Cum să obțineți numere de telefon mobil

Aceste zile, oamenii își abandonează telefonul de linie de teren și au comutat din ce în ce mai mult la telefoanele mobile. Deoarece cărțile telefonului nu enumeră telefoanele mobile, este un pic mai dificil să ajungeți și să atingeți pe cineva pe care nu îl cunoașteți deja. Înțelegerea modului de a obține numerele de telefon mobil vă poate ajuta să contactați un individ specific în caz de urgență, să vă reconectați cu un vechi prieten sau pur și simplu să luați legătura cu cineva al cărui număr de telefon mobil a fost greșit. Vă vom arăta cum.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosește internetul
  1. Imaginea intitulată Obțineți numerele de telefon mobil Pasul 1
1. Viziteaza Directorul național celular. Directorul național celular este o organizație care funcționează mult ca o companie de telefonie de teren, păstrând o bază de date cu numere individuale de telefon mobil. Cu toate acestea, este un "Opt-in" serviciu, și pentru a găsi o persoană acolo, acea persoană trebuie să fi fost înregistrată în mod voluntar.
  • Imaginea intitulată Obțineți numerele de telefon mobil Pasul 2
    2. Plătiți pentru un serviciu. Oamenii de căutare organizații precum Intellius va găsi rapid despre oricine. Un nume simplu / adresă / număr de telefon poate fi foarte ieftin - în unele cazuri, sub un dolar. Dacă faceți multe căutări, probabil că doriți să luați în considerare un plan mai robust.
  • Cele mai multe căutări online vor "găsi" o persoană gratuit. Dar pentru a obține mai multe informații decât acest lucru va avea un cost semnificativ.
  • Aceste organizații nu funcționează întotdeauna cu informații care sunt actualizate. De exemplu, în timp ce aceștia pot găsi numărul de telefon mobil al unei anumite persoane, numărul de telefon mobil poate fi întrerupt mai multe luni. Utilizați prudență atunci când luați în considerare aceste organizații pentru a vă asigura că lucrați cu o companie legitimă. Experiența a arătat, de asemenea, că aceste site-uri au vremuri sau locații incorecte, chiar mergând în măsura în care să vă ofere să vă vândă numărul de telefon al persoanelor care sunt decedate mult timp.
  • Imaginea intitulată Obțineți numerele de telefon mobil Pasul 3
    3. Du-te la Google. În timp ce practic toate site-urile de căutare de nume vă vor percepe să vizualizați un număr de telefon, există o mulțime de informații de acolo pe noi toți, iar numerele noastre de telefon pot fi atașate la o serie de lucruri. Ziarele școlare, site-urile sociale, organizațiile locale s-ar putea să ne-am alăturat etc.
  • Imaginea intitulată Obțineți numerele de telefon mobil Pasul 4
    4. Utilizați Facebook sau LinkedIn. De multe ori, oamenii își vor face numerele de telefon disponibile publicului larg. Dacă cunoașteți persoana și încercați să vă reconectați, le prieteni pe Facebook sau să le faceți o conexiune pe LinkedIn.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizați SnenakerNet
    1. Imaginea intitulată Obțineți numerele de telefon mobil Pasul 6
    1. Când internetul eșuează, utilizați "SnenakerNet," descrierea informală pentru a face legiul real!
    • Utilizați cuvântul de gură pentru a obține numere de telefon mobil. De exemplu, dacă trebuie să găsiți Dave, dar nu cunoașteți numărul său de telefon, întrebați prietenii reciproci dacă vor primi un mesaj lui Dave și spuneți că doriți să-l contactați. Dacă nu știu unde este Dave, lărgiți căutarea pentru a verifica cu colegii și familia.
    • Asigurați-vă că sunteți sincer cu aceste contacte cu privire la motivul pentru obținerea numărului pentru a vă asigura cele mai bune rezultate pentru toate părțile implicate.

    sfaturi

    Obținerea unui număr de telefon mobil în societatea de astăzi poate fi foarte provocatoare. Mai mulți oameni decât oricând sunt preocupați de menținerea vieții private. Indiferent cât de rău doriți un anumit număr de telefon, este posibil să fie necesar să fiți dispuși să acceptați faptul că nu va fi întotdeauna disponibil pentru realizare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar