Cum să faceți o prezentare în clasă

A face o prezentare în clasă poate fi intimidantă, dar nu trebuie să fie. Thisewill vă oferă o mulțime de indicii despre cum să faceți o prezentare în clasă cu stres minimal.

Pași

Partea 1 din 2:
Planificarea prezentării
  1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 8
1. Scrieți cardurile de note pe cardurile index. Scrieți idei principale pe cardurile dvs. index. Nu scrieți detalii, sau fiți blocați cu soarta de a privi în jos, privindu-vă la cărțile dvs. de note în timp ce citiți. Puneți câteva fapte distractive, întrebări interactive și alte activități interactive pe carduri pentru a împărtăși clasa.
  • Notați cuvintele cheie sau ideile principale. Dacă aveți nevoie să vă consultați cardurile index, veți dori doar să scanați cardul index pentru informații, să nu citiți fiecare ultim cuvânt.
  • De cele mai multe ori, actul de a pune informații în jos pe cardurile dvs. index vă va ajuta să vă amintiți informațiile. Deci, în timp ce s-ar putea să nu aveți niciodată nevoie de cardurile de note, este o pătură de securitate frumoasă să aveți dacă întâmpinați să uitați ce ați dorit.
  • Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 21
    2. Practică. În majoritatea prezentărilor, este destul de evident cine a practicat și cine nu are. Lucrați la ceea ce veți spune și cum veți spune. Veți simți mult mai încrezător atunci când faceți acest lucru real și veți elimina "îi place" și "Ums" Spre deosebire de cei care încearcă să "a improviza."
  • Practică în fața familiei sau a prietenilor dvs. sau în fața oglinzii, când repetați prezentarea. Probabil că este mai bine să o faceți în fața prietenilor care nu știți bine, deoarece acest lucru vă va ajuta să replicați sentimentul de a fi în fața clasei.
  • Adresați-vă prietenilor dvs. pentru feedback după ce ați terminat prezentarea. A fost prezentarea destul de lungă? Cum a fost contactul cu ochii? Ai bătut deloc? Au fost toate punctele făcute în mod clar?
  • Faceți o critică a performanței practicii dvs. Provocați-vă să lucrați la toate lucrurile pe care le credeți că vă puteți îmbunătăți în timpul prezentării reale. Când vine vorba de timp pentru a oferi afacerea reală, veți simți încrezător că știți că ați lucrat foarte mult pe ceea ce a fost cel mai greu pentru dvs.
  • Imagine intitulată de cercetare Pasul 9
    3. Fă-ți cercetare. Pentru a oferi o prezentare angajată, trebuie să știți despre ce vorbești. Nu trebuie să deveniți un expert sau citiți fiecare carte sau site-ul scris vreodată despre subiectul dvs., dar ar trebui să răspundeți la orice întrebare pe care profesorii dvs. sau colegii de clasă le-ar putea oferi.
  • Obțineți citate din surse fiabile. Citatele bune fac o prezentare bună mare. Luând ceea ce au spus oameni inteligenți și puneți-o în prezentarea dvs. nu numai că vă face să arătați inteligenți, arată profesorului pe care l-ați petrecut timp gândindu-vă la ceea ce au spus ceilalți oameni.
  • Asigurați-vă că sursele dvs. sunt de încredere. Nu există nimic care să vă piardă încrederea ca un fapt care se dovedește a nu fi un fapt. Nu aveți întotdeauna încredere în informațiile pe care le scoateți de pe Internet.
  • Partea 2 din 2:
    Livrarea prezentării
    1. Imaginea intitulată Fii un pas inteligent de student 17
    1
    Zâmbet la audiența dvs. Când vine vorba de prezent, nu există nimic care să vă atragă publicul în prezentarea dvs. decât un zâmbet bun de modă veche. Fiți fericiți - sunteți pe punctul de a vă învăța întreaga clasă pe care nu le știau înainte.
    • Studiile au arătat că zâmbetele sunt infecțioase - înseamnă că, odată ce zâmbiți, este greu pentru toți ceilalți nu a zâmbi. Deci, dacă doriți ca prezentarea dvs. să se desprindă fără nici un fel, forțați-vă să zâmbiți. Asta va face ca toată lumea să zâmbească - și poate că acele zâmbete vă vor face să zâmbiți de fapt.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 4
    2. Simțiți-vă încrezător în prezentarea dvs. Când îți dai o prezentare de clasă o prezentare, profesorul tău îți iau în mod esențial munca lor pentru puțin timp. Este treaba dvs. să vă asigurați că toată lumea înțelege ceea ce încercați să le spuneți. Asigurați-vă că acordați atenție modului în care profesorul dvs. are acest lucru înainte de prezentarea dvs., deoarece profesorii sunt prezenți de experți.
  • Vizualizați succesul înainte, în timpul și după prezentarea dvs. Să fie umilați despre ceea ce faceți - nu este nevoie de cocoșărie - dar imaginați-vă o prezentare reușită în orice moment. Nu lăsați gândul de eșec să se strecoare în mintea voastră.
  • În multe privințe, încrederea dvs. este la fel de importantă ca informațiile pe care le furnizați. Nu doriți să răspândiți dezinformarea sau să vă despărțiți de cercetarea dvs., dar o mulțime de ceea ce veți fi clasificați - și ce ceilalți elevii vin - va fi nivelul dvs. de încredere. De asemenea, dacă sunteți încrezători, veți avea un timp mai bun schimb de idei cu clasa.
  • Dacă aveți nevoie de o creștere a încrederii, gândiți-vă la imagine. După 10 sau 15 minute, prezentarea dvs. va fi terminată. Care va fi chestiunea dvs. de prezentare pe termen lung? Probabil nu foarte mult. Încercați să faceți cele mai bune rezultate, dar dacă primiți nervos, amintiți-vă că există momente mult mai importante în viața voastră.
  • Imagine intitulată Make Eye Contact Pasul 2
    3. A stabili un contact vizual. Nimic nu este mai plictisitor decât ascultarea unui prezentator care se uită la podea sau la note-carduri. Relaxa. Audiența dvs. este alcătuită din prietenii dvs. și vorbiți cu ei tot timpul vorbiți în același mod acum.
  • Au scopul de a privi la fiecare persoană din clasă cel puțin o dată. În acest fel, toată lumea se va simți ca și cum ați fi implicat cu ei. În plus, veți arăta că știți despre ce vorbești.
  • Imaginea intitulată comunică Eficient Pasul 10
    4. Asigurați-vă că aveți inflexiune în vocea voastră. Scopul dvs. este să vă angajați publicul, să nu le dormiți. Fii animat despre subiectul tău. Vorbește despre asta ca și cum ar fi fost cel mai interesant lucru din lume. Colegii tăi vă vor mulțumi pentru asta.
  • Inflexiunea este un fel de mișcare pe care Radio DJ-urile le-a pus în vocea lor - este pitch-ul ramped în vocea ta când devine excitat. Nu vrei să suni cum ai văzut un leu, dar, de asemenea, nu vrei să suni cum ai văzut o veveriță. Modificați-o pentru a face ca prezentarea mai interesantă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o voce vocală perfectă Pasul 2
    5. Utilizați mișcările de mână. Mișcați-vă mâinile de-a lungul timpului, folosindu-le pentru a accentua punctele și pentru a păstra publicul interesat. De asemenea, va canaliza energia dvs. nervoasă într-un loc mai bun.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 4
    6. Avea o concluzie bună. Probabil ați auzit prezentările care se termină în ceva asemănător "Um... Da," Concluzia dvs. este impresia dvs. finală asupra publicului dvs., inclusiv profesorul dvs. Faceți-o interesantă prin introducerea unei statistici finale sau veniți cu ceva creativ de făcut la sfârșit. Concluzia dvs. poate fi ceva atât timp cât audiența dvs. știe că ați terminat.
  • Spuneți o poveste, poate una cu o notă personală. Povestirile sunt minunate pentru prezentări de istorie sau de engleză. Poate vă puteți lega prezentarea într-o mică anecdotă despre o persoană istorică faimoasă?
  • Cere o întrebare provocatoare. Terminarea cu o întrebare este o modalitate bună de a vă gândi publicul să vă gândiți la prezentarea dvs. într-un mod interesant. Există o anumită concluzie pe care doriți să o vină?
  • Imaginea intitulată face prieteni la o nouă școală Pasul 11
    7. Mergeți înapoi la scaun cu un zâmbet. Știți că tocmai ați spus raportul dvs. și că tocmai ați făcut ceva pe care mulți oameni nu l-ar fi putut face niciodată. Nu fi dezamăgit dacă nu obțineți aplauze. Doar rămâi încrezător.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Dacă cineva întreabă o întrebare?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dacă cineva întreabă o întrebare în timpul prezentării dvs., cereți-le politicos să aștepte până când ați terminat să vorbiți. Dacă cineva întreabă o întrebare la sfârșitul prezentării dvs. sau în timpul unei porțiuni Q & A, răspundeți cât mai bine posibil - și nu vă fie frică să spuneți că nu știți sau că trebuie să faceți mai multe cercetări!
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 27helpful 241
    • Întrebare
      Cum sunt încrezători?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Fiți familiarizați cu materialul dvs., mergeți încet, și faceți contact vizual cu publicul dvs.Luați respirații adânci pentru a vă ajuta cu nervii.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 57helpful 265
    • Întrebare
      Ce se întâmplă dacă practic, dar încă stutter?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Încercați să practici prin oferirea dvs. de prezentare prietenilor sau unui membru al familiei. Concentrați-vă pe a vorbi încet și clar.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 59 uimitor 255
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Au o postură bună. Nu treceți sau nu vă pliați brațele, păstrați-le deschise. Nu vă slăbiți și păstrați-vă spatele drept.
  • Încercați să nu argumentați cu publicul dvs. Acest lucru se diminuează de la prezentarea dvs. Spune-le că au un punct interesant și că veți verifica și veți reveni la ei.
  • Nu uitați să vă uitați la toată lumea, nu doar la podea. Nu vă uitați la nimeni în special, dar "Skim" Clasa.
  • Dacă faceți o greșeală, nu vă faceți griji cu privire la asta. Dacă nu atrageți atenția la ea, corectați-vă, nimeni nu va observa și dacă o vor uita repede.
  • Fă-ți vocea vocală - sau în termenul de acțiune, proiectați-vă vocea.
  • Fiți încrezători și când vă apropiați de sfârșitul prezentării, întrebați publicul dacă au întrebări sau comentarii. Vă va face să arătați maturi și lăsați clasa să știe că vă pasă cu adevărat de subiect.
  • Acest punct de putere este un instrument pentru audiența dvs., nu scriptul dvs. Prezentarea dvs. ar trebui să includă mult mai mult decât puneți pe punctul de putere, iar diapozitivele dvs. nu ar trebui să aibă prea mult text pe ele.
  • Încercați să obțineți nivelul corect de formalitate în discursul dvs., în funcție de ceea ce este pentru și cu cine îl prezentați.
  • Asigurați-vă că vă uitați în jurul camerei, nu doar în mijlocul camerei.
  • A se misca prin imprejur! Nu trebuie să stați într-un singur moment întregul moment. Se distrează cu ea! Folosind corpul dvs. pentru a accentua vocea dvs. poate adăuga, de asemenea, o senzație mai naturală la prezentarea dvs.
  • Știți că toată lumea urmărește-ți este atât de nervoasă despre propria lor prezentare, probabil că nu ascultă prea mult.
  • Alegeți să prezentați în mijlocul clasei. În acest fel, puteți viziona câteva prezentări și puteți evita greșelile lor, dar audiența dvs. nu este prea plictisită de momentul în care este rândul tău.
  • Păstrați-vă mâinile sub umeri, astfel încât audiența să nu fie distrasă.
  • Suflați degetul mare, poate reduce stresul și anxietatea.
  • Dacă aveți un poster, nu citiți cuvântul cuvânt! Utilizați numai cuvintele de pe poster ca mementouri pentru dvs.
  • Nu stați în calea proiectorului, deoarece va redirecționa atenția asupra siluetei dvs. și va împiedica detaliile scrise în diapozitivul dvs.
  • Păstrați-vă bărbia, dar nu vă arătați gâtul. Oamenii vor avea tendința de a observa că țineți-vă bărbia înaltă, dar nu prea mare, vă oferă mai mult un aspect încrezător pentru dvs.
  • Avertizări

    Unii oameni pot fi atât de legați înainte de o prezentare pe care o simt leșin și pot trece în timpul discursului lor. Dacă vă descrie acest lucru, asigurați-vă că vă pregătiți mai ales din greu și păstrați-vă zahărul din sânge înainte de a vă prezenta.
  • Nu păstrați telefonul mobil în buzunar sau va interfera cu microfonul (dacă există).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar