Cum se îmbracă bine ca o fată înaltă

Poate fi greu să găsești haine care se potrivesc bine când ești o fată înaltă. Pantaloni, mâneci și fuste sunt adesea prea scurte, și găsirea unor pantofi drăguți care se potrivesc poate fi un coșmar. Dar înălțimea dvs. este un bun uimitor, iar șansele sunt fiecare fată scurtă pe care o întâlniți este invidioasă de centimetri. Profitați la maximum de statură, subliniind picioarele de mile, acordați atenție potrivirii și proporției și pregătiți-vă să vă deplasați lucrurile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Alegerea celor mai bune haine pentru fete înalte
  1. Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 4
1. Îmbrățișați blugi slabi. Blugi slabi și pantaloni de țigară au fost practic făcuți pentru femei înalte. Nu numai că sunt adesea tăiate mai mult, arată fabulos pe fete cu picioare lungi. Chiar dacă pielii sunt puțin scurți, puteți să le manțați și să o arătați intenționați. În plus, este o oportunitate de a vă arăta pantofii.
  • Evitați capanii capri. Ei vor lovi vițelul dvs. într-un loc ciudat și va arăta ca niște pantaloni tăiați în uscător.
  • Femeile înalte pot trage și rachete sau stiluri cu picioare mari. Asigurați-vă că pantalonii dvs. sunt lungimea potrivită. Amintiți-vă că puteți cumpăra întotdeauna pantaloni care sunt prea lungi și apoi le duceți la un croitor pentru ajustări.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 5
    2. Nu vă îndepărtați de tocuri. Adevărul este că purtând apartamente nu va ascunde faptul că sunteți înalt. Dacă doriți să purtați tocuri, faceți-o! Un călcâi vă poate alungi picioarele, ridicați fundul și, de fapt, faceți picioarele să arate mai mici. Nu acordați atenție nimănui care spune că nu ar trebui să purtați tocuri din cauza înălțimii voastre.
  • Începeți cu un călcâi mai scurt pentru pisici, dacă nu vă simțiți confortabil cu tocuri înalte.
  • O femeie înaltă în tocuri pare a fi încrezătoare, mândră și sexy.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 6
    3. Încercați stiluri maxi-tacte sau o centură de covoraș. Creați o figură de hârtie și vă rupeți lungimea. Acest lucru vă va ajuta corpul să pară proporțional și formal.
  • Tucking în cămașa ta poate de asemenea să dea același efect.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 7
    4. Du-te pentru accesorii mari, declarații. Porturi mari și totes pot arăta copleșitoare pe femeile mai mici, făcând să pară că se joacă. O fată înaltă poate funcționa cu adevărat accesorii mai mari, deci du-te pentru acel tote de supradimensionare sau acel colier mare, declarație.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 8
    5. Distrează-te cu culoarea și modelele. Un cadru înalt este suficient de lung pentru a scoate modelele fără a fi copleșit. Se amestecă lucrurile pe jumătatea superioară și inferioară - astfel încât o cămașă modelată cu pantaloni negri sau diferite vârfuri colorate și funduri - pentru a vă rupe înălțimea.
  • Fiți conștienți de faptul că îmbrăcămintea într-o singură culoare (monocromatică) vă poate face să arătați mai mult.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 9
    6. Acordați atenție mânecii și lungimii HEM atunci când faceți cumpărături pentru cămăși. Mâneci și heme care sunt prea scurte pot da cămășii tale "stafidit" aspect. Doar dacă nu este o recoltă, căutați cămăși că cel puțin te-au lovit la șold.
  • Căutați mâneci de lungime 3/4 sau creați-le prin rularea manșoanelor care sunt puțin prea scurte.
  • De asemenea, puteți încerca să verificați departamentul bărbaților. Puteți găsi cămăși care se potrivesc mai bine și puteți merge și pentru un "iubit".
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 10
    7. Purtați aproape orice rochie de lungime sau fustă, doar aveți grijă de hemline prea scurtă. O fată înaltă poate roca o rochie de maxi ca nici un altul, sau ea poate să-i arate picioarele ucigașe ceva mai scurt. Probabil că nu doriți să vă clipește pradă sau lenjerie de corp, deci acordați atenție fustelor și rochiei care sunt atât de scurte încât nu acoperă elementele esențiale. Amintiți-vă o rochie care este o lungime de flirt pe o fată mai scurtă poate arăta drept-up indecentă pe o fată mai înaltă.
  • O fustă de creioane poate face ca picioarele să arate chiar mai mult, ceea ce este minunat dacă aveți un tortură lungă și picioare mai scurte. În caz contrar, împerecheați o fustă de creion cu un vârf într-o culoare contrastantă pentru a vă menține proporțiile echilibrate.
  • Lungimea cea mai măgulitoare a fustiilor pe multe persoane este de obicei chiar deasupra, chiar și cu sau chiar sub genunchi.
  • Metoda 2 din 2:
    Privind cel mai bun
    1. Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 1
    1. Determina proporțiile tale. Picioarele și jumătatea superioară pot fi egale în lungime sau puteți avea picioare scurte cu un tortură lungă sau un corp superior mai scurt, cu picioarele super lungi. Acest lucru poate afecta modul în care faceți cumpărături și îmbrăcați.
    • Încercați să luați măsurătorile dvs. sau să vă adresați unui prieten să vă ajute să faceți acest lucru. Măsurați talia, șoldurile, bustul și inseamul pantalonilor de la Crotch la gleznă.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă Pasul 2
    2. Stați înalt. Unele femei înalte tind să se prăbușească sau să-și susțină umerii într-o încercare de a pară mai mici. Cu toate acestea, s-ar putea să vă facă să arătați nesigur. Aruncați-vă umerii înapoi și ridicați-vă drept - imaginați-vă că există un șir atașat la vârful capului și vă trageți ușor spre tavan.
  • Imagine intitulată rochie bine ca o fată înaltă 3
    3. Știți unde să faceți cumpărături. Anumite branduri sunt cunoscute pentru catering pentru femeile mai înalte. Și cu cumpărături online, aveți și mai multe opțiuni. Căutați companii care se concentrează exclusiv pe fete înalte și veți avea un timp mult mai ușor de găsit haine în dimensiunea dvs.
  • 4. Găsiți un personaj bun. Din moment ce unele dintre hainele pe care le găsiți, nu se potrivesc bine de pe raft, găsirea unui personaj bun este o modalitate excelentă de a vă asigura că toate hainele vă potrivite perfect. Adresați-vă prietenilor și familiei dacă știu un personaj bun sau căutați recomandări online. Luați orice elemente nepotrivite pe care le aveți la adaptarea dvs. pentru modificări.
  • De exemplu, dacă aveți rochie, care este puțin prea liberă în jurul taliei, luați-o la croitorul dvs. pentru o potrivire. Dacă aveți o pereche de pantaloni care vă bucurați în jurul gleznelor, vedeți dacă croitorul dvs. le poate scurta pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Asigurați-vă că machiajul de pe fața dvs. este echilibrat, purtați-vă roșii și rimeluri pentru a vă menține fața de a căuta spălate.
  • Purtați haine cu dungi verticale, acest lucru vă poate ajuta să arătați înalt și subțire.
  • Ridicați-vă drept și umblați mândru, ați putea fi un model de dragul de bunătate!
  • Dacă doriți să vă îmbrăcați pentru a impresiona, ar trebui să purtați haine care vă complimentează picioarele, cum ar fi jambierele sau o rochie care vă dezvăluie picioarele.
  • Chiar dacă vă simțiți incomod în tocuri, un 1 sau 2 inch (2.5 sau 5.1 cm) Heel va face ca picioarele lungi să arate chiar mai mult!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar