Cum de cosplay

Cosplaying este o mulțime de muncă, indiferent dacă alegeți să faceți, să comisiizați sau să cumpărați cosplay-ul. Trebuie să cheltuiți o mulțime de timp cercetând și să vă puneți împreună cosplay-ul. Odată ce ați terminat, trebuie încă să adăugați detaliile, cum ar fi părul și machiajul. Având câteva poziții în minte și știind cum să intre în caracter ar fi, de asemenea, o idee bună. În ciuda tuturor acestor lucrări, cosplayingul este distractiv, iar efortul merită.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificarea cosplay-ului
  1. Imagine intitulată Cosplay Pasul 1
1. Decideți cine doriți să îl cosplay. Alegeți un personaj pe care îl puteți relaționa sau că sunteți similar cu. Țineți minte că nu trebuie să-l cosplageți ca rasă, tipul corpului sau sexul- oricine poate cosplay. Pe o notă similară, cosplay-ul dvs. nu trebuie să fie de la anime sau nimic de origine japoneză. Puteți cosi un personaj dintr-un film, spectacol de televiziune sau chiar o animație occidentală (e.G., Disney).
  • Dacă aceasta este prima dată cosplaying, totuși, poate doriți să alegeți un personaj cu un design mai simplu.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 2
    2. Obțineți imagini de referință. Nu obțineți doar imagini de referință, cu toate acestea - obțineți cele ale versiunii specifice a personajului pe care îl îmbrăcați ca. Multe personaje au mai multe costume. Costumele unor caractere se schimbă ușor de pe film la film. De exemplu, costumul corpului de fier schimbă un pic în fiecare om de fier și filmul răzbunător. Batman spots un design diferit cu fiecare film, de asemenea.
  • Acest lucru nu poate fi posibil cu arta fanilor. În acest caz, obțineți cea mai bună imagine de calitate a artei fanilor pe care vă bazați cosplay-ul.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 3
    3. Determinați câți bani și efort sunteți dispuși să vă puneți în cosplay. Nu aveți nevoie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a avea o cosplay mare. Dacă doriți ca cosplay să arate grozav pentru ieftine, totuși, fi pregătit să-și petreacă o mulțime de timp pe ea. Unele cosplase vor necesita, de asemenea, mai mult decât coaserea, cum ar fi turnarea pieselor în rășină sau făcând armura de spumă.
  • Cu cât aveți mai mult timp înainte de eveniment, cu atât mai elaborat vă puteți face cosplay-ul. Dacă evenimentul este în acest weekend, luați în considerare ceva mai simplu.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 4
    4. Proiectați-vă propriul cosplay dacă doriți să fiți mai original. Puteți merge întotdeauna cu o versiune exactă a ecranului pe care îl aveți cosplaying. Alternativ, puteți pune o rotire unică pe ea, cum ar fi o versiune istoric precisă a unei prințesă Disney sau o versiune Steampunk a unui personaj. Puteți chiar să faceți o crossover între două costume, cum ar fi o versiune de marinar Scout a unui Pokemon.
  • Uită-te la pozele lui Cosplays sau Fan ART pentru inspirație.
  • Dacă vă decideți să vă bazați cosplay-ul de la arta fanilor cuiva, întrebați artistul pentru permisiune. Este lucrul politicos de făcut.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 5
    5. Planificați-vă înainte și vă dați timp să vă terminați cosplay-ul. Chiar dacă cumpărați cosplay-ul dvs., încă mai trebuie să țineți cont de timpul necesar pentru ao crea (dacă puneți în funcțiune pe cineva să o facă) și timpul necesar pentru a le trimite. Dacă faceți cosplay, ați putea dori să vă oferiți timp suplimentar pentru a repara orice greșeli.
  • Cu cât costul este mai dificil și mai detaliat, cu atât mai mult timp va trebui să o faceți.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând sau cumpărați cosplay-ul
    1. Imagine intitulată Cosplay Pasul 6
    1. Faceți o listă cu tot ce aveți nevoie. Aceasta include fiecare bucată din întregul costum, până la centură, mănuși și pantofi. Ar trebui să includă, de asemenea, lucruri precum perucă (dacă utilizați unul), machiaj și orice lenjerie de corp necesar. Dacă veți face cosplay, scrieți materialele de care aveți nevoie pentru fiecare piesă. De exemplu:
    • Bluza albă: bumbac alb, fir alb, butoane albe
    • Fusta verde: Twill verde închis sau a lâniei, fir de potrivire, fermoar, închidere cârlig
    • Loafers maro, șosete de genunchi albe, sutien de piele-tone
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 7
    2. Utilizați modele când coaseți cosplay-ul. Puteți cumpăra un model de la magazinul de țesături sau puteți schița pe cont propriu. Dacă decideți să utilizați modele cumpărate de magazin, fiți pregătiți să le modificați pentru a se potrivi cu caracterul și figura dvs. Multe modele includ, de asemenea, o listă de tipuri recomandate de țesături. Ia în considerare!
  • Este posibil să trebuiască să schimbați forma hemului sau a manșoanelor pe model.
  • Dacă un model este forma potrivită, dar lungimea greșită, va trebui să adăugați / scădea lungimea la / de la acesta.
  • Nu vă fie frică să schimbați forma unui guler pentru a vă potrivi cosplay-ului.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 8
    3. Nu vă fie frică sau rușine să cumpărați bucăți pentru cosplay. Nu trebuie să faci Tot de la zero. Dacă cosplay-ul dvs. necesită un element de zi cu zi, ar fi mai ușor să-l cumpere. De exemplu, dacă sunteți cosplaying de la Inuyasha, Ar fi mult mai ieftin, mai ușor și mai rapid pentru a cumpăra o pereche de șosete de genunchi, mai degrabă decât să le faci singur.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 9
    4. Luați în considerare cumpărarea și modificarea piesei pentru a vă potrivi cosplay-ului. Uneori, puteți întâlni un element care este forma potrivită, dar culoarea greșită. Alteori, puteți întâlni ceva care este culoarea potrivită, dar puțin prea lungă. În loc să faci o piesă cu totul nouă, obțineți piesa aproape dreapta, apoi modificați-o. De exemplu:
  • Dacă ceva este forma potrivită, dar culoarea greșită, colorați-o.
  • Dacă ceva este prea lung sau are mâneci, tăiați-l. Nu uitați să trăiți, deși (dacă este necesar).
  • Vopsea cizme pentru a se potrivi cu cosplay-ul dvs. sau pentru a face capace de boot pentru ei.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 10
    5. Faceți cercetarea dvs. atunci când cumpărați sau puneți în funcțiune un cosplay. Nu există nicio garanție că cosplay-ul vă va potrivi perfect, mai ales dacă îl cumpărați dintr-un magazin Cosplay. Calitatea poate fi de top-notch sau poate fi sub-par. Cel mai important, cercetarea companiei sau persoana pe care o cumpărați sau puneți în funcțiune cosplay. Asigurați-vă că sunt fiabile!
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 11
    6. Nu uitați recuzită și accesorii. În timp ce nu absolut necesare, ei pot lua cu adevărat cosplay la nivelul următor. Un suport vă poate ajuta să veniți cu mai multe poziții creative, în timp ce accesoriile vă pot face cosplay-ul mai realist. Ca și în restul cosplay-ului, puteți să faceți, să cumpărați sau să vă comandați recuzită și accesorii.
  • Multe filme animate folosesc desene simple. Dacă sunteți cosplaying ca o prințesă Disney, luați în considerare adăugarea unor bijuterii sau piese de păr!
  • Citiți regulile Convenției privind recuzele pentru a afla ce este și ce nu este permis.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând părul și machiajul
    1. Imagine intitulată Cosplay Pasul 12
    1. Planificați-vă aspectul. Ca și în cazul costumului, gândiți-vă cum părul și machiajul personajului se traduce în viața reală. Puteți scădea cu folosirea părului real sau veți avea nevoie să obțineți o perucă? Machiaj vă va ajuta să arătați mai bine în fotografii, dar doriți un aspect mai stilizat sau mai realist? Luați o clipă să vă gândiți la ce fel de aspect veți merge.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 13
    2. Utilizați propriul păr dacă sunteți dispus să îl tăiați sau să-l vopiți. Dacă părul tău este aproape potrivit pentru caracter, dar nu destul, nu vă fie frică să o îndreptați, să-l curățați sau să adăugați extensii. Dacă sunteți mai îndrăzneț, puteți chiar să vă vopiți părul sau să-l tăiați pentru a se potrivi mai bine cu caracterul. Doar dacă vă place de fapt stilul, cu toate acestea - veți fi blocați de câteva luni.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 14
    3. Utilizați o perucă de înaltă calitate dacă nu doriți să vă încurcați cu părul real. Pentru aspectul cel mai bun, achiziționați o perucă de înaltă calitate dintr-o perucă de renume sau magazin de costume - evitați utilizarea peruciilor ieftine de la partid sau magazin de Halloween. Dacă doriți ca cosplay să arate și mai realist, puteți obține o perucă frontală de dantelă în schimb.
  • Purtați un capac de perucă sub peruca. Asigurați-vă că este pielea-tonifiată sau că se potrivește cu peruca.
  • Utilizați pinii Bobby care vă mențin peruca în poziție. Asigurați-vă că se potrivesc cu culoarea perucatului.
  • Puneți părul în sus sub perucă. Nu vrei să scapi sub peruca.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 15
    4. Stilul părului sau peruca. Indiferent dacă folosiți părul sau o perucă, va trebui să-l stilului. Majoritatea perucilor rar arată ca părul personajului dorit, deci probabil că va trebui să-l tăiați - în unele cazuri, va trebui să îl îndreptați sau să-l încurcați. De asemenea, va trebui să vă pieptăți părul sau peruca în stilul potrivit, apoi să-l puneți cu Hairpray.
  • Utilizați spray de păr și ceară de styling pentru a vă forma părul.
  • Dacă sunteți stivați o perucă, investiți într-un cap de peruci de styrofoam.
  • Nu utilizați fiare de curling sau ironi plat pe peruci. Utilizați apa caldă curling.ro sau îndreptarea metodă.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 16
    5. Purtați machiajul, chiar dacă sunteți un tip sau un caracter de sex masculin. Machiajul este important pentru cosplay. Ea face ca pielea să pară mai fină și mai fotogenică. Pentru majoritatea caracterelor, veți avea nevoie de un aspect natural: Fundația de bază, fard de ochi neutru și a ochelarilor. Dacă sunteți cosplaying o fată, puteți adăuga mascara sau genele false. De acolo, puteți aduce mai multă viață în caracterul dvs. cu ruj și contur sau roșcat.
  • Puteți utiliza conturul pentru a vă face fața mai feminină sau masculină.
  • Chiar și personajele masculine pot beneficia de ruj. Utilizați o culoare neutră.
  • Puteți utiliza o culoare diferită de ochi, dar numai dacă se potrivește cu caracterul și costumul.
  • Partea 4 din 4:
    Punerea cosplay-ului în joc
    1. Imagine intitulată Cosplay Pasul 17
    1. Practicați intrarea în Cosplay înainte de marele eveniment. Aceasta include aplicarea machiajului, punând peruca, punerea și scoaterea lentilelor de contact etc. Dacă ceva nu se potrivește sau se simte confortabil, faceți o clipă pentru ao repara. Asigurați-vă că cosplay-ul dvs. este confortabil și durabil.
    • Dacă aveți probleme cu lentilele de contact, Lăsați-le afară. Nu lăsați lentile de contact ale costumelor în ochii dvs. pentru întreaga convenție - care solicită o infecție gravă.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 18
    2. Intrați în caracter. Nu trebuie neapărat să vă acționați ca și personajul dvs., deși puteți dacă doriți. Ar fi o idee bună să aveți în vedere câteva posesiuni. Oamenii iubesc să facă fotografii cu cosplasele altor persoane la convenții, deci există o șansă mare ca cineva să vrea să facă o imagine a dvs!
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 19
    3. Respectă limitele altor persoane. Nu este nimic în neregulă cu intrarea în caracter dacă vedeți pe cineva din același anime sau serie. Fiți conștienți că nu toată lumea va dori să joace împreună cu dvs. Dacă nu se joacă, își cer scuze și le lasă în pace - nu-i hărțuiești sau nu îi forțează să se joace cu tine.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 20
    4. Încercați să nu luați lucrurile prea în serios. Cosplay ar trebui să fie distractiv. În loc să vă compariți cu toți ceilalți, vă simțiți mândri de munca pe care ați făcut-o. Întâlniți-vă cu prietenii sau faceți noi. Dacă sunteți timid, luați în considerare să mergeți la niște panouri, adunarea sau alte evenimente. Există multe de făcut la convenții în timp ce în cosplay!
  • daca tu do Ca și concursul, luați în considerare aderarea la concursul Cosplay sau Masque - cele mai multe convenții vor avea unul.
  • Imagine intitulată Cosplay Pasul 21
    5. Amintiți-vă că cosplay nu este consimțământul. Dacă cineva te face să te simți inconfortabil, să vorbești. Raportați-le la securitate sau con-op. Dacă cineva vă hărțuiește, și con-op sau securitatea nu sunt în jur, cereți ajutor. În timp ce aceste instanțe nu sunt comune la convenții, se întâmplă încă. Siguranța dvs. este foarte importantă.
  • Stați inteligent. Nu mergeți la locurile goale sau solitare cu persoane pe care nu le cunoașteți.
  • Stick cu un prieten sau cu o persoană în care aveți încredere, mai ales dacă sunteți în timpul nopții.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți să vă cumpărați costumul, dar de obicei este costisitor. Dacă nu știți cum să coaseți, să întrebați un prieten sau să cumpărați haine și să le modificați pentru a vă potrivi personajului. Utilizați vopsea de pânză dacă este necesar.
  • Nu trebuie să cosplay ca sexul tău. Vă puteți îmbraci ca genul opus. Acest lucru este cunoscut sub numele de CrossPlay.
  • Dacă cosplay-ul pauze la convenție, verificați dacă există o stație de reparații Cosplay sau un salon cosplay.
  • Când căutați piese cosplay, adresați-vă prietenilor dvs. pentru piesele vechi de costume de Halloween și dacă vă simțiți jenat, spuneți că este pentru o petrecere.
  • Dacă nu găsiți țesătura, luați în considerare obținerea de la un articol existent de îmbrăcăminte.
  • Rămâneți la curent cu caracterul în care sunteți cosplaying, astfel încât să știți dacă să faceți orice modificare a costumului dvs., machiaj etc.
  • Nu sclavi când îți faci cosplay - amintiți-vă să vă odihniți. Cosplay-ul tău poate fi terminat, dar vei fi prea obosit să te bucuri de eveniment.
  • Amintiți-vă să mâncați, să beți apă și să dormiți în timp ce la o convenție.
  • Ia în considerare făcând un costum inspirat de un personaj. Fanii adevărați vor recunoaște ceea ce ar trebui să fie.
  • O modalitate de a salva mult de bani atunci când cosplaying-ul este de a vă recicla coșul de gunoi. De exemplu, dacă achiziționați o mulțime de lucruri de la Amazon, puteți salva acele casete, elementele dvs. vin și le tăiați în plăci pentru a fi utilizate mai târziu pentru un viitor proiect. Cutii și borcane care odată păstrate alimente pot fi spălate și stocate și pentru un viitor proiect. Haine folosite, folie cu bule, iar alte elemente se pot dovedi a fi utile atunci când sunt colectate și stocate în timp, așa că atunci când aveți nevoie de ele, ați putea găsi că nu trebuie să cheltuiți bani pe următorul dvs. cosplay!
  • Rămâi igienic. Purta deodorant. Dacă locuiți la convenție, scăldați sau dușului cel puțin o dată pe zi.
  • Păstrați recuzita ușoară. Chiar și cea mai ușoară propunere va începe să se simtă greu după o vreme.
  • Dacă locuiți la convenție, aduceți un kit de reparare Cosplay cu dvs. Au câteva elemente cu care să vă fixați cosplay-ul.
  • Avertizări

    Nu vă fie frică să spuneți "Nu" Dacă cineva vrea să-ți ia fotografia. Fii politicos despre asta, totuși.
  • Nu amânați sau așteptați până în ultimul minut.
  • Cosplay nu este consimțământul. Respectați alți oameni și nu vă fie frică să raportați hărțuirea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar