Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să rămâneți acasă de la școală

Uneori este prea mult pentru a merge la școală. Poate că există un test pe care nu l-ai studiat, poate că e ceva de genul citimului în fața întregii școli și ești extrem de timid, sau poate că te-ai săturat de Fiind hărțuit. În orice caz, vă puteți găsi că doriți să jucați hooky. Fata de bolnavi poate fi la fel de simplă ca și cum vă simțiți greață sau ar putea apela pentru unele teatri și planificare. Oricare ar fi boala pe care o alegeți, este important să se angajeze la act.

Pași

Metoda 1 din 4:
Vorbind cu părinții tăi
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 1
1. Cere permisiunea. Nu presupuneți că veți obține întotdeauna calea voastră. Dacă doriți să stați acasă de la școală, indiferent de motiv, întrebați părinții dvs. dacă este în regulă.
  • Găsiți un moment în care părinții dvs. sunt într-o stare bună. Dacă le întrebi într-un timp rău, ei nu pot fi la fel de deschisiți ideii. Dacă sunt gata să plece și încă mai cereți să rămâneți acasă, probabil că nu vor spune.
  • Fi pregătit pentru ei să spună nu. Dacă nu aveți un motiv bun pentru a rămâne acasă, părinții dvs. nu vă vor dori să săriți.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 2
    2. Stai calm. Dacă părinții dvs. nu vă vor lăsa să rămâneți, nu aruncați o potrivire. Nu vă va ajuta cazul. Îi va dovedi doar că nu sunteți suficient de maturi pentru a rămâne acasă de unul singur.
  • Dacă vă simțiți furios, respirați adânc. Dacă aveți timp, ați putea încerca să le întrebați din nou mai târziu în această zi.
  • Nu vă numiți numele părinților dvs. sau să fiți rău pentru ei. Ei pot avea motive minunate pentru că vrei să mergi la școală. Dacă începeți să strigați la ei, veți fi doar în dificultate.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 3
    3. Oferta de a face unele treburi. Încercați să lucrați la un compromis cu părinții dvs. S-ar putea să fie puțin mai deschisi la ideea de a vă lăsa să stați acasă dacă oferiți să curățați casa. Dacă sunteți în măsură să faceți spălătorie, încercați să oferiți niște haine.
  • Dacă vă permit să rămâneți acasă cu condiția ca tu să faceți niște treburi, asigurați-vă că le faceți. Nu oferi părinților tăi nici un motiv să nu ai încredere în tine. Va fi mai greu să lucrați cu ei în viitor.
  • Efectuarea de bine pe compromisul dvs. vă poate câștiga un stoc cu părinții dvs. Dacă văd că sunteți responsabil, ați putea avea un timp mai ușor de lucru cu ei mai târziu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 4
    4. Fi cinstit. Poate că nu sunteți bolnav, dar aveți alt motiv pentru că nu doriți să mergeți la școală. Dacă sunteți agresați sau sunteți inconfortabil la școala dvs., discutați cu părinții dvs.
  • Părinții dvs. vă pot face să mergeți la școală oricum, dar ei vă pot ajuta cu problema dvs.
  • Metoda 2 din 4:
    Falsificarea unei friguri
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 5
    1. Începeți mai devreme. Dacă rămâneți acasă de la școală nu este o decizie de ultim moment, începeți să vă pregătiți pentru performanța dvs. Țipă foarte mult pentru a-ți face vocea raspy sau pentru a vă practica tusea falsă.
    • Asigurați-vă că părinții dvs. nu se află în jur de practică. Dacă se aprind, vei merge la școală.
    • Majoritatea oamenilor pot simți o răceală venind într-o zi sau două înainte de a se întâmpla. Dacă puteți, menționați părinților dvs. că credeți că vă îmbolnăviți.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 6
    2. Acționa simptomele. Strănut și tuse, dar nu o exagerați. Acționează ca și cum ai avea un timp greu în picioare. Continuați să discutați cu familia și prietenii dvs. la un nivel minim. Nu vă răzgândiți despre ce parte din corpul tău doare. Dacă spui că ai o durere de cap, stai cu ea.
  • Încercați să adormiți adesea, mai ales dacă vă uitați la televizor. Copiii bolnavi tind să adoarmă ușor. Dacă spui că ești bolnav un minut, dar apoi te încântați de spectacolul tău preferat, părinții tăi ar putea să nu te creadă.
  • Evitați să vă plângeți prea mult. Trucul de a acționa bolnav este de a nu da impresia că acționați bolnav. Păstrați plânsul în jos și nu faceți o scenă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 7
    3. Pretindeți că obțineți o febră. O modalitate comună de a face pare a fi o febră este de a ține o sticlă de apă fierbinte în capul tău.
  • O altă modalitate este de a rula un termometru sub apă caldă pentru a-și ridica temperatura. Această metodă necesită o mică lucrare, precum și încrederea părinților.
  • Fiți atenți când falsificați o febră. Dacă temperatura dvs. este prea mare, puteți ajunge în camera de urgență unde veți găsi în curând. Încercați să păstrați febra drept aproximativ 100 de grade Fahrenheit.
  • Nu țineți termometrul în cuptorul cu microunde pentru ao încălzi. Acest lucru va ruina doar termometrul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 8
    4. Aplicați un machiaj dacă puteți. Acest lucru ia destul de pricepere, dar dacă îl puteți trage, folosind machiajul va adăuga performanța dvs. Lăsați-vă pielea cu o anumită fundație și faceți-vă nasul roșu cu un pic de ruj.
  • Dacă nu aveți machiajul propriu de utilizat, fiți atenți. Dacă vă prindeți folosind machiajul mamei, ați putea fi în mai multe probleme decât merită.
  • Când alegeți un ruj pentru a vă face nasul roșu, nu utilizați nimic metalic sau strălucitor. Găsiți doar un ruj roșu de bază.
  • Nu merge prea mult când te faci palid. Găsiți ceva similar cu tonul dvs. natural al pielii.
  • Încercați să puneți o parte din rujul pe care l-ați folosit pentru a-ți face nasul roșu în jurul colțurilor ochilor tăi. Aveți grijă să nu obțineți rujul în ochii voștri și să utilizați doar suficient pentru ao arăta că le-ați frecat.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând o durere de stomac
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 9
    1. Petreceți o mulțime de timp în baie. Când vine vorba de a falsifica o durere de stomac, cel mai bun lucru de făcut este să mergeți la baie. Nu este posibil să obțineți multe întrebări dacă petreceți o perioadă semnificativă de timp în toaletă. În afară de câteva întrebări generale, probabil că oamenii nu vor să știe ce faceți.
    • Nu groghează sau nu faceți niciun zgomot brut. Amintiți-vă, păstrați-l simplu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 10
    2. Faceți-vă pielea. Splash apa rece pe fata ta pentru a face pielea sa se simta rece. Umeziți părul puțin, dar încercați să evitați înmuiere. Vrei doar să dai impresia că pielea ta este rece. Când a fost întrebat, spuneți că vă simțiți cald. Acest lucru va face ca părinții dvs. să creadă că aveți transpirația rece.
  • De asemenea, puteți încerca să faceți o anumită activitate fizică, cum ar fi push-up-uri sau sit-up-uri. Faceți doar suficiente pentru a obține o mică bandă de sudoare care merge pe frunte.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 11
    3. Pretindeți că este amețit. De multe ori greața este însoțită de un sentiment general de amețeală. Nu faceți mișcări bruște. Încercați să rămâneți așezați cât mai mult posibil. Dacă trebuie să mergeți, luați-vă timpul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 12
    4. Să se abțină de la vărsături. Când falsificați greața, nu vă faceți voi. Spune că nu ți-e foame și că stomacul tău doare. Încercați să mâncați cât mai puțin posibil, dar indiferent ce faceți, nu vă faceți să vă aruncați. Nu este sănătos.
  • Metoda 4 din 4:
    Falsificarea unei cefalee
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 13
    1. Freca capul. Pentru a falsifica o durere de cap, frecați doar capul și închideți-vă ochii foarte mult. Se întinde pe canapea sau pe podea și ține-ți mâna apăsată la cap.
    • Când părinții tăi întreabă ce este greșit, menționați-vă că capul tău doare chiar în spatele ochilor tăi. Cu cât sunteți mai buni să descrieți durerea, cu atât este mai probabil că vă vor lua în serios.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă din școala Pasul 14
    2. Reacționează la luminile luminoase. O mulțime de oameni cu dureri de cap intense nu pot sta lumini strălucitoare. Dacă cineva deschide o fereastră sau ești într-o cameră cu o mulțime de soare, ai evitat ochii tăi. Se plâng de luminozitate.
  • Nu luați acest pas prea departe. Sensibilitatea la lumină este comună cu migrenele, dar o durere de cap general nu poate să o apeleze. Utilizați această tactică la discreția dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să rămâneți acasă de la școala Pasul 15
    3. Fi cât mai leneș posibil. Dacă aveți o durere de cap, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă angajați în orice activitate fizică. Stai in pat. Du-te la culcare cât mai curând posibil.
  • Pentru un bonus adăugat, păstrați-vă camera liniștită. Transformați televizorul dvs. și nu ascultați muzică. Puțini părinți vor crede că copiii lor aleg să rămână într-o cameră întunecată toată ziua fără divertisment.
  • sfaturi

    Fiți consistenți în ceea ce ați ales. Dacă stomacul tău doare, atunci brusc piciorul tău doare, părinții tăi ar putea să devină suspicioși.
  • Dacă vă falsificați un bolnav de mai mult de o zi și sunteți "bolnav" A doua zi veți fi dus la un medic sau la medicamente. Fi atenuată de acest lucru.
  • Puteți ocoli medicina, dar dacă mergeți la un medic, ei vă pot forța medicina sau vă pot prescrie o rețetă pe care părinții dvs. ar trebui să o plătească.
  • Încercați să falsificați greața ușoară în seara înainte. Va suna mai mult ca și cum nu ați reușit doar la fața locului.
  • Spuneți mamei (sau tatălui dvs.) pe care nu v-ați simțit bine de ieri. Tu "trezit" de câteva ori în noapte, nu se simte bine. Dacă mama (sau tata) întreabă de ce nu v-ați coborât în ​​camera lor și spuneți-le, spuneți că nu ați vrut să le treziți.
  • Spune-i mamei tale (sau tata) târziu noaptea că stomacul tău nu sa simțit bine în ultima vreme. Dacă întreabă de ce nu le-ați spus, spuneți că nu ați vrut să fiți o neplăcere.
  • Dacă părinții dvs. nu vă cred, sau nu doriți să le mințiți, spuneți că aveți nevoie de o zi liberă de stres.
  • Dacă falsificați că sunteți bolnavi, nu exagerează prea mult. Poate da-o departe.
  • Încearcă să stai toată noaptea, atunci când te ridici pentru școală, vei arăta deja bolnav și obosit. Mama sau tata voastră s-ar putea lăsa să stați acasă fără să fiți nici măcar să spuneți nimic. Cu toate acestea, vă rugăm să nu obțineți obiceiul de a. Somnul este foarte important pentru sănătatea ta.
  • Dacă părinții dvs. vă trimit încă la școală, ați putea să vă puteți păcăli asistența medicală în gândirea că sunteți bolnav. Dacă vă trimiteți acasă de la școală, părinții dvs. probabil că îi vor crede. Pe măsură ce asistentele medicale sunt greu de falsificat, încercați simptome care sunt dovezi nebune (diaree, dureri de cap, stomac, etc) la început. De asemenea, puteți spune că ați aruncat în baie. Probabil că nu vor întreba asta.
  • Avertizări

    Făcând o boală te-ar putea face probleme cu părinții tăi. Asigurați-vă că înțelegeți riscurile înainte de a începe să jucați Hooky.
  • Nu faceți nimic care va afecta negativ sănătatea. Nu luați medicamente pentru a vă face rău.
  • Nu acționați atât de bolnav că ajungeți la biroul medicului. S-ar putea să vă puteți păcăli părinții, dar probabil că nu puteți păcăli doctorul.
  • Nu luați niciun medicament pe care nu-l aveți nevoie! Este rău pentru sănătatea ta, este practic supradoze. Spune că stomacul dvs. nu se simte bine și acționează ca și cum credeți că medicamentul nu va ajuta.
  • Dacă locuiți acasă din cauza problemelor la școală, solicitați ajutor profesional. Dacă sunteți agresați, spuneți părinților dvs. Școala de sărituri nu vă va rezolva problemele.
  • Lipsesc în mod constant pe școală vă va face să vă faceți în urmă în clasă. Aceasta înseamnă că atunci când te întorci la școală, vei fi îngrădit cu muncă.
  • Când școala sa terminat, trebuie să continuați să acționați bolnav. Dacă ați fi bolnav toată ziua și apoi veți obține mai bine când prietenii dvs. sunt liberi, părinții dvs. vor ști că minți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar