Cum să decideți dacă doriți sau nu urechile sa străpunse

Obținerea urechilor străpunsă poate fi o decizie mare. Există mai multe lucruri de luat în considerare înainte de a alege dacă să vă împodobiți urechile. Știind ce să se aștepte și diferiți factori de cântărire vă vor ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză că veți fi mulțumiți.

Pași

Partea 1 din 3:
Decideți dacă sunteți sau nu sunteți gata
  1. Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 1
1. Luați în considerare vârsta dvs. Nu există nici o restricție legală la vârsta legală atunci când puteți să vă străpungeți urechile, dar veți avea nevoie de consimțământul semnat de la un părinte dacă sunteți sub vârsta de șaisprezece ani. Vârsta medie pe care oamenii o primesc urechi este de șapte, dar este variază de la copil la maturitate.
  • Dacă sunteți în școală, este important să luați în considerare regulile școlii privind piercing-urile corpului. Dacă nu sunt permise, ați putea dori să așteptați să le pierdeți.
  • Un bun indicator al faptului dacă sunteți suficient de vechi pentru a vă străpunge urechile este dacă puteți avea grijă de urechi străpunse.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 2
    2. Gândiți-vă la cost. Obținerea urechilor perforate implică două costuri: costul piercingului și costul bijuteriilor. Va trebui să plătiți Piercer pentru timpul și materialele lor și să plătiți pentru cercei pe care l-ați străpuns. Uneori vă puteți aduce propriile cercei, dar acest lucru este mai puțin frecvent. Asigurați-vă că aveți banii împreună înainte de a vă angaja să vă străpunși urechile.
  • Costul va varia în funcție de locul în care mergeți. Dacă mergeți la un magazin de mall (cum ar fi Claire), veți plăti mai puțin decât dacă mergeți la un salon Piercing. Un salon va fi probabil mai steril și va avea mai multe bijuterii de la alegere.
  • Costul mediu al unui piercing cutremure este între 20 și 55 de dolari, în funcție de bijuteriile.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă este sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 3
    3. Aflați despre posibila durere. Obținerea urechilor străpunsă nu este un proces foarte dureros, dar se întâmplă pentru câteva secunde. Petreceți ceva timp, având în vedere dacă simțiți că aveți toleranța adecvată a durerii pentru un piercing. Cei mai mulți pieriști vor aplica agenți amorțiți la urechile dvs. înainte de a le străpunge să plictisească durerea. Unele tipuri de piercinguri urechii au rănit mai mult decât altele. Piercing-ul tipic pentru urechi este cel mai mic dintre piercing-urile dureroase.
  • Uneori vă puteți aștepta la umflături și roșeață după piercing. Acestea pot provoca iritații și durere dacă atingeți prea mult urechile.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere factorii externi
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 4
    1. Luați în considerare motive medicale care pot face piercing riscante. Există câteva condiții care vă pot împiedica să vă străpungeți urechile sau să o faceți un proces incomod. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua o decizie finală pentru a vă asigura că este o mișcare sigură.
    • Dacă aveți erupții cutanate sau leziuni pe urechi, ați putea dori să le pierdeți piercing-le.
    • Dacă aveți o tulburare autoimună care poate întrerupe procesul de vindecare, ați putea dori să le pierdeți piercing-ul.
    • Dacă aveți alergii la bijuterii sau metale, ați putea dori să le pierdeți piercing.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 5
    2. Gândiți-vă la muncă și la școală. Ai un loc de muncă? Există un cod de îmbrăcăminte la școala dvs? Unii angajatori pot interzice anumite tipuri de piercinguri. În timp ce urechile străpunse regulate sunt probabil fine, piercing-uri cartilaj, piercinguri multiple, sau alte piercinguri neconvenționale pot fi interzise de locul tău de muncă sau de școală.
  • Uită-te peste codul de îmbrăcăminte al școlii. Probabil într-un manual dat la începutul anului privind regulile școlare. De asemenea, puteți solicita un profesor sau unui administrator la școala dvs. pentru o copie a codului dvs. de îmbrăcăminte dacă nu puteți localiza una. A se vedea dacă orice tip de piercing sunt interzise de școala dvs.
  • Dacă aveți o slujbă de normă, întrebați-vă șeful despre politica privind piercing-urile. Dacă locul dvs. de angajare interzice anumite tipuri de piercinguri urechii, este o idee rea să vă străpunge urechile în aceste moduri.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 6
    3. Vorbește cu părinții tăi. Părinții dvs. ar trebui să fie consultați dacă vă gândiți să vă străpungeți urechile. Ei pot avea reguli privind purtarea bijuterii la domiciliu și pot dori, de asemenea, să așteptați până la o anumită vârstă să vă străpunși urechile.
  • Alegeți un cadru liniștit pentru a vorbi cu părinții dvs., cum ar fi camera dvs. de zi după școală. Asigurați-vă că alegeți un timp liber de constrângeri exterioare, cum ar fi extracurrobari și lucrări.
  • Explicați calm părinților dvs. de ce doriți să vă străpunși urechile. Lăsați-i să știe că ați privit costul și înțelegeți perioada de recuperare.
  • Dacă spun părinții tăi, "Nu," acceptați acest lucru pentru moment. Plângerea vă poate frura mai mult părinții. Poate doriți să acceptați răspunsul și apoi să cereți permisiunea din nou în câteva luni sau într-un an. Părinții dvs. pot fi mai dispuși să vă permită să vă străpungeți urechile dacă sunteți mai în vârstă.
  • Partea 3 din 3:
    Decizia de a fi străpunsă
    1. Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 7
    1. Luați în considerare diferite tipuri de piercinguri lobi. Majoritatea oamenilor își străpunse urechii străpuns, ceea ce este cel mai acceptat mod de piercing pentru urechi. Acesta va fi considerat adecvat la majoritatea școlilor și locurilor de muncă. Bijuteriile sunt străpunse prin secțiunea liberă în fața urechii chiar deasupra urechii. Oamenii vor pune adesea știfturi sau cercuri în acest piercing.
    • Puteți obține și mai multe găuri în lobul urechii, permițându-vă să afișați mai multe cercetări diferite.
    Sfat de experți

    Există o mulțime de destinații de plasare diferite pe care le puteți alege pentru piercing-uri urechii, în funcție de estetica pe care o doriți.

    Roger Rodriguez

    Roger Rodriguez

    Piercing Specialistroger Rodriguez, cunoscut și sub numele de Roger Rabb!T, este proprietarul anticului de podoabă Piercing, un studio de piercing cu sediul în zona din Los Angeles, California. Cu peste 25 de ani de experiență de piercing, Roger a devenit coproprietarul mai multor studiouri de piercing, cum ar fi perforarea corpului de invidie și piercing-ul rebelului rebel și învață ambarcațiunile de perforare a corpului la antice aborne. El este membru al Asociației Piercilor Profesioniști (App).
    Roger Rodriguez
    Roger Rodriguez
    Piercing specialist
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pasul 8
    2. Priviți în piercing-uri de cartilaj. De asemenea, puteți străpunge cartilajul pe ureche. Aceasta este zona rigidă care vă înconjoară urechea. Cartilajul piercing-urilor sunt mai puțin frecvente, dar mulți oameni preferă aspectul. Țineți minte că cartilajul Piercing este mai dureros decât zonele cărnoase cum ar fi urechea. Există multe aplicații de telefon pe care le puteți descărca, care vă permit să încărcați o imagine a dvs. și apoi să previzualizați mai multe piercing folosind acea imagine. Luați în considerare utilizarea unei aplicații ca aceasta pentru a vizualiza mai bine un potențial piercing dacă mergeți la un traseu neconvențional.
  • Rook-ul este străpuns prin pliul cartilajului în ureche chiar deasupra deschiderii spre gaura urechii. Este adesea străpuns cu un barbell sau uneori un stud.
  • Piercing-urile industriale și orbitale sunt străpunse prin cartilajul superior al urechii dvs. Industria este de obicei o piercing folosind două găuri. Orbitalul este de obicei mai mult de o parte piercing-by-side (cercuri mici sau știfturi).
  • Helixul este străpuns prin cartilajul exterior pe marginea exterioară a urechii. Există o mulțime de moduri diferite pe care această piercing le poate face. Unii vor avea mai multe găuri folosind o bucată de bijuterii. Unele au mai multe bucăți de bijuterii, alături de.
  • Helixul în față este străpuns prin cartilajul frontal exterior al urechii. Oamenii vor pune de obicei un mic hoop sau un știft în acest piercing.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 9
    3. Decide unde să fie străpuns. Există două metode principale de urechi de piercing, folosind un pistol de piercing încărcat cu arc sau un ac sterilizat. Cele mai multe "magazine de mall" folosesc arme de piercing, care străpunge urechea prin împușcarea cercei prin ureche. Cele mai multe saloane de piercing folosesc ace sterilizate golite. Saloanele de tatuaj utilizează, de asemenea, ace sterilizate, dar pot exista cerințe specifice de vârstă pentru obținerea unui piercing făcut la un salon de tatuaj în unele state. Ei străpunge prin îndepărtarea cărnii atunci când sunt introduse în loc țintă pe ureche. Apoi pun cercele în gaură.
  • Dacă mergeți la un magazin de mall, probabil veți plăti mai puțin. Este posibil să nu obțineți aceleași standarde de sterilizare pe care le veți obține la un salon Piercing.
  • Opțiunile de cercetare înainte de a lua o decizie. Asigurați-vă că locul unde mergeți are recenzii bune. Dacă procedura nu este sterilă, puteți risca infecția.
  • Nu vă fie frică să întrebați Piercer despre formarea lor și cât timp au făcut urechile de piercing. Majoritatea sunt fericiți să furnizeze aceste informații.
  • Unii dermatologi și pediatri vor străpunge urechile pentru copii. Întrebați-vă dacă este o opțiune.
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 10
    4. Alegeți bijuteriile. Există o mulțime de opțiuni când vine vorba de bijuterii pe care le puteți obține pentru piercingul tău. Puteți alege studuri simple sau cercuri mici. Luați în considerare faptul că primul dvs. set de bijuterii ar trebui să fie ușor de curățat în jur, așa că nu alegeți nimic prea nebun.
  • Tipul de metal pe care îl obțineți este important. Doriți să obțineți oțel inoxidabil de grad de implant, aur sau titan. Aceste metale sunt hipoalergene și nu vă vor irita pielea în timp ce vindecați.
  • Asigurați-vă că sfârșitul postului de piercing este mic și are un punct fin, astfel încât să alunece prin gaură.
  • Sfat de experți

    Evitați să mergeți la un studio care încearcă să vă vândă bijuterii din argint, fie ceva plătit sau acoperit, deoarece acestea se vor descompune în timp.

    Roger Rodriguez

    Roger Rodriguez

    Piercing Specialistroger Rodriguez, cunoscut și sub numele de Roger Rabb!T, este proprietarul anticului de podoabă Piercing, un studio de piercing cu sediul în zona din Los Angeles, California. Cu peste 25 de ani de experiență de piercing, Roger a devenit coproprietarul mai multor studiouri de piercing, cum ar fi perforarea corpului de invidie și piercing-ul rebelului rebel și învață ambarcațiunile de perforare a corpului la antice aborne. El este membru al Asociației Piercilor Profesioniști (App).
    Roger Rodriguez
    Roger Rodriguez
    Piercing specialist
  • Imaginea intitulată Decideți dacă doriți sau nu urechile dvs. Pierd Pasul 11
    5. Îngrijirea piercing-ului tău. Obținerea urechilor străpunși le lasă vulnerabilă la infecție, asigurându-vă că vă îngrijiți după piercing. Timpul mediu de vindecare pentru urechile străpunse este de patru până la șase săptămâni. Procesul de îngrijire a atenției nu durează prea mult timp, dar necesită consistență. Pierderul dvs. ar trebui să vă ofere instrucțiuni detaliate după îngrijire.
  • Păstrați cerceii străpuns în urechile dvs. până când găurile dvs. sunt vindecate. Numai atunci puteți schimba cerceii la un alt set de cercei.
  • Spălați întotdeauna mâinile înainte de a atinge sau curăța piercing-ul. Asigurați-vă că eliminați orice material uscat încruțit care sa acumulat în jurul piercingului.
  • Aplicați un săpun ușor sau salină la piercing cu o minge de bumbac. Clătiți și uscați zona. Faceți acest lucru de două ori pe zi în timpul procesului de vindecare.
  • Dacă aveți o soluție post-îngrijire, puteți folosi acest lucru în loc de săpun.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Piercingul urechii rănit?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu prea mult, pentru majoritatea oamenilor. Se simte ca un vârf ascuțit, dar după câteva secunde durerea se îndepărtează.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 58
    • Întrebare
      După ce mi-am vindecat piercing-urile urechii, trebuie să-mi spăl mâinile înainte de a atinge sau schimba cerceii?
      さい ちょう
      さい ちょう
      Răspunsul comunității
      Nu este o necesitate, dar este recomandat să vă spălați mâinile înainte de a atinge sau schimba cerceii pentru a evita bacteriile și a obține o infecție.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 2Alpicios 39
    • Întrebare
      Este dureros să dormi cu știfturi?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dormind cu știfturi pot fi dureroase, dar este o durere foarte minoră. Dacă dormiți cu știfturi, încercați să nu puneți prea multă presiune asupra urechilor dvs.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 35
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Dacă primiți o infecție, vizitați medicul.

    Avertizări

    Fără a avea grijă de urechile dvs. poate provoca infecții.
  • Nu utilizați unguent antibacterian sau peroxid de hidrogen pe piercing. Ei vor împiedica piercingul de la vindecare.
  • Nu înotați în piscine publice sau jacuzzi până la vindecarea dvs. de piercing, pentru a evita infecția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar