Cum de a transforma cerceii străpunsi la clip pe cercei

Dacă purtați cercei clip-on, probabil că ați observat că există mai multe opțiuni pentru urechi străpunse decât pentru dvs. Din fericire, puteți converti orice pereche de cercei străpuns în cercei clip-on utilizând un convertor. Tipul convertorului pe care îl utilizați va depinde de tipul de cercel pe care îl convertiți și dacă trebuie să păstrați cercetarea inițială. Odată ce ați convertit cerceii, ajustați-le astfel încât să le puteți purta toată ziua.

Pași

Metoda 1 din 3:
Conversia cercei cu un post
  1. Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 1
1. Achiziționați convertoare de cercei. Puteți cumpăra convertoare de cercei online sau magazinul local de artizanat. Convertoarele sunt de obicei localizate în zona de fabricare a bijuteriilor. Căutați un convertor care are un tub mic / baril pe spate.
  • Cele mai multe postări se vor potrivi în butoiul convertorului, dar verificați dimensiunea postărilor dvs. doar pentru a vă asigura.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 2
    2. Introduceți postul în cilindru. Glisați postarea în cilindrul convertorului. Apoi îndoiți postul de aproximativ 90 °. Îndoirea postului va face ca cerceii să aibă o poziție mai naturală pe ureche.
  • Utilizați o mișcare lentă constantă pentru a îndoi mesajele. Dacă posturile sunt un fel de grosime, îndoiți-le cu clești înainte de a le introduce în cilindru.
  • Odată ce îndoiți postările, cerceii nu mai pot fi utilizați ca cercei străpunsi.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 3
    3. Încercați un convertor de îndoit. Dacă nu doriți să îndoiți postul sau ar dori totuși opțiunea de a le purta ca pe un cercei străpuns, puteți utiliza un convertor fără îndoire. Pur și simplu așezați postul în cilindru și apoi puneți cerceii. Cercei vor sta sub urechea ta. Cercei străpunse studiază de obicei în jurul mijlocului urechii dvs., astfel încât să poată arăta puțin ciudat dacă utilizați acest tip de convertor.
  • Cercei drop și dangle cu posturi sunt mai potrivite pentru convertoarele de îndoire.
  • Metoda 2 din 3:
    Adaptarea cercei înclinate
    1. Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 4
    1. Achiziționați convertoare de cârlig de pește. Mergeți online sau vizitați secțiunea de bijuterii din magazinul dvs. local de artizanat. Căutați convertoare care sunt făcute pentru cercei cu cârlig de pește. Aceste convertoare înlocuiesc cârligul de cercei străpuns în loc de a lucra împreună cu cercei străpuns.
    • Aceste convertoare vor avea un mic hoop în față, care va fi folosit pentru a atașa cercei.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse pentru a clip pe cercei Pasul 5
    2. Scoateți cârligul de pește. Utilizați clește de bijuterii pentru a îndepărta ușor piesa care trece prin ureche.Deschideți cercul mic pe convertor și plasați-l în jurul gaurei de pe cercele străpunse. Utilizați cleștii pentru a închide bucla. Cerceii dvs. sunt acum gata să poarte.
  • Dacă nu doriți să eliminați cârligul de pește, puteți utiliza în schimb un convertor de hârtie.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse la clip pe cercei Pasul 6
    3. Utilizați un convertor de hârtie.Un convertor de acoperire este un cerc metal subțire pe care îl atașați la cercei străpuns. Dacă utilizați acest lucru cu un cârlig de pește, utilizați mai întâi cleștii pentru a închide prima deschidere a cercei străpunse. Odată ce cârligul de pește este închis, închideți-l pe convertorul HOOP.
  • Această metodă este una dintre cele mai rapide. Cercelul străpuns rămâne intact, deoarece nu trebuie să eliminați piesele.
  • Rețineți că acest tip de convertor va adăuga o lungime suplimentară la cercei.
  • Dacă cerceii străpuns sunt grei, poate doriți să utilizați în schimb un convertor de cârlig de pește.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând clip-on-uri confortabile
    1. Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 7
    1. Utilizați perne de clip-on.Mergeți la un magazin de bijuterii sau la orice magazin care vinde bijuterii și achiziționați perne de cercei. Unele dintre perne folosesc adeziv să rămână la clipuri. Alte perne glisați peste clipuri pentru a crea niște umpluturi suplimentare pentru urechile dvs. Dacă utilizați plăcuțe adezive, spuma trebuie plasată pe partea clemei care atinge partea din spate a lobului urechii.
    • Majoritatea acestor perne sunt reutilizabile.
    • De asemenea, puteți utiliza plăcuțele de spumă bancare adezivă de la magazinul hardware sau artizanal. Tăiați plăcuțele la orice dimensiune de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse la Clip pe Cercei Pasul 8
    2. Slăbiți limba. Cele mai frecvente tipuri de clip pe convertoare sunt clip-on-uri cu palete. Aceste clipuri au o limbă metalică care face ca clipurile să se potrivească frumos și strâns. Dacă urechile dvs. durează, utilizați o pereche de pensete, un șofer de șurub subțire sau o cheie de confort clip-on pentru a ridica ușor limba. Ridicați limba puțin și apoi încercați cerceii dvs. pentru a vedea cum se simt. Continuați să faceți acest lucru până când găsiți o potrivire care este confortabilă, dar confortabilă .
  • Dacă slăbiți limba prea mult, cerceii dvs. nu vor rămâne pe ureche.
  • Ridicarea limbii prea repede poate provoca întreruperea limbii.
  • O cheie de confort este un instrument special folosit pentru ajustarea cercei. Ar trebui să puteți găsi unul oriunde ați cumpărat celelalte consumabile.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse Pentru a clip pe cercei Pasul 9
    3. Uzura pentru perioade scurte de timp. Dacă pernele și / sau slăbirea limbii nu ajută, este posibil să fie nevoie să limitați timpul pe care îl purtați cercei. Cercei dvs. se pot simți bine pentru primele câteva ore pe care le purtați și începeți să răniți mai târziu. De asemenea, este posibil să puteți purta niște cercei toată ziua și altele pentru doar câteva ore.
  • Poate fi util să vă purtați mai întâi clipurile în jurul casei pentru a vedea cum se simt urechile voastre în timp. Apoi vă veți cunoaște limitele pentru fiecare pereche de cercei pe care le aveți.
  • Imagine intitulată Conversia Cercei străpunse la Clip pe Cercei Pasul 10
    4. Curățați urechile și cerceii.Pentru a vă curăța cerceii, amestecați o picătură de șampon pentru copii cu apă și utilizați un vârf Q-Sfat sau o periuță de dinți moale pentru a curăța. Clătiți rapid cu apă rece și utilizați un uscător de păr pe setarea rece sau un prosop moale pentru a se usca. Nu există nici o regulă tare și rapidă pentru curățarea cercei, dar cercei purtați mai mult ar trebui să fie curățate mai frecvent.
  • Evitați utilizarea oricărui acide cum ar fi oțet sau bicarbonat pentru a curăța.
  • Dacă observați orice chestii verzi de pe cercei, utilizați o scobitoare, o periuță de dinți moale sau un sfat Q pentru ao elimina.
  • Puneți alcoolul de frecare pe o minge de bumbac sau pe un pad pentru a vă curăța urechile. Acest lucru va elimina orice germeni.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar