Cum de a decora sticle de sticlă cu vopsea

Pictura Sticle de sticlă este o modalitate distractivă și creativă de a recicla sticlele în timp ce vă face ca casa să fie frumoasă în același timp. Sticlele de sticlă vopsite pot fi folosite pentru orice număr de ocazii festive sau ca accent pe care vizitatorii dvs. sunt sigur de a observa. De asemenea, puteți alege dintr-o gamă de materiale și metode pentru a reflecta personalitatea, stilul și creativitatea dvs. Cu atât de multe idei fantastice de a alege, veți picta paharul ca un pro în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 3:
Sticle de sticlă de pulverizare
  1. Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 1
1. Scoateți etichetele. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să le scufundați în apă fierbinte și să le lăsați să se înmoaie cel puțin o oră. După înmuiere, ar trebui să iasă ușor.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 2
    2. Uscați bine sticlele. Asigurați-vă că suprafața sticlei este complet netedă. Dacă există domenii problematice în care rămâne adeziv, îl îndepărtați cu un cuțit de utilitate.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 3
    3. Creați desene pentru interiorul sticlei. Dacă doriți ca modelele simple să apară imprimate pe sticlă, utilizați autocolante pentru spumă pentru a tăia desenele. Forme simple sau litere funcționează cel mai bine. Dacă utilizați scrisori în designul dvs., amintiți-vă să le tăiați în sens invers.Pentru a finaliza procesul:
  • Introduceți autocolantele de spumă în sticlă. Dacă gâtul sticlei este îngust, utilizați un cuțit utilitar pentru a alimenta cu atenție autocolantul în borcan. Odată ce autocolantul este în borcan, utilizați un creion sau orice alt obiect lung, îngust pentru a apăsa autocolantul pe partea laterală a borcanului.
  • Înfășurați sticla într-o pungă de plastic. Bandă sacul la gâtul borcanului pentru ao menține în poziție. Setați sticla înfășurată într-o zonă de tăiere sau într-o cutie. Puneți niște mănuși, în timp ce sunteți la el. Aceste măsuri vă vor ajuta să evitați să obțineți vopsea oriunde nu doriți.
  • Introduceți duza de vopsea de pulverizare în borcan. Spray un strat de vopsea în borcan sau sticlă. Așteptați câteva minute și pulverizați un alt strat. Rotiți sticla de sticlă astfel încât vopseaua să acopere întregul interior.
  • După ce sticlele sunt complet uscate, scoateți autocolantele de spumă din interiorul sticlelor cu un cuțit de utilitate. Dacă observați că o mică vopsea a picurat într-una din zonele acoperite, ați putea să vă răzgândiți cu cuțitul dvs. de utilitate.Acest lucru se poate întâmpla dacă autocolantul nu a aderat pe deplin.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 4
    4. Pulverizați-vă primul strat de vopsea pe partea exterioară a sticlei. Dacă doriți doar să decorați suprafața exterioară a sticlei, plasați sticlele în poziție verticală pe o suprafață acoperită, de preferință carton sau o cârpă, înainte de a începe pictura. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu în zona în care lucrați și că nu vă apropiați de sticle când vă pulverizați vopsea.
  • Acest lucru ar putea provoca scurgeri și zone inegale pe sticlele finite.
  • Adăugați un al doilea strat dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 5
    5. Lăsați sticlele să se usuce. Urmați întotdeauna recomandările de pe etichetă pentru perioade uscate, care pot varia în funcție de marca și tipul de vopsea. Lăsându-le să se usuce peste noapte, de asemenea, funcționează bine, deoarece acest lucru va permite vopselei să se fixeze complet înainte de a atinge sau să muți sticlele.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 6
    6. Adăugați propriile dvs. atingeri decorative. Pentru sticle simple, adăugând o floare sau o lumânare la sticlă creează un aspect elegant, care este minunat pentru vacanțe sau ocazii speciale.Dacă doriți ceva un mic crescător, puteți folosi panglici, dantelă, decalcomanii sau margele.
  • O cutie de artizanat plină de resturi și resturi este un loc minunat pentru a căuta atingeri de finisare și decorațiuni suplimentare pentru exteriorul sticlei.
  • Metoda 2 din 3:
    Pictura sticle de sticlă cu mâna
    1. Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 7
    1. Alegeți un tip de vopsea. Vopselele de email acrilic sau vopselele de sticlă acrilice sunt, în general, cele mai ușor de utilizat pentru proiectele de pictură de sticlă. Vopselele pe bază de solvenți nu sunt o idee bună pentru orice sticlă pe care intenționați să o spălați în mod regulat.
    • Citiți întotdeauna etichetele cu atenție înainte de a selecta o vopsea.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 8
    2. Alegeți un tip de perie. Nu există niciun tip specific de perie necesară, dar unii producători de vopsea pot recomanda un anumit tip de perie pentru vopselele lor. Dacă doriți să obțineți un design complicat, fin detaliat, utilizați o perie mai mică, punctier. Perii mai largi pot fi utilizate pentru desene mai puțin elaborate.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 9
    3. Pregătiți sticla înainte de a aplica vopseaua. În primul rând, va trebui să spălați bine geamul pentru a îndepărta murdăria, praful sau murdăria. Apoi, clătiți bine paharul și lăsați-l să se usuce complet. În cele din urmă, umeziți un prosop de hârtie în frecare alcool sau oțet alb și ștergeți-o pentru a vă asigura că nu există reziduuri de săpun rămânând.
  • Dacă sticla nu este perfectă, poate face ca vopseaua să fie inegală sau la fațadă.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 10
    4. Schițați designul dvs. de bază pe o bucată de hârtie. Practicați-vă designul pe hârtie înainte de a încerca să o recreați pe sticla în sine. Dacă aveți o problemă cu designul dvs. pe hârtie, acest lucru vă va avertiza la orice probleme potențiale cu designul înainte de a începe să marcați sticla în sine.
  • Practicarea designului înainte de timp este deosebit de utilă dacă aveți doar o idee vagă sau un concept la început.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 11
    5. Reproduce designul pe suprafața sticlei. Plasați schița hârtiei în interiorul sticlei de sticlă. Utilizați o căptușeală neagră pentru a urmări designul pe suprafața sticlei și păstrați o cârpă îmbibată de alcool în apropiere pentru a elimina orice bomboane care apar.
  • Dacă aveți o mână foarte constantă, puteți utiliza un marker permanent.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 12
    6. Aplicați straturi de vopsea de sticlă la design. Evitați să utilizați prea multe tonuri de vopsea în primele dvs. proiecte până când veți deveni mai confortabil cu pictura din sticlă. Alegeți culorile primare de bază și amestecați-le pentru a obține tonurile de vopsea dorite. Utilizați vopsea mai subțire, după cum este necesar, dacă ați aplicat accidental prea multă vopsea.
  • Utilizați prudență cu vopsea mai subțire. Prea mult poate duce la picurarea vopselei care nu va fi setată corect.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 13
    7. Lăsați sticla să se usuce timp de cel puțin 24 de ore. În funcție de tipul de vopsea utilizat, uscarea prin aer poate fi ultima etapă. Dacă ați folosit vopseaua care necesită setarea sau întărirea căldurii, va trebui să lăsați să se usuce timp de 24 de ore înainte de aplicarea căldurii.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 14
    8. Vindeca sticla în cuptor. Dacă ați folosit vopsea care necesită setarea sau întărirea căldurii, vindecă-l în cuptor. Verificați instrucțiunile sau eticheta vopselei pentru specificul temperaturii sau a timpului necesar pentru întărire. Acest lucru ar putea varia pe baza vopselei folosite.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 15
    9. Spălați geamul. Pentru elementele care au fost uscate cu aer, spălați cu mâna cu săpun ușor de mâncare. În cazul în care cuptorul, spălați-vă pe raftul de sus al mașinii de spălat vase. Elementele uscate cu aer nu sunt potrivite pentru spălarea în mașina de spălat vase. Sticla pictată cu aer uscată sau cu cuptor nu trebuie să fie înmuiată niciodată.
  • Metoda 3 din 3:
    Experimentând cu metode alternative de vopsire
    1. Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 16
    1. Utilizați o seringă pentru a schimba culoarea sticlei. Dacă doriți doar să schimbați culoarea sticlei sau să pictați ceva în partea exterioară a sticlei, în timp ce fundalul sticlei este o culoare diferită, aceasta este cea mai ușoară metodă. De asemenea, nu este la fel de dezordonat ca pictura de pulverizare poate fi.
    • Umpleți seringa cu culoarea dorită și introduceți-o în sticlă.
    • Injectați vopseaua în sticlă.
    • Rotiți sticla pentru ao acoperi pe toate părțile.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 17
    2. Adăugați un strat de lac pentru ao face extra strălucitor. După ce ați pictat exteriorul sticlei, îl puteți acoperi, de asemenea, într-un strat de lac pentru ao da un aspect strălucitor și nou.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 18
    3. Utilizați banda pentru a crea modele. Aceasta este metoda perfectă de utilizat dacă doriți ca sticla să arate că ați cumpărat-o într-un magazin. Rezultatul va fi unul de un fel.
  • Acoperiți sticla în benzi de bandă și lăsați lacune între fiecare bandă - apoi vopsea întreaga sticlă.
  • După ce vopseaua sa uscat complet, extrageți cu atenție banda.
  • Imagine intitulată Decorează sticle de sticlă cu vopsea Pasul 19
    4. Aplicați poloneză de unghii pentru a crea modele mici. Aceasta este o modalitate simplă și rapidă pentru a vă atinge aspectul. Acest lucru funcționează bine dacă doriți doar să aplicați pete sau desene mici, specifice, spre deosebire de modelele mai mari.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți decora sticle de sticlă prin înfășurarea lor cu sfoară sau hârtie absorbantă.

    Avertizări

    Evitați microundele din sticlă vopsită. Aceste elemente nu sunt în siguranță cu microunde. Microundele ar putea să vă distrugă munca grea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar