesătură de bumbac pentru costumul dvs. Bumbacul își ține culoarea bine, chiar dacă interpretați în ploaie sau zăpadă.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 3
    3. Accesați-vă caracterul. Pentru a vă aduce aspectul ca statuie umană, puteți accesa cu obiecte pentru a purta și deține. Căutați obiecte care se potrivesc cu tema dvs. generală: Dacă sunteți un robot, țineți un computer imitație - dacă sunteți o statuie, țineți o carte pentru a "citi" - dacă sunteți un pirat, țineți o sabie de plastic și un cârlig de plastic.
  • Uneori, doar cumpărăturile vor fi suficiente pentru a inspira costumul, caracterul și acțiunile pe care le alegeți să le efectuați. Vânzările de curte, magazinele de economii și magazinele antice sunt cele mai bune. Ești obligat să găsești ceva ciudat care să-ți vadă inspirația.
  • Alte locuri utile pentru recuzită sunt magazine de îmbunătățire la domiciliu (dacă sunteți în căutarea de articole mecanice) și magazine de țesături și artizanale. Elementele găsite la aceste tipuri de magazine vă pot susține creativitatea și vă pot oferi idei despre cum să accesați caracterul dvs. de statuie.
  • Imaginea intitulată este o statuie viu pasul 4
    4. Aplicați machiajul pentru a vă îmbrăca personajul. Multe statui vii se acoperă complet în machiaj, pentru a le da aspectul de a fi o statuie, un robot sau alt caracter non-uman. În funcție de tonul dvs. natural de piele, lucrările de machiaj alb cele mai bune - cupru și argint sunt alte culori populare față-vopsea. Ar trebui să puteți găsi machiaj de costume la un costum sau un magazin de hobby sau prin majoritatea comercianților cu amănuntul online.
  • Dacă utilizați o culoare albă sau nemetalic, utilizați machiajul de tort pe bază de apă, spre deosebire de ulei pe bază. Dacă utilizați ulei, praf-l cu o pulbere de finisare, astfel încât să nu se înghesuie.
  • Pentru a atrage atenția asupra ochilor, poate doriți să le aliniați în maro sau negru, cu eyeliner regulat.
  • Adăugarea de machiaj suplimentar (cum ar fi rujul sau blush) în partea superioară a bazei dvs. solide poate fi necesară, dar păstrați-o minimă, cu excepția cazului în care machiajul este o parte esențială a costumului dvs.
  • Partea 2 din 3:
    În picioare ca o statuie vie
    1. Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 5
    1. Găsiți o poză care este ușor de întreținut. Din moment ce veți fi în picioare în continuare, trebuie să găsiți o poză ușoară, cel puțin la început. Exercită doar o cantitate mică de energie, bazându-vă pe oasele dvs. pentru a vă menține în sus, în loc să vă bazați pe mușchi pentru a vă menține într-o poziție contorizată. Păstrați-vă brațele mici și aproape de corpul dvs., cu lățimea umărului în afară și evitați să vă aprindeți trunchiul.
    • Nu vă forțați să echilibrați într-o poziție incomodă. Dacă începeți doar, ați putea chiar să încorporați un scaun sau pe peretele unei clădiri în pozițiile dvs., pentru a vă ajuta să vă sprijiniți greutatea corporală.
    • Pe măsură ce deveniți mai bine folosiți pentru a lucra ca o statuie vie, veți dezvolta răbdare și veți învăța să ignorați distragerile mici de la corpul dvs., inclusiv mâncăruri minore sau o clădire strănut.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 6
    2. Schimbați-vă adesea. Deși o statuie vii practicată poate deține o singură poză timp de peste două ore, un începător va fi dificil să dețină o poză timp de 15 minute. Puteți face mișcări treptate pentru a comuta poziția: coborâți sau ridicați brațele, îndoiți-vă la talie, îndreptați-vă spatele sau încercați să inovați noi poziții pe cont propriu. Schimbarea prezintă frecvent vă va împiedica să dezvoltați crampe sau să cadă peste.
  • Dimpotrivă, mișcările bruște și dramatice pot lua audiența dvs. prin surprindere și le urăsc. Prin intercalarea mișcărilor dramatice ale brațului și a torsului în rutina dvs. de viață-statuie, vă puteți oferi oportunități de a vă deplasa și pentru a angaja în continuare audiența.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 7
    3. Respira profund și fără mișcare. Controlați respirația atunci când încercați să țineți o poziție pentru o perioadă lungă de timp. Respira adânc și încet în abdomen, apoi pieptul tău. Pe măsură ce respirația dvs. lentă, va crea iluzia imobilității totale, ceea ce va impresiona membrii audienței.
  • Pentru unele statui vii, experiența în picioare perfect și respirația încet poate începe să se simtă ca meditația. Timpul poate trece rapid în această stare, deci nu uitați să vă uitați la ceasul dvs. din când în când.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 8
    4. Alegeți o acțiune pentru a efectua. Când o statuie umană vine la viață, este comună pentru interpretul să efectueze o acțiune sau să dea ceva departe. Ceea ce dați departe nu trebuie să fie tangibil - poate fi ceva la fel de simplu ca o privire sau un gest. Cu toate acestea, acțiunea sau gesturile dvs. trebuie să fie semnificative - ar trebui să fie un moment în care vă conectați cu ființa umană în fața dvs. și să le arătați în ochi.
  • Dacă aveți un talent, utilizați-l. De exemplu, puteți atrage spectatori și puteți surprinde membrii audienței prin suflarea bulelor, creând origami, efectuând trucuri de monede sau jucând un instrument.
  • Dacă cineva lasă bani, le puteți surprinde prin efectuarea unei acțiuni: suflați un sărut, la vârful pălăriei sau să luați un arc dramatic.
  • Partea 3 din 3:
    Interacționarea cu membrii audienței
    1. Imaginea intitulată este o statuie viu pasul 9
    1. Selectați o locație bună pentru a efectua ca statuie. Dacă doriți să fiți văzuți de cât mai multor trecători (și, în consecință, primiți cât mai multe sfaturi), va trebui să selectați o locație cu un nivel ridicat de trafic pietonal. Performanții de stradă înființați frecvent pe mall-uri de mers pe jos, trotuare mari și colțuri de stradă sau în parcuri publice sau grădini publice mari. Asigurați-vă că evitați zonele în care semnele "fără buzunare" sunt postate în mod proeminent.
    • De asemenea, va trebui să confirmați că puteți efectua și solicitați bani în zona pe care o selectați. În general, busking este legal pe proprietatea publică. Cele mai multe orașe mari vor avea ghiduri de buzunare disponibile publicului Postat online. Consultați acest lucru sau vorbiți cu alți buskers pentru a determina unde puteți și nu puteți efectua.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 10
    2. Puneți o pălărie sau o găleată pentru bani. Statui de viață lucrează adesea ca buskers și se bazează pe performanța lor ca parte a veniturilor lor. Trecerea pietonilor care vă apreciază costumul și talentul vor rămâne adesea și se vor alătura altor indivizi pentru a vă urmări în costumul complet de statuie. Dacă aveți o pălărie, o găleată sau un borcan, membrii audienței apreciativă vor scădea în bani.
  • Dacă intenționați doar să efectuați ca o statuie vie ca un hobby și nu doriți să faceți un venit din muncă, nu aveți nevoie să scoateți o găleată de colecții.
  • Imaginea denumită este o statuie viu pasul 11
    3. Nu sperie sau nu sari spre copii din audiență. Rezistă nevoii de a sări la copii mici și copii mici pentru a le surprinde. Ideea unei statuie gri mare care vine la viață și înspăimântătoare a copilului ar putea să le dea coșmaruri. Dacă tratați membrii audienței - în special copiii - cu ostilitate, audiența dvs. va înceta în curând să vă ofere bani.
  • Unii oameni nu-i place să fie în apropierea statuilor vii și le găsesc înfiorător datorită realismului lor. Dacă cineva se plânge, le informați pur și simplu că faceți acest lucru ca artă de performanță, să nu încercați să deranjați oamenii.
  • Imaginea intitulată este o statuie viu pasul 12
    4. Protejați-vă spațiul personal de la heckler. Din păcate, unii indivizi consideră că este amuzant să hărțuiească, să arunce sau să se deranjeze și să se deranjeze și să se asară statui. Există diferite modalități care trăiesc statui pot descuraja hrana și se pot proteja de hasslers. Puteți încerca diverse tehnici și găsiți una care funcționează pentru dvs. și pentru costumul dvs.
  • De exemplu, atunci când se ocupă cu adolescenții sau adulții necunoscuți, sărind și să-i sperie, poate fi o apărare care vă permite să rămâneți în caracter. Acest lucru se aplică oricăror persoane care încearcă să vă atingă sau, în general, să vă tratați prost.
  • Imaginea intitulată Fii o statuie vie Pasul 13
    5. Vorbiți cu heckcale dacă vor continua să vă hassle. Dacă ați încercat să descurajați heckcalerii în timp ce vă aflați în caracter, este posibil să aveți nevoie să spargeți caracterul și să discutați cu hranești persistenți. Deși performanții artiști încearcă să rămână în caracter cât mai mult posibil, merită să spargeți caracterul pentru a vă proteja spațiul personal și pentru a păstra potențial agresor.
  • Dacă cineva continuă să încerce să vă atingă sau să vă hassle, încercați să spuneți ceva de genul: "Acest lucru nu este amuzant și mă faceți inconfortabil, vă rog să nu mă opriți."
  • sfaturi

    Pentru a crește realismul costumului dvs., acoperiți-vă capul. Pălării și peruci funcționează cel mai bine. Părul natural poate strica aspectul unei statui vie și poate diminua iluzia pe care încercați să o creați. Adesea, o învelitoare de cap (cum ar fi o statuie greco-romană) poate arăta bine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar