Cum de a sparge pantofi de înaltă călire

Noul dvs. pantofi de înaltă călire arată fantastic și sunt cele mai recente stil.Nu puteți să așteptați să le purtați, dar există o singură problemă.Sunt rigide și inconfortabile să meargă.Pantofii noi trebuie, de obicei, să fie spart atunci când mai întâi cumpărat, iar tocurile înalte nu fac excepție. Aflați cum să rupeți încălțămintea înalte cu aceste sfaturi utile.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ruperea pantofilor de înaltă călire treptată
  1. Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 1
1. Purtați-le pe tot parcursul zilei.Primul pas pentru a rupe într-o nouă pereche de încălțăminte de înaltă călire este pur și simplu să le poarte adesea.Cu cât purtați mai des tocul, cu atât mai mult o oportunitate că tocurile dvs. trebuie să se întindă și să se conformeze picioarelor voastre.
  • Pentru a evita răsturnarea și pericolul potențial de a purta noi pantofi de înaltă călire în timp, în timp, începeți prin purtarea pantofilor dvs. acasă.Le puteți purta în timp ce vizionați televiziunea sau spălarea pliabilă.Le puteți purta în timp ce cina de gătit.
  • De asemenea, puteți să luați tocurile dvs. cu dvs. să lucrați.Dacă aveți un loc de muncă de birou, purtați-vă pantofii la birou pentru câteva ore.
  • Odată ce vă simțiți confortabil purtând și mers pe jos pe distanțe scurte în tocuri, scoateți-le.Purtați-le într-o scurtă excursie la magazinul alimentar sau la banca dvs. locală.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 2
    2. Purtați tocurile cu șosete.Deși acest lucru este considerat un pas de modă Faux, purtarea șosetelor cu noile dvs. tocuri vă va ajuta să le rupeți.Nu trebuie să le purtați în timp ce sunteți afară, cu excepția cazului în care, bineînțeles, vă place de fapt aspectul ei.Le puteți purta în timp ce vă petreceți acasă, sau în timp ce stați la biroul dvs. la locul de muncă.
  • Pentru ca șosetele dvs. să vă întinde în mod corespunzător pantofii, ele nu pot fi prea subțiri (nu vor funcționa) și nu pot fi prea groase (vă vor întinde pantofii prea mult și vă vor face picioarele să alunece când Purtați tocurile dvs. de piele-la-pantof). O șosetă obișnuită, de zi cu zi va face bine.
  • Faceți acest lucru pentru câteva zile și veți observa că sunteți blister fără blister și că pantofii dvs. sunt sparte, având turnate la forma piciorului.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 3
    3. Îndoiți și răsuciți-le.Puteți lucra rigiditatea noilor dvs. tocuri prin îndoirea și răsucirea acestora.Aplicați o presiune ușoară în timp ce îndoiți pantofii în sus și în jos și răsuciți-i pe partea laterală.Nu faceți nici o metodă prea tare sau prea repede.Nu vrei să forțezi pantoful într-o poziție pe care nu ar trebui să o facă.Acest lucru ar putea deteriora pantoful sau ar putea slăbi în locuri care ar trebui să rămână robuste.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 4
    4. Împingeți tocurile cu căldură.Căldura este o modalitate eficientă de a înmuia un material și de ao face mai flexibil.Încălzi cu grijă călcâiele cu ajutorul unui uscător de suflare sau un încălzitor mic timp de aproximativ un minut sau două.Urmăriți modul în care tocurile dvs. reacționează la căldură, deoarece anumite materiale nu fac atât de bine în căldură pentru perioade lungi de timp.Vă puteți îndoiți și răsuciți tocurile în timp ce sunt încă calde.Sau puteți aștepta până când s-au răcit și le-au pus cu o pereche de șosete pentru a le întinde.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 5
    5. Țineți întotdeauna tocurile umplute. În mod firesc, tocurile tale cu psihiatru când nu sunt purtate.Din moment ce nu vreți ca toate ruperea dvs. în eforturile voastre să fie în zadar, să le țineți umplute când nu le purtați.Poți să-ți faci pantofii cu hârtia de încălțăminte și cu tija care vin cu pantofii când le cumperi.Le puteți menține umplute cu arbori de pantofi, care sunt inserții turnate în forma interioară a încălțămintei cu toc înalt.Sau le puteți face pur și simplu cu cârpe.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 6
    6. Păstrați pachetele de silicagel în pantofii dvs. atunci când nu sunt purtate.Ați observat după cumpărarea unei perechi de pantofi noi acele pachete mici de alb care conțin mici bile clare în interiorul cutiei de pantofi?Aceste pachete conțin silicagel care absorb umiditatea și păstrați-vă pantofii de la micșorare.Țineți-vă pe acele pachete în loc să le aruncați și să le lipiți în pantofi când nu le purtați.Puteți solicita un magazin de pantofi asociat pentru extras, dacă este necesar.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind remedii rapide pentru a sparge pantofii cu toc înalt
    1. Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 7
    1. Lipiți un cartof decojit în pantofii tăi.Acest lucru poate părea neobișnuit și puțin icky, dar vă poate ajuta să vă întindeți rapid călcâiele.Veți avea nevoie să selectați două cartofi suficient de mari în sus Pantofii tăi odată introdus.
    • Peel cartofi înainte de a introduce.Acest lucru va permite umezeala de la sucurile de cartofi pentru a înmuia materialul din interiorul pantofilor, care va face mai ușor să se întindă.
    • Lăsați cartofii în pantofii dvs. peste noapte sau timp de cel puțin opt ore pentru ca pantofii să rămână măriți odată ce cartofii sunt îndepărtați.Asigurați-vă că ștergeți curățarea pantofilor dvs. după aceea pentru a scăpa de reziduul de cartofi.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 8
    2. Dur pe fundul tocurilor tale.Este important ca pantofii dvs. să aibă o cantitate decentă de tracțiune în partea de jos.Plimbarea în tocuri înalte va fi mult mai ușoară și mai sigură dacă nu alunecați în jurul locului. Tocurile noi au tendința de a avea funduri mai ușoare care devin o dată zdrogante.Accelerați procesul prin ruperea fundului călcâiului folosind o bucată de șmirghel.Frecați partea de jos a tocurilor dvs. pentru un minut sau două sau până când fundul se simt considerabil de rugher.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 9
    3. Umeziți interiorul pantofilor de călcâie pentru a le întinde.Apa poate accelera procesul de rupere în proces, ajutând la formarea materialului interior al pantofilor dvs. în picioare. Luați o cârpă umedă și frecați interioarele tocurilor înalte.Puneți-le în timp ce încă mai sunt umede și le poartă timp de o oră sau mai mult.Puteți, de asemenea, să atenuați o pereche de șosete și să le purtați cu tocurile înalte pentru aceeași perioadă de timp.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 10
    4. Înghețați o pungă de apă în interiorul pantofilor dvs.Apa se extinde atunci când îngheață, făcându-l o metodă perfectă pe care o puteți folosi pentru a sparge tocurile înalte.Veți avea nevoie de o pungă de congelator de un litru de dimensiuni.Dacă aveți pungi mai mici pentru congelator, este bine să utilizați, de asemenea.
  • Umpleți sacul de congelator pe jumătate cu apă.Stoarceți aerul din sac și închideți-l.Aruncați sacul ușor în mâini pentru a vă asigura că este închis tot felul și că nu există scurgeri în sac.
  • Îmbunătățește ușor sacul din interiorul pantofului până când umple tot spațiul gol până la picior.Este posibil să aveți nevoie de mai mult de o pungă de apă, în funcție de dimensiunea pantofului dvs.Asigurați-vă că ați ținut sacul în locuri în care pantofii se simt prea strâns pe picioarele voastre.
  • Puneți pantofii în congelator și păstrați-i acolo până când apa îngheață complet.Odată ce apa este înghețată, puteți scoate pungile și încercați pe pantofii dvs., care ar trebui să fie acum întins.Repetați procesul dacă se simt prea strâns.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 11
    5. Acoperiți părțile picioarelor voastre care sunt ciupite de tocuri cu Moleskin, înmuiați picioarele în apă și apoi purtați tocurile pentru câteva ore.Moleskin este în esență un bandaj mai confortabil care vine în foi pe care le puteți tăia în orice dimensiune.O parte este lipicioasă și o parte este moale.Protejează zonele picioarelor voastre care rănesc atunci când vă purtați tocurile, care sunt de obicei în cazul în care se pot forma blistere.Umezind moleskinul și apoi purtarea pantofilor dvs. va ajuta în interiorul pantofilor dvs. să mucegai mai repede la forma piciorului.
  • Tăiate bucăți de moleskin suficient de mare pentru a acoperi zonele picioarelor voastre care rănesc când vă purtați noi încălțăminte de înaltă călire.Aderați moara pe piele, ca și cum ați fi un bandaj.
  • Apoi, pentru a obține un confort maxim, înmuiați picioarele în apă caldă timp de câteva minute în timp ce purtați moleskinul. Moleskin se va extinde. Plăcuța suplimentară vă va oferi protecția suplimentară a picioarelor.Și pentru că moara este umedă, va ajuta la înmuiați materialul din interiorul pantofilor, făcându-l mai flexibil și poate să se conformeze forma picioarelor voastre.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 12
    6. Utilizați consumabile de întindere a încălțămintei.Dacă ruperea în tocuri este o bătălie, vă găsiți în mod constant lupte, poate doriți să investiți în spray de întindere a încălțămintei și o targă de călcâie. Pur și simplu pulverizați interiorul pantofilor dvs. și apoi introduceți targătorul de călcâi în pantofii dvs. peste noapte.Ar trebui să fiți bine să mergeți dimineața.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi de înaltă călire Pasul 13
    7. Utilizați o mașină de întindere a pantofului.Dacă încercați să vă rupeți în pantofii cu călcâi, nu pare să lucreze.Sau dacă pur și simplu nu aveți timp, încercați diferite metode DIY, opriți-vă de un magazin de reparații pentru o fixare rapidă.Magazinele de reparații ale încălțămintei au mașini construite în mod specific pentru a vă întinde pantofii.Mașina aplică aceleași tehnici ca remedii comune de acasă - presă și căldură-pentru a vă întinde rapid pantoful.
  • Multe magazine de pantofi se vor întinde pantofii pentru dvs. înainte de a le cumpăra pentru a le ajuta să se potrivească mai bine.
  • sfaturi

    Lipiți pielea molară în picioare. Este tentant să le lipiți la pantofii voștri, astfel încât să le puteți lăsa și să le purtați de-a lungul lui, dar se vor freca și veți rămâne cu un pantof cu un reziduu urât în ​​interior.
  • Există multe tipuri diferite de SIDA pentru a ajuta la realizarea unui pantof mai confortabil chiar și după "ruperea lor în," și pot fi achiziționate la magazinele de pantofi, comercianții cu amănuntul și unele farmacii. Acestea includ tampoane speciale de gel mici pentru bilele picioarelor, inserții de călcâi pentru a ajuta la minimizarea chafingului în partea din spate a pantofului și a patch-urilor grele pentru a adezi pe fundul unei tăi slick, oferindu-vă o tracțiune mai bună.
  • Cu niște tocuri înalte, este posibil să nu fie posibilă găsirea unei potriviri perfecte atunci când le cumpărați.Dar, din moment ce pantofii se vor întinde cu atât le purtați mai mult, cumpărați tocuri înalte care se simt mai strânse decât mai mult.
  • Avertizări

    Nu cumpărați pantofi o dimensiune prea mică doar pentru a vă face picioarele să arate mai mici. Poate provoca dureri, blistere, porci și buni.
  • Nu cumpărați un stiletto, deoarece are un spațiu de călcâi "încărcat". Un călcâi nesigur va duce cel mai probabil la o vătămare, cum ar fi o gleznă răsturnată. Un pantof cu toc înalt ar trebui să aibă o curea decentă confortabilă, dar securizată.
  • Nu este o idee bună în acest moment să fii aventuros în noile tale tocuri.Ieșind dansul în noile tale tocuri ar putea suna ca un mod sigur de a sparge în tocuri, dar va face mai mult rău decât bine.Fricțiunea constantă cauzată de pantofii tăi împotriva pielii poate provoca blistere dureroase care vă vor face să evitați să vă purtați tocurile pentru o vreme.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tocuri înalte
    • Șosete
    • Uscător de suflare sau încălzitor mic
    • Hîrtie de încălțăminte și tije de încălțăminte
    • Cârpe sau prostii
    • Șaibă
    • Moleschin
    • Apă
    • Pungi de congelator din plastic
    • Două cartofi
    • Mână de pachete de silicagel gel
    • Pantofi de întindere a încălțămintei
    • Heel Targhtcher
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar