Cum să aplatizați sticlele de sticlă

Sticle de sticlă aplatizate pot fi o piesă interesantă de artă, o tavă de băuturi tematice sau o placă de tăiere fantezie. Nu este posibilă "criză" sticle cu aparate normale de uz casnic, dar odată ce aveți un cuptor, procesul este ușor de învățat și distractiv pentru a experimenta cu. Amintiți-vă, dacă aveți un accident cu sticlă, asigurați-vă că Sunați serviciile de urgență pe loc.

Pași

Partea 1 din 3:
Configurarea cuptorului
  1. Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 1
1. Obțineți acces la un cuptor. Sticla trebuie să fie încălzită la aproximativ 1500 ° C (815 ° C) pentru a-și pierde forma. Pentru a realiza această temperatură, veți avea nevoie să găsiți un studio de ceramică locală care închiriază spațiu de cuptor sau să cumpere un cuptor electric.
  • Un cuptor electric necesită adesea un nou circuit, instalat de un electrician. Un cuptor atașat la circuitul de tensiune greșit poate să nu atingă temperaturile potrivite.
  • Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 2
    2. Urmăriți precauțiile de siguranță. În timp ce lucrați în jurul unui cuptor, purtați mănuși de cuptor și ochelari de protecție pentru a vă proteja. Purtați o mască respiratorie ori de câte ori vă manipulați sau curățați praful sau spray-urile din cuptor și utilizați întotdeauna cuptorul într-o cameră ventilată. Rețineți că interiorul cuptorului devin mult, mult mai cald decât un cuptor sau un șemineu. Înainte de a începe, citiți instrucțiunile de operare pentru cuptor sau întrebați sfaturi de la un ceramicist experimentat sau artist de sticlă fuzionată.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 3
    3. Protejați podeaua și rafturile cuptorului. Dacă săriți acest pas, fragmentele de sticlă vărsate ar putea deteriora podeaua sau rafturile în timpul arderii. Există trei materiale comune folosite pentru a preveni acest lucru, ambele ar trebui manipulate în timp ce purtați o mască respiratorie. Această protecție trebuie reaplicată ori de câte ori începe să pară neuniformă, peeling sau să se deschidă.
  • Separatorul de sticlă (recomandat) sau spălarea cuptorului (adecvată) poate fi achiziționată în formă de pulbere și amestecată la un lichid. Periați-l în cel puțin patru straturi, apoi așteptați să se usuce. Face ca suprafața cât mai posibilă, deoarece neregulile mici vor apărea în sticlă.
  • Alternativ, tăiați hârtia cuptorului (hârtie din fibră) la forma raftului. Puneți-o în cuptor și focați la 1400ºF (760 ° C) pentru a bloca hârtia, care poate fi utilizată ca o suprafață de protecție între geam și raft.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 4
    4. Introduceți raftul în cuptor. Racul de cuptor trebuie să fie întotdeauna ridicat deasupra podelei cuptorului, pentru a permite aerului să circule între ele. Plasați posturile de cuptor ceramice pe podeaua cuptorului, apoi așezați raftul deasupra lor. Când vine timpul să-ți tragi sticlele de sticlă, vor merge pe partea de sus a raftului.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea sticlelor
    1. Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 5
    1. Creați o matriță ceramică (opțional). Dacă preferați sticla pentru a forma o formă de coajă Taco curbată în loc de o tavă plată, apăsați flaconul în lut pentru a forma o matriță. Toate matrițele trebuie protejate prin spălare de cuptor sau separator de sticlă, așa cum este descris în secțiunea de configurare a cuptorului.
    • Utilizați lutul destinat a fi concediat în jurul valorii de 1500 ° C (815 ° C) sau se poate topi în timpul arderii.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 6
    2. Curățați flaconul și scoateți eticheta. Curățați sticlele cu apă fierbinte, cu săpun sau lăsați-le într-o găleată de apă caldă și detergent de uz casnic pentru câteva ore. Curățați orice etichete și autocolante de hârtie sau îndepărtați-le folosind un obiect din plastic dur. Alternativ, dacă doriți să salvați și să reluați o etichetă de hârtie, topiți adezivul folosind un pistol de căldură.
  • Etichetele pictate vor supraviețui procesului de ardere, ceea ce face un design minunat atâta timp cât sticla rămâne în continuare în timpul arderii.
  • Pentru a evita șansa de amprente digitale, purtați mănuși și curățați după aceea cu alcool izopropilic.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 7
    3. Aplicați pulverizarea de deviere (opțional). Numit si "Devit," acest produs de fapt previne devitrificare sau cristalizarea sticlei care provoacă un aspect tulbure. Nu toate tipurile de sticlă sunt susceptibile la devirificare, iar curățarea sticlei ajută deja o mare afacere. Utilizați pulverizarea atunci când doriți să fiți foarte atenți, în special pentru sticlele albastre și chihlimbar.
  • Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 8
    4. Adăugați un cârlig de sârmă (opțional). Dacă doriți să atârnați sticla aplatizată după aceea, formați o lungime de fir într-un cârlig și plasați un capăt în gâtul sticlei. Sticla se va coborî în jurul firului, așa că nu este nevoie să o atași singur.
  • Sârmă de temperatură ridicată este cea mai bună. Cele mai frecvente fire vor funcționa, dar aluminiu se va topi, iar cuprul și alamă pot lăsa flecuri pe sticlă.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 9
    5. Împiedicați rularea sticlelor. Așezați sticlele sau matrițele care conțin sticle pe raftul dvs. de cuptor, situându-se pe partea lor. Dacă sunt în pericol de rulare, le sprijină folosind sticla zdrobită (frit) sau rulouri mici de hârtie cuptorului. Aceasta va crea o impresie pe spatele sticlei, dar asta e mult mai bine decat a avea o rola de sticla pe lateral si deteriora peretele cuptorului.
  • Aveți grijă deosebită să păstrați sticle cu etichete pictate încă.
  • Partea 3 din 3:
    Aplatizarea sticlelor de sticlă
    1. Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 10
    1. Focul cuptorului la 1100ºF (590ºC). Se încălzește cuptorul la o viteză de + 500ºF (+ 275ºC) pe oră, până când ajunge la 1100ºF (590 ° C). Acest lucru va începe să încălzească sticlele.
    • Dacă utilizați mucegaiuri ceramice, este posibil să doriți să utilizați o rată mai lentă de încălzire pentru a reduce riscul de crăpare a matrițelor.
  • Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 11
    2. Țineți această temperatură timp de zece minute. "Înmuiere" Sticla de la această temperatură asigură că fiecare parte a sticlei atinge temperatura corectă. Acordați o atenție deosebită pașilor de mai jos pentru a afla cât timp să păstrați cuptorul la fiecare temperatură.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 12
    3. Se încălzește mai încet până la 1300 ° F (700 ° C). De data aceasta, încălziți cuptorul la o rată de nu mai mult de + 250ºF (+ 140ºC) pe oră, pentru puțin mai mult de o oră. În acest moment, sticla va începe să-și piardă forma, mai ales în mijloc. Puteți ține temperatura aici timp de 20 de minute dacă doriți ca un mediu mai plat, mai larg sau continuați după câteva minute dacă doriți ca mijlocul să păstreze mai mult forma sa.
  • Imagine intitulată Sticle de sticlă Flatten Pasul 13
    4. Se încălzește rapid la aproximativ 1450 ° F (790 ° C). Se încălzește la o rată de + 300ºF (+ 165ºC) pe oră dacă se utilizează matrițe ceramice sau mai repede dacă nu. Rămâneți la această temperatură până când sticlele s-au scufundat la aspectul dorit.
  • Acesta este pasul care se schimbă cel mai mult, pe baza sticlelor, cuptorului și aspectului dorit. Luați în considerare aceste numere un punct de plecare pentru primul dvs. proiect.
  • Purtați întotdeauna protecția ochilor în timp ce uitați printr-o pătrunră. Dacă cuptorul dvs. nu are o fereastră sau peephole, nu veți putea verifica sticlele.
  • Imagine intitulată Butelii de sticlă Flatten Pasul 14
    5. Glasificarea blițului cuptor la aproximativ 1000 ° F (540 ° C). Ridicați capacul cuptorului - având grijă să vă protejați de căldură - să răciți rapid cuptorul până când atinge o temperatură cuprinsă între 900 și 1100 ° C (480 până la 590 ° C). Mai puțin timp, sticla cheltuiește la temperaturi ridicate, cu atât mai mică șansa de devitrificare sau formarea de texturi de suprafață tulbure.
  • Imagine intitulată Butelii de sticlă Flatten Pasul 15
    6. Recoaceți paharul. Sticla are stres semnificativ atunci când este încălzit și poate sparge sau devin fragil dacă nu este "recoacere", un proces în care moleculele de sticlă sunt rearanjate într-un model mai stabil înainte de a se răcească. Există două modalități comune de a face acest lucru:
  • Cea mai simplă metodă, care este de obicei suficientă pentru sticle, este de a lăsa cuptorul să se răcească treptat, niciodată cu mai mult de -150ºF (-80ºC) pe oră. Dacă vă răci mai repede decât acest lucru, va trebui să îl trageți pe scurt ocazional pentru a contracara răcirea.
  • Pentru o recoacere mai eficientă, lăsați cuptorul la 900ºF (480ºC) pentru o oră întreagă. Diferitele tipuri de sticlă au diferite temperaturi optime de recoacere, astfel încât să fie extra-sigure că ați putea, de asemenea, lăsați-l la 1000ºF (540ºC) și / sau 800ºF (425ºC) pentru fiecare oră, începând cu cea mai mare temperatură mai întâi.
  • Imagine cu titlu Flatten Sticle Sticle Pasul 16
    7. Lăsați cuptorul să se răcească la temperatura camerei. Sticlele ar fi trebuit să scape plat. Dacă ați folosit hârtia de cuptor și fibrele blocate în sticlă, purtați o mască respiratorie în timp ce curățiți-le de pe sticlă.
  • sfaturi

    Dacă ați eliminat o etichetă de hârtie și planificați să reatașați, luați în considerare lipirea acestuia la partea inferioară a sticlei pentru un efect vizual îngrijit și pentru ao proteja de daune.
  • Luați note despre procesul exact pe care îl utilizați de fiecare dată. O mică experimentare va determina cel mai bun proces pentru cuptor și sticle.
  • Dacă nu puteți obține un cuptor, vedeți dacă puteți obține acces la unul la departamentul de artă al colegiului local. Centrele comunitare cu departamente de artă și studiouri de atelier care oferă echipamente industriale pot avea, de asemenea, cuptoare.
  • Avertizări

    Deschiderea cuptorului prea devreme poate vorbi permanent sticla. Acest lucru este cauzat de aerul rece atingând sticla fierbinte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar