Cum să fii un bun moderator pentru o comunitate de învățare online

În comunitățile online, moderatorii sunt de obicei utilizatori care au demonstrat capacitatea excepțională de a face lucruri care afectează în mod pozitiv mediul de învățare online. Ele sunt alese deoarece pot diferenția cu ușurință între conținutul precis și util și nefolositor, pot lua decizii privind conținutul imatur și pot ajuta utilizatorii să fie o parte utilă a mediului online. Moderatorii ajută, de asemenea, să organizeze și să păstreze siguranța comunității online.

Pași

Partea 1 din 2:
Devenind un moderator
  1. Imaginea intitulată atinge niveluri mai ridicate în anul dvs. 6 SAT Pasul 5
1. Cunoașteți cerințele moderatorului comunității. Specificul vor varia de la comunitate la comunitate și platformă la platformă. Asigurați-vă că citiți îndeaproape liniile directoare și puneți întrebări despre moderatorii existenți dacă le aveți.
  • Imagine intitulată vindeca o mahmureala de calculator Pasul 7
    2. Fii activ. Întoarceți-vă într-o parte vitală și utilă a comunității. Face un impact pozitiv. De asemenea, respectați timpul minim necesar pentru a fi pe site. În multe comunități, trebuie îndeplinite rândurile minime / punctele.
  • Imaginea intitulată atinge niveluri mai ridicate în anul dvs. 6 SAT Pasul 7
    3. Urmeaza regulile. Trebuie să vă arătați maturitatea. Asigurați-vă că nu aveți avertismente sau interdicții recente.
  • Imagine intitulată Ordinea unei reviste Pasul 7
    4. Demonstrați abilități bune de comunicare. Toate răspunsurile / gândurile ar trebui să fie adecvate și să aibă localizate toate lucrările.
  • Partea 2 din 2:
    Fiind un moderator bun
    1. Imagine intitulată Găsiți idei pentru un roman fantezist Pasul 6
    1. Creați un mediu respectuos și colaborativ. Nu umiliți sau îmbinare utilizatorii. Tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Toți utilizatorii merită respect. Chiar și atunci când trebuie să blocați, să interziceți sau să ștergeți, să judecați acțiunile, nu.
  • Imaginea intitulată Obțineți un grad bun pe o misiune Pasul 7
    2. Încercați să sprijiniți punctul de vedere al tuturor și să creați un mediu non-judecător.
  • Imagine intitulată Aflați limba Thai Pasul 3
    3. Fii clar și permite utilizatorilor să știe ce se va întâmpla și de ce ești acolo. Nu creați incertitudine și păstrați-o simplă.
  • Imagine intitulată Evitați să obțineți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 6
    4. Nu se afișează sau nu fi egoist. Nu acționați ca și cum sunteți mai buni decât oricine altcineva. Toată lumea joacă o mare parte a mediului de învățare.
  • Imagine intitulată Evitați să aveți probleme pentru a nu face temele dvs. Pasul 3
    5. Gândiți-vă înainte de a lua măsuri. Luați-vă timpul și încercați să înțelegeți situația cât mai bine posibil. Faceți întotdeauna o acțiune bazată pe dovezi, nu opiniile.
  • Imagine intitulată Aflați Botswana
    6. Admite greșelile. Toată lumea face greșeli și este mai bine să o recunoști.
  • Imaginea intitulată Obțineți un A fără a citi cartea Pasul 2
    7. Conținutul moderat al prietenilor sau rudelor dvs. așa cum ați face cu oricine altcineva. Nu oferi prietenilor / rudelor dvs. credit suplimentar.
  • Imaginea intitulată Obțineți un profesor pentru a vă observa Pasul 6
    8. Nu discutați cu utilizatorii despre greșeala lor în sfera publică. Utilizați mesagerie privată atunci când este posibil și adecvat. Vorbind cu utilizatorii din arena publică le poate face să se simtă jenat sau umiliți.
  • Imagine intitulată Obțineți povestiri scurte Publicat Pasul 7
    9. Continuați să urmați toate liniile directoare. Fiind un moderator este un privilegiu, nu un drept. Starea dvs. poate fi eliminată oricând.Asigurați-vă că mențineți standarde înalte pentru munca dvs., atât în ​​mod moderat, cât și în utilizarea regulată a platformei.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur de ceva, este mai bine să îl lăsați pe AnDlet un alt moderator să știe că el / ea poate face față situației.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar