Cum de a sângera un cuptor de ulei

Dacă ați încercat butonul de resetare a cuptorului, verificați pentru a vă asigura că există ulei de combustibil și cuptorul încă nu va porni, nu vă îngrijorează. Înainte de a apela reparații sau începeți să faceți cumpărături pentru un cuptor nou, verificați sursa de combustibil și asigurați-vă că linia la cuptor este nulă de aer. Rularea scăzută sau a ieșirii din combustibil poate provoca un cuptor să nu repornească nici după ce ați completat alimentarea cu combustibil. Este posibil să trebuiască să sângerați o linie de cuptor de ulei și să o porniți din nou.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă să sângerați cuptorul
  1. Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 1
1. Opriți cuptorul înainte de a începe orice lucrare de pe pompă de combustibil. În funcție de modelul dvs., este posibil să fie necesar să răsturnați un comutator în apropierea cuptorului sau să o dezactivați la întrerupător. De asemenea, trebuie să opriți gazul utilizând supapa de închidere conectată la linia de gaz.
  • Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei 2
    2. Localizați șurubul de sânge pe pompa de combustibil în apropierea locului în care vine linia de combustibil. Șurubul este, de obicei, un șurub mic de mamelon.
  • Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 3
    3. Plasați o găleată mică sau o tigaie sub șurubul de sângerare. Găleata va prinde orice combustibil care sputters în timp ce sângerați un cuptor de ulei.
  • Dacă șurubul este într-o zonă care este imposibil de pus o găleată sau o tavă mică, utilizați o tubul flexibil, suficient de mare pentru a se potrivi cu șurubul de sângerare. Așezați tubul peste șurubul de sângerare și îndreptați-l într-o zonă în care vă puteți potrivi cu tava sau găleata.
  • Partea 2 din 2:
    Sângerăm cuptorul
    1. Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 4
    1. Utilizați o cheie sau clești de semilună mici pentru a slăbi ușor șurubul de sângerare. Asigurați-vă că șurubul rămâne pe pompă și este doar puțin liber, deci nu cade complet atunci când sângerați cuptorul de ulei.
  • Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 5
    2. Apăsați butonul de resetare de pe cuptor pentru ao întoarce. Pe măsură ce cuptorul începe să suge combustibilul, aerul și combustibilul va scuipa din șurubul de sângerare.
  • Păstrați cleștii sau cheia de pe șurub gata pentru ao strânge. Acest lucru va asigura, de asemenea, șurubul rămâne în poziție, dacă l-ați slăbit prea mult.
  • Dacă ciclul cuptorului se termină înainte ca amestecul de aer și combustibil să se oprească pulverizarea, va trebui să apăsați din nou butonul de resetare pentru a continua procesul de sângerare până când cuptorul împinge tot aerul din linie.
  • Unele cuptoare pot avea un sistem de blocare care nu vă va permite să resetați mai mult de unul sau de două ori. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți suprascrie blocarea ținând apăsând butonul de resetare până când cuptorul lovește din nou.
  • Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 6
    3. Strângeți șurubul imediat ce aerul se oprește și un flux constant de combustibil se toarnă. Aveți grijă să nu strângeți prea mult. Înlocuirea unui dezbrăcat Șurubul de sânge poate fi un proiect foarte costisitor.
  • Imagine intitulată sângerări Un cuptor de ulei Pasul 7
    4. Lăsați cuptorul să continue să ruleze. Ar trebui să funcționeze în mod normal fără probleme acum. Dacă nu repornește data viitoare, verificați din nou linia de aer prin repetarea procesului de sângerare. Este posibil să nu fiți să obțineți tot aerul în prima dată sau puteți avea un blocaj de resturi în linia de combustibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Clește sau cheie
    • Găleată
    • Manusi de cauciuc
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar