Cum se potrivesc pantofii

Dacă sunteți în picioare în picioare, probabil știți cât de importantă găsirea dimensiunii corecte și forma unei perechi de pantofi este. Cu toate acestea, găsirea de pantofi care se potrivesc perfect poate fi o provocare și adesea implică încercarea de mai multe perechi de pantofi și deciziile bazate pe încercare și eroare. Pentru a găsi pantofi care se potrivesc bine picioarelor, au picioarele dvs. măsurate înainte de a încerca pe orice pantofi, umblați în pantofi înainte de a le cumpăra și cumpărați în funcție de modul în care pantofii dvs. se potrivesc, nu ce dimensiune sunt.

Pași

Metoda 1 din 2:
Măsurarea dimensiunii pantofului
  1. Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 1
1. Puneți piciorul goală pe o foaie goală de hârtie. Setați o foaie de hârtie standard în jos pe un lemn de esență tare sau din beton. Scoateți pantofii și șosetele și puneți piciorul gol în mijlocul foii de hârtie. Asigurați-vă că piciorul dvs. este plat.
  • Dacă aveți covor acasă, plasați o bucată de carton sub foaia de hârtie pentru a vă asigura că este plat.
  • Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 2
    2. Au un prieten următor în jurul piciorului cu un marker. Este mai ușor să ai pe altcineva să facă acest lucru pentru tine, ca să poți sta în mod normal cu greutatea ta răspândită în ambele picioare. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să vă urmeze piciorul cu un marker întunecat. Asigurați-vă că păstrează liniile de urmărire cât mai aproape de picior posibil. Cereți Persoana care urmărește să urmărească fiecare detaliu al piciorului dvs., inclusiv între degetele de la picioare.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a obține semne pe picioare, utilizați un marker lavabil.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 3
    3. Măsurați urmărirea de la toe la călcâi. Setați un conducător pe urmărirea și notați distanța dintre cea mai lungă toe și partea din spate a călcâiului. Notați numărul în inci pe o bucată de hârtie pentru a aduce cu dvs. la magazinul de pantofi.
  • Pentru măsurătorile americane, lungimea piciorului dvs. în inci determină dimensiunea pantofului.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 4
    4. Utilizați un conducător pentru a măsura cea mai largă parte a piciorului. Plasați-vă conducătorul în sens larg în cea mai largă parte a urmăririi. Cel mai adesea, aceasta este zona doar dedesubt de la degetele de la picioare de mingea piciorului tău. Rețineți măsurarea în inci pentru a căuta pantofi care sunt suficient de largi pentru a se potrivi picioarelor.
  • Măsurătorile de lățime nu sunt adesea pe o cutie de pantofi. Cereți vânzătorului să caute pantofi cu lățimea dimensiunii dvs.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 5
    5. Au picioarele dvs. măsurate la magazinul de pantofi pentru o mai mare precizie. Picioarele fluctuează în dimensiune de-a lungul anilor, chiar dacă ați terminat în creștere. Dacă au trecut câțiva ani de când ați măsurat picioarele, mergeți la un magazin de încălțăminte care oferă acel serviciu. Acest lucru vă va oferi un număr exact și o dimensiune pentru a vă baza pe următoarea pereche de pantofi.

    Bacsis: Copiii ar trebui să aibă picioarele lor măsurate de fiecare dată când cumpără pantofi noi, deoarece picioarele lor sunt în continuă creștere.

  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărați pantofi care se potrivesc
    1. Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 6
    1. Purtați șosete pe care le veți purta cu pantofii dvs. pentru a le încerca. Unele șosete sunt mai groase decât altele și pot face ca pantofii să se simtă mai mari sau mai mici dacă nu sunt tipul de șosete pe care îl veți purta cu pantofii după cum le cumpărați. Dacă încercați să executați pantofi, purtați o pereche de șosete atletice la magazinul de pantofi. Dacă cumpărați pantofi de îmbrăcăminte, puneți niște șosete de rochie înainte de a pleca. Dacă încercați pe tocuri sau apartamente pe care nu le-ați purta șosete, încercați-le cu șosetele subțiri furnizate la magazinul de pantofi pentru a vă imita piciorul goală.
    • Nu ar trebui să încercați niciodată pe pantofi fără șosete.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 7
    2. Magazin seara, astfel încât picioarele tale sunt umflate. Pe măsură ce vă plimbați pe tot parcursul zilei, picioarele voastre se umflă în mod natural doar ușor de la presiunea în picioare pe ele. Încercați să cumpărați pantofi seara după ce ați trecut despre ziua obișnuită. Picioarele voastre vor fi umflate la cea mai mare dimensiune și puteți cumpăra pantofi care sunt suficient de mari pentru a se potrivi.
  • Dacă sunteți gravidă, picioarele dvs. se pot umfla mai mult.
  • Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 8
    3. Căutați pantofi cu suficient spațiu în cutia Toe. Pantofii cu degete ascuțite sunt un stil foarte comun, dar aproape că piciorul nimănui nu este modelat în acest fel. Achiziționați pantofi care au un deget rotunjit și lăsați suficientă lățime pentru degetele de la picioare să se răspândească confortabil. Pantofii de la picioare sunt bine pentru ocazii speciale, dar ele vă pot deteriora picioarele dacă le purtați prea des.
  • Pantofii de la picioare poate provoca bunioni, care sunt bucăți dureroase pe părțile laterale ale degetelor de la picioare.
  • Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 9
    4. Verificați potrivirea în partea din spate a pantofilor utilizând degetul arătător. Puneți pe pantofi și le dantează pe deplin. Plasați degetul arătător la partea din spate a pantofului. Dacă vă puteți potrivi cu degetul arătător în partea din spate a pantofului dvs. confortabil, este o potrivire bună. Dacă nu există suficient spațiu, pantoful dvs. este probabil prea mic.
  • Pantofii mici pot crampe picioarele și pot provoca probleme în timp.
  • Pantofii se pot întinde ușor în sens larg, dar nu se vor întinde lung.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 10
    5. Asigurați-vă că pantofii sunt cel puțin /8 în (0.95 cm) mai mult decât degetul mare. Este important să lăsați suficient spațiu în pantofii dvs. pentru degetele mari. Când încercați pe o nouă pereche de pantofi, stați în sus și simțiți-vă pentru camera din fața celor mai lungi toe. Dacă nu există prea multe în cameră, pantofii dvs. vor fi incomod și ar trebui să găsiți o dimensiune.
  • Picioarele voastre în mod natural înainte în timp ce mergeți. Dacă pantofii dvs. sunt chiar împotriva degetului mare, va provoca frecare care ar putea duce la durere și iritare.
  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 11
    6. Potriviți pantofii la piciorul dvs. mai mare dacă nu au aceeași dimensiune. Picioarele tale pot fi dimensiuni ușor diferite. Un picior ar putea fi ½ dintr-o dimensiune mai mare sau chiar 1 dimensiune completă mai mare decât cealaltă. Dacă aveți picioare care sunt de dimensiuni inegale, cumpărați pantofi care se potrivesc piciorului dvs. mai mare. Este mai bine să purtați un pantof care este puțin prea mare decât 1 pantof care este prea mic.
  • Dacă picioarele dvs. sunt mai mult de o dimensiune, luați în considerare întrebarea dacă un magazin de pantofi vă va vinde o pereche de pantofi de dimensiuni mixte.
  • Imagine intitulată Pantofi de potrivire Pasul 12
    7. Mergeți în pantofi înainte de a le cumpăra. Cea mai bună modalitate de a testa o pereche de pantofi este de a lua o mulțime în jurul magazinului în ele. Încercați să mergeți la cel puțin 50 de pași în pantofi înainte de a le cumpăra. Priviți-vă la frecare sau prindeți-vă în degetele de la picioare sau alunecați în călcâie.

    Bacsis: Unele pantofi trebuie să fie sparte înainte de a fi confortabile, dar ar trebui să vă potrivească încă de la început.

  • Imagine intitulată Fit Pantofi Pasul 13
    8. Cumpara bazat pe potrivire, nu dimensiune. Dacă știți că sunteți o dimensiune 9, dar găsiți pantofi care sunt o dimensiune 11 și se potrivesc perfect, nu dimensionați în jos. Achiziționați pantofi care se potrivesc bine și nu vă faceți griji cu privire la ce dimensiune spun ei sunt. Diferitele producători au măsurători diferite, astfel încât fiecare marcă de pantof este puțin diferită în dimensiune.
  • De asemenea, puteți găsi că pantofii anunțați ca "confortabil" nu funcționează bine pentru dvs. Este în regulă! Acestea nu pot fi făcute pentru forma sau lățimea piciorului.
  • sfaturi

    Dacă comandați pantofi online, luați în considerare cumpărarea 2 perechi în diferite dimensiuni și apoi întoarcerea celor care nu se potrivesc.
  • Dacă aveți arcade înalte sau aveți nevoie de un suport suplimentar, luați în considerare punerea în jos a încălțămintei dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar