Cum de a alege tipul corect de stimulare pentru călărie

Ajutoarele artificiale (Whip, Spurs) ajută la consolidarea ajutoarelor naturale, cum ar fi mâinile, picioarele, vocea și corpul. Dar cea mai grea parte este alegerea ajutorului artificial potrivit.Atunci când alegeți un stimulent, există mulți pentru a alege, și poate părea prea confuz și insuportabil. Dar este foarte ușor să găsiți impulsul potrivit pentru tipul potrivit de călărie.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare a pasului de echitatie 1
1. Decideți de ce aveți nevoie de spurs. Mulți călăreți doresc să obțină un set de spursuri doar de dragul lor. Spurs ar trebui folosit numai pe un cal instruit, care a învățat comenzi de picior. Mulți piloți mai tineri investesc într-un set de spurs, (dummy Spurs), deoarece picioarele lor nu ajung la partea caii, sau mușchii picioarelor lor nu sunt încă suficient de puternice pentru a aplica forța. Spurs fac rău și / sau irită calul. Folosirea de spori ar putea să arate și să sune răcoroasă și interesantă, dar în cele din urmă îi fac calul și le poate provoca în cele din urmă să folosească un obicei ca un obicei, chiar dacă vă folosiți picioarele fără spurs.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare a calului pentru călărie Pasul 2
    2. Alegeți stilul corect de stimulare a stilului dvs. de echitatie. Multe stiluri de călărie, cum ar fi dresaj și vest, încorporează stimularea ca parte a codului de îmbrăcăminte obligatoriu, ceea ce înseamnă că nu sunteți cerut să purtați sau să le utilizați. Pentru limba engleză, stimulatorul este în general "linie subțire" și este un contact strâns, permițând mișcărilor de precizie și plecării exacte fără ca indicii să fie vizibili. În vestul occidentalului sunt mult mai mari pentru a permite să se potrivească în jurul unui boot occidental, ele sunt, de asemenea, mai mult pentru a permite mișcări exacte datorită poziției piciorului piloților într-o șa occidentală. Rowel la capătul Spur Western oferă, de asemenea, în multe cazuri, o răsturnare mai moale, în timp ce se rostogolește mai degrabă decât să jobs calul.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare pentru călărie Pasul 3
    3. Selectați dimensiunea potrivită.. Dacă ați călătoriți într-un test de dresaj, iar coada dvs. de spur a fost prea mică, calul nu ar fi putut să simtă sprația sau piciorul. La rândul său, lovitura constantă ar face calul rănit și surd la picior. Cu o coadă prea lungă, vârful nu va atinge calul în poziția corectă și va provoca dureri nejustificate.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare a pasului de călărie
    4. Alegeți spurtul potrivit pentru dvs. Dacă concurează într-o clasă de vest ca spectacol, veți observa că mulți dintre călăreți au spursuri Flashy. Silier strălucitor și aur care jingle și jangle. Nu este nevoie de o mulțime de zgomot într-un spur, deși este o alegere personală. Comparați acest lucru cu Riders Riders, veți observa că Spursurile sunt adesea mai lungi pentru călăreții avansați, iar călăreții de top au, de asemenea, un Rowel pe spurul lor englez. În toate cazurile, consultați regulile spectacolului și dacă nu sunteți sigur, contactați Biroul de spectacol pentru orientări și restricții privind dimensiunea și forma stimulării.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare pentru călărie Pasul 5
    5. Obțineți potrivirea perfectă. Un impuls ar trebui să se potrivească în jurul călcâiului portbagajului și ar trebui să stea pe buza călcâiului sau pe buza de pluș în funcție de tipul de boot pe care îl purtați. Dimensiunile generice sunt disponibile în formă de copil, tineret, doamnelor și bărbaților. Copilul sunt făcute pentru picioare mici, în timp ce bărbații sunt făcuți pentru dimensiunea 11 și picioarele mai mari. Nu vă gândiți doar pentru că sunteți o doamnă cu un mic picior, că dimensiunea voastră va fi un tânăr. Dimensiunea va depinde, de asemenea, de locul în care ar trebui să stea și de lungimea coapsei, cât mai multe împrăștieri mărește, pe măsură ce dimensiunea stimulării creșterii. Când cumpărați un set de spurs, șezlia vă va ajuta să alegeți dimensiunea potrivită.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare a pasului de echitatie de cai 6
    6. Selectați o coadă. Forma de coandă intră în joc când călărește cu vest. Când stai într-o șa de vest, piciorul este împins înainte și afară. În timp dacă dacă ați așezat într-o șa engleză sau o ședere de dresaj, piciorul este aproape plat față de partea de cai. Acest lucru va determina dacă afirmația va trebui sau nu să fie dreaptă sau curbată și în ce măsură. Western Spurs sunt deja curbate și le puteți cumpăra în diferite grade. Cel mai bine este să vă plimbați calul fără nici un stimulent și să vă simțiți de locul în care piciorul dvs. se referă la partea de cai și cum călătorește. Un ghid general este dacă puteți simți caii, atunci este nevoie de o scurtă coadă cu un grad mai mic de curbă, deoarece sunteți mai puțin capabil să simțiți partea de cai, o coadă mai lungă și un grad mai mare de curbă este nevoie. Spursurile engleze au deja o îndoire ușoară, permițând un contact strâns, aceste spori nu vin în grade variate.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare a pasului de echitatie 7
    7. Selectați o dimensiune a coastei Multe organizații au reglementări privind dimensiunile coapsei. În Australia pentru Clubul Pony, tija de spur nu trebuie să depășească 30 mm și nu trebuie să fie sub 7 mm lățime la punctul gâtului (Ref: cartea de reguli PCA). În spectacolele occidentale, reglementările sunt diferite, deoarece ofițerul de bunăstare a calului va considera că orice spumă crudă sau umane ilegală și poate apărea eliminarea. Toate acestea depind de societate, organizație și reguli ale asociației.
  • Imagine intitulată Alegeți tipul corect de stimulare pentru călărie Pasul 8
    8. Alegeți cureaua potrivită. Curelele vin în diferite forme și dimensiuni, în funcție de utilizarea impulsului și de evenimentul pe care îl este utilizat pentru.
  • Multe spruri engleze au două tipuri de curele - piele vs. Sintetic. Ambele curele sunt bune, și totul depinde de ce tip de călărie faci. Dacă faceți dresaj de nivel scăzut sau a clubului de ponei etc, atunci o curea sintetică ar fi cea mai bună, ei sunt tot ceea ce este durabil meteorologic și puteți să le chucați în jurul casei dvs. fără să vă faceți griji cu privire la uleiul lor. Dacă călăriți la dresaj de nivel superior, arătați cursuri de echitatie sau vânător, atunci pielea este probabil cea mai bună alegere. Ei au un aspect clasic și, de multe ori, sunt mult mai probabil să se potrivească cu culoarea cizmei dvs., deoarece vin în bronz, maro și negru. Ca toate lucrurile din piele, este nevoie de ouă regulată. Piele este totuși mai puțin rezistentă la intemperii și, dacă este lăsată ne-ulei sau lăsată la soare, poate deveni uscată și fragilă. Spurul va purta, de asemenea, mai mult sub talpa în cazul în care boot-ul se va freca împotriva impulsului, făcându-l să devină subțire în timp.
  • Western Spur curele sunt mult mai mari și mai gravale decât curelele engleze. Și de multe ori au mai multe detalii la design. În general, o curea de vest este din piele, deși puteți curele sintetice. Ei au o cataramă mai mare în comparație cu spurtele engleze, și adesea dimensionarea este limitată, în timp ce curelele engleze pot fi folosite la copii prin cizme de dimensiuni mari. Curelele occidentale vin în diferite culori și modele. Nu trebuie să se potrivească cu modelele de boot-uri pot varia de la nuchea la piele țesută și de la argint împânzite până la curele de crescătorie cu cristale și pietre. Ei au nevoie de ouă și vor trebui să fie bine îngrijiți, deoarece curelele engleze sunt generice, în timp ce curelele de vest a stimulărilor sunt puține și departe între și doar șași de specialitate stoc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În cazul în care stimulează spurtul occidental sau englez pe boot când este folosit, încercați să strângeți cureaua. Adaptoarele pot fi cumpărate pentru sporii de vest care împiedică mișcarea și păstrați-o în poziția corectă.
  • Unii cai vor obiecta la spur. Orientarea profesională este foarte recomandată atunci când încercați Spurs pentru prima dată.
  • Când vă folosiți stimularea, încercați să frecați sau să rostogoliți acul împotriva calului atunci când aplicați presiunea pe partea calului. Sparul va funcționa mai bine și calul va fi mai receptiv. Jabbing consistent cu stimulatorul va avea efectul opus.
  • Introduceți un nou set de spursuri la calul dvs. înainte de un eveniment sau o competiție.
  • Avertizări

    Fiecare asociație, societate, club, organizație și școală au propriile politici privind spurțiile și infracțiunile răcoroase. Căutați sfatul lor pentru orientări și reguli privind dimensionarea și forma stimulării.
  • Un stimulent nu este acela de a provoca dureri la un cal, este de a ajuta la mișcările de precizie și pentru a permite o cue subtilă, mai degrabă decât să trebuiască să lovească calul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar