Cum de a alege un cuptor cu microunde

Un cuptor cu microunde este o bucătărie esențială. Cumpărați cea dreaptă și veți putea găti mese, precum și reîncălziți și dezghețați alimentele în cel mai scurt timp. În prezent există o selecție largă de cuptoare cu microunde pe piață fiind vândute pentru o varietate de prețuri. Selectarea cuptorului potrivit pentru a se potrivi nevoilor dvs. poate fi un proces relativ simplu dacă luați în considerare obiectivele dvs. culinare și luați în considerare întregul spectru de opțiuni disponibile pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Cântărind nevoile dvs
  1. Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 1
1. Determinați dimensiunea externă pe care o doriți. Microundele vin în mai multe dimensiuni, de obicei variind de la 10x18x14in (25.4x45.7x35.6cm) (adâncime înălțime-adâncime) până la 14x24x20in (35.6x61x50.8cm) (HWD). Pentru a alege dimensiunea potrivită pentru dvs., stabiliți mai întâi unde veți plasa cuptorul. Apoi, luați în considerare cât de mare este contorul dvs. de bucătărie și cât de mult vă așteptați să vă gătiți.
  • Măsurați spațiul în care intenționați să puneți cuptorul cu microunde înainte de a achiziționa aparatul.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 2
    2. Determinați capacitatea internă de care aveți nevoie. Capacitatea internă a unui cuptor cu microunde poate varia de la mai puțin de 1 picior cubic la peste 2 picioare cubice. Acest lucru va fi în mod obișnuit listat pe cutie când cumpărați aparatul și vă poate ajuta să determinați dacă mâncărurile dvs. preferate se vor potrivi în interiorul cuptorului cu microunde.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 3
    3. Decideți cât de repede doriți să gătească mâncarea dvs. Wattage este cheia aici: Cuptoarele de putere mai mari gătesc în mod obișnuit alimente mai repede și mai uniform decât cuptoarele de putere inferioară. Cuptoarele cu microunde mai mari oferă de obicei o putere mai mare decât cuptoarele mai mici. Wattage este listat pe cutie cu microunde intră.
  • Partea 2 din 3:
    Achiziționarea unui cuptor cu microunde
    1. Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 4
    1. Examinați opțiunile dvs. Există multe tipuri diferite de microunde pe piață. Aflați despre ceea ce vă poate oferi fiecare tip, astfel încât să puteți lua o decizie informată:
    • Cuptoare cu microunde. Acestea se iau în funcție de spațiu, dar sunt de obicei mai ieftine și mai ușor de instalat decât celelalte două opțiuni.
    • Cuptoare cu microunde peste. Microundele din această categorie sunt ventilate în exterior și, de obicei, necesită instalare de către un electrician. Pe partea plus, ei eliberează un spațiu.
    • Cuptoare cu microunde încorporate. Acestea sunt concepute pentru a fi construite într-un perete sau înconjurate de dulapuri. Ele sunt o opțiune excelentă dacă nu aveți spațiu contra, deoarece pot fi instalate într-un sertar cu microunde sub blat și pot să alunece când trebuie să vă încălziți mâncarea. Ele sunt mai scumpe, variind de la $ 350- $ 1500, dar pot arăta mai raționalizate decât celelalte tipuri.
    • Unele microunde pentru blaturi vor avea o opțiune de construcție.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 5
    2. Stabiliți un buget. Prețul pentru cuptoarele cu microunde pot varia semnificativ în funcție de tipul, mărimea și marca cu microunde. De exemplu, un cuptor cu microunde de blat de mediatizare ar putea costa oriunde de la $ 70- $ 500. A stabilit un maxim pentru cât de mult sunteți dispus să cheltuiți și să vă abțineți de la această sumă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 6
    3. Căutați oferte. Puteți găsi oferte minunate prin căutarea de microunde utilizate pe site-uri precum Craigslist sau eBay. Păstrați un ochi și pentru vânzările de curte, deoarece oamenii care se mișcă vor scădea adesea prețurile doar pentru a scăpa rapid de elemente. Unele magazine oferă, de asemenea, aparate de zgârieturi și dent, care pot avea deteriorarea exterioară, dar sunt adesea mai ieftine și pot arăta și funcționează ca noi.
  • Inspectați cu atenție orice cuptor cu microunde utilizați pe care îl aveți în vedere la cumpărare. Întrebați vânzătorul dacă pot demonstra că lucrările cu microunde și căutați să cumpărați un cuptor cu microunde de la un vânzător care oferă cel puțin o politică de returnare de 14 zile.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 7
    4. Citiți recenzii. Înainte de a achiziționa un cuptor cu microunde, căutați modelele pe care le aveți în vedere online și citiți recenzii de către alți utilizatori. Acest lucru vă va permite să măsurați eficiența, ușurința utilizării și longevitatea aparatului fără costuri pentru dvs. Căutați recenzii utilizatorilor despre modelul specific pe care îl gândiți la cumpărarea pe Amazon. Site-ul producătorului va avea adesea și comentarii clienți.
  • Partea 3 din 3:
    Evaluarea ușurinței de utilizare
    1. Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 8
    1. Căutați caracteristicile dvs. trebuie să aveți. Cuptoarele cu microunde oferă o varietate de caracteristici cum ar fi dezghețarea sau butoanele de gătit specializate, cum ar fi a Popcorn Setarea sau setarea cina TV. Acestea pot lua presupunerile de la planificarea și pregătirea meselor și, prin urmare, pot simplifica procesul de gătit.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 9
    2. Achiziționați un cuptor cu microunde cu o placă turnantă. Avantajul utilizării acestui tip de cuptor este că nu trebuie să opriți și să întoarceți vasul în timpul gătitului. Turntable face acest lucru automat pentru dvs., permițându-vă mâncării să gătească uniform.
  • Imagine intitulată Alegeți un cuptor cu microunde Pasul 10
    3. Luați în considerare un model cu un suport metalic. Microundele care nu au rafturi metalice de multe ori încălzesc stratul superior de alimente, astfel încât să ajungeți la un fel de mâncare care este jumătate caldă, jumătate rece. Un suport metalic va ridica mâncarea. Căldura va fi apoi distribuită uniform în jurul vasului dvs., permițând toate din mâncarea dvs. la căldură. Cu această caracteristică, atunci mâncarea dvs. va găti mai uniform.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cuptoarele cu microunde pot dura 10 ani sau mai mult. Cu toate acestea, puteți continua să utilizați cuptorul cu microunde după aceea dacă funcționează în mod corespunzător.
  • Dacă aveți copii, luați în considerare cumpărarea unui cuptor cu microunde cu o caracteristică de blocare a copilului. Unele microunde vor avea pumn într-o combinație numerică înainte ca ușa să se deschidă, ceea ce poate preveni accidentele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar