Cum se adresează invitațiilor de nuntă unei familii

Există o serie de reguli etichete potențiale care urmează să urmeze la abordarea invitațiilor de nuntă unei familii. Dacă utilizați plicuri duble, amintiți-vă să rămâneți mai formali cu unul exterior. Cel interior este locul unde puteți aborda invitații mai personal. Includeți cât mai multe informații pe cât puteți pe plicul exterior, inclusiv onorificele complete și chiar și numele de mijloc. Numele copiilor vor merge, de obicei, pe plicul interior, cu excepția cazului în care nu sunt invitați. La sfârșitul zilei, alegeți regulile etichetei care funcționează cel mai bine pentru dvs. La urma urmei, este ziua ta specială!

Pași

Exemplu de modalități de abordare a invitațiilor

Invitație de nuntă la o familie

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Invitația de nuntă la un cuplu căsătorit

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 4:
Gestionarea plicurilor duble
  1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 1
1. Decideți dacă să faceți plicuri duble. Dacă planificați o afacere mai informală, este bine să mergeți cu un singur plic exterior. În felul acesta, invitații dvs. deschizați plicul și vedeți-vă imediat invitația. Dacă preferați formalitatea și tradiția, optați pentru metoda dublă-plic. Aceasta înseamnă că invitații dvs. vor trebui să deschidă două plicuri separate înainte de a vedea detaliile evenimentului.
  • De asemenea, puteți lua în considerare calitatea lucrării pe care intenționați să o utilizați pentru invitațiile dvs. Dacă hârtia este de înaltă calitate și mai groasă, atunci un al doilea plic nu poate fi necesar. Și, ar putea adăuga și la costul poștale.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nuntă la o familie de familie 2
    2. Fii mai formal cu plicurile exterioare. Dacă mergeți cu cele două stiluri de plicuri, atunci veți dori să fiți în mod constant mai formal cu cele exterioare și mai casual cu cele interioare. Plicul exterior va conține titluri și nume complete. În schimb, plicul interior poate fi abordat cu nume simple și fără titluri însoțitoare.
  • Dacă nu cunoașteți invitatul că este încă bine să vă sprijiniți mai formal și să includeți numele lor complet pe plicul interior.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nuntă la o familie de familie 3
    3. Utilizați nume formale complete și fără abrevieri în adresa. Plicul exterior este în general considerat mai formal decât cel interior. Din acest motiv, veți dori să utilizați numele complete ale invitaților dvs., nu inițialele lor simple. Pentru adresele de întoarcere și prin poștă, explorați orașul complet și numele de stat. Faceți același lucru cu locațiile stradale.
  • De exemplu, în adresele, ar trebui să puneți "banda" în loc de "LN."
  • Încercați să includeți numele de mijloc al invitaților. Cu toate acestea, dacă nu aveți, mergeți cu inițial sau doar utilizați numele și prenumele.
  • Metoda 2 din 4:
    Decizia asupra manierelor de adresă
    1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 4
    1. Utilizați domnul. și doamna. Pentru un cuplu căsătorit pe plicul exterior. Vă puteți referi la ambii membri ai tânărului prin "MR. și doamna."Urmat de numele complet al soțului. Cu toate acestea, acest lucru lovește unii oameni ca fiind adecvați pentru societatea de astăzi. De asemenea, vă puteți referi la un cuplu ca "MR. John și doamna. Emily Perkins."
    • Pentru plicul interior, mergeți mai departe și scurtați salutul dvs. la "Ioan și Emily" sau "Ioan și Emily Perkins."
  • Imagine denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 5
    2. Du-te cu apropiere dacă cuplul are nume diferite. Dacă invitați un cuplu căsătorit care trece prin propriile nume de familie, atunci persoana pe care o simți cel mai aproape de a obține primul loc. Dacă sunteți la fel de aproape de ambii oameni, lăsați-le în conformitate cu ordinea alfabetică.
  • De exemplu, ar putea arăta plicul exterior ". Mike Smith și doamnă. Samantha înțelept."
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 6
    3. Puneți mai întâi cel mai apropiat prieten dacă un cuplu este necăsătorit și trăind împreună. Regula de apropiere se aplică, de asemenea, dacă trimiteți o invitație la un cuplu necăsătorit, cu excepția faptului că utilizați 2 linii. Prima linie este rezervată persoanei pe care o cunoașteți cel mai bine. A doua linie este pentru partenerul lor.
  • De exemplu, prima linie de pe plicul exterior ar putea citi ", MS. Amanda Jones."A doua linie ar putea citi", domnul. Michael Adams."
  • Imagine denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 7
    4. Strângeți informații suplimentare dacă vă invitați o văduvă. Ajungeți la un membru al familiei a văduvei și întrebați dacă preferă să-și folosească numele de familie căsătorit sau numele complet al soțului ei pentru evenimente. Dacă nu puteți obține aceste informații sau nu sunteți sigur, mergeți cu numele ei complet, doar pentru a fi atent.
  • De exemplu, plicul exterior ar putea spune: "Doamna. Nancy Stevens, "sau, cu numele complet al soțului", doamna. Charles Stevens."Pentru plicul interior, scurtați-l", doamna. Stevens, "sau" Nancy."
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 8
    5. Urmați aceleași reguli pentru un cuplu de același sex. Nici unul dintre reguli nu se schimbă într-adevăr dacă invitați un cuplu de același sex. Dacă sunt căsătoriți, atunci ambele nume ar trebui să apară pe aceeași linie. Dacă trăiesc împreună, dar necăsătoriți, atunci du-te cu linii separate.
  • Image denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 9
    6. Utilizați onorificul dacă ambele părți sunt medici. Pe plicul exterior, scrieți complet "medicii" înainte de a lista pe ambele nume împreună. Pe plicul interior, puteți merge cu "DR."Abreviere. Sau, puteți afișa pur și simplu "medici" și numele lor de familie.
  • De exemplu, plicul exterior va afirma, "Doctorul Anne și Peter Thompson."Plicul interior poate să arate:" Doctorii Thompson."
  • Imagine denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 10
    7. Intrați în linia următoare, dacă este necesar, pentru onorifice. Unele titluri sunt destul de lungi, dar formalitatea pe plicul exterior necesită să le entitați în întregime. Este bine să continuați la linia de mai jos dacă aveți nevoie de spațiu pentru a scrie totul afară. Aceasta, de obicei, nu este o problemă în plicul interior, deoarece abrevierile sunt în regulă.
  • Metoda 3 din 4:
    Invitarea copiilor
    1. Imagine denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 11
    1. Includeți copiii sub 18 ani pe plicul interior. Numele copiilor nu sunt necesare pe plicul exterior. Cu toate acestea, pentru cea interioară, enumerați copiii invitați pe a doua linie în ordinea de vârstă. Dacă doriți, puteți adăuga "Miss" înaintea numelui fiecărei fete. Sub 18 băieți nu au titlu paralel.
    • De exemplu, a doua linie a plicului interior ar putea să arate, "Michael, domnișoara Rebecca și Steven."
  • Imagine denumită adresă invitații de nunta la o familie de familie 12
    2. Trimiteți copii peste 18 invitații proprii. Pentru copiii adulți care trăiesc pe cont propriu sau cu părinții lor, le trimit o invitație separată. Utilizați numele lor formal complet pe plicul exterior și pe domnul onorific "."Sau" MS."Și numele lor de familie pe plicul interior.
  • Imagine intitulată adresa invitațiilor de nuntă la o familie de familie 13
    3. Nu numiți copiii dacă nu sunt invitați. Dacă nu listați copiii pe plicul interior, oaspeții dvs. ar trebui să înțeleagă că nu sunt invitați. Cu toate acestea, fiți avertizat că nu toată lumea urmărește această idee și unii oameni se pot presupune incorect că copiii lor sunt invitați la nuntă.
  • Menționați că copiii nu sunt invitați pe site-ul dvs. de nuntă. Includeți motivul dvs. dacă credeți că va ajuta părinții să înțeleagă. Ai putea spune, "Regretăm că nu putem invita copiii la ceremonie sau recepție, deoarece locul unde le va găzdui."
  • Urmăriți-vă cu familiile care nu au putut obține memo-ul pentru a vă asigura că înțeleg.
  • Metoda 4 din 4:
    În urma practicilor bune de invitație
    1. Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 14
    1. Dă-ți o mulțime de timp pentru a asambla și poșta. Dacă trimiteți vă invitațiile, fiți avertizați că aceștia pot lua o perioadă bună de timp pentru a se adresa, pune împreună și se pregătește pentru corespondență. Anulați câteva bucăți de timp în care vă veți putea dedica toată atenția asupra acestui proiect.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 15
    2. Luați în considerare ce returnare și adresa RSVP să utilizeze. Cel mai bine este să utilizați o adresă pe ambele zone de întoarcere și RSVP. În caz contrar, oaspeții dvs. pot deveni confuzi și ar putea trimite RSVP-urile lor la un loc greșit. Aceasta ar trebui să fie o adresă pe care o verificați în mod regulat.
  • Imagine intitulată adresa invitațiilor de nuntă la o familie de familie 16
    3. Lucrați cu atenție plicurile. Plicul interior trebuie să rămână nesemnificat și ar trebui să îl poziționați astfel încât partea plană să se confrunte cu clapeta plicul exterior. Plasați invitația astfel încât textul să se confrunte cu clapeta plicului interior. Doriți ca invitatul să deschidă plicul interior și să vadă instantaneu invitația.
  • Imagine intitulată Adresa Invitații de nunta la o familie de familie 17
    4. Cântăriți invitațiile dvs. înainte de trimitere prin poștă. Înainte de a pune ștampile pe toate invitațiile dvs., mergeți la oficiul poștal și plasați o singură invitație completă la scara poștală. Veți vedea dacă aveți nevoie de poștă suplimentară pentru a vă asigura că invitații dvs. vor ajunge la destinațiile lor.
  • sfaturi

    Dacă vă adresați propriilor dvs. invitații, continuați și comandați câteva plicuri suplimentare în cazul în care faceți câteva greșeli de litere.

    Avertizări

    Este o idee bună să trimiteți invitații cu cel puțin 6-8 săptămâni înainte de nuntă. Acest lucru oferă oaspeților dvs. timp suficient pentru a răspunde și a pune nunta în calendarul lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar