Cum de a crea caractere fantastice realiste

Crearea unor personaje fantastice realiste este unul dintre cele mai importante elemente pentru a scrie o poveste convingătoare. Când scrieți personaje, este important să le faceți credibile, convingătoare, interesante și pline de magie și de mirare. În primul rând, alegeți trăsăturile fizice ale personajelor și să le dați nume. Apoi, dezvoltați personalitățile și creați o lume pentru ca ei să trăiască. Distrați-vă că imaginația voastră să alerge sălbatic și să fuzioneze elementele normale ale Pământului cu magie, mitologie și creaturi fantastice!

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea trăsăturilor fizice
  1. Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 1
1. Optați pentru o zână dacă doriți un caracter delicat. Zânele tind să fie pline de farmec, blând, agle, norocos și de multe ori puteri vindecătoare. Aceste personaje mici au, de obicei, aripi, o baghetă, rochii strălucitoare și complexioane frumoase. Utilizați-vă propria dvs. imaginație pentru a visa până la ce fel de zână doriți să includeți în terenul dvs. fantezist.
  • Aveți grijă să nu faceți descrieri ale caracterelor fantastice prea generice. Mulți cititori vor ști deja ce arată o zână. Încercați să explicați ce face ca versiunea dvs. unic unic. De exemplu, descrieți bagheta și culoarea rochiei.
  • Imagine intitulată Crearea caracterelor fantastice realiste Pasul 2
    2. Includeți o FAE pentru o versiune mai întunecată și mai răutăcioasă a unei zane. Fae, spre deosebire de zâne, tind să aibă reguli sociale complexe concepute pentru a păcăli oamenii. Aceste creaturi sunt deseori descrise ca fiind pline de farmec, deși pot fi aruncate vrăji pentru a se face să apară ca atare. În plus, în majoritatea poveștilor, Fae nu poate minți, deși sunt manipulatori master ai adevărului.
  • Fae sunt adevărați răufăcători, sau pot face mari caractere sassy, ​​răutăcioase!
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 3
    3. Creați un caracter demon pentru a vă oferi fantezia un element înfricoșător. Demonii din lumi fantezie tind să aibă elemente umane pentru a le oferi o senzație de înfricoșătoare și realistă. Luați în considerare dând ochii demonilor, mâinile, picioarelor și urechilor. Măriți, micșorați sau modificați aceste atribute umane pentru a vă face demonul unic.
  • Demonii tind să fie întunecați în culoare pentru a le da un sentiment amenințător.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 4
    4. Includeți un Ogre ca un răufăcător neinteligibil sau ca un gigant surprinzător de blând. Ogres au de obicei o statură mare, tind să fie stângace și, în mod normal, mănâncă oameni. Creați un Ogre tradițional care este mare și înfricoșător sau optează pentru un Ogre prietenos, cum ar fi Shrek.
  • O Ogre de sex feminin este numită ogresie.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 5
    5. Includeți un elf dacă doriți un caracter variat, inteligent. Din toate personajele fanteziste, elfi variază cel mai mult de la poveste la poveste. În unele, sunt înalte, asemănătoare omului și elegante, cu reguli formale complicate și înțelepciune dincolo de aspectul lor. În altele, sunt mici, verzi și răutăcioase - trăgând pranks sau ajutându-l pe Santa pentru Crăciun.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 6
    6. Creați caractere umane cu trăsături magice pentru un efect capricios. Aceasta este o modalitate excelentă de a face un personaj să se simtă atât magic, cât și relativ. Luați în considerare acordarea trăsăturilor personajului uman, cum ar fi abilitatea de a zbura, puterile de citire a minții, invizibilitatea sau orice alte puteri pe care le puteți visa.
  • Luați inspirație de la leu, vrăjitoarea și dulapul și amestecați un om cu un animal, cum ar fi un cal. Aceasta este o modalitate distractivă de a crea caractere neobișnuite care sunt, de asemenea, realiste.
  • Sfat de experți
    Julia Martins

    Julia Martins

    BA în engleză, Stanford UniversityJulia Martins este un scriitor aspirant care trăiește în prezent în San Francisco, California. Ea a absolvit Universitatea Stanford cu un BA în limba engleză și a fost publicată în revista Rainy Ziua Universității Cornell, Stanford University`s Lelland trimestrial și Bards și Sages trimestrial.
    Julia Martins
    Julia Martins
    BA în engleză, Universitatea Stanford

    "Ia ceva timp să te gândești cum oamenii tăi fac magie," adaugă Julia Martins, scriitorul creativ. "Au nevoie de wands? Sunt limitate la poțiuni de preparare? Trebuie să scrie sau să-și deseneze magia? Sunt capabili să facă magie să apară din aer subțire? Nu vă fie frică să vă gândiți în afara cutiei!"

  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 7
    7. Visează propriile personaje unice. Luați libertatea de a fi la fel de creativi cum doriți! Dați personajului dvs. părți neobișnuite ale corpului, proporții ciudate, obiceiuri pline de umor, o voce amuzantă sau puteri magice. Lăsați-vă imaginația să alerge sălbatic!
  • Dacă aveți lipsă de inspirație, luați în considerare combinarea a 2 caractere stereotipice pentru a crea unul unic. De exemplu, ați putea crea un Ogre care are personalitatea unei zane sau a unui pitic care are puterea unui gigant.
  • Luați în considerare faptul că aveți un amestec de personaje fantastice umane, stereotipice și personaje unice pentru a vă face originalul lumii fanteziei.
  • Sfat de experți
    Julia Martins

    Julia Martins

    BA în engleză, Stanford UniversityJulia Martins este un scriitor aspirant care trăiește în prezent în San Francisco, California. Ea a absolvit Universitatea Stanford cu un BA în limba engleză și a fost publicată în revista Rainy Ziua Universității Cornell, Stanford University`s Lelland trimestrial și Bards și Sages trimestrial.
    Julia Martins
    Julia Martins
    BA în engleză, Universitatea Stanford

    "Marele lucru despre fantezie este că totul este alcătuit," adaugă Julia Martins, scriitorul creativ. "Nu vă fie frică să amestecați și să potriviți caracteristicile fanteziei sau să vă alcătuiți complet propriul. Vrei un caracter cu coarne și piele albastră care vorbește numai în limcerks? De ce nu!"

    Metoda 2 din 4:
    Alegerea numelor
    1. Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 8
    1. Citiți listele de nume pentru inspirație. Aceasta este o modalitate bună de a obține unii inițial pentru inspirație pentru posibile idei. Faceți o notă a diferitelor nume care vă ajută ochii și formați o listă de nume potențiale pentru diferite caractere. Cărțile de nume alfabetice sunt deosebit de utile dacă doriți să faceți un nume care are aliterația, cum ar fi Bilbo Baggins.
    • Căutați online pentru listele de nume pentru copii, citiți o carte de nume pentru copii sau pur și simplu citiți prin agenda telefonică.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 9
    2. Alăturați-vă împreună numele împreună pentru a crea un nume unic. Aceasta este o modalitate bună de a face numele de caractere memorabile. Cititorii tind să fie atrași spre nume care sună ușor familiar și sunt ușor de pronunțat. Alăturați-vă împreună 2 nume existente sau începeți cu un nume tradițional și apoi adăugați un sufix pe sfârșitul acesteia. De exemplu, Peter Pan este suficient de neobișnuit pentru a prinde atenția unui cititor și este suficient de simplu încât este ușor de reținut.
  • Evitați utilizarea de nume care sunt deja celebre în lumea fantezie, cum ar fi Frodo sau Harry Potter.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 10
    3. Creați propriile nume unice pentru personajele dvs. pentru a le face originale. Din moment ce scrieți fantezie, nu vă simțiți ca și cum trebuie să utilizați nume reale! Atâta timp cât cititorul dvs. se poate pronunța, alcătuiesc propriile nume fantastice.Experimentați combinații de sunet diferite pentru a crea nume noi.
  • De exemplu, ați putea schimba Ryan în Lyan.
  • Încercați să nu plasați mai multe constante împreună într-un nume, deoarece acest lucru face dificilă cititorii să ghicească cum să o pronunți.
  • Dacă aveți lipsă de inspirație, ascultați alte limbi pentru a obține câteva idei sau încercați să schimbați prima literă a unui nume pentru a crea un nou nume de sunet.
  • Sfat de experți

    "Dacă sunteți stumped, alegeți un nume temporar și apoi reveniți mai târziu dacă găsiți unul mai bun."

    Julia Martins

    Julia Martins

    BA în engleză, Stanford UniversityJulia Martins este un scriitor aspirant care trăiește în prezent în San Francisco, California. Ea a absolvit Universitatea Stanford cu un BA în limba engleză și a fost publicată în revista Rainy Ziua Universității Cornell, Stanford University`s Lelland trimestrial și Bards și Sages trimestrial.
    Julia Martins
    Julia Martins
    BA în engleză, Universitatea Stanford
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 11
    4. Alegeți un nume care se potrivește cu epoca și culturii că fantezia dvs. este setată în. Acest lucru ajută la realizarea personajelor realiste. Căutați online pentru nume care au fost populare în cultura și epoca fanteziei dvs. De exemplu, Jessica nu ar fi un nume bun pentru un personaj din anii 1700 din Anglia - Elizabeth ar fi o opțiune mai potrivită.
  • Când alegeți nume din diferite culturi, optați pentru nume ușor de pronunțat sau explicați cum să spuneți numele.
  • Metoda 3 din 4:
    Dezvoltându-și personalitatea
    1. Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 12
    1. Aliniați-vă caracterul cu stereotipul său tradițional de fantezie. Aceasta este o modalitate bună de a ajuta cititorii să obțină o idee despre trăsăturile de bază ale personajelor dvs. De exemplu, majoritatea elfilor sunt foarte formale, Ogres tind să nu fie foarte inteligenți, vrăjitorii au de obicei o multitudine de puteri magice, iar demonii au adesea personalități de răutate.
    • Dacă doriți să o amestecați, luați în considerare subminimentarea în mod intenționat ocazional a stereotipurilor. Acest lucru vă va păstra cititorii să ghicească în toată fantezia. De exemplu, puteți avea un elf care urăște Crăciunul sau un vrăjitor care dorește cu disperare să devină un bancher de investiții.
  • Imagine intitulată Crearea caracterelor fantastice realiste Pasul 13
    2. Faceți caracterele dvs. eronate și complexe. La citirea ficțiunii, cititorii vor să urmeze caracterele care au un fel de nevoie, scop sau conflict. Nu vă faceți personajele perfecte. În schimb, să le lupți să ajungă la succes din cauza unui defect de caracter interior. Dați-le câteva probleme emoționale pe care trebuie să le depășească pe parcursul povestirii.
  • De exemplu, ați putea da personajului dvs. o iubire de lungă durată a copilăriei sau un trecut întunecat care implică crimă.
  • O modalitate de a arăta defectele personajului dvs. este să le ia decizii rele. Obținerea caracterului în necazuri generează conflicte și ajută la menținerea interesului unui cititor.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 14
    3. Dați personajului tău trăsături vocale memorabile. Dialogul este unul dintre cele mai bune modalități de a arăta personalitatea unui personaj. Utilizați caracteristici vocale distincte, cum ar fi accentele, utilizarea slangului sau tremorilor vocali pentru a face un caracter unic.
  • Dați personajului dvs. un accent pentru a arăta unde sunt. De exemplu, un personaj din Germania va avea un mod diferit de a vorbi de la un personaj din sudul adâncului.
  • Luați în considerare vârsta când scrieți dialogul. Un personaj mai vechi va avea un model de vorbire mult diferit de la un adolescent.
  • Un exemplu bun de slang este utilizarea "Mudbloods" în Harry Potter. Acest termen se referă la vrăjitorii ale căror părinți sunt non-magici.
  • Imagine intitulată Crearea caracterelor fantastice realiste Pasul 15
    4. Să submineze așteptările cititorului cu trăsături de caracter neașteptate. Nu intră în capcana de a face personajele tale prea clișed. Încercați în schimb să submineze în mod continuu așteptările cititorului dvs., oferindu-i personajelor trăsăturile de personalitate neașteptate sau să le ia decizii surprinzătoare.
  • De exemplu, faceți-vă răufăcătorul dvs. să aibă un loc moale pentru animalele pentru copii sau un dinte dulce fără îndoială.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 16
    5. Aflați ce vă motivează personajele. Stabiliți un motiv clar pentru a ajuta la generarea conflictului și rezoluției în povestea dvs.Determinați ce factori influențează gândurile și acțiunile personajului dvs. Caracterele tale ar putea fi motivate și influențate de un scop, colegii lor sau un set de credințe sau valori personale.
  • De exemplu, poate copilul personajului tău principal a fost răpit și acum el / ea trebuie să-l aducă pe copil înapoi.
  • Motivația nu trebuie să fie prea dramatică. Poate că personajul tău vrea pur și simplu să lege pantoful lor și în proces cade într-o gropi care îi succesează într-o lume magică.
  • Metoda 4 din 4:
    Construirea unei lumi pentru personajele dvs
    1. Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 17
    1
    Creați-vă propria lume fantezie Dacă doriți o setare unică. Pentru ca personajele tale să fie credibile, trebuie să trăiască într-un univers bine fabricat. Pentru a începe să vă construiți lumea, aflați ce doriți ca mediul fizic să arate. Gândiți-vă la floră și faună, ce creaturi trăiesc în lume, dacă există mări sau păduri, culoarea cerului, tipul de aer, peisajul natural și orașul cityscape atunci când creați detaliile lumii voastre.
    • De exemplu, creați o planetă îndepărtată cu un cer galben și apă roșie sau ambarcațiuni o întreagă lume bazată pe un atom.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 18
    2. Setați fantezia pe Pământ pentru ao simți foarte realistă. Includeți locurile sau evenimentele actuale în fantezia dvs. pentru a ajuta cititorii să se refere la acesta. De exemplu, setați povestea dvs. într-o perioadă medievală de timp cu castele, în viitor cu tehnologie neobișnuită sau sub apă.
  • Vrajitorul din Oz și Harry Potter sunt exemple bune de povești de fantezie care includ elemente ale Pământului.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 19
    3. Creați o civilizație pentru personajele dvs. Luați în considerare modul în care societatea din povestea dvs. funcționează. Există un anumit sistem de guvernare? Este bani moneda standard sau sunt tranzacții efectuate cu conuri de ciocolată sau de pin? Ce fel de aplicarea legii există, dacă există? Societatea dvs. poate avea nici o regulă pe care doriți, atâta timp cât au o coerență. În acest fel, personajele dvs. vor avea o casă funcțională care să-și consolideze trăsăturile de personalitate.
  • Cercetați diferite țări și triburi pentru a obține idei pentru lumea dvs. fantezie.
  • Imagine intitulată Creați caractere fantastice realiste Pasul 20
    4. Creați caractere secundare pentru a vă face lumea credibilă. Nu fiecare personaj din povestea dvs. poate avea un rol principal. Pentru a vă face lumea credibilă, creați o distribuție a unor personaje secundare care pot prelua locurile de muncă și rolurile rezidențiale care fac o funcție a societății. Pentru a avea Slayers Dragon și Cavaleri în armura strălucitoare, aveți nevoie, de asemenea, de cobbler, croitori, comercianți, bucătari și copii pentru a face povestea să pară echilibrată.
  • O parte din ceea ce face o serie ca Stapanul Inelelor și Harry Potter atât de interesant este arderea enormă a personajelor. Legolas, Bilbo Baggins, Hagrid, și profesor Snape sunt toate exemplele mari de caractere secundare.
  • sfaturi

    Nu vă grăbiți. Caracterele bune nu vor veni în mod necesar să se formeze complet în mintea voastră. Perseverența este cheia de aici.
  • Citiți o mulțime de fantezie pentru a vă inspira. JRR Tolkien, Ursula Le Guin, Terry Pratchett, Roald Dahl și George RR Martin sunt unii autori iubite de fantezie.
  • Desenați idei din folclor și mitologie.
  • Avertizări

    Nu plagiat! Ideile tale sunt la fel de bune ca oricine altcineva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar