Cum să obțineți mâini superbe

Deși nu puteți face prea multe pentru a schimba forma mâinilor, puteți să vă îmbunătățiți cu siguranță aspectul cu îngrijire regulată și îngrijirea corespunzătoare. Dacă nu faceți altceva, asigurați-vă că vă hidratezi mâinile și unghiile de mai multe ori în fiecare zi cu un hidratant de înaltă calitate.

Pași

Partea 1 din 2:
Îngrijirea mâinilor tale
  1. Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 1
1. Știți ce cauzează daune. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente lucruri care pot provoca deteriorarea mâinilor:
  • Aerul uscat suferă umiditatea din piele. Acest lucru apare în timpul lunilor de iarnă în climatul uscat sau în locuri cu aer condiționat, cum ar fi avioane și mall-uri de cumpărături pe tot parcursul anului.
  • Apa îndepărtează uleiurile naturale ale pielii. Oamenii care își spală mâinile foarte mult - de exemplu, cei care lucrează în industria sănătății și ospitalității - se vor lupta adesea cu menținerea mâinilor bine hidratate.
  • Substanțele chimice uscate și deteriora pielea. Stilistii de par și persoanele care lucrează în lucrările de curățenie vor avea adesea mâini uscate, crăpate dacă nu iau măsurile de precauție necesare (cea principală care poartă mănuși).
  • Unele tipuri de săpun (în special baruri de modă veche și săpunuri comerciale) pot perturba echilibrul pH al pielii și pot provoca uscarea și crăparea.
  • Condiții medicale, cum ar fi psoriazisul și eczema, precum și alergiile și medicamentele particulare pot duce la mâini uscate și crăpate.
  • 2. Misturați-vă pielea. Din cauza cât de des folosiți mâinile, trebuie să le hidratezi mai des decât o dată sau de două ori pe zi. Scopul pentru 5 sau 6 aplicații în fiecare zi. Acesta este noul. 1 Cel mai recomandat lucru pe care îl puteți face pentru a vă îmbunătăți mâinile.
  • Experții recomandă aplicarea intenționativă a hidratantului, înainte ca mâinile să se usuce.
  • Utilizați un hidratant cu o protecție solară încorporată dacă veți fi în afara unui timp. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați mâinile de la decolorare, cum ar fi sunbururi sau pete de vârstă.
  • Apa potabilă nu este suficientă pentru a vă menține pielea hidratată: trebuie să aplicați hidratant direct pe piele pentru a profita de avantajele complete.
  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 3
    3. Păstrați un hidratant de bună calitate aproape de tot timpul. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți să îl utilizați mai des. De exemplu, păstrați unul în geanta dvs., unul la birou și unul la patul tău.
  • Un hidratant de bună calitate trebuie să conțină emolienți și umectanți. Emolienți cum ar fi Lanolin, Ulei de Jojoba, Squalen și Izopropil palmitat Lubrifiați și neteziți pielea. Humectanții cum ar fi glicerina, acidul hialuronic și umezeala de transfer de uree din mediul înconjurător la piele.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe pasul 4
    4. Utilizați hidratanți mai grei pentru pielea cu adevărat deteriorată. Dacă pielea dvs. este crăpată, crăpată, durere și / sau sângerare, ar putea să nu fie suficientă hidratantă. Un mare remediu pentru aceasta este următorul tratament overnight:
  • La culcare, aplicați o mulțime de jeleu petrolier sau un alt hidratant greu care conține dimeticonă, cacao sau unt de shea sau albine de albine în mâinile tale. Apoi, puneți o pereche de mănuși de bumbac și lăsați-le pe noapte.
  • Uleiul de cocos și aloe vera sunt mari hidratante naturale. Cu ulei de nucă de cocos, l-ai lăsat pe mâini și apoi puneți o pereche de mănuși. Aloe Vera este mai puțin uleioasă și mai potrivită pentru vindecarea oricăror fisuri sau răniți pe care o aveți pe mâini.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe pasul 5
    5. Știți cum să vă spălați mâinile. Utilizați cald - nu fierbinte - apă și un dispozitiv de curățare ușoară pentru a spăla mâinile. Evitați săpunurile care conțin parfumuri, conservanți și sulfați, care se usucă. O curățare ușoară, hidratantă, fără săpun ar fi ideală.
  • Să-ți usuce mâinile, să-i patim ușor cu un prosop sau un prosop de hârtie, apoi aplicați imediat hidratant după. Evitați utilizarea unui uscător cu aer cald, deoarece acest lucru ar putea să vă uscați în continuare mâinile.
  • Unii experți recomandă ca persoanele care trebuie să-și spele mâinile mai mult de 12 ori pe zi alternau spălarea mâinilor cu gel sau șervețele hidratante de hidratare. Alcoolul din dezinfectant poate fi uscat, dar nu ca uscare ca sesiuni de săpun și apă obișnuite.
  • Imagine intitulată obține mâinile superbe pasul 6
    6. Poarta manusi. Purtați mănuși sau mănuși când ieșiți afară în timpul iernii dacă este mai mult de câteva minute. Purtați mănuși de cauciuc atunci când spălați mâncărurile sau curățați casa.
  • Dacă vă vopiați părul, grădina sau faceți altceva care vă poate usca mâinile, asigurați-vă că purtați mănuși.
  • Dacă aveți eczeme sau pielea sensibilă, puteți beneficia de purtarea mănușilor de bumbac atunci când faceți treburi de uz casnic, cum ar fi ruperea ruperii sau praful. Puteți să le acoperiți cu neopren sau mănuși de vinil căptușite dacă aveți nevoie de impermeabilizare.
  • Evitați mănușile de vinil, care vă pot usca pielea. Cele mai bune opțiuni sunt bumbacul sau pielea sau, dacă trebuie să purtați mănuși impermeabile, vinil de unică folosință.
  • Sfat de experți
    Marta Nagorska

    Marta Nagorska

    Nail Artistmarta Nagorska este un tehnician de unghii și un de unghii Blogger cu sediul în Londra, Marea Britanie. Ea conduce blogul, Furios Filer, unde oferă tutoriale pe îngrijirea unghiilor și unghii avansate. Ea a practicat unghii de peste 5 ani și a absolvit Colegiul Northampton cu distincție cu un tehnician de unghii și diplomă de manichiură în 2017. Ea a primit locul de sus în competiția de artă de unghii OPI.
    Marta Nagorska
    Marta Nagorska
    Artistul de unghii

    Expertul nostru este de acord: Întotdeauna purtați mănuși atunci când sunteți grădinărit sau faceți gospodărie, mai ales dacă implică manipularea produselor de curățare sau scufundarea mâinilor în apă pentru o perioadă prelungită de timp.

  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 7
    7. Utilizați un umidificator. Un umidificator nu numai că vă va ajuta să vă hidratezi mâinile, ci și pielea și buzele. De asemenea, poate ajuta cu un nas conectat. Asigurați-vă că ați curățat în mod regulat pentru a evita umplerea aerului cu bacterii și mucegai.
  • Imaginea intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 8
    8. Au o baie de ovăz. Acest lucru este deosebit de bun dacă aveți piele uscată, inflamată, roșie și / sau mâncărime. Mănâncă ovăzul (cu modă rapidă sau veche este bine) în jos folosind un mixer sau un mortar și un pistil, apoi stropiți-le în cadă, pe măsură ce îl umpleți cu apă caldă. Înmuiați timp de cel puțin 15 minute.
  • Dacă nu aveți timp pentru o baie, vă puteți înmuia doar mâinile într-o cadă de apă caldă și ovăz de masă timp de cel puțin 15 minute.
  • De asemenea, puteți să amestecați ovăzul la sol într-un bazin cu ulei de măsline cald sau pe un ulei de jojoba și apoi să vă înmuiați mâinile în asta timp de 10 până la 15 minute.
  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 9
    9. Exfoliați-vă mâinile (opțional). Nu faceți acest lucru dacă mâinile dvs. sunt grav uscate sau crăpate. Acest lucru este mai mult pentru că aveți mâini relativ sănătoase, care arată doar un pic plictisitor. Faceți acest lucru de până la patru ori pe săptămână, fiind sigur că este hidratat imediat după aceea.
  • Acordați o atenție deosebită modului în care mâinile dvs. răspund la exfoliere. Dacă mâinile dvs. se înrăutățește, scădeți de câte ori le exfoliați în fiecare săptămână. Dacă nu se îmbunătățesc, întrerupeți exfoliați împreună.
  • Un exfoliantor natural pe care îl puteți face cu ingredientele din cămară cuprinde 1 până la 2 linguri de zahăr (evitați lucrurile crude grosiere) amestecate cu ulei de măsline.
  • Dacă mâinile tale sunt deosebit de uscate și malsed, este posibil să trebuiască să folosiți ceva mai puternic decât o cremă exfoliată - de exemplu, o piatră de piatră ponce.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe pasul 10
    10. A se vedea un medic. Dacă ați încercat totul și mâinile dvs. nu se îmbunătățește, luați în considerare să vedeți un medic pentru a exclude orice probleme de sănătate pe care le puteți avea.
  • Partea 2 din 2:
    Grijă pentru unghiile tale
    1. Păstrați unghiile curate. Asigurați-vă că vă spălați în mod regulat unghiile atunci când vă spălați mâinile. Utilizați o perie de unghii cu coastă moale pentru a curăța ușor și sub unghiile.
    • Dacă aveți murdărie încăpățânată sub unghii, puteți să-l eliminați cu un fișier metalic. Fiți atenți să nu deteriorați pielea între degetul și unghiul dvs. în timp ce faceți acest lucru.
  • 2. Știți cum să vă depuneți unghiile. Obțineți un fișier bun și fin - un dur, grosolan, va rupe și va rupe unghiile. În plus, depuneți-vă unghiile într-o singură direcție. Tăierea înainte și înapoi la Thyails le poate face să se prăbușească și să se rupă.
  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 13
    3. Nu vă tăiați prea des unghiile. Tăierea în mod regulat a unghiilor pot pune stresul fizic pe unghiile dvs. și le provoacă să spargă sau să aibă probleme de creștere (e.G. Ingrown Nails). Este mai bine ca unghiile tale să le depună în mod regulat în loc să le taie.
  • Dacă trebuie să vă tăiați unghiile, vizitați marginile drepte sau curbate pentru a reduce riscul de probleme de creștere.
  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 14
    4. Nu tăiați sau împingeți înapoi cuticulele. Cuticulele tale ajută la prevenirea ciupercii și a bacteriilor să intre în unghiile tale. Când le tăiați sau manipulați altfel, nu numai că rupeți această barieră, dar și tu, de asemenea, riscați cuticulele să devină inflamate sau zdrențuite.
  • Poate fi tentant să vă împingeți înapoi cuticulele pentru a vă face că unghiile să apară mai mult, dar nu o faceți! Dacă obțineți în mod regulat manichiură, cereți-vă că esteticianul dvs. vă lasă și cuticulele.
  • 5. Nu uitați să vă hidratezi cuticulele și unghiile. Când aplicați hidratantul în mâinile dvs., asigurați-vă că lucrați în toate părțile mâinii dvs., inclusiv cuticulele și unghiile.
  • Cuticulele și unghiile se pot usca prea, deci asigurați-vă că le-ați păstrat bine hidratat, astfel încât să pară cele mai bune.
  • Punerea uleiului în jurul cuticulului este o modalitate excelentă de a vă menține cuticulele și unghiile care arată grozav. Puteți utiliza uleiuri de uz casnic, cum ar fi uleiul de măsline sau ulei de cocos sau investiți într-un ulei cuticular, pe care îl puteți găsi la majoritatea farmacilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 16
    6. Nu suprasolicitați întăritorii de unghii. Întăritorii de unghii vă pot face unghiile mai fragile și mai predispuse la rupere. Cu excepția cazului în care unghiile dvs. sunt foarte înfricoșătoare, fragile și slabe, nu aveți nevoie să utilizați un dispozitiv de întărire a unghiilor.
  • Imagine intitulată Obțineți mâinile superbe Pasul 17
    7. Nu utilizați removerul polonez de unghii bazate pe acetonă. Cercetările au arătat că acetonă benzi unghiile și îi determină să devină fragilă. De asemenea, poate irita pielea mâinilor.
  • Optați pentru eliminări care spun "acetonă-free" pe etichetele lor. Acestea nu sunt, în general, la fel de agresive ca și deterioratoarele pe bază de acetonă, dar ei vor face încă treaba în timp.
  • 8. Încercați o creastă de umplutură. Dacă doriți să puneți ceva pe unghiile dvs., încercați o creastă-umplutură. Acest lucru vă poate ajuta să vă faceți unghiile să meargă mai ușor. Este preferabil unui tampon de unghii, care va elimina crestele, dar va slăbi și cuiul de-a lungul timpului.
  • 9
    Vopsiți-vă unghiile. Când vă pictați unghiile, începeți cu un strat de bază de bază (există și cele care conțin și umpluturi de creastă). După ce v-ați pictat unghiile, urmați-l cu un strat superior, care va ajuta la blocarea culorii.
  • Experții recomandă utilizarea șelacului de unghii în loc de poloneză de unghii. Shellac durează mai mult și ajută la prevenirea unghiilor fragile prin stimularea hidratării lor.
  • Fiți conștienți de faptul că lustruirea unghiilor pot conține substanțe chimice toxice care vor slăbi unghiile sau mai rău. Încercați să găsiți polisuri care nu conțin substanțe chimice toxice. Chiar și atunci, dă-ți unghiile o pauză fără vopsea o dată într-o vreme.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe pasul 20
    10. Fals o manichiură franceză. Puteți falsifica o manichiură franceză prin rularea unui creion alb de unghii sub jantele unghiilor dvs. pentru a face sfaturile unghiilor dvs. arata alb.
  • Doar aveți grijă să nu deteriorați pielea între unghii și degete în timp ce faceți acest lucru.
  • Ulei de cuticule de masaj în unghiile dvs. înainte de a aplica creionul pentru a le oferi o strălucire sănătoasă.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe pasul 21
    11. Treceți la manichiură. Obținerea de manichiuri și pedichiuri regulate poate agrava aspectul mâinilor dvs. prin creșterea riscului de infectare. În plus, mâinile și unghiile pot deveni uscate din substanțele chimice utilizate la salon.
  • Dacă nu doriți să renunțați la manicures, luați în considerare aducerea propriilor instrumente către salon pentru a reduce riscul de infecție.
  • Dacă trebuie să obțineți unghii false, alegeți sfaturi în loc de cele care acoperă pe deplin unghiile dvs. reale. Acest lucru va reduce la minimum riscul de deteriorare a unghiilor.
  • Imaginea intitulată obține mâinile superbe Pasul 22
    12. Încercați suplimentele de biotină. Luarea suplimentelor de biotină a fost dovedită științific pentru a îmbunătăți grosimea unghiilor. Încercați să luați 2.5 mg de biotină în fiecare zi timp de câteva luni și ar trebui să vedeți o diferență.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Se potrivesc cu lac de unghii la o culoare de accent din inele sau alte accesorii de mână. De exemplu, dacă aveți un inel cu o piatră purpurie în ea, un lac de unghii purpuriu va arăta uimitor. Acest lucru va face ca mâinile să arate coordonate.
  • Dacă nu vă place forma mâinilor, nu puteți face prea multe pentru a le schimba. Încearcă Acceptați-vă mâinile și le iubesc pentru ceea ce pot face pentru tine (e.G. Desenați, redați muzică, tastați, atingeți). Șansele sunt, mâinile tale nu sunt chiar pe jumătate ca Hideous, cum crezi că sunt.
  • Dacă utilizați loțiune de bronzare, asigurați-vă că purtați mănuși în timp ce vă puteți aplica, deoarece vă poate lăsa cu palme întunecate și / sau un inel ciudat în jurul mâinilor. Odată ce ați aplicat Tannerul în restul corpului, scoateți mănușile, spălați-vă mâinile și apoi aplicați un tanner pe spatele mâinilor folosind un tampon de bumbac.
  • Produsele de unghii care conțin siliciu și MSM vă pot ajuta să vă întăriți unghiile.
  • Dacă ați făcut o mulțime de schimbări și încă se luptă cu mâinile dure, uscate, gândiți-vă la ce alte produse pe care le utilizați în fiecare zi care pot intra în contact cu mâinile. Șampoanele pot provoca daune prin striparea grăsimilor și a uleiurilor din piele și unghiile.
  • Puteți face propriul tratare a unghiilor cu cuticule, topind 2 linguri de albine de albine și apoi combinându-l cu 2 picături de ulei esențial de lămâie și 2 linguri de Ulei de migdale dulce. Lăsați amestecul să se răcească și apoi să îl depoziteze într-un borcan. Masați-l în unghiile dvs. zi și noapte.
  • Avertizări

    Săpunurile de spumare și antibacteriene vă pot îndepărta mâinile uleiurilor naturale, lăsându-le mai predispuse la deteriorare. Evitați aceste lucruri dacă puteți.
  • Dacă pielea dvs. este foarte deteriorată sau suferiți de eczeme, nu purtați mănuși impermeabile pentru mai mult de 15 sau 20 de minute la un moment dat.
  • Contrar credinței populare, gelatină - atât suplimentele, cât și înmuierea - nu va crește puterea unghiilor. De fapt, înmuierea unghiilor în gelatină și apă le poate slăbi de-a lungul timpului. Studiile au arătat că suplimentele de calciu, drojdie și fluorură nu sunt, de asemenea, întăritori de unghii eficienți.
  • Unghiile false pot provoca infecții fungice și / sau bacteriene la unghiile dvs. care pot duce la daune permanente. Încercați să evitați aceste, dacă puteți.
  • Compusul de unghii acrilic lichid MMA (metacrilat de metil) a fost numit periculos de FDA. Poate provoca reacții alergice și deteriorarea gravă a unghiilor. Dacă obțineți îmbunătățiri de unghii, asigurați-vă că salonul dvs. nu utilizează MMA.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar