Cum să te îmbraci ca un diavol

Există un costum mai iconic decât un diavol? Este un clasic care poate fi prietenos, sexy sau înfricoșător, în funcție de modul în care ați pus-o împreună. De asemenea, este de fapt un costum destul de ușor de creat. Pentru a face mai ușor, am pus împreună o listă de idei pe care le puteți folosi pentru a ajuta la ambalajul tău.

Pași

Metoda 1 din 11:
Începe cu o bază roșie.
  1. Imagine intitulată Dress Up O jachetă Pasul 1
1. Ceva roșu va funcționa. Ai putea purta o rochie roșie, un tricou roșu cu pantaloni roșii, un vârf de rezervor roșu cu jambiere roșii, etc. Dacă intenționați să un costum de diavol sexy, alegeți haine roșii care sunt strânse.
Metoda 2 din 11:
Încercați tot negru pentru o alternativă de grăsime.
1. Un costum negru este mai puțin clișeu. În timp ce echipamentul clasic de diavol este în mare parte roșu, regulile sunt făcute pentru a fi sparte! Du-te cu o rochie neagră elegantă ca bază sau purtați pantaloni negri cu o cămașă neagră. Pulovere negre, topuri rezervoare, jambiere și scurte toate lucrările.
Metoda 3 din 11:
Du-te cu cizme roșii sau negre sau tocuri.
  1. Imagine intitulată purta cizme de șosete Pasul 1
1. Utilizați încălțămintea dvs. pentru a accentua aspectul dvs. Dacă doriți un aspect sexier, du-te cu o pereche de tocuri înalte sau cizme de genunchi. De asemenea, puteți alege apartamente, cizme sau chiar pantofi de tenis dacă doriți să fiți mai confortabil. Alegeți o culoare care se potrivește cu echipamentul dvs., astfel încât să aveți un aspect mai coeziv.
Metoda 4 din 11:
Puneți o pereche de coarne diavol.
1. Creați acel aspect clasic diavol. Ce costum de diavol ar fi complet fără o pereche de coarne? Alegeți o pereche simplă atașată la o bandă de cap și purtați-le pe cap.
  • De asemenea, puteți purta coarne de costum care se lipesc de frunte.
Metoda 5 din 11:
Adăugați o coadă ca o atingere finală.
1. Puteți folosi o coadă de costum sau puteți face unul simplu. Dacă aveți o coadă de costum clasic, atașați-l în spatele costumului. De asemenea, puteți să vă faceți unul prin legarea unei eșarfă în jurul taliei, astfel încât să se blocheze în spatele tău ca o coadă.
Metoda 6 din 11:
Purtați un pitchfork ca un suport.
1. Accesați aspectul dvs. cu un clasic. Când te gândești la un costum de diavol, probabil că te gândești la coarne, o coadă și, bineînțeles, o furcă. Țineți pitchforkul ca o propunere utilă care vă identifică imediat echipamentul ca diavol.
Metoda 7 din 11:
Utilizați vopsea roșie pentru culoarea feței.
  1. Imagine intitulată face ca vopsea de față Stați în loc Pasul 3
1. Acest lucru este opțional, dar vă poate lua aspectul la nivelul următor. Utilizați un burete de machiaj sau periați și acoperiți-vă complet fața. Asigurați-vă că vă concentrați asupra suprafețelor de acoperire, cum ar fi în jurul nasului și a maxilarului.
  • De asemenea, puteți adăuga genele false pentru a vă face aspectul chiar mai dramatic.
Metoda 8 din 11:
Purta o mască de diavol
1. Unele măști pot face ca costumul dvs. să arate chiar mai înspăimântător. Dacă nu doriți să vă pictați fața roșie, puneți o mască de diavol! Este o modalitate simplă de a vă face ca fața să arate mai devreme.
Metoda 9 din 11:
Creați mănuși cu ciorapi de pește.
  1. Imagine intitulată Fii un prieten pentru toată lumea Pasul 8
1. Adăugați o atingere diabolică la aspectul dvs. Scoateți o pereche veche de ciorapi de pește și tăiați capetele cu o pereche de foarfece. Trageți-vă mâinile prin material, astfel încât acestea să fie atașate la brațe pentru a crea o pereche de mănuși diabolice distruse.
Metoda 10 din 11:
Arunca pe un blazer negru sau o jachetă ca o atingere suplimentară.
1. Fă-ți un diavol mai sofisticat dacă e stilul tău. Puneți blazerul sau jacheta peste costumul de bază pentru a adăuga o atingere de rafinament la aspectul dvs. În plus, dacă este rece, un blazer sau o jachetă vă poate ajuta să vă încălzească.
Metoda 11 din 11:
Încercați o perucă roșie.
  1. Imagine intitulată purta o peruci de cosplay Pasul 10
1. Adăugați un popular suplimentar de culoare la costumul dvs. Du-te cu un roșu strălucitor pentru a adăuga o stropire de culoare. De asemenea, puteți alege unul negru dacă doriți să adăugați mai multe misteruri în aspectul dvs.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

sfaturi

Dacă te îmbraci cu un prieten, ai putea să-i faci un înger pentru a împerechea cu diavolul tău!
Partajați pe rețeaua socială:
Similar