Cum să găsiți inelul albastru în legenda lui zelda

Inelul albastru este un element recurent în două versiuni ale legendei jocului Zelda. Se pare atât pe legenda lui Zelda, cât și pe Oracolul Seasons. Nu este un element major, iar jocul poate fi finalizat fără ea, dar reduce daunele preluate la jumătate, deci este un accesoriu destul de util să aibă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea inelului albastru în legenda lui Zelda
  1. Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 1
1. Găsiți magazinul secret. Din punctul de plecare al hărții (la partea de jos), capați o placă de hartă în sus și apoi luați trei plăci de hărți spre stânga (există două tufișuri la a treia țiglă care servește ca punct de reper).
  • Odată ce ajungeți la a treia țiglă, mutați încă trei plăci de hărți până când ajungeți la locul unde se pot găsi șase statui. Aici poate fi găsit un magazin secret.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 2
    2. Introduceți magazinul secret. Apropiați statuia de mijloc pe rândul superior și împingeți-o jos. Aceasta va dezvălui o scări secretă care merge subteran. Luați scările și vă va duce la magazinul secret.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 3
    3. Cumpărați inelul albastru. Inelul albastru poate fi cumpărat de la magazinul secret aici pentru 250 de rupii. Abordați comerciantul secret al magazinului și discutați cu el pentru a cumpăra și obține inelul albastru.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea inelului albastru în Oracolul Seasons
    1. Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 4
    1. Du-te la mare de nici o întoarcere. Marea fără întoarcere este zona cea mai estică din harta jocului. Acesta găzduiește cea de-a opta și ultima temniță a jocului, mormântul antic. Marea fără întoarcere poate fi accesată doar printr-o peșteră găsită pe insula Crescent, zona din colțul sud-estic al hărții jocului.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 5
    2. Găsiți statuia estică. Există trei statui găsite pe mare de nici o zonă de întoarcere - în colțul din stânga sus, unul în partea de jos și altul pe partea estică. Se îndreaptă spre partea estică a locului pentru a găsi o statuie albastră care blochează calea.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 6
    3. Echipați mănușa de putere. Apăsați butonul "Start" de pe controler pentru a deschide sacul Link și a afișa inventarul elementului de caractere. Utilizați tastele săgeți de pe controler pentru a vă deplasa în jurul listei de inventar și evidențiați mănușa de alimentare, care vă permite să ridicați obiectele grele. Apăsați butonul A de pe controler pentru a dota elementul.
  • Gluza de putere poate fi obținută în interiorul mormântului antic, al optulea nivel al jocului găsit în aceeași zonă.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 7
    4. Ridicați statuia albastră. Apăsați butonul "A" și apăsați pe săgeata din spate de pe tastatură de pe controler pentru a ridica și întrerupe statuia albastră, dezvăluind un piept de comori de mai jos.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 8
    5. Deschideți pieptul. Apăsați încă o dată butonul "A" pentru a deschide pieptul. În interiorul veți găsi un inel necunoscut pe care trebuie să-l evaluați.
  • Imaginea intitulată Găsiți inelul albastru în legenda lui Zelda Pasul 9
    6. Apreciați inelul. Du-te la Vasu magazinul de bijutor găsit în Horon Village, chiar la mijlocul hărții jocului. Vorbește cu el și va aprecia inelul necunoscut pe care l-ai găsit pentru 20 de rupii, întorcându-l în inelul albastru.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar