Cum să-l întrebi pe un tip când ești speriat

Când chiar îți place un tip, s-ar putea să te simți nervos în jurul lui.S-ar putea să vă simțiți și mai nervosi despre ideea de a-l cere.Cu toate acestea, nu știți niciodată ce ați putea lipsi dacă nu vă puneți acolo.Poți să-l întrebi pe un tip, chiar dacă ești speriat lucrand la temerile tale, invitându-l afară, uitându-și interesul în tine și apoi acceptând răspunsul său.

Pași

Metoda 1 din 4:
Depășirea fricii și întrebarea
  1. Imaginea intitulată cere un tip când tu
1. Întrebându-le prin telefon sau prin e-mail.Dacă sunteți prea frică să întrebați-vă zdrobirea în persoană, atunci puteți face acest lucru electronic.Dacă aveți numărul, apelați-le sau scrieți-le și vedeți dacă ar dori să iasă.Puteți chiar să le dm sau să le trimiteți prin e-mail dacă aveți adresa de e-mail sau informațiile sociale media.
  • Poți să spui ceva de genul "Hei Trevor, cum ești tu?Mă întrebam dacă vrei să ieși cu mine în noaptea de sâmbătă?"
  • Dacă sunteți nervos în legătură cu răspunsul său, mergeți și faceți altceva cum ar fi vizionați un spectacol timp de 30 de minute pentru a vă liniști, și apoi verificați telefonul.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    2. Practicați în oglindă.Dacă preferați să nu întrebați prin text, practicați-l să-l întrebați în oglindă pentru a vă construi încrederea în sus.Când faceți acest lucru, gândiți-vă cum arătați și ce transmiteți gesturile sau expresiile faciale.Dacă exprimă nervozitate, continuați să practici până nu.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    3. Ascultați o anumită creștere a muzicii.Puneți împreună o listă de redare împuternicită a melodiilor dvs. preferate.Ascultați-le în acea dimineață în timp ce vă îmbrăcați, în mașina dvs. pe drumul spre muncă sau la școală și ori de câte ori aveți timp liber în timpul zilei înainte de ao vedea.Acest lucru vă va pune, de asemenea, într-o stare bună, care va face ca cererea să fie mai ușoară și mai plăcută.
  • Metoda 2 din 4:
    Invitându-l afară
    1. Imaginea intitulată cere un tip când tu
    1. Sugerează ceva presiune scăzută.Când întrebați un tip la o întâlnire, evitați să-i cereți să facă lucruri cum ar fi la o nuntă cu dvs., făcând tot ce vă va implica familia sau împărtășirea unui moment major în viața voastră ca ziua de naștere.Salvați acele vremuri pentru băieți că sunteți serios.În schimb, sugerați mai multe idei de mize mici, cum ar fi filmele, bowlingul, cafeaua, ruloul, un bar sau un muzeu.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    2. Invitați-l pe o dată de grup.Dacă o grămadă de prietenii tăi pleacă în oraș, la un film sau la cină, cereți-i să-l eticheteze.Aceasta poate fi, de asemenea, o presiune scăzută, deoarece amândoi veți avea alții cu care puteți vorbi prin cursul nopții.
  • Dacă prietenii dvs. au fost toți cu partenerii lor pentru o perioadă lungă de timp, nu-l cereți să meargă.Fiind în jurul unor cupluri grave ar putea fi un pic intens pentru o primă dată.
  • De asemenea, îl puteți întreba pe un grup care iese cu prietenii, dar asigurați-vă că îl acordați atenție și implicați-l în conversație.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    3. Au un bilet de schimb.Dacă aveți bilete la un joc sau la un concert, invitați-l să meargă cu dvs., mai ales dacă știți că îi place echipa sau trupa.Chiar dacă nu merge, puteți să invitați un prieten și să aveți un moment bun.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Hei Ryan, am un bilet de schimb la concertul Drake următorul weekend.Vrei să mergi cu mine?"
  • Această metodă va funcționa cel mai bine cu cei pe care îi cunoașteți deja.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    4. Invită-l să facă ceva ce este interesat.Ar putea spune că într-adevăr dorește să vadă un film sau că îi place Baseball - invită-l la film sau cu cuștile de bătăi.Cu toate acestea, nu vă prefaceți că vă place dacă nu, dar nu fiți un sport bun despre asta.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    5. Cumpărați o băutură.Dacă aveți vârsta de 21 de ani sau peste și în afara orașului și vedeți un tip care vă place sau doriți să cunoașteți, cumpărați o băutură.Puteți să-l trimiteți fie prin barman și să așteptați ca el să vină sau să îl puteți apropia și să întrebați ce-ar plăcea.Oricum, acesta este un starter de conversație.
  • S-ar putea să spui barmanului "Hei, ce-i tipul ăla în băutura albastră?Vreau să-i trimit altul pe fila mea."
  • Poți să-l apropii spunând: "Bună, cum ești tu.Te-am observat peste bar și te-am întrebat ce beți.Pot să vă cumpăr altul?"
  • Metoda 3 din 4:
    Măsurarea și plimizarea interesului său
    1. Imaginea intitulată cere un tip când tu
    1. Inițiați conversația.Primul pas pentru a-și măsura interesul este pur și simplu să vorbească cu el.Dacă nu vă simțiți confortabil să aveți o conversație completă cu el, încercați să spuneți doar "salut" sau "cum sunteți" primele două ori pe care le vorbiți.De fiecare dată, spuneți tot mai mult până când vă simțiți confortabil să-l întrebați.
    • De asemenea, ați putea discuta despre ceva ce faceți ambele sau martorii.De exemplu, dacă sunteți în aceeași clasă, ați putea să-i întrebați ce se gândea la citiri sau la ultimul test pe care l-ați avut.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    2. flirt.Chiar dacă sunteți prea nervos pentru a ieși bine, adresați-vă acest tip la o întâlnire, puteți să flirtezi cu el pentru a vedea dacă este interesat de tine.Când îl vedeți, faceți contact vizual pentru câteva momente și zâmbiți încet.Dacă aveți șansa de a vorbi cu el, puneți-vă mâna pe umăr sau braț când face o glumă amuzantă.Complimentează-l și spune-i cât de frumos arată el.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    3. Evaluați limba corpului.Când flirtezi cu el sau pur și simplu vorbind, observi dacă se sprijină la tine când vorbești sau se aprinde când te vede.Acestea sunt semne că ar putea fi în tine.El ar putea să zâmbească și să se rătăcească foarte mult.
  • Cu cât aveți mai multe semne că vă place, cu atât mai încrezător veți fi să îl întrebați.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    4. Dă un indiciu.Spuneți "Ați auzit despre noul restaurant din centrul orașului care are sushi?chiar vreau să merg."S-ar putea să găsiți că vă va întreba în schimb.Chiar dacă nu, dacă spune că este interesat să meargă, de asemenea, poți folosi asta ca o modalitate naturală de a-l întreba afară.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    5. Uită-te la cea mai bună calitate.Când știi că o vei vedea pe tipul ăsta, încercați să vă uitați foarte mult.Asigurați-vă că sunteți ars, părul dvs. este îngrijit și că aveți într-un costum care vă potrivește bine.De asemenea, ați putea lua în considerare purtarea unor parfumuri sau colonie, de asemenea.
  • De asemenea, puteți posta imagini atractive pe social media dacă vă urmează.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    6. Scrieți-l mai des.Dacă sunteți deja prieteni, ajungeți la el pentru a comunica cu el mai regulat.Scrieți-l ocazional pe tot parcursul săptămânii pentru a vă verifica, spuneți-i o poveste amuzantă sau doar pentru a vedea cum merge ziua lui.Dacă el răspunde repede, în mai multe propoziții și este flirty, ar putea să vă placă.Dacă este scurt sau nu răspunde, este mai bine să nu-l întrebi pe tipul ăsta.
  • După ce ați făcut textul pentru o vreme și conversația merge bine, îl puteți întreba dacă ar vrea să iasă cândva.
  • Metoda 4 din 4:
    Manipularea răspunsului său
    1. Imaginea intitulată cere un tip când tu
    1. Co-plan o dată distractivă.Dacă el este de acord să meargă la o întâlnire cu dvs., să-l lași să aleagă ceea ce mănânci sau ce faci sau să dai câteva opțiuni.Acest lucru vă va asigura că amândoi aveți un timp distractiv la data.Sau îl puteți lăsa să aleagă cina și alegeți filmul.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    2. Bucurați-vă de data.Lăsați telefonul în pungă sau în buzunar, astfel încât să vă puteți concentra complet pe data dvs.Să-i plătească un compliment sau două în timp ce ești afară.Au o distracție și nu uitați să fiți voi înșivă.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    3. Acceptați un "Nu."Cu toate acestea, dacă tipul spune că nu, este în regulă, de asemenea.Nu continuați să-l întrebați sau să-l încurcați cu întrebări despre de ce nu va merge.În schimb, spuneți "bine atunci, asta e rece" și spune-i că îl vei vedea mai târziu.
  • Nu vă supărați sau ați lucrat în fața lui.Dacă simțiți că ați putea plânge, mergeți singur în toaletă sau să sunați la un prieten.
  • Imaginea intitulată cere un tip când tu
    4. Mergi mai departe.Dacă îți spune că nu vrea să iasă cu tine sau că deja se întâlnește cu cineva, nu te îngrijorează.Luați câteva zile pentru a trece peste respingere și apoi concentrați-vă atracțiile pe cineva nou.Sau, nu știți niciodată, cineva ar putea fi pe punctul de a vă întreba, de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar