Cum să alegeți tocurile înalte

Tocurile înalte, în special tocurile de stiletto, nu ies niciodată în stil cu modă adevărată.Dar fiind la modă nu este întotdeauna confortabil. Dacă sunteți un sclav la tocuri înalte, s-ar putea să suferiți de corns, bunioni și arcuri căzute. Din fericire, există modalități de a le face mai puțin dăunătoare picioarelor voastre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea potrivirii corecte
  1. Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 1
1. Magazin la sfârșitul zilei. La sfârșitul zilei, picioarele tale sunt mai umflate dintr-o zi întreagă de activitate. Shopping la sfârșitul zilei vă vor ajuta să obțineți o idee mai bună despre modul în care călcâiul dvs. se va potrivi cu adevărat. V-ar plăcea să încercați tocurile voastre dimineața și apoi să le fiți prea strânși când le purtați în după-amiaza.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 2
    2. Purtați-le în jurul magazinului. Plimbați-vă în călcâie înainte de a le cumpăra. Dacă vă simțiți ca și tocurile sunt strânse sau incomode în vreun fel, poate doriți să alegeți o altă pereche. Picioarele tale ar trebui să se simtă susținute și echilibrate când ai pe tocuri.
  • Orice durere pe care o simți în magazinul se va înrăutăți doar cu cât purtați tocurile. De exemplu, dacă partea din spate a pantofului vă frecă călcâiul în magazin, probabil veți dezvolta un blister dacă purtați tocurile în viața reală.
  • Încercați să mergeți pe diferite suprafețe din magazin, de asemenea. Tocurile tale vor fi diferite pe covor decât să meargă pe o suprafață mai dificilă.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 3
    3. Evaluați cum vă simțiți degetele de la picioare. Găsiți pantofi care au suficient spațiu pentru degetele de la picioare. Degetele de la picioare și pantofii care nu sunt suficient de largi vor provoca cu siguranță durere. Dacă purtați în mod constant tocuri fără suficient spațiu pentru toe, veți crește șansele de a dezvolta degetele de la picioare, porumb, buni și artrită.
  • Degetele de la picioare și degetele de la picioare oferă mult mai mult spațiu decât degetele de la picioare clasice.
  • Degetele de la picioare, cu o formă de migdale ușor rotunjită, oferă mai multă cameră decât degetele de la picioare clasice în formă de pană.
  • O cutie mai adâncă a Toe oferă mult mai mult spațiu decât unul mai mic.Punctele de la picioare cu cutii adânci de la picioare vor prinde mai puțin de degetele de la picioare, cu cutii de picior extrem de superficiale.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 4
    4. Selectați o înălțime de toc. Înălțimea ideală a călcâiului este între unu și trei centimetri. Plimbarea în tocuri de peste trei centimetri schimbă modul în care mergeți și pune mai mult stres pe partea din spate, genunchi și gleznă. Cu toate acestea, alegeți o înălțime de călcâie cu care vă simțiți confortabil. Din fericire, există multe înălțimi diferite de călcâi de a alege de la.
  • Tocurile de pisoi sunt între 1.5 până la 2 inci. Aceste tocuri sunt bune pentru uzura toată ziua.
  • Heelul de 3 inch este considerat o înălțime clasică a tocului și este acceptabil să poarte la muncă.
  • Un călcâi de 4 inch este adecvat pentru activitățile de lucru și de weekend.
  • Un călcâi de 5 sau 6 inch este mai puțin confortabil și mai greu de mers pe jos. Poate doriți să salvați aceste lucruri atunci când nu veți face o mulțime de mers pe jos și doar planificați să le purtați pentru câteva ore.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 5
    5. Practicați mersul pe jos acasă înainte de a vă lua călcâiele. Vă puteți întoarce pantofii atâta timp cât nu le purtați afară. Purtați tocurile în jurul casei dvs. cât de mult puteți. Purtați-le atunci când gătiți cina, spălați mâncărurile sau spălați. Cel mai bine este să le purtați pentru câteva ore. Pantofii care par confortabil la început nu pot fi după câteva minute sau chiar o oră sau două.
  • Veți observa că tocurile provoacă pașii să fie mai scurți - acest lucru este normal.Cu cât este mai mare călcâiul, cu atât vor fi pașii tăi mai scurți. Nu încercați să mergeți ca și cum ați fi la adidași.
  • Când umblați, asigurați-vă că păstrați tocurile verticale - nu lăsați-i să se rostogolească pe lateral. Acest lucru va duce la alunecarea călcâiului și va face ca voi să cădeți.
  • Metoda 2 din 3:
    Purtând tocuri confortabile
    1. Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 6
    1. Cumpărați pantofi din piele sau suede. Pantofii din piele și suede sunt mai plăcute și vor muta la forma piciorului. Deoarece aceste materiale sunt mai flexibile, vă veți reduce șansele de a vă deplasa. În timp ce pantofii sintetici sunt mai accesibili, investiții în pantofi de calitate va plăti.
    • Pantofii din piele și suede va dura mai mult decât pantofii fabricați din materiale sintetice.
    • Uită-te în interiorul călcâiului pentru a determina ce este făcut pantoful din. Pantofi care spun "omul superior" sau "Materialul fabricat" sunt fabricate din materiale sintetice. "Pantofi care spun "piele superioară" sau "Suede superioară" sunt cele mai bune.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 7
    2. Verificați amortizarea. Când purtați tocuri, mai multă presiune este plasată pe mingea piciorului. Amortizarea adecvată în această zonă va face ca tocurile să se simtă mult mai bine. Verificați această zonă a pantofului înainte de a le cumpăra.
  • Dacă pantoful nu are foarte mult construit în amortizare, cumpărați insoluri pentru a purta în pantofii dvs. Insolele pot fi dimensiuni complete, dimensiuni de trei trimestre, jumătate de dimensiune sau numai perne de bile.
  • Dacă purtați haine, asigurați-vă că aveți încă suficientă cameră pentru degetele de la picioare.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 8
    3. Luați în considerare un toc de stil platformă. Stilurile cu o ușoară platformă sub zona de la picioare tind să fie mai confortabile, deoarece minimizează unghiul și presiunea pe mingea piciorului. Platforme, chiar subțiri, mențin, de asemenea, stabilitatea prin păstrarea tălpilor plat.
  • Dacă purtați un călcâi mai înalt, o platformă poate compensa unele efecte ale purtării unui călcâi înalt.
  • Platformele pot fi vizibile sau ascunse. Dacă vă place confortul, dar nu aspectul unei platforme, mergeți la un pantof care are o platformă ascunsă.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 9
    4. Alegeți stiluri care îmbunătățesc stabilitatea. Cu cât este mai stabil și să vă asigurați încălțămintea, cu atât mai confortabil veți simți. În plus față de înălțimea călcâiului și a spațiului de la picioare, există alte caracteristici de design care fac ca tocurile mai confortabile. Verificați tocurile pentru următoarele:
  • Purta un călcâi de bucătărie. The Heel mai larg, cu atât mai multă stabilitate veți avea.
  • Pantofii care au tălpi din plastic din lemn sau din plastic sunt mai rigide și vor fi mai greu de mers pe jos. Căutați pantofi cu tălpi din piele și cauciuc.
  • Slingback-urile, tocurile cu curele de gleznă, degetele de la picioare și cizme sunt mai ușor de mers pe jos decât catilele sau sandalele super-legale. Cu cât piciorul se mișcă mai mult, cu atât mai dificil va fi să mergeți.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 10
    5. Alternați alegerile dvs. de pantofi. Nu purtați tocuri în fiecare zi a săptămânii. Dacă purtați tocuri luni, purtați câteva apartamente marți. Încercați să minimalizați timpul pe care îl purtați tocurile înalte, mai ales dacă faceți o mulțime de mers pe jos sau în picioare. Dacă trebuie să parcurgeți o distanță bună, schimbați-vă în unele pantofi de tenis și apoi puneți tocurile când ajungeți la destinație.
  • Întindeți-vă vițeii si al tau picioarele Când îți iei călcâiul pentru această zi.
  • Luarea acestor pași vă va asigura că puteți purta tocuri fără a vă deteriora picioarele și gleznele.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 11
    6. Examinați arcul pantofului. Arcurile concepute corect, care sunt bine echilibrate și se potrivesc cu forma naturală a picioarelor, fac diferența între durere și confortul de zi cu zi. Arcurile de încălțăminte proiectate necorespunzător cresc într-o rampă dreaptă de la doar în spatele bilelor picioarelor până la spatele tocurilor. Acestea nu susțin arcurile picioarelor și să provoace picioarele să alunece în pantofi. În acest scenariu, majoritatea greutății dvs. sunt pe mingea piciorului și degetelor de la picioare.
  • Dacă vă simțiți ca și cum vă plimbați pe degetele de la vârf, arcul pantofului poate fi prea mare.
  • Mai bine arcurile de încălțăminte se ridică într-o curbă pentru a susține arcurile picioarelor și pentru a le ridica puțin, astfel încât tocurile picioarelor să nu se odihnească atât de abrupt.
  • Cele mai bune arcade de încălțăminte se ridică ridicate pentru a oferi suport total de arc pentru picioare și apoi coborâți în depresiuni asemănătoare cupei de mică adâncime care dețin și susțin călcâiele picioarelor. Acest profil schimbă greutatea corporală de la bilele picioarelor înapoi la tocurile în care aparține și ajută la prevenirea picioarelor să alunece înainte.
  • Metoda 3 din 3:
    Purtând tocurile la modă
    1. Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 12
    1. Alegeți tocurile care vă apucă picioarele. Dacă aveți glezne mari, evitați să purtați tocuri care au o curea de gleznă. O curea de gleznă va face ca gleznele să pară mai mari. Du-te pentru o lovitură sau pompă. Pe de altă parte, o curea de gleznă vă va ajuta dacă aveți glezne subțiri.Pantofi de la picioare, tocuri nud, și tocuri deschise de la picioare vă vor face picioarele să arate mai mult și mai leaner.
    • Pantofii cu curea va face ca picioarele să pară mai scurte. Evitați aceste lucruri dacă încercați să arătați lungi și slabi.
    • Tocurile înguste și stilettos arată cel mai bine pe oameni cu o construcție mai subțire și cu modă care sunt slabe și slăbite.
    • Persoanele cu construcții mai grele ar trebui să se uite la platforme sau tocuri mai groase pentru a păstra lucrurile să fie echilibrate și proporționale.
    Sfat de experți

    Alegeți ceva care nu iese niciodată din stil. "Stilettos și tocurile conului sunt lipsite de timp, și sunt călători în timp."

    Veronica Tharmalingam

    Veronica Tharmalingam

    Profesional Stylistveronica Tharmalingam este un stilist personal care își conduce afacerea de consultanță de modă, Sos Fashion, în Los Angeles, California și Paris, Franța. Are peste 10 ani de experiență de a crea dulapuri elegante pentru bărbați și femei. Veronica este, de asemenea, un model profesionist și a lucrat cu branduri internaționale precum Harrods, LVMH și L`Oreal.
    Veronica Tharmalingam
    Veronica Tharmalingam
    Stilist profesionist
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 13
    2. Începeți cu o culoare de bază. Dacă nu aveți o mulțime de tocuri, investiți într-o pereche de tocuri negre și / sau nude.O pompă clasică poate fi purtată în orice ocazie și nu va ieși niciodată dintr-un stil. Un pantof nud poate fi purtat cu cele mai multe costume. Aceste două stiluri sunt lipsite de timp, și le puteți purta mult timp..
  • Culoarea nudă pe care o alegeți va fi diferită pe baza tonului pielii.
  • Tocurile pe care le faceți Selectați Pentru un costum va depinde de ocazie și de stilul dvs. personal.
  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 14
    3. Pereche tocuri ciudate cu un costum mai casual. Tocurile ciudate sunt confortabile, dar sunt, de asemenea, mai puțin dulci decât tocurile mai subțiri. Dacă purtați un călcâi ciudat, echilibrați restul costumului dvs. purtând un alt element ciudat. De exemplu, dacă aveți pe o rochie delicioasă, adăugați o jachetă.
  • Tocurile ciudate arată, de asemenea, frumos cu blugi iubiți.
  • Adăugarea unui călcâi ciudat vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbrăcați un costum dacă aveți nevoie. Dacă ați vrut să purtați o rochie la o cină ocazională, adăugați un călcâi ciudat pentru ao face mai puțin formal.
  • Sfat de experți
    Veronica Tharmalingam

    Veronica Tharmalingam

    Profesional Stylistveronica Tharmalingam este un stilist personal care își conduce afacerea de consultanță de modă, Sos Fashion, în Los Angeles, California și Paris, Franța. Are peste 10 ani de experiență de a crea dulapuri elegante pentru bărbați și femei. Veronica este, de asemenea, un model profesionist și a lucrat cu branduri internaționale precum Harrods, LVMH și L`Oreal.
    Veronica Tharmalingam
    Veronica Tharmalingam
    Stilist profesionist

    Nu vă fie frică să adăugați un pop de culoare. Veronica Tharmalingam, stilist profesionist, ne spune: "Pantofii și pungile pot face sau sparge un costum. Întotdeauna mă duc la o Popul colorat în pantofii mei pentru a face o declarație. Dar dacă costumul în sine este foarte ocupat și colorat, optează pentru pantofi de bază de culoare."

  • Imagine intitulată Alegeți tocurile înalte Pasul 15
    4. Ia o pereche de sandale. Un sandal cu toc înalt este un pantof versatil care poate fi purtat cu haine casual și dress. Pantoful dvs. nu ar trebui să concureze cu echipamentul dvs. Dacă purtați un costum cu o mulțime de amprente sau culori, alegeți un sandal simplu cu curele subțiri.
  • Dacă purtați un costum casual, aruncarea pe o pereche de sandale vă va îmbrăca imediat aspectul.
  • În funcție de locul în care lucrați, este posibil ca un sandal să nu fie adecvat pentru muncă. De exemplu, un sandal poate fi bine pentru industria modei sau artelor, dar poate să nu fie bine într-un birou de drept corporativ.
  • sfaturi

    Cizme, pâini, oxforduri și alte stiluri care înconjoară instipul au avantajul suplimentar împiedicând picioarele să alunece înainte.
  • Când obțineți acasă pantofi noi, verificați tălpile. Dacă sunt slick și netedă, obțineți niște șmirghel grosier și le-ați zdrobit puțin pentru tracțiune. Sunt disponibile și mici plăcuțe de tracțiune care pot fi blocate pe tălpi. Faceți acest lucru numai după ce ați testat pantofii și sunteți sigur că se potrivesc.
  • Prea multă durere este un semn rău - scoateți pantofii și dați seama de ce. Dacă nu se potrivesc, indiferent cât de mult le place, scapi de ei. Aveți doar o pereche de picioare, iar pantofii pot fi înlocuiți.
  • Trebuie să fiți mult mai atenți cu privire la terenul - iarba, pietriș, gheață, grătare metalică, iar alte lucruri vă pot călători foarte ușor, dăunătoare sau rupeți călcâiul sau mai rău.
  • Curățați tocurile în mod regulat pentru a preveni acumularea de murdărie și bacterii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar