Cum să găsiți lentile de contact pierdute pe covor

Căderea unei lentile de contact pot fi frustrante. Sunt scumpe să înlocuiască și, după cum sunt clare, pot fi greu de localizat. Cu toate acestea, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă găsi ușor obiectivul.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea contactului
  1. Imaginea intitulată găsi lentile de contact pierdute pe covorul 1
1. Acționează rapid. Când o lentilă de contact cade, timpul este o problemă. Cu cât așteptați mai mult, cu atât mai susceptibilă lentilă va fi la germeni și daune. De asemenea, orice mișcare de pe podea poate provoca schimbarea lentilei și poate deveni mai dificil de găsit. De îndată ce un obiectiv cade, începeți să căutați. Nu vă mișcați prea mult din locul inițial în care a fost pierdut obiectivul. Scoateți pantofii, astfel încât nu veți zdrobi sau deteriora obiectivul dacă vă faceți griji accidental pe el.
  • Imaginea intitulată găsiți lentile de contact pierdute pe covorul 2
    2. Utilizați un vid cu nailon. Un truc bun pentru a găsi obiecte mici pierdute în covor, împachetează un șosete de nailon, un furtun de pantaloni sau un alt material din jurul duzei unui vid. În acest fel, atunci când rotiți vidul pe aspirație va funcționa în continuare, dar obiectivul nu va fi aspirat în vid.
  • Utilizați o pereche de șosete vechi sau furtun de pantaloni. Înfășurați-le în jurul duzei unui vid.
  • Mișcați încet duza peste partea covorului unde ați scăpat obiectivul de contact. Apoi, examinați șosetele sau chilotul pentru a vedea dacă obiectivul de contact este blocat pentru ei.
  • Este posibil să trebuiască să treci peste un pic de covor înainte de a avea succes. Lentilele de contact sunt ușoare și uneori cad departe de unde ați stat.
  • Imagine intitulată Găsiți lentile de contact pierdute pe pasul covorului 3
    3. Încercați să utilizați o lanternă. O lanternă poate fi de asemenea utilizată pentru a găsi elemente lipsă. Deoarece lentilele de contact pot reflecta lumina, folosind o lanternă poate fi deosebit de utilă. Poate face obiectivul mai vizibil.
  • Opriți toate luminile din casă și trageți orice blind-uri închise. Încercați să obțineți camera cât mai întunecată posibilă.
  • Luați o lanternă și așezați-o pe orizontală pe podea. Rotiți lanterna încet, un fel ca un far, până când găsiți obiectivul de contact.
  • Partea 2 din 2:
    Luând măsuri de precauție
    1. Imagine intitulată găsi lentile de contact pierdute pe covorul 4
    1. Verificați lentilele de contact pentru daune. Lentilele de contact pot provoca iritarea ochilor dacă sunt crăpați sau sfâșiați. Odată ce ați găsit lentilele de contact, luați-o într-o cameră luminoasă și examinați-o sub lumină. Căutați orice fisuri sau lacrimi. Dacă obiectivul este deteriorat, nu încercați să îl puneți, deoarece acest lucru poate provoca iritarea ochilor. Înlocuiți-l cu o lentilă nouă sau purtați ochelarii.
  • Imaginea intitulată găsiți lentile de contact pierdute pe covorul 5
    2. Curățați-vă contactul după aceea. Odată ce ați asigurat că obiectivul dvs. de contact este fără deteriorare, va trebui să o curățați. Nu doriți să puneți nimic în ochiul dvs. care să conțină bacterii sau resturi.
  • Dacă este posibil, dezinfectați contactul peste noapte, punându-l într-un caz cu soluția. Dacă aveți nevoie imediat de lentilă, spălați-l bine cu soluția înainte de ao pune înapoi în ochi.
  • Nu utilizați saliva sau apăsați apă pentru a curăța obiectivul de contact. Aceste lichide au bacterii care pot duce la infecții oculare. Du-te întotdeauna cu soluția special făcută pentru lentilele de contact.
  • Imagine intitulată găsi lentile de contact pierdute pe covorul 6
    3. Fi pregătit când ieșiți. Când ieșiți, ar trebui să fiți pregătiți în cazul în care un contact cade. Întotdeauna purtați ochelarii, lentilele de rezervă și soluția. Nu doriți să încheiați viziunea afectată în timpul muncii, școlii sau a comisiilor de funcționare.
  • sfaturi

    Puneți animalele de companie afară și păstrați copiii într-o altă cameră în timp ce căutați obiectivul dvs. de contact. Nu vrei să pătrundă și să se spargă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar