Cum să curățați un nou piercing pentru urechi

Dacă ați primit recent un nou piercing pentru urechi, probabil că sunteți încântat să vă puteți dezactiva studiul Piercing pentru stiluri noi. Înainte de a putea face acest lucru, trebuie să curățați și să vă îngrijiți în mod corespunzător noul piercing pentru a evita infecția. În timp ce trebuie să aveți răbdare și dedicați sarcinii de a vă curăța piercingul, procesul este din fericire destul de simplu.

Pași

Partea 1 din 3:
Protejând urechile în timp ce le-au străpuns străpuns
  1. Imagine intitulată Curățați un nou pas de piercing 1
1. Alegeți un loc curat și profesional pentru a vă străpunge urechile. Profesioniștii din domeniul sănătății sfătuiește cu fermitate că niciodată nu vă străpungeți urechile la domiciliu.În schimb, ar trebui să găsiți un loc în care profesioniști instruiți o vor face pentru dvs. În timp ce nu există nici o garanție că nu veți obține mai târziu o infecție, începând de a merge la un loc curat, vă veți asigura că urechile dvs. se vor vindeca în mod corespunzător.
  • Nu există o reglementare federală a industriei piercing, iar multe state nu au legislație pe această temă, astfel încât să doriți să cercetați și să vizitați diferite magazine și saloane în persoană, astfel încât să puteți verifica pentru curățenie și să aflați despre cum experimentați Piercerii sunt.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing Ear Pasul 2
    2. Obțineți recenzii ale saloanelor pe care le aveți în minte. Dacă nu ați avut niciodată un piercing înainte, o modalitate excelentă de a găsi un loc sigur este să vă supravegheați prietenii pentru recomandări personale. Întreabă-le ce a fost procedura și dacă ar avea dificultăți în curățarea piercing-urilor sau dacă mai târziu au primit infecții.
  • De asemenea, ar trebui să studiați piercing-urile lor: Îți place cum au fost plasate piercing-urile?
  • Pe lângă faptul că vă recomandăm ceea ce vă recomandăm prietenii dvs., puteți merge online online pentru a căuta recenzii ale magazinelor pe care vă gândiți să vă faceți pentru piercing.
  • Imagine intitulată Curățați un nou Piercing Piercing 3
    3. Asigurați-vă că echipamentul de piercing și cercelele sunt sterilizate. Când sunteți în misiunea dvs. de cercetarea dvs. pentru a găsi cel mai bun loc pentru a vă străpunge urechile, lipiți și urmăriți alte persoane, deoarece acestea sunt străpunse și, de asemenea, intervievați personalul. Asigurați-vă că toate echipamentele care vor fi utilizate și, de asemenea, bijuteriile, sunt sterilizate în prealabil.
  • Experții recomandă să căutați o autoclavă la magazin, care este o mașină de sterilizare.
  • Imagine intitulată Curățați un nou Piercing Piercing 4
    4. Verificați că sunt folosite numai ace proaspete, de unică folosință. Experții în domeniul sănătății vă recomandă, de asemenea, să evitați pariurile de piercing în cazul în care acele sunt refolosite, chiar dacă se presupune că sunt sterilizate între utilizări.
  • Evitați să mergeți la un salon sau un magazin care folosește pistoale piercing. Chiar și atunci când acul este schimbat între utilizări, pistolul poate avea în continuare sânge sau țesut din partea clienților anteriori. Piercurile de piercing provoacă, de asemenea, o mare parte din afectarea țesutului comparativ cu acele piercing.
  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de piercing 5
    5. Ia măsuri de precauție suplimentare dacă aveți cartilajul urechii străpuns. În timp ce întotdeauna doriți să alegeți cel mai sigur, mai curat loc posibil atunci când primiți un piercing, ar trebui să fiți vigilenți suplimentari dacă doriți ca cartilajul să străpuceți. Deoarece cartilajul nu are propria sa alimentare de sânge, poate dura mai mult pentru a se vindeca, și poate fi mult mai greu de tratat în mod eficient o infecție în cazul în care se dezvoltă.
  • Profesioniștii din domeniul sănătății recomandă ferm ca numai acele proaspete să fie folosite pentru a vă străpunge cartilajul.
  • Avertizare: Piercing-urile de piercing pot provoca daune grave cartilajului, inclusiv sfărâmarea și cicatricile permanente. De asemenea, pot crește șansele de a dezvolta o infecție a cartilajelor. Nu vă lăsați niciodată cartilajul străpuns cu un pistol de piercing.

  • Imagine intitulată Curățați un nou Piercing Ear Pasul 6
    6. Asigurați-vă că Piercer are măsuri de siguranță adecvate. Doar lăsați pe cineva să-ți străpungă urechile dacă încep să-și spună mâinile cu atenție sau să folosească sanitizatorul de mână. De asemenea, ar trebui să poarte mănuși și să curețe în mod corespunzător și să vă sterilizeze urechea înainte de a-l piercing.
  • Nu vă fie frică să ieșiți din scaun dacă pierul dvs. ignoră oricare dintre acești pași.
  • Partea 2 din 3:
    Curățarea noului dvs. piercing
    1. Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 7
    1. Curățați pielea înconjurătoare și cu mâinile cu un săpun sau spălare ușoară anti-bacteriană. Înainte de a vă curăța noul piercing direct, este important ca mâinile și întreaga ureche să fie curate, astfel încât să nu introduceți murdărie sau bacterii în rana voastră.
    • Alegeți un săpun ușor și evitați orice curățare cu parfumuri, care vă pot irita pielea sensibilă.
    Sfat de experți
    Sasha Blue

    Sasha Blue

    Corpul profesional Piesersasha Blue este un Piercer de corp profesional și proprietarul de 13 lilieci tatuaj și studio de piercing în zona San Francisco Bay. Sasha are peste 20 de ani de experiență profesională de piercing de corp, începând cu ucenicia ei în 1997. Ea este licențiată cu județul San Francisco din California.
    Sasha Blue
    Sasha Blue
    Piercer de corp profesional

    Încercați să evitați atingerea piercing-ului cât mai mult posibil. De fiecare dată când atingeți piercingul dvs. puteți să-l iritați și să-l faceți mult mai mult pentru a se vindeca. De asemenea, dacă nu v-ați spălat mâinile, puteți transfera bacterii la piercing.

  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 8
    2. Utilizați o soluție salină simplă pentru a vă curăța piercing-ul. Profesioniștii din domeniul medical recomandă utilizarea unei soluții saline (sare) pentru curățare. Cel mai bine este să cumpărați o soluție salină sterilă sau o spălare de rană de la Piercer sau un magazin de droguri, dar vă puteți pregăti și unul singur:
  • Se amestecă 1/8 lingurita (0.6 g) de sare de mare cu 8 uncii fluide (240 ml) de apă caldă. Nu utilizați sare de masă, care conține ingrediente anti-cawing care pot provoca iritații. Asigurați-vă că măsurați cu atenție sarea, astfel încât să nu creați o soluție prea sarată, ceea ce poate deteriora țesutul de vindecare.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing Piercing 9
    3. Aplicați soluția salină cu bumbac curat, de unică folosință de 2 ori pe zi. În loc să reutilizeze prospectul, ar trebui să dați tifon sau o minge de bumbac în soluția dvs. salină de fiecare dată când vă curățați piercing-ul. Nu utilizați tampoane de bumbac, care pot irita piercing-ul.
  • Apoi, aplicați ușor soluția salină în jurul piercing-ului.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing Ear Pas 10
    4. Împingeți ușor piercing-ul înainte și înapoi. Pentru a obține soluția salină pe tot parcursul întregului piercing, mulți experți recomandă să vă mișcați cu atenție piercing-ul înainte și înapoi pe măsură ce îl curățați.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing Ear Pasul 11
    5. Aveți grijă să nu vă curățați piercing-ul. Spălarea noului dvs. piercing mai mult de două ori pe zi ar putea duce la iritație, care poate extinde procesul de vindecare mai lung decât este necesar.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 12
    6. Evitați utilizarea alcoolului sau a peroxidului de hidrogen pe piercing-ul dvs. În timp ce s-ar putea crede că alcoolul sau peroxidul vă vor steriliza piercing-ul, ambele pot încetini de fapt procesul de vindecare prin uscarea rănii și uciderea celulelor sănătoase ale pielii.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 13
    7. Să se abțină de la aplicarea medicamentelor suplimentare la piercing-ul dvs. Experții recomandă, de asemenea, că nu utilizați unguente sau creme antibiotice decât dacă sunt îndreptate către un medic pentru o infecție. De asemenea, acestea pot fi contraproductive la procesul de vindecare, deoarece pot încetini fluxul de oxigen la rana ta.
  • Pentru că sunt atât de lipicioși, pot, de asemenea, să prindă murdăria și bacteriile, potențial să vă stabiliți pentru alte necazuri.
  • Partea 3 din 3:
    Continuând să aibă grijă de piercing-ul dvs
    1. Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 14
    1. Păstrați-vă piercing cât mai uscat posibil. Mai ales când piercing-ul dvs. este proaspăt (pentru cel puțin primele 3 zile), ar trebui să îl păstrați cât mai uscat posibil. În timp ce va fi, desigur, umezi când aplicați soluția salină, doriți să permiteți piercing-ului să se usuce rapid.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 15
    2. Duș cu atenție. Dacă nu aveți nevoie să vă spălați părul, încercați să purtați un capac de duș atunci când dușului sau scăldați. Dacă vă spălați părul, faceți cel mai bine să păstrați șamponul și apa departe de urechi.
  • Nu credeți că lăsați șamponul să se spele peste urechile dvs. va fi suficient pentru curățarea piercing-urilor. Dacă este cazul, ingredientele din spălarea sau șamponul corpului vă pot irita în continuare piercing-ul.
  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 16
    3. Sări peste piscină. De asemenea, ar trebui să căutați alte forme de exerciții, pe lângă înotul în timp ce așteptați ca noul dvs. piercing să se vindece. Stai departe de piscine publice și cadă fierbinte sau dacă vrei cu adevărat sau trebuie să le vizitezi, atunci este de la sine înțeles că nu ar trebui să-ți duci capul!
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 17
    4. Permiteți numai materialelor curate să atingă piercing-ul. În afară de faptul că vă asigurați că mâinile și materialele de curățare sunt sterile, trebuie să vă spălați cu atenție toate așternuturile, pălăriile și eșarfele care pot intra în contact cu noul dvs. piercing.
  • S-ar putea chiar să doriți să purtați părul tras înapoi de la piercing-ul dvs. pentru o vreme.
  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 18
    5. Tratați ușor piercing-ul. Dacă aveți doar 1 ureche străpuns, veți găsi probabil mai confortabil să dormiți pe partea opusă, iar urechea dvs. se poate vindeca mai repede ca rezultat.
  • Dacă ambele urechi sunt străpunse, încercați să dormiți pe spate și să evitați să faceți ceva care va pune presiune asupra piercing-urilor.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou Piercing Ears Pasul 19
    6. Reglați obiceiurile telefonului. Veți dori, de asemenea, să fiți atenți când vorbiți la telefon pentru a nu puneți presiune asupra urechii dvs. și pentru a nu aduce telefonul (care poate avea destul de multă murdărie și bacterii) în contact direct cu piercing-ul dvs.
  • Luați în considerare utilizarea funcției de telefon difuzor pentru o vreme!
  • Imagine intitulată Curățați un nou Piercing Piercing 20
    7. Să fie în căutarea semnelor de infecție. Chiar dacă urmați toate pașii de mai sus, ați putea dezvolta o infecție. Vedeți Piercer dacă suspectați o infecție. Ei pot sugera tratamente la domiciliu pentru a încerca sau a recomanda să vadă medicul dacă pari că ai o infecție gravă.
  • Dacă urechea sau pielea înconjurătoare este roșie sau umflată, este posibil să aveți o infecție care se dezvoltă.
  • O ureche infectată poate produce, de asemenea, o descărcare verde sau galbenă și poate fi extraordinară la atingere.
  • În mod similar, dacă urechea dvs. este caldă la atingere sau dacă dezvoltați o febră, noul dvs. piercing poate fi infectat, caz în care ar trebui să solicitați cu siguranță asistență medicală.
  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 21
    8. Lăsați cercetarea în cazul în care bănuiți o infecție. În timp ce ați fi tentat să vă îndepărtați imediat piercing-ul dacă credeți că aveți o infecție, este mai bine să așteptați până când ați văzut un Piercer profesionist sau un medic.
  • Dacă luați cercetarea prea devreme, ar putea începe să se vindece și să prindă infecția din interiorul plăgii. Acest lucru poate duce la formarea unui abces, care poate fi grav și dureros de îngrijire.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 22
    9. Discutați cu medicul cu privire la antibiotice mai puternice pentru o infecție a cartilajelor. Piercing-ul dvs. de cartilaj poate fi mai probabil să devină infectat și, dacă va face, probabil că va fi mai dificil de tratat decât un piercing regulat. Acest lucru se datorează faptului că cartilajul nu are propria sa alimentare de sânge și, prin urmare, este mai greu pentru antibioticele dvs. prescrise să-și facă munca.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră despre ceea ce este prescris pentru infecția dvs. - este adesea nevoie de un medicament mai puternic.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 23
    10. Exclude o alergie metalică. Dacă urechea dvs. nu pare infectată, dar este incomod, mâncărime sau ușor umflate, puteți avea o sensibilitate sau alergie la metalul folosit în piercing. Mulți oameni sunt alergici la nichel, cobalt și / sau aur alb.
  • Cele mai bune alegeri pentru un piercing nou sunt niobium, titan sau aur de 14 sau 18 carate.
  • Imaginea intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 24
    11. Fii răbdător. Chiar și cu o curățare atentă și nici o infecție, un piercing pentru urechi poate dura ceva timp să se vindece. Dacă v-ați străpuns pe lărgi, ar trebui să planificați să așteptați 4 până la 6 săptămâni pentru a se vindeca complet.
  • Dacă v-ați străpuns Pinna (zona de deasupra lobului urechii), acesta poate dura până la 12 până la 16 săptămâni pentru a se vindeca.
  • Imagine intitulată Curățați un nou Piercing Piercing 25
    12. Păstrați-vă piciorul de piercing până când urechea dvs. este pe deplin vindecată. Dacă vă scoateți piercing-ul înainte ca rana să se vindece pe deplin, gaura (gaurele) poate începe să se închidă. Astfel, ar trebui să le lăsați, chiar să dormiți, până când piercingul sa vindecat complet.
  • Chiar și după ce piercingul a vindecat, este o idee bună să păstrați ceva cât mai mult posibil pentru a împiedica închiderea acestuia.
  • Imagine intitulată Curățați un nou pas de perforare a urechii 26
    13. Continuați să o păstrați curată. Faceți parte din rutina dvs. pentru a vă șterge cerceii cu frecarea alcoolului când le scoateți și din nou înainte de a le pune din nou (sau o pereche diferită).
  • Acest pas simplu vă va ajuta să vă asigurați că urechile dvs. sunt sănătoase și că vă puteți bucura de experimentarea cu accesorii distractive și diferite.
  • sfaturi

    Procedura de curățare de mai sus poate fi urmată pentru toate tipurile de piercing pentru urechi, indiferent dacă tragus, Rook sau Helix Piercing.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar