Cum să devii notar

Un notar public este comandat de guvernul lor de stat, de obicei prin secretarul biroului de stat, pentru a verifica identitatea persoanelor care semnează documentele juridice. Notarizările sunt obligate să protejeze împotriva fraudei și să se asigure că documentele juridice sunt semnate în mod voluntar. Multe corporații și instituții financiare au notarii publici pe personal. Notarii independenți pot oferi, de asemenea, serviciile lor publicului larg.

Pași

Partea 1 din 3:
Respectarea calificărilor de stat
  1. Imaginea intitulată deveni un notar pas 1
1. Examinați cerințele de eligibilitate de bază. Nici o educație formală nu este obligată să fie notar. Cu toate acestea, trebuie să aveți cel puțin 18 ani, un cetățean sau un rezident legal permanent al Statelor Unite și capabil să citească și să scrie engleza.
  • De obicei, trebuie să fii rezident al statului în care aplicați să fii notar. Unele state vă vor permite să aplicați dacă locuiți într-un stat vecin, dar călătoriți să lucrați în acel stat.
  • Majoritatea statelor nu necesită să fi fost rezident a statului pentru orice perioadă specifică de timp. Cu toate acestea, verificați cu biroul secretarului de stat al statului dvs. pentru a fi sigur.
  • O listă a cerințelor de eligibilitate de bază este de obicei disponibilă pe site-ul secretarului de stat al statului dvs. sau pe divizia guvernamentală pe care notarii comisiilor. De exemplu, comisioanele de birou ale guvernatorului Notari publici din Florida. Pentru a găsi cerințele pentru statul dvs., căutați online pentru "notar public" Cu numele statului tău.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pasul 2
    2. Completați un curs de învățământ notarial. Multe state solicită să luați un curs de 3 sau 4 ore care să depășească îndatoririle și responsabilitățile unui notar public și legile statului care se referă la practicarea drept documente notariale și notarizante.
  • Unele state oferă aceste cursuri gratuit. Alții percep o taxă mică pentru materiale și timpul instructorului, de obicei mai puțin de 50 de dolari.
  • Chiar dacă un curs nu este necesar, este o idee bună să luați una, astfel încât să aveți o mai bună înțelegere a îndatoririlor și responsabilităților dvs. ca notar.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pas 3
    3. Scoateți o legătură de garanție. Toate statele au nevoie de notari să aibă o legătură sigură care vă protejează clienții de orice greșeli pe care le faceți la îndeplinirea îndatoririlor dvs. notariale. Majoritatea statelor necesită obligațiuni între 5.000 și 10.000 $.
  • Deși sună ca o mulțime de bani, de obicei nu va fi un cost extraordinar pentru tine. Obligațiunile sunt emise mult ca polițele de asigurare. Veți plăti o primă mică pentru obligațiunea dvs., care variază foarte mult între state și de la companie la companie. Guvernele de stat nu reglementează suma de obligațiuni agențiilor de obligațiuni pentru obligațiuni.
  • Puteți găsi de obicei o listă de agenții de obligațiuni de la secretarul de stat al statului dvs. S-ar putea să existe o listă pe site-ul Secretarului de Stat sau inclus în Manualul notarului de stat.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pasul 4
    4. Obțineți erori și asigurări de omisiuni. În timp ce majoritatea statelor nu necesită erori și asigurări de omisiuni, este posibil să doriți - mai ales dacă intenționați să oferiți serviciile dvs. independent publicului larg.
  • În timp ce garanția dvs. Surety protejează publicul, erorile și asigurările de omisiuni vă protejează. Cele mai multe agenții de legare oferă, de asemenea, erori și asigurări de omisiuni.
  • Veți plăti o primă lunară pentru erori și asigurări de omisiuni, care variază de la $ 30 la 500 de dolari, în funcție de starea în care locuiți, cantitatea de acoperire pe care o obțineți și Agenția de obligațiuni. De exemplu, un notar din California ar putea obține o acoperire de 10.000 de dolari pentru cât mai puțin de 35 de dolari pe lună sau o acoperire de 100.000 de dolari pentru 468 dolari pe lună.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicând să fie notar
    1. Imaginea intitulată deveni un notar Pasul 5
    1. Completați aplicația statului dvs. Fiecare stat are propria aplicație scrisă, care vă cere să furnizați informații despre dvs. și despre fundal. De obicei, puteți descărca această aplicație de pe site-ul web al Diviziei Guvernului de Stat pe care notarii comisioanelor sunt publice.
    • În timp ce este posibil să puteți completa majoritatea informațiilor de pe un computer, va trebui să imprimați formularul astfel încât să îl puteți semna. Unele state necesită, de asemenea, că cererea de a fi notariată.
    • Unele state pot solicita ca avizele oamenilor care nu au legătură cu dvs., mărturisind că vă cunosc că sunteți de un caracter moral bun și capabili să îndepliniți îndatoririle unui notar public. Șeful, colaboratorii și liderii religioși sau comunitari care vă cunosc bine sunt oameni buni pentru a căuta avizele de la.
  • Imaginea denumită devine un notar pasul 6
    2. Adunați documentele necesare. Multe state necesită o documentație suplimentară pentru a sprijini informațiile din aplicația dvs. De obicei, aceasta include o copie a frontală și a spate a ID-ului foto emis de guvern. Dacă a fost necesară finalizarea unui curs de instruire, trebuie, de asemenea, să includeți certificatul de completare pentru acest curs.
  • Taxele variază foarte mult, dar de obicei sunt sub 200 de dolari. Verificați instrucțiunile de pe aplicația dvs. pentru a afla ce taxe trebuie să însoțească aplicația dvs. și ce metode de plată sunt acceptate. În unele state, este posibil să vă puteți plăti taxa online și să imprimați chitanța pentru a trimite împreună cu cererea dvs.
  • În unele state, cum ar fi Colorado, trebuie să luați un examen notar scris inainte de Trimiteți cererea dvs. Alte state vă permit să luați examenul numai după ce ați aplicat și ați trecut verificarea de fond.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pas 7
    3. Trimiteți cererea dvs. la Oficiul Guvernului corect. Aplicația însăși include instrucțiuni despre unde să vă prezentați aplicația și materialele conexe după ce ați terminat-o. S-ar putea să vi se permită să o trimiteți prin poștă sau este posibil să fie să o prezentați personal. Unele state vă permit să trimiteți cel puțin câteva dintre documentele dvs. online.
  • Faceți cel puțin o copie a cererii dvs. pentru înregistrările proprii înainte de a le trimite.
  • În unele state, cum ar fi Florida, trimiteți cererea dvs. la o agenție de legare, mai degrabă decât direct guvernului. Agenția de legare prezintă apoi cererea dvs. guvernului.
  • Imaginea intitulată devine un notar Pasul 8
    4. Completați un control de fond. Dacă ați fost vreodată arestat sau condamnat pentru o crimă, trebuie să dezvăluiți acest lucru la cererea dvs. Toate statele fac controale de fond de amprente ale oricui care aplică a fi notar. Dacă nu ați reușit să dezvăluiți nimic în aplicația dvs., cererea dvs. va fi respinsă.
  • Cererea dvs. nu va fi neapărat refuzată din cauza unor arestări sau condamnări la înregistrare, mai ales dacă au avut loc cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, solicitanții cu condamnări pentru infracțiuni grave, în special infracțiuni care implică fraudă sau furt, sunt de obicei negate.
  • Imaginea intitulată deveni un notar Pasul 9
    5. Trece un examen scris. Majoritatea statelor, inclusiv California, necesită noi notari să ia și să treacă un examen scris înainte de a putea practica ca notar public în stat. Examinarea testează cunoștințele despre standardele și cerințele enumerate în manualul notarului statului dvs.
  • Unele state percep o taxă separată pentru examen, de obicei sub 100 de dolari. În altele, examenul este inclus în taxa dvs. de cerere.
  • Examenul constă în mod obișnuit din aproximativ 30 de întrebări cu răspunsuri multiple pe baza informațiilor găsite în manualul notarial. Citiți cu atenție manualul înainte de a lua examenul. Pot exista informații și resurse suplimentare disponibile pe site-ul secretarului de stat al statului dvs. (sau agenția guvernamentală care emite comisioane notariale).
  • Majoritatea covârșitoare a persoanelor care iau examenul notar. Cu toate acestea, dacă nu reușiți să treceți prima dată, majoritatea statelor vă permit să o luați din nou. Este posibil să trebuiască să plătiți o taxă suplimentară pentru a relua testul, deși unele taxe reduc taxa pentru preluările de repetare.
  • Partea 3 din 3:
    Practica de pornire ca notar
    1. Imaginea intitulată deveni un notar Pasul 10
    1. Primiți comisionul dvs. în poștă. Odată ce aplicația dvs. a fost aprobată și ați trecut verificarea de fundal, veți primi certificatul Comisiei în poștă. Poate dura atâta timp cât 6 săptămâni pentru ca cererea dvs. să fie procesată.
    • Dacă cererea dvs. este respinsă, veți primi o notificare care enumeră motivele. Dacă aplicația dvs. a fost respinsă în eroare sau pentru că nu ați reușit să furnizați documentele necesare, de obicei, puteți relua o nouă cerere fără să plătiți taxe suplimentare.
    • Dacă cererea dvs. este refuzată, este posibil să puteți reaplica. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să așteptați până la un an de la data refuzului. Va trebui să plătiți taxele de aplicare și să luați din nou examenul.
  • Imaginea intitulată deveni un notar Pasul 11
    2. Luați jurământul biroului. Nu puteți începe să practicați ca notar până când nu ați luat un jurământ de birou. Acest lucru poate fi în fața secretarului de stat al statului dvs., un alt funcționar guvernamental sau alt notar. Informații despre cum să vă luați jurământul de birou vor fi incluse în materialele introductive care vă însoțesc certificatul Comisiei.
  • Jurământul afirmă, în esență, că vă veți executa cu fidelitate îndatoririle dvs. ca notar public și că veți acționa cu onestitate și integritate.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pasul 12
    3. Înregistrați-vă semnătura. Multe state necesită înregistrarea semnăturii dvs., fie la secretarul statului, fie la biroul recorderului județului din județul, unde veți practica ca notar. Dacă veți fi practicați în mai multe județ, este posibil să aveți nevoie să faceți mai multe înregistrări.
  • Aceasta este semnătura care va fi folosită pentru comparație dacă, de exemplu, susțineți că cineva a forjat semnătura dvs. și a notarizat ilegal un document.
  • Odată ce v-ați înregistrat semnătura, trebuie să vă semnați numele în acest fel de fiecare dată când notați un document.
  • Imaginea intitulată deveniți un notar Pasul 13
    4. Cumpărați materialele dvs. de practică. Pentru a începe practica notarială, veți avea nevoie de un jurnal notarial și un sigiliu public notar. Materialele care însoțesc certificatul Comisiei vor include o listă a furnizorilor în care puteți cumpăra legal sigiliul. Jurnalele pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de birou.
  • Sigiliul dvs. notarial va include numele dvs., cuvintele "Notar public," Data expirării comisiei dvs. și județul în care locuiți. Puteți avea doar un sigiliu. Poate dura câteva săptămâni pentru a crea sigiliul. Odată ce ați primit-o, asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte.
  • Jurnalul dvs. poate fi orice registru sau notebook. Trebuie să fie o înregistrare de hârtie. Alegeți ceva cu pagini permanente, mai degrabă decât pagini libere sau perforate, care pot fi îndepărtate cu ușurință.
  • Imaginea denumită devine un notar Pasul 14
    5. Configurați-vă jurnalul. Jurnalul dvs. trebuie să listați fiecare act notarial pe care îl completați în ordine cronologică. Manualul dvs. notarial are o listă cu toate informațiile care trebuie incluse în fiecare intrare. Puteți include informații sau descrieri suplimentare dacă doriți.
  • La minimum, fiecare intrare trebuie să includă data actului, o descriere a documentului sau tipului de act, numele complet, adresa și semnătura persoanei pentru care a fost efectuată actul și tipul de dovezi pe care le-au oferit pentru a dovedi identitatea lor.
  • De asemenea, aveți nevoie de o coloană pentru taxa pe care ați taxat-o pentru servicii. Legea dvs. de stat stabilește o sumă maximă pe care o puteți percepe pentru actele notariale. Cu toate acestea, nu sunteți obligat să percepeți nimic. Dacă ați furnizat gratuit serviciile dvs., puneți un zero în această coloană pentru a indica că nu ați taxat.
  • Imaginea intitulată deveni un notar pas 15
    6. Publicați-vă serviciile notariale. Dacă vă construiți afacerea ca notar independent, vă puteți face publicitate publicului. Verificați legea statului dvs. cu privire la notarii public pentru a afla cum puteți face publicitate și orice renunțare la care trebuie să includeți.
  • În multe state, publicitatea dvs. trebuie să includă o declarație de renunțare că nu sunteți un avocat licențiat pentru a practica legea în stat și nu puteți da consultanță juridică.
  • Imprimarea sigiliului dvs. notarial asupra oricăror anunțuri este, în general, o idee proastă și ar putea încălca legea statului.
  • Dacă doriți să puneți un semn în serviciile dvs. de publicitate în curte, verificați ordonanța locală de zonare pentru a vă asigura că aceste semne sunt permise în cartierul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un notar Pasul 16
    7. Adăugați comisionul dvs. notarial la CV-ul dvs. În loc să lucreze în mod independent, mulți notari lucrează ca asistenți administrativi în corporații sau firme de avocatură sau în diferite poziții din instituțiile financiare.
  • Cu o comisie publică notarială, puteți câștiga un salariu mai mare decât asistenții administrativi sau juridici calificați în mod similar.
  • sfaturi

    Obținerea de formare juridică, cum ar fi un diplomă de drept sau un certificat de paralegal, vă poate stimula cererea de numire publică notarială.
  • Păstrați întotdeauna sigiliul notarial și jurnalul într-un loc sigur, blocat atunci când nu le utilizați. Nu lăsați-i să se așeze pe biroul dvs. unde ar putea fi luate și folosite.
  • Avertizări

    Acest articol acoperă numai devenind un notar public înregistrat în Statele Unite. Alte țări au oficiali similari, dar procesul de obținere a unei numiri sau a unei comisii poate fi diferit. Consultați un oficial guvernamental lângă dvs. pentru mai multe informații.
  • Fiecare stat are propriile proceduri pentru admiterea notarilor. Unii dintre acești pași nu vă pot aplica în funcție de locul în care locuiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar