Cum de a canter cu calul tău

În călărie, cantering este un mers confortabil, mediu, care se află între trot și galop. Cu toate acestea, cantringul nu este neapărat fără efort - este o abilitate că atât calul, cât și călărețul vor avea nevoie de practică perfectă. Din fericire, cu abordarea corectă (și o mulțime de răbdare), un canter excelent este perfect posibil pentru aproape toți caii.

Pași

Partea 1 din 3:
Predarea canterului
  1. Imagine intitulată Canter cu pasul 1
1. Învățați-vă calul trap și mers pe jos înainte de a începe. Pe măsură ce unii experți de cai ar putea să vă spună, "Nu poți învăța Canterul din Canterul." Caii au nevoie de cunoștințe fundamentale bune despre trot și plimbare (plus puterea musculară care vine de la învățarea acestor comenzi) pentru a învăța în mod corespunzător canterul. Fără acest lucru, calul tău poate avea dificultăți în menținerea formei sigure a canterului, care poate fi rău pentru tine și (în special) calul.
  • Acest lucru este foarte adevărat cu tânăr, fără experiență (sau "verde") cai. Deoarece Canterul este ceea ce se numește a "mers cu trei bătăi," Ea pune toată greutatea corpului pe piciorul din spate, când se îndepărtează. Caii tineri nu dezvoltă în mod obișnuit puterea necesară pentru a face acest lucru în condiții de siguranță fără o pregătire fundamentală bună.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 2
    2. Începeți să trotting într-un cerc larg. Canterul trebuie predat într-un spațiu plat, deschis, care este de cel puțin 60 de picioare (aproximativ 20 de metri). Începeți prin trotting într-un ritm constant și confortabil (în orice direcție este cea mai ușoară pentru a controla.)
  • Caii au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a echilibra corect pe măsură ce învățau Canterul, așa că nu scapi și folosește un spațiu prea mic. În unele cazuri, o lipsă de spațiu poate duce chiar la niște cai să devină paniconi sau agitat.
  • Rețineți că, în acest moment, calul ar trebui să fie îndreptat cu pâine, șa, reini laterali și cizme.
  • Imagine intitulată Canter cu etapa 3
    3. Efectuați câteva tranziții de bază pentru a obține atenția calului. Înainte de a învăța Canterul prima dată, doriți ca calul dvs. să fie atent și răspunzând la dvs. Pentru a face acest lucru, dați calului câteva comenzi pe care le știe deja. De exemplu, încercați să treceți între o plimbare și un trot și înapoi de câteva ori până când calul este ascuțit pentru comenzile dvs. și răspunde instantaneu.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul 4
    4. Cereți calului. Acum, sunteți gata să efectuați comanda Canter. Scoateți calul în mișcare într-un cerc larg la un trot din nou. Când sunteți gata, spuneți "CAN-TER" într-o voce ascuțită (dar nu furioasă). Scopul este de a asocia comanda dvs. verbală cu actul pe care sunteți pe cale să vă ușurați calul - în cele din urmă, numai vocea dvs. ar trebui să fie suficientă pentru a obține un canter bun de la calul tău.
  • Când faci această comandă, vei executa câteva comenzi cu corpul tău (descris în următorul pas) simultan. Pentru mai multe detalii despre aceste indicii corpului, Consultați secțiunea de mai jos.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul 5
    5. Încurajați Canterul cu corpul dvs. inferior. De îndată ce dați "CAN-TER" comandă, glisați șoldul interior (partea îndreptată spre interiorul cercului pe care îl trotiți) înainte și șoldul din afară înapoi. Așa cum faceți acest lucru, strângeți cu piciorul interior și glisați piciorul exterior înapoi. În mod ideal, calul ar trebui să interpretați acțiunile dvs. ca o comandă pentru a merge mai repede. Consultați secțiunea de mai jos Pentru mai multe detalii și Pentru informații despre formularul și postura corespunzătoare odată ce începeți să puteți.
  • Notă, totuși, că, dacă calul nu pare să observe comanda dvs., puteți folosi un bici de Lunge sau un alt ajutor de echitație (ușor) pentru a-și atrage atenția. Cu toate acestea, acest lucru funcționează cel mai bine dacă calul este deja confortabil folosind aceste ajutoare - dacă nu, ei se pot confunda.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 6
    6. Repetați comanda dvs. dacă calul începe să trot mai repede. Dacă, după ce a oferit comanda Canter, calul rămâne într-un trot cu două batai și nu trece într-un canter cu trei bateți, dați comanda (și mișcările corpului) încă o dată. Calul ar trebui să meargă mai repede. Dacă este necesar, repetați din nou comanda. După un anumit punct, va trebui să tranziți de la trot la canter pentru a merge mai repede.
  • Odată ce calul se transformă în cutie, asigurați-vă că îl recompensați prin lăudarea cu entuziasm cu vocea voastră. Dacă vrei, poti calul de pe gât. În timp, aceste recompense ar trebui să se asocieze ca urmare a comenzilor dvs. cu sentimente pozitive în mintea calului.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 7
    7. Să se întoarcă într-un trot când calul obosește. Credeți sau nu, un canter de bază poate fi destul de obositor pentru un cal tânăr care nu și-a construit încă mușchii de echitatie. Fiți atenți la mișcarea calului tău, în timp ce se află sub tine. De îndată ce simți că canterul începe să devină dezechilibrat sau în afara ritmului, trecerea înapoi într-un trot și dați imediat o jumătate de oprire comanda pentru a obține mișcările calului înapoi sub control. Consultați secțiunea de mai jos Pentru informații mai detaliate despre efectuarea unei jumătăți de oprire.
  • Rețineți că, la început, un cal poate fi capabil să facă mai puțin decât un singur cerc complet de cantring simultan. Aceasta este ok - cu practică frecventă, calul va deveni mai puternic și mai încrezător.
  • Folosind un călăreț experimentat ca observator, poate ajuta foarte mult aici.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul 8
    8. Repetați comenzile de cantrum. Luați din nou calul într-un cerc și repetați pașii de mai sus pentru a începe un alt canter. Repetați acest lucru de mai multe ori, rămânând conștienți de oboseala calului tău așa cum o faceți. Este posibil să observați că calul dvs. devine mai receptiv la comenzile dvs. într-o singură sesiune de instruire. Dacă nu, fiți răbdători - acest lucru va veni cu timpul.
  • Păstrați sesiunile de antrenament scurt la început, astfel încât calul să nu devină prea obosit sau să-și piardă interesul. O sesiune de formare de aproximativ 20 de minute este bine pentru prima lună sau la astfel de formare.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 9
    9. Variază practica dvs. în următoarele câteva luni. Când vă călăriți calul "adevărat",Nu veți fi limitați la pur și simplu să vă mâncați într-un cerc. Pentru a vă oferi calului felul de versatilitate că va avea nevoie de cantruire în situații practice, încercați să vă schimbați rutina de antrenament odată ce este confortabil cu cel descris mai sus. Câteva idei bune sunt:
  • Canter și trot în figura opts pentru a obține calul tău să se întoarcă la ambele părți.
  • Trot cercuri strânse în colțurile zonei de antrenament, făcându-vă calul de la unul la altul în ordine.
  • Canter și Trot într-un curs lung, înfășurat de propriul design.
  • După o lună de formare, încercați să executați o jumătate de oprire în timpul unui canter.
  • Partea 2 din 3:
    Perfecționarea tehnicii de echitație
    1. Imagine intitulată Canter cu calul tău Pasul 10
    1. Începeți cu poziția deschisă, erectică. În timp ce profesioniștii pot face să pară fără efort, un bun canter rezultă atât de mult din eforturile călărețului, așa cum se întâmplă de la calul. După cum puteți, corpul dvs. ar trebui să fie poziționat pentru a deschide umărul frontal al calului și pentru a ține calul din spatele circumferinței, toate adăugând mișcarea înainte. Să presupunem următoarele posturi În timp ce vă deplasați să se pregătească pentru a trece la un canter.
    • Ține-ți spatele drept.
    • Păstrați pieptul în sus.
    • "Deschis" pieptul tău prin desenarea umerilor înapoi ușor.
    • Utilizați mușchii de bază ai șoldurilor și ABS pentru echilibru. În mod ideal, ar trebui să puteți canta fără a trage pe frâu, pommel sau corn de șa pentru a vă stabili.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 11
    2. Deschideți-vă umărul calului cu frâu. Pe măsură ce lucrați în cutie, mențineți contactul de contact bun, dar deschideți partea interioară a calului în timp ce țineți o prindere fermă pe arma exterioară. Acest lucru vă va oferi un sprijin important pe bătăile diagonale. Rețineți, totuși, că scopul de aici nu este de a susține calul prea puternic, deoarece trebuie să-și dezvolte propriul sentiment de echilibru în timp ce se coace.
  • Imagine intitulată Canter cu etapa ta 12
    3. Utilizați indiciile corpului pentru a cere un canter. Așa cum este descris în secțiunea de mai sus, încorporarea unui cal pentru Canter implică mai multe mișcări simultane ale corpului călărețului. Urmați pașii de mai jos pentru a începe Cantering:
  • Întoarceți torsul și umerii (păstrați-vă șoldurile drepte), astfel încât umărul dvs. din exterior să fie poziționat ușor înapoi decât umărul în interior.
  • Mutați piciorul din spate înapoi. Așa cum faceți acest lucru, dați o presiune cu piciorul interior și glisați ușor șoldul în interior înainte.
  • Utilizați brațul interior pentru a ridica conducerea corectă. Acest lucru deschide, de asemenea, umărul principal al calului, ajutându-i să înțeleagă intențiile, păstrând în același timp mișcarea lor "colectate."
  • Folosind piciorul din spate, stoarceți cilindrul calului și cereți o viteză sporită. Rețineți că unii cai sunt, de asemenea, instruiți să se deplaseze într-un canter când le împovărați cu a "Kissy" zgomotul (diferit decît pulverizarea vitezei crescute), deci este posibil să fie necesar să faceți acest lucru în același timp.
  • Asigurați-vă că vă faceți griji în spatele circumabilității - adică cu picioarele dvs. la câțiva centimetri înapoi de unde ar fi blocat în mod obișnuit. În plus, încercați să nu vă mișcați mâinile înainte. Aceste greșeli vă pot obține un trot rapid sau o trecere laterală.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. de cai 13
    4. Stai cu canterul. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Canter este că este de fapt destul de ușor de mers. Spre deosebire de un trot, un canter este foarte neted pentru călăreț, oferind a "Mai plutitoare" simți mai degrabă decât "Bulgier" unul din trot. Cu toate acestea, ea este Posibil să călăreți incorect Canterul, utilizați pașii de mai jos pentru a vă asigura că stați corect:
  • Țineți frâiele fără să le trageți. La fel ca atunci când ați tăiat canterul, ar trebui să aveți un contact sporit pe contactul din exterior și contactul luminos din partea interioară. Dacă vă simțiți în afara controlului și trageți pe reini pentru echilibru, atunci mergeți prea repede și ar trebui să vă încetinească calul.
  • Rămâneți echilibrat într-o poziție erectă și verticală. Nu vă sprijiniți înainte sau în interior. Deși se poate simți ca invers, calul devine o mare parte din capacitatea sa de a echilibra pe baza a ceea ce faci pe spate. Dacă sunteți în afara echilibrului și ați terminat înainte și în (cât mai mulți călăreți neexperimentați au tendința de a face), calul dvs. va avea un timp greu să nu facă același lucru.
  • Evitați prinderea cu picioarele. Ca și în cazul trottingului, poate părea instinctuală să "țineți" calul folosind picioarele. Cu toate acestea, acest lucru va da semnalele mixte de cai, deoarece de obicei este un indiciu pentru a accelera. Similar cu tugging-ul pe frâie, dacă simți că nu poți rămâne în șa fără a prinde cu picioarele, încetiniți până când poți rămâne confortabil.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul de cal 14
    5. Fi gata să țină o jumătate de oprire. O jumătate de oprire este, în esență, o oprire parțială, așa cum sugerează numele său. Jumătate de oprire poate fi efectuată la orice viteză și se face similar cu modul în care ați împiedica o oprire regulată. Această tehnică devine picioarele din spate ale calului pe pământ, ceea ce îi conferă puterea și echilibrul necesar pentru a începe fie un canter colectat, fie obținerea mișcărilor lor sub control. Nu trebuie să vă împotriviți o jumătate de oprire în scopul de a canter, dar faceți acest lucru vă va da calea mai bună a calului pentru a vă deplasa în mers mai rapidă. Utilizați pașii de mai jos pentru a Cue o jumătate de oprire:
  • La un canter, mențineți un picior de susținere moale, în timp ce vă așezați și vă fixați spatele în pregătirea pentru o oprire.
  • Lăsați coatele să se întoarcă și să pună o mică presiune asupra lui Frunze ca și cum vă cereți să treceți într-un trot.
  • De îndată ce simți că calul tău răspunde, adăugați mai mult picior, înmoaie degetele pe rein și reluați cantering. Acest lucru se poate simți ca și cum vă cereți calului "canter în loc" Pentru un moment scurt.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Canter cu calul dvs. Pasul 15
    1. Evitați rotiți-vă umerii. Filmele occidentale vechi au imagini popularizate ale cowboy-urilor care se îndepărtează de caii lor cu întregul corp care se mișcă în sincronizare cu calul. În timp ce este un lucru bun pentru șoldurile dvs. pentru a vă deplasa, torsul și umerii dvs. nu ar trebui să influențeze sau să rocă în timp cu calul. Acest lucru vă poate pune atât de echilibru, cât și calul tău, făcând ca canterul să stea.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. Pasul 16
    2. Păstrați călcâiele în jos. Aceasta este adesea o problemă la un mers mai rapid pentru călăreții de început. Piciorul tău ar trebui să fie situat în etrier, astfel încât să vă puneți greutatea pe mingea piciorului cu degetele de la picioarele cu ușurință și călcâiul tăiat. Acest lucru vă menține în echilibru și vă ajută să vă împiedicați să vă sprijiniți înainte sau să prindeți picioarele.
  • Dacă aveți un timp greu de făcut acest lucru, etrierii dvs. poate fi prea scurtă. English Stirup Irons ar trebui să fie la aproximativ înălțimea osoasă a gleznei, în timp ce etrierea în stil occidental ar trebui să fie suficient de lungă pentru a lăsa o ușoară îndoire în genunchi.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. de cai 17
    3. Păstrați mișcările de mână supuse. Poate fi dificil să vă păstrați mâinile staționare în timp ce calul este trotting sau se învârte sub tine. Cu toate acestea, în cazul în care mâinile dvs. se mișcă prea mult, ei pot să-i iau la frâie, ceea ce poate fi foarte confuz pentru cal. Încercați să vă mutați mâinile doar la fel de mult cum se simte natural de mișcarea calului - acest lucru ar trebui să fie mai ușor de experiență.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru păstrarea mâinilor, încercați ușor prindeți coama calului cu rozurile voastre. TUGUL MANELOR vă va ajuta să vă mențineți mâinile centrate și să se sincronizeze cu mișcarea naturală a calului.
  • Imagine intitulată Canter cu calul dvs. Pasul 18
    4. Evitați leagăn picioarele. Pe măsură ce șoldurile voastre se schimbă în mod natural cu fiecare dintre pașii calului, poate fi ușor să lăsați mișcarea să nu poarte și în picioare. Acest lucru, cu toate acestea, este o idee proastă, deoarece mișcările excesive de picior pot confunda calul. Încercați să vă păstrați piciorul în propriu "în spatele circumabilității" Poziția de conducere pentru controlul maxim și răspunsurile ascuțite de la calul tău.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor, încercați să păstrați călcâiul în etrier (așa cum este sugerat mai sus.) Acest lucru tinde să-ți împingeți în mod natural picioarele înapoi în poziția corectă.
  • Imagine intitulată Canter cu calul dvs. Pasul 19
    5. Nu intrați în poziția fetală. Asa numitul "fetal" poziția este o greșeală de călărie care implică înclinarea înainte (uneori să apuce o mână de mână pe coadă, corn, pommel sau reins), prinsând cu picioarele, înclinați degetele de la picioare și aduceți tocurile în sus. Acest lucru este de obicei un răspuns nervos făcut în speranța de a menține echilibrul și de a împiedica călătorul să cadă, dar, din păcate, doar opusul: vă aruncă calul în afara echilibrului și accelerează calul în sus.
  • Bun de auto-control în timp ce călăria este important pentru a evita acest lucru. Când te îngrijorezi, încetini calul în jos, slăbiți picioarele și vă sprijiniți. Chiar dacă simțiți că vă sprijiniți prea departe, șansele sunt că probabil veți fi perfect verticale (care este o poziție bună de cantruire.) Rezistă nevoii de a "mențin pe poziție" și aderență strâns - amintiți-vă, acest lucru vă va da opusul din ceea ce vrei.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. de cai 20
    6. Nu vă slăbiți. Nu este un obicei bun, în general, să vă slăbiți umerii și să vă curbați spatele în timpul călătoriei și este o idee deosebit de slabă când vă mâncați. Asigurați-vă că umerii dvs. sunt întotdeauna în poziție verticală și poziționată peste șolduri. Acest lucru vă oferă un echilibru mai bun și vă împiedică să vă îndemnați în mod accidental calul pentru a merge mai repede (vezi mai sus.)
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă menține poziția, încercați să utilizați o cultură lungă, alunecată în spatele spatelui și în cârligul fiecărui cow în timp ce călătoriți. Acest lucru vă va împiedica să vă bucurați înainte și vă va ajuta să rămâneți în picioare în poziția corectă de echitație.
  • Imagine intitulată Canter cu pasul dvs. de 5
    7. Păstrați-vă miezul puternic. Forța de bază este esențială pentru cantring, deoarece călăria un cal (în special la viteze mai mari) este un antrenament care folosește puternic mușchii de bază. Chiar dacă faceți totul altceva corect (umerii înapoi, călcâi în jos, poziție verticală etc.), dacă te duci moale în mijloc, acest lucru vă poate face să vă pierdeți centrul de greutate. Păstrați-vă centrat cu un nucleu ferm vă va ajuta calul să mențină un canter colectat și să facă lucrurile mai ușoare și mai confortabile pentru dvs. pe termen lung, pe măsură ce vă învățați noi abilități.
  • Dacă vă simțiți ca mușchii dvs. de bază, nu sunteți de până la par, poate doriți să practicați să faceți exercițiul de scânteie în timpul liber. Intrați în poziția pushup, dar echilibrați coatele dvs. cu antebrațele care se află de-a lungul podelei. Țineți această poziție atâta timp cât puteți, faceți o odihnă de un minut și repetați de trei ori. Dacă faceți acest lucru în fiecare zi, trebuie să observați o diferență semnificativă în echilibrul dvs. în timp ce călătoriți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, poate ajuta la respirație în sincronizare cu calul tău, calul tău inhalează când copitele lor frontale sunt de pe pământ și exhalează când copitele din spate sunt în afara pământului, respirația în sincronizare cu calul tău vă va oferi o mai bună înțelegere a modului în care dvs. Lucrări de cai.
  • Dați ajutoarele pentru Canter într-un colț (dacă călărește într-o școală). Acest lucru va ajuta calul să renunțe la piciorul de lider corect.
  • Dacă sunteți un începător, aveți întotdeauna un călăreț cu experiență în timp ce vă învățați calul. Aceasta este o idee bună, chiar dacă sunteți destul de experimentați.
  • Utilizați un ajutor ferm, astfel încât calul dvs. să preia canterul fără a începe pur și simplu un trot rapid și bumpy. Dacă calul tău nu ridică cantarul, încetini trotul, astfel încât să fie constantă și echilibrată din nou înainte de a reaplica ajutoarele la Canter.
  • Nu țipa sau nu țipă când mănânci sau calul, chiar dacă ești încântat că tu în cele din urmă a primit-o. Acest lucru poate cauza calul la "ciudat afară" și poate chiar de panică într-o alergare plină.
  • Dacă este posibil, luați în considerare faptul că un călăreț sau instructor experimentat vă puneți calul pentru dvs. în timp ce sunteți montat (cu alte cuvinte, calul ar trebui să călătorească într-un cerc în jurul celeilalte persoane la sfârșitul unei linii de lunge în timp ce o conduci.) În acest fel, persoana de pe teren controlează viteza și direcția calului, astfel încât să vă puteți concentra pe cantering.
  • Avertizări

    Toți piloții ar trebui să poarte o cască aprobată și o încălțăminte adecvată (cizme tare cu un călcâi).
  • Nu încercați niciodată acest lucru fără o experiență de cal anterioară! Purtați întotdeauna o casca și aveți un trainer de gardian sau calificat cu dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar