Cum să faci un inel de aur pe runescape

Te-ai întrebat cum să creezi un inel de aur pe Runescape, dar nu știa cum să mănânci una? Dacă nu, atunci acesta este ghidul pentru dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Craft un inel de aur pe runescape Pasul 1
1. Atinge un nivel de crafting de cel puțin 5 sau mai mare. Dacă aveți deja nivelul (ele) solicitat, atunci sunteți un pas mai aproape de a crafui un inel de aur. Dacă nu, puteți obține cu ușurință o crafting de nivel 5 prin pur și simplu lut minerit, transformându-l în lut moale și apoi încălzirea într-un cuptor de ceramică.
  • Imagine intitulată Craft un Inel de aur pe runescape Pasul 2
    2. Atinge un nivel minier de cel puțin 40 sau mai mare. Veți avea nevoie de acest lucru pentru a-mi găsi minereul de aur care este necesar pentru a furniza un inel de aur. Dacă nu aveți nivelul necesar, puteți cumpăra pur și simplu minere de aur dacă aveți nivelul de smithing necesar de 40 sau puteți cumpăra un bara de aur dacă nu aveți nivelul necesar de 40 de pe Marele Exchange.
  • Imagine intitulată Craft un inel de aur pe runescape Pasul 3
    3. Obțineți un bar de aur. Dacă aveți un nivel smithing de cel puțin 40 de ani, puteți crea cu ușurință o bară de aur utilizând minereul de aur într-un cuptor sau puteți cumpăra bara de aur pentru a sări peste acest pas. De asemenea, puteți crea o bară de aur prin turnarea elementului de supraîncălzire pe un minereu de aur care necesită un nivel magic de cel puțin 43 de ani.
  • Imagine intitulată Craft un Inel de aur pe runescape Pasul 4
    4. Asigurați-vă că aveți și o mucegai de inel. Se poate obține prin fabricarea unuia de la lut moale și încălzind-o într-un cuptor sau poate fi găsit în magazinele de artizanat sau în Marea Bursă.
  • Imagine intitulată Craft un inel de aur pe runescape Pasul 5
    5. Mergeți la un cuptor și utilizați bara de aur pe cuptor și selectați inelul de aur. Într-o secundă sau două ar trebui să aveți inelul de aur.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că aveți un nivel de crafting de cel puțin 5, deoarece aceasta este singura cerință de a crea un inel de aur. Toate celelalte elemente pot fi achiziționate din diferite locuri din jurul Runescape.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar