Cum să decideți ce piercing este cel mai bun pentru dvs

Obținerea unui piercing poate fi atât interesantă, cât și plină de satisfacții. Cu toate acestea, pentru a vă asigura că nu veți regreta decizia dvs., este important să selectați unul care este potrivit pentru dvs. și care vă va face cel mai confortabil. Aflați orientările de bază pentru luarea în considerare a modului de a lua o mare decizie și sfaturi specifice, profesioniști și contra, pentru toate tipurile de piercing.

Pași

Metoda 1 din 4:
Brainstorming
  1. Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 1
1. Luați în considerare vizibilitatea piercingului. Urechea și piercing-urile faciale sunt foarte vizibile, ceea ce poate provoca probleme la școală sau pot lucra pentru unii oameni. Dacă vă gândiți să obțineți un piercing, asigurați-vă că nu va trebui să o luați la școală sau la locul de muncă.
  • Dacă sunteți setat la obținerea unuia, dați niște gândiri acoperind piercing-ul tău între timp. Uneori, școlile vor permite piercingurilor să fie acoperite cu un bandaj mic, în timp ce se vindecă.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 2
    2. Utilizați un piercing temporar. Inelele temporare pot fi tăiate ușor pe locul pe care îl gândiți la Piercing, permițându-vă să vă obișnuiți cu viziunea.
  • Dacă nu aveți un clip-pe piercing, puteți utiliza o margelă mică cu autocolante sau o bijuterie mică din plastic și o lipiți pe față cu adeziv alb non-toxic. Ar putea părea prostie, dar te poți uita la tine în oglindă din diferite unghiuri.
  • Ieșiți în public dacă doriți. Obțineți opiniile altor popoare. Continuați să vă uitați la oglindă pe parcursul zilei în iluminare diferită. La sfârșitul zilei, ați avut vreodată îndoieli cu privire la plasare? Dacă da, puteți face întotdeauna acest pas din nou.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 3
    3. Fa o fotografie. Faceți o imagine a dvs. din față și din diferite părți. Vedeți cum arată. Încărcați-l online pentru a vedea ce cred prietenii tăi. Asigurați-vă că vă arată întreaga față, cap-on, în iluminare bună.
  • Încărcați imaginea într-un editor de imagini. Poate fi la fel de simplu ca vopseaua sau puteți utiliza un editor avansat precum Photoshop sau puteți utiliza un editor online ca Pixlr.COM.
  • Plasați un punct negru (sau o imagine a unui inel sau un știft) pe fața dvs. pentru a reprezenta piercing-ul, dacă nu aveți un clip-on. Pasiți înapoi de pe computer și uitați-vă la el. Ajustați plasarea până când aveți o idee bună despre locul în care doriți. Experiment.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 4
    4. Gândește-te la defectele tale. La fel ca și cum ar părea, veți folosi piercing-uri pentru a distrage atenția sau mărirea anumitor lucruri pe care le-ați gândi ca defecte. De exemplu, un nas bumpy sau ghemuit poate fi acoperit cu ușurință cu un piercing de nară. Nu-ți place forma frunții tale? Încercați să adăugați un inel sau atrageți atenția asupra altor părți ale feței dvs., cu o piercing de buze.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 5
    5. Dormi pe el. Nu luați decizii rapide. Luați câteva săptămâni să vă gândiți la asta. Continuați să încercați pe piercing-urile false și să vă asigurați că vă place cum arată. Gândiți-vă cât de mult va dura pentru a păstra curat. Asigurați-vă că doriți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 6
    6. Consultați un Piercer certificat de aplicații cu experiență. Cea mai bună persoană care vorbește despre oricare dintre întrebările și preocupările dvs. de piercing este un Piercer certificat cu Asociația Piercilor Profesioniști (App), care este obligată să participe la un program de ucenicie de lungă durată și să rămână la curent cu sângele Borne Siguranța patogenului. Când vă străpuns, asigurați-vă că vă străpungeți un profesionist.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 7
    7. Discutați cu părinții dvs., dacă este necesar. Este posibil să fie nevoie să achiziționați consimțământul părinților dvs. înainte de a obține o parte din corpul tău străpuns. În unele zone, puteți fi 16 și să vă străpungeți fără consimțământ, în timp ce alte domenii necesită să fiți 18 pentru a obține un piercing. În unele zone, trebuie să fiți cel puțin 14 pentru a fi străpuns, cu sau fără consimțământul părinților dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Piercing urechile
    1. Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 8
    1. Luați în considerare un piercing de bază de lob. Piercing-urile urechii sunt cel mai frecvent tip de piercing corporal. Veți vedea urechi străpunse la biserică și la un concert de punk rock. Cele mai multe școli și locuri de muncă permit urechile străpunse, dar pot fi, de asemenea, acoperite cu coafuri destul de ușor.
    • PROS: Elegant și simplu, un piercing de bază de ureche-lob este un bun intro. Dacă doriți ceva mai sălbatic, puteți obține lobii străpuns de mai multe ori, sau vă puteți întinde piercing-ul cu manometre după ce se vindecă.
    • Contra: Piercing-urile lobului nu sunt cea mai interesantă alegere, dacă căutați ceva mai mult "acolo." Totuși, este o introducere bună.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 9
    2. Luați în considerare un piercing cartilaj de helix. Cartilajul ridicat pe ureche este de obicei străpuns, versatil și relativ nedureros. Această zonă a urechii face ca o opțiune de piercing excelentă și la modă.
  • PROS: Piercing prin cartilajul subțire, iar piercing-urile Helix sunt relativ simple și ușor de curățat. Este, de asemenea, suficient de versatilă pentru a vă conecta la alte piercinguri, deși se remarcă dintr-un piercing tradițional de lobi. Puteți străpunge helixul sau antihelixul, ușor mai mic pe ureche.
  • Contra: Piercing-ul se ridică puțin pe față, deși este ușor de acoperit cu anumite coafuri.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 10
    3. Amestecați-l cu un piercing de tragus. Tragusul este cartilajul din fața canalului urechii, care o acoperă parțial ca o clapă mică. În timp ce acesta este un piercing oarecum dificil, acesta se remarcă foarte mult și oferă o opțiune de piercing unic.
  • PROS: Acest piercing avansat se evidențiază din mulțime. Un mic și un inel mic sau un inel în tragus poate fi o declarație mare. Este, de asemenea, un pic dureros, care poate fi o modalitate bună de a vă arăta toleranța.
  • Contra: Deoarece cartilajul este un pic mai gros decât vârful urechii, acest piercing doare. Cercei de tragus sunt, de asemenea, susceptibile la construirea de ceară, făcând curățarea frecventă a unei necesități. Acest piercing poate fi, de asemenea, oarecum incomod la purtarea căștilor, în special la muguri de urechi.
  • Fiul aproape de tragus este "Daith," care este, de obicei, un pic mai ușor și mai puțin dureros de Pierce, dar arată destul de asemănător cu tragusul piercing. Gândiți-vă la un zero, dacă sunteți preocupat de durere și îngrijire după -care.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 11
    4. Ia în considerare o conch. Conch Piercings merge între helix și lobul, de-a lungul crestei din spate a urechii tale. Acestea fac ca un alt piercing de urechi comune.
  • PROS: Ca orice piercing pentru urechi, Conch este relativ sigur, rapid de vindecat și, în general, ușor de îngrijit în comparație cu piercing-urile faciale sau corporale. Arată minunat cu piercing-uri în stil bar.
  • Contra: Acesta este unul dintre piercing-urile urechii mai mari. Veți observa cu siguranță acest lucru.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 12
    5. Luați în considerare alte piercinguri cartilajelor. Există o mulțime de pliuri de cartilaj în ureche, iar majoritatea au fost străpunse la un moment dat sau altceva cu succes, de pieriști cu experiență și licențiat la saloane de tatuaje.
  • Dacă doriți să vă străpungeți urechile, obțineți un inel temporar pe care îl puteți clip pe diferite părți ale urechii dvs. pentru a experimenta. Lăsați-l acolo pentru o zi sau două și vedeți cât de mult vă place, apoi vorbiți cu Piercer pentru sfaturi.
  • Sfat de experți
    Karissa Sanford

    Karissa Sanford

    Corpul Piercing SpecialistCarissa Sanford este co-proprietarul Make Me Holey Body Piercing, un studio de piercing cu sediul în zona San Francisco Bay care se specializează în piercing-ul sigur și prietenos. Karissa are peste 10 ani de experiență de piercing și este membru al Asociației Piercilor Profesioniști (App).
    Karissa Sanford
    Karissa Sanford
    Specialistul piercingului corpului

    Ce piercing arată bine împreună? Karissa Sanford, un specialist în piercing, explică: "Punerea împreună diferitelor piercinguri poate arăta ca un Hodge-Poodge, dar cu bijuteriile potrivite, un grup de piercinguri poate curge împreună frumos. Bijuteriile potrivite ar putea face să pară normal și fermecător. Ar trebui să încercați să găsiți bijuterii pentru fiecare piercing care se completează reciproc."

    Metoda 3 din 4:
    Obținerea unui piercing facial
    1. Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 13
    1. Ia în considerare un piercing de nară. Poate că piercingul facial cel mai frecvent de lângă urechi este nara. Este un piercing facial elegant și din ce în ce mai bine acceptat în majoritatea comunităților, care poate fi supus atât pentru știfturi, cât și pentru inele.
    • PROS: Piercing-urile de narari sunt mult mai frecvente decât au fost, făcându-le o incursiune bună într-un piercing facial. Sunt ușor de îngrijit și relativ rapid să se vindece.
    • Contra: Este mai mult imposibil să ascundeți un piercing de nară și nu veți putea să o scoateți de câteva luni în timp ce se vindecă. Șuruburile în stilul tirbușilor sunt, de asemenea, oarecum dificil de îndepărtat.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 14
    2
    Luați în considerare un piercing septum. Septul este peretele central care separă nările dvs., chiar sub cartilaj. Septul este o alegere din ce în ce mai populară din o varietate de motive.
  • PROS: Piercing-urile septum sunt foarte versatile și ușor de ascuns. Inelele pot fi răsucite în nările pentru a le face practic invizibili.
  • Contra: Piercing-urile septum arata cu adevarat elegant cu bijuteriile drepte, dar pot arata foarte mult ca borci cu alegeri greșite. Este, de asemenea, uneori un piercing dureros, în funcție de machiajul și dimensiunea septului.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 15
    3. Gândiți-vă la o piercing de buze. În mod tipic, buza este străpunsă chiar sub linia de buze a buzei de fund, în mijloc, la partea stângă sau din dreapta sau o combinație. Buza superioară este, de asemenea, străpunsă, numită a "Madonna" la o parte și a "Monroe" la cealaltă. Indiferent dacă solo sau combinație, piercing-urile de buze sunt atât șold, cât și foarte comune.
  • PROS: Există o mulțime de combinații și variații ale piercing-urilor de buze, ceea ce înseamnă că puteți începe cu una și puteți evolua piercing-ul dvs. pe măsură ce creșteți. Dacă doriți să ajungeți la Snakipete sau Fangs, puteți încerca un singur piercing și puteți vedea cum funcționează pentru dvs., apoi reveniți pentru mai multe.
  • Contra: Orice piercing de buze vine cu o anumită măsură de risc dentar, inclusiv dinții tăiat și uzura emailului. Ca orice piercing facial, piercing-urile de buze trebuie să fie efectuate de piercuri sigure și experimentate.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 16
    4. Luați în considerare obținerea de sprâncene străpunsă. Piercingul sprâncenelor a fost finalizat pentru a arăta curajul și virilitatea. Este o selecție pungă și elegantă.
  • PROS: Piercingurile de sprâncene sunt puternice și comandante în prezența lor. Ambele baruri și inele arată rece pe sprânceană.
  • Contra: Acestea sunt, eventual, cele mai dificile piercinguri pentru a se ascunde și, de obicei, nu pot fi ascunse fără îndepărtare sau folosind un bandaj. De asemenea, sunt oarecum mai puțin populare decât au fost odată.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 17
    5. Gândiți-vă la o piercing de limbă. Piercingurile limbii sunt un tip mai avansat de piercing facial pe care unii oameni aleg să lucreze până când sunt gata. Nu este de obicei o primă piercing, dar piercing-urile limbii sunt populare pentru o varietate de motive.
  • PROS: Pentru unii oameni, piercing-urile limbii oferă atât avantaje și avantaje sexuale. De asemenea, sunt ușor de ascuns.
  • Contra: Piercingurile limbii sunt unul dintre cele mai periculoase și dureroase piercing-uri faciale pe care le puteți obține. Există un risc de afectare a nervilor și deteriorarea vasculară, dacă piercing-urile nu sunt făcute de un profesionist. De asemenea, aduc un pericol de probleme dentare.
  • Metoda 4 din 4:
    Piercing alte părți ale corpului tău
    1. Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 18
    1. Luați în considerare piercingul naval. Unul dintre piercing-urile corporale mai frecvente și ușor ascunse este navale sau Bellybutton. Probabil mai frecvente pentru femei, piercing-urile Bellybutton arată, de obicei, cele mai bune pe figuri destul de tăiate.
    • PROS: Piercing-urile Bellybutton sunt cu siguranta piercing-ul cel mai comun si social acceptabil.
    • Contra: Aceste piercing-uri sunt de obicei dureroase și necesită o mulțime de îngrijire după îngrijirea lor pentru a le menține sănătoși.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 19
    2. Luați în considerare piercingul (e). Se presupune că soldații romani au străpuns sfarcurile pentru a-și arăta curajul. Pentru bărbați și femei, piercing-urile de mamelon sunt un piercing comun și sexy.
  • PROS: Mulți oameni cum ar fi stimularea și a adăugat beneficii sexuale ale piercing-urilor mamelonului. Sunt ușor de ascuns și destul de trendy.
  • Contra: Sfârcurile sunt extrem de sensibile, iar piercing-ul poate fi destul de dureros și dureros pe termen scurt. Pe termen lung, piercing-urile pot afecta, de asemenea, producția de lapte și capacitatea unor femei să alăpteze.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 20
    3. Luați în considerare piercing-urile de suprafață. Șoldurile, spatele, capătul gâtului, și încheietura mâinii au fost străpunse la un moment dat sau altul. Piercing-urile în stil Corset sunt populare printre entuziaștii corporali și oamenii care caută ceva diferit.
  • PROS: Acestea sunt cele mai capturate și spectaculoase tipuri de piercing corporal, din cauza dificultății de a le trage. Desenele de piercing pot fi de asemenea făcute pe suprafețele pielii.
  • Contra: Aceste piercing-uri sunt de obicei destul de avansate și sunt predispuse la respingere. De asemenea, pot să se desprindă cu ușurință din piele dacă faceți mișcări greșite.
  • Imaginea intitulată decide ce piercing este cel mai bun pentru tine Pasul 21
    4. Luați în considerare obținerea a străpunsă organele genitale. Pentru unii entuziaști de piercing avansați, piercingul genital este cea mai mare emoție și cea mai stimulantă experiență că ofertele de piercing. Pentru alții, este o perspectivă teribilă. În timp ce piercing-ul poate oferi o stimulare adăugată și emoție sexuală, poate fi, de asemenea, cu riscul de infecție, leziuni ale nervilor permanente și o pierdere de sentiment în cele mai private părți. Consultați întotdeauna cu un Piercer cu experiență și licențiat pentru a vă străpunge organele genitale.
  • femei Deseori, obțineți un piercing vertical al capotei clitori, deși poate fi efectuată și un piercing orizontal. În timp ce alte tipuri de piercinguri genitale există, cum ar fi o fourchetă, făcută în marginea din spate a vulvei sau clitorisul în sine, multe femei nu au anatomia necesară pentru aceste piercinguri sau, cum ar fi piercingul clitorisului, ei poartă o cantitate considerabilă de risc.
  • Bărbați de obicei străpunge partea inferioară a frenulului, prin uretra sau străpunge peste capul penisului pentru a finaliza a "Prințul Albert." Alte piercinguri există, cum ar fi Hafada, efectuate pe scrot sau un piercing de preput. Cu toate acestea, Piercer va trebui să evalueze anatomia fiecărui individ, deoarece anumiți factori, cum ar fi dacă penisul este sau nu circumcis poate juca un rol important în faptul dacă piercingul poate fi sau nu.
  • sfaturi

    Aveți grijă de orice piercing veți obține urmând instrucțiunile pe care Piererul dvs. vă oferă zilnic pentru a preveni infecția. Dacă nu aveți grijă de ei în mod corespunzător, puteți fi infectați prost, sau cel puțin, pierdeți piercing-ul.
  • Verificați întotdeauna cu un Piercer profesionist înainte de a merge mai departe și a piercing o parte din dvs. chiar de pe lilieci. Hasty deciziile sunt, de obicei, cele mai regrete, mai ales atunci când vine vorba de ceva asemănător piercing-urilor sau tatuajelor.
  • Dacă lăsați prea mult, piercingul poate începe sau complet aproape.
  • Niciodată nu încercați niciodată Pierce singur Dacă nu știți exact ce faceți și aveți experiență. Profesioniștii ar trebui să fie cei care vă străpunge să vă împiedicați să vă răniți și / sau să riscați infecții sau boli.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar